48-ят конгрес на БСП избра нов лидер и политика на партията

В НДК се проведе конгрес на социалистите, който избра Михаил Миков за председател.

Обратно в новината

Коментари - 48-ят конгрес на БСП избра нов лидер и политика на партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сме коментирали бедната столетница. За мъртвите или добро или нищо. Нека я оставим да почива в мир. Колкото по-бързо забравим за нея, толкова по-добре.

тука някой беше обещал да ми каже как се разпознавате като сте анонимни - ????

Да се качват на ринга състезателите в полутежка категория (щот в тежка нЕма ни един) ! Мишо Мастиката vs Драго Пелтека ! Тези останаха на елиминацията; резултата- до час/два. Отварям следващата биричка :-)

че интереса към конгреса на социалистите е голям, все пак тя е най голямата партия, която в коалиция с ДПС би борисов на последните избори !!

Тъй като е последната седмица на свещения мюсулмански празник, от ДПС отказали да посетят червения бардак. Но скоро пак ще ги канят в турската баня.

rado_7_6@

Игуата е в центъуа длугауи! Но ще бия пишуемето дето пеутечи за разуика от мене! Наздлаве :)

Подигравката с недъзи на хора, е показателна за този който го прави. Интересно защо са маркирали твоят коментар редакторите в цветно, а не са го блокирали за обида, което трябваше да направят.

защото евлампи е модератор-герберас..

rado_7_6@

Не са го маркирали редакторите. Научете се българите да познавате правилата на местата, където участвате, а не всичко да приписвате на магия, провидение и връзки. Също така работете върху чувство за хумор. Много полезно умение :)

Какво се чудите, победител ще е ....не знам кой, този, който е 15 номер

Медиите каква врява вдигнаха заради тоя конгрес, все тая... искам конгреса на Евро-рома, ей това ще е интересно:)

Моля те Конгрес, избери Мая Костинбродска. Тя ще довърши агонизиращата Партия най-бързо!!! Благодаря предварително

Спокойно! На балотаж отиват Михаил Миков и Стойнев! И в двата случая с БКП е свършено! БКП не предлагат нищо , никакви реформи! Издигат стари политиканти, т.е. пак със стари к.ви ще се опитват да оправят стария бардак! БКП е ликвидирана! Да живее България!

Цветелин Кънчев е новият шеф на БСП, може и да си вдигнат рейтинга.

ДРУГАРИ САМО НЕ РАЗБРАХ ДАЛИ ПРЕДИ КОНГРЕСА ЩЕ ГОРИМ ЗНАМЕНАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЛИ СЛЕД? Както на 9 май пред паметника на Непобедимата Съветска Армия Освободителка! КАЖЕТЕ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ГРЕШКИ! ДА ПАЛИМ ЛИ СЕГА ИЛИ ПОСЛЕ?

Не БЕ ти не си "КОМУДОФРЕН" а си ПРОСТ ГЕРБЕРАСТ

НЕ БЕ! АЗ СЪМ КВАРТАЛНА БЕСЕП.ТКА!

ЧУК

Тоя червен бардак,става нараво смешен! Никаква политическа визия нямат,а само пълни-портмоне!Като лъснали едни баджаци първите дами на -стогодишната,като изтупали едни стилни скъпи облекла! Алоуу модно ревю си направете и барабар с Ламбо -по мандрите...на всеки километър!Шумкари!

Днес преди 1211 години Крум е резнал главата на Никифор. нашественика тъкмо си бил помислил, че българите са смазани - за винаги и окончателно, но уви, тиквата му се превърнала в чаша още същата вечер. Така правим ние българите - помислят ли си ,че сме унищожени душманите, спретваме им засада!

Така правят смелите, честните, храбрите и достойните - дебнат в засада.

Но простено да ти е. Българофобията е модерна, особено сред по-малоумните. Да така правят смелите - не бягат, а чакат удобният момент и се изправят срещу многократно по-силният враг. Други, по-обикновени хорица, просто капитулират.. А засадите са ежедневие в средновековните битки. Кофти е когато пълководеца се надува и не взема мерки. Проблем ли имаш с това?

Крум дал на жените и децата ризници и мечове, когато византиците се натръшкали пияни Крум повел вдовици и сираци в битка, това не е недостойно, не се изказвай неподготвен.

БИТКАТА Е ВЧЕРА , А ДНЕСКА ВЕЧЕ СА ВАРЯЛИ ЧЕРЕПЧЕТО НА НИКИФОР-А ЗА ДА ГО ПОДГОТВЯТ ЗА ОБКОВАВАНЕ :)))... ..... ИНТЕРЕСНО КАК ХАН КРУМ ЩЕШЕ ДА ПРИЕМЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ :)))????

А руските танкове, как щеше да ги приеме?

Налегате ли, другари, налегате ли? Дано вовеки да си налегнете парцалите и власт да не видите!

Терористична организация БСП/БКП и военното им крило"черните ангели"... Болшевишки боклук...

. . . а Стефчо Данаилов, Ламбо/Шкембо, изигра баш-ангела, респ.дявола, у филма. После изигра хленчене от трибуната на НС в полза на Съсела ! Какво ли ще изиграе сега, в цирка, който гледаме ?!

Не сте слаби. Този път ще имате допълнителна подкрепа. Вдигнете залога. Просто съвет. Пък ако сте толкова сигурни, кое е най-малкото зло, ще го преживеем за един вот поне...

Убили генерал Луков, фабриканти, инженери, достойни българи... Концлагери в Белене и Ловеч... Мазето на ул. "Московска" 5

Зящо трябва да идват "Представители на ДПС" на конгрес на друга партия?

За първи път нямат представител, можеха поне господин Бойко да пратят.

Логично е в този момент близки и приятелски формации да изпратят делегати, за да демонстрират подкрепа. такава няма. Хич нищо ли не схващаш?

ЛИДЕРА СТАНИШЕВ УБИ БСП .... ..... ЗА СЛЕДВАЩИЯ ЛИДЕР НА БСП ОСТАВА ДА ОРГАНИЗИРА ПОГРЕБЕНИЕТО .:))))

Този път нещо се изложи ! Започна да пишеш за "+" ! Ако искаш "скочи" на темата за Украйна, там "гьола" по ти подхожда ! Пич, обедняването, оскотяването и опростяването в България върви прогресивно нагоре.Лява партия е необходима и скоро , още повече ! Зависи бесепарите КОЙ ще изберат и как ще притегне партийните редици и дали ще се разграничат от своите олигарси !

човек да си изпроси някои и друг +. Особено ако знае как да го направи без да личи толкова много.

БЕЗСПОРНО ИМА НУЖДА ОТ ИСТИНСКА ЛЯВА ПАРТИЯ .... ОБАЧЕ БСП НЕ Е НИТО ЛЯВА ПАРТИЯ НИТО НАРОДНА - ТЯ СИ СТАНА ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ , КАКТО ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ОРГ.ПРЕСТЪПНОСТ ... ... АНДРЕЙ ЛУКАНКОВ КАТО СЪЗДАВАШЕ БСП ЯСНО КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТРОИ ДЕМОКРАТИЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ПО АМЕРИКАСКИ МОДЕЛ .... И ОТИДЕ ДО АМЕРИКА ЗА ПОМОЩ - ДОКАРА ОТ АМЕРИКА РАН И ЪТ :))))

Съгласен съм с Теб. Много Точно - имаме нужад от истинска Лява Партия и зависи, Кой Ще бъде Избран. Ако е Нахакан и не мисли Само за "бързо обезпечаване на дВа живота" може и да се получи. Електоратът е Все още впечатлително многоброен.

Говежди надежди

"Али Баба и 40-тях разбойника" ! Кой е новият "Човек от народа", бре, леваци ?? Няма ли кой да изпее по смарта от НДК-то КОЙ е начело на комун-Ал Каида, или от ДПС-то още не са спуснали директивата ?!?

Повечето прогнози като капацитет са за Нинова.

Ама те у БеСеПеТо са капацитет до капацитета, мила моля майно льо.

тоя лумпен аидучки,кои поздравява с тая аидучка рака,комунистите или фашливстите.

Само червени боклуци!!)))Който и да гръмниш няма да сбъркаш..

В СДС ?

Лидер ще е Мая Станишева!

ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВАТ КРАКАТА НА СТАНИШЕВ ..... ... ТОЙ УБИ ЛЯВАТА ИДЕЯ В БЪЛГАРИЯ ..... И ЗАТРИ СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ :)))

Абе,Лайчето Галева,да не би да е учила във волгоградската школа или бъркам?!

Герберска и депесарска помия е заляла форума ! Що ви пука за "комунистите" , за партията на пенсионерите и циганите, за партията в упадък !! Само загуба на време ? Не, подозирам, че тръпнете да разберете КОЙ, защото от това дали бесепарите ще изберят стойностен човек зависи и вашия просперитет или падение ! Защото краката на вашия глинен "колос" се пропукват с всеки изминал ден ! Защото знаете и сте ужасени от мисълта, че ще дойде някой безпардонен , приличащ на вашия господар и с неговите номера ще го натика под опашката на кучето и да му остави единствен изход : да тури феса , за да управлява! Ей, интересни дни настават !

..стойностен..? като Станишев?

Като,ССССССССССтойнев!...

ти телефон ли си , трол ли ?

Най обикновено комунистическо, мекере!...

Ще изберат Мая. Бас държа.

Айде по-бързо си избирайте главатаря на бандата и се омитайте, че цял ден около НДК вони на позитанска мърша!

ОВЦЕТЕ ОТ БСП ЧАКАТ,КОЙ ЩЕ ГИ ЛЪЖЕ ЗА РАЗВИТИЯТ СОЦ.!!!ДАНО ПО-МАЛКО ДА КРАДЕ И ЛЪЖЕ.А ДАНО,ДАНО!!!!!!МАЛАДЦИ!!!

Само за едно е прав СТАНИШЕВ- Като разбеснели кучета са сега съпартийците му, жадни да оглавят 100-летната партия-блудница!

СПОРЕД МЕН ОКОЛО 5% ОТ ЕЛИТА НА БСП (ОЛИГАРСИ) ДЕТО Е В НДК НЕ ТРЯБВА ДА МИНЕ ПРЕД ПК-74 ? .. ИЛИ СЕ ЛЪЖА ? :))))

Какво точно искате да кажете, не се разбира?

Ей, писна ми от тоз живот ве мама му стара! Бум бум бум бум бум ще си купя автомат, хей я! Бум бум бум бум бум Рекет - хубав занаят, хей я! С него ще си живея като цар С него - и на пазар, и в нощен бар С него - и със пълнител барабар Майчице! Калашников Ка-лаш-ни-ков (х4) Ееееееееееее Бум бум бум бум бум Тук ти трябва майсторлък! Не е прашка, не е лък, Той е правен в Казанлък Зареди го, насочи го, изпразни го, открадни го, Разглоби го, почисти го, изпразни го, а така! Бум бум бум бум бум

Поправете ме ако греша, но почти всеки един от номинираните (без Кадиев) твърдеше, че лидера на партията не трябва да се сменя, независимо от резултатите на изборите за ЕП, сега не било времето, не трябвало преди националните избори и прочие дитирамби... Само Кадиев заяви открито, че трябва промяна и пръв даде знак - оставка от всичко! Сега обаче всички се надпреварват да обясняват, че точно те ще са носителите на промяната - и това ако не е лицемерие, здраве му кажи...

Където има мърша, има и лешояди. Мършата е каквото е останало от Партията, която Съсела разцепи. Лешоядите са изброени в новината.

Честито на симпатизантите избрана е сестра галева дано Ви убедини юю1

Избор за Капут Ди Тути Капути!

Труден избор: да е хем крадец, хем мошеник, да лъже без да се изчерви, да няма скрупули... Всички кандидати са достойни!

кратичен избор,Герб са егати страхливците 99,9% майтап.Не смеят да шукнат.

А иначе за другите партии говорят много смело.

Каквото и да си говорите или пишете в тази партия поне има някакъв избор или съревнование за кой да гласуваш.Как да избереш водач в едно ЕООД примерно като ГЕРБ като там избора е един.И най смешното е че се избира на 100%.Това и при Тодор Живков го нямаше. А вие си пишете и мослете каквото искате.Ако ми покажете къде по света става такова предлагане и избиране като при ГЕРБ ще почерпя.Та този избор го няма нито в Китай нито в Северна Корея.Е може някъде в африканските републики

Страшен избор! Престъпник или мошеник..?!

За жалост тук си прав Стенли, но знаеш, че обикновено е нужна обединяваща фигура, дори ако на вас Баце ви е смешен. А ако Партията не бе натиснала напр. хладнокръвния, компетентен, с успехи в Балканската политика и с "чиста риза" Пирински (беше номиниран! ) да си направи отвод, аз лично щях да свия една четвърт от платната :-)

Пирински сигурно е бил силна фигура, но ти за пореден път доказа тезата, че всеки гербер си е реално чист комунист, по произход и по връзки, не и по възгледи естествено - ще се се тюхкате за разни бедняци, айде бе ...

Точно написано, но имали кой да чете и мисли върху написаното.

Да се чете " има ли" .

Стенлии, е как кой го избира...ами народа го избира....единадесет пъти.....

Според мен това е само имитация на демократичен избор...както и всичко останало в тази страна! Кои са делегатите на конгреса - да не са Пена и Вуте? Не, разни апаратчици и хрантутници са, откъснали се от реалността и гледащи да запазят постовете си в бордове, общини и т.н. И те гласуват за когото трябва, само за парлама има някаква питомна опозиция... И сега така ще бъде, промяна няма да има...

Рублите ги раздавал Дянкофф в централата на ГЕРБ. Всъщност той по скайп дава одобрение, а пачките ги давала на ръка една 200 кг леля от НС. Щото обичала да пипа "суху".

Дянков е у Терорусия, да, след като Баце го махна (но късно!), а ако лелката е ИФ, и нея я махна. Та ако и вие не давате, разминах се с рублите, тюх. . .

Че няма общо ни с ДянкоФФ, ни с шефовете му, ни с рублите им (щото платят ли ти, трябва да изпълняваш, нема мърдане...)!

Мафиот-пелтек, мафиот-кучка, мафиот-мека китка... божееее!!!

Кой е мафиота-мека китка? Пусни клюката:-)) Не ни дръж настрана от информацията:-)) Забрави и мафиот-свинар!!

Много щедро сипете епитети, които едно към едно ще паснат за лидерите на една друга партия.

Май ще си изберят Мая Манолова. И така политиката на враждуване в герб ще се запази. А май приятелството с дуписе ще се разсъхне.... Давайте новини, не се скатавайте.

Беше време, когато над света надвисна кафявата чума. Навсякъде, където имаше свободни хора, се появи съпротива срещу новите кафяви варвари. Начело им бяха компартиите. Даваха жертви - стотици хиляди, спечелиха народа. Отнво върнаха живота и свободата. От 1989г вернаха капитализма в някакъв странен вид. Вместо БКП, се появиха социалисти /социалдемократи/, чиято идеология и до ден днешен не ни е ясна. Дават ляв мигач, а завиват надясно. Нерешителни, хлъзгави, разнопосочни, алчни. Стъписани пред десните крескачи и реваншисти с кафяво минало на дедите им. Невъзразаващи срещу обидите, заканите и простащината на лидери, продукт на ДС и на подземието с курени пагони и дипломи. Няма арестувани техни водачи за протести, стачки, сблъсъци в интерес на работниците и селяните. Някакви салонни лъвове и устати дърдорковци. Простете, но това не е моята партия. Аз искам отпор, настъпление, прогрес и истинска модерна западна демокрация. Няма такива в България и няма и да има при толкова мутри и престъпници.

Е..има и нещо хубаво в писаното от теб.Искаш западен тип демокрация. както си започнал експозето си (за кафявата чума) ,човек би си помислил ,че си падаш по азиатски тип демокрация!!Която е на сърце и в умовете на старите членове на Партията(с главно П)

Изглежда си малък, защото не споменаваш през какви перипетии мина демократичният Запад и особено САЩ, докато опитомят в известна степен капитализма! Тогава /60-те - 70-те години/ соц. лагерът беше притегателна сила за младежта. И капиталът предпочете да нахрани плебса, за да не го сполети участта на царска Русия. Затова и в Европа сега няма леви партии и леви синдикати. А ние се присламчихме към тях с чифте пищови на гол тумбак.

Българоариец и Оззи, още ли сте тук? Изнасяйте се в статията Борисов срещу Бареков!

Благодаря, уважаеми, за съвета, но бях вече там. Щом толкова цениш мнението ми, иди там и го прочети :-)

Благодаря за бързата реакция! Минете утре в работния ден в централата. Касата работи до 18 часа.

Не съм тук... Чакам да видя кого ще изберат, за да пусна анкета, след колко време столетница окончателно ще ритне камбаната.

Жена ще поеме БСП. Предполгам, че ще е Мая Манолова.

Господа тролове на ГЕРБ. Немедленно се изнасяйте в статията Борисов срещу Бареков. Там положението е напечено. Тук е фифти-фифти и не сте необходими.

НА ГЪРБА,ТИ СЕ ИЗНЕСИ,И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ

План на Миков за възход на "Столетницата" 1.Инсталиране на ракиени казани на Позитано 20 ( в киното има място за поне 20 казана). 2.Продажба на ракията на занижени цени за социално-слаби членове на БСП( защото сме социалисти). 3.Със спечелените пари ще купуваме яко гласове на изборите.

Аз си мисля,че БСП би била силна ,ако избере силна,опитна личност която здраво е стъпила на антифашистки,антикапиталистически,антиНАТО,антиЕС и антигей позиции.Такава личност е 75г др.Вълканов(макар да не съм сигурен за антигей позициите му)Ако пък на хората от конгреса им се стори малко стар нека гласуват за по-младите мъже Клара Маринова и Велислава Дърева.Тези момчета са идейно,социално и фамилно чисти. Ако пък и те не успеят,нека помолят др.Сидеров да ги оглави.Той в момента изповядва комунизъм най-чист вид.Както и любов към България,която автоматично се превръща в любов към Русия и руските интереси. Да не забравяме и загубеното поколение на Партията-синовете и дъщерите на Мако Даков,Пеко Таков,Цола Драгойчева,Начо Папазов и т.н...

"Да не забравяме и загубеното поколение на Партията-синовете и дъщерите на Мако Даков,Пеко Таков,Цола Драгойчева,Начо Папазов и т.н..." Звучни измекярски имена, имаше и Сава Дълбоков, Петър Междуречки, Пенчо Кубадински("Ловеца"), Гриша(!) Филипов, Петър Младенов ("Танкиста"), Бай Тошо ("Човека от народа") . . . Шумкар до помияра, майно льо, . . . Развесели ме ти :-)

Както някога гърбавият Клавдий, пръскащ слюнка и чревни газове на трапезата и забавляващ елита с маймунджулъци, е станал император, щото никой не го вземал на сериозно, така и клепоухият пелтек Стойнев, разсипал енергетиката и забавляващ ни с "красноречието" си, изплува като мазно петно на повърхността на бесепарската тиня. Успех, Стойнев, очакваме да надминеш Съсела ;-)

какъв Ариец си ти, акто си най обикновен гърбариец - трол демек на тиквата ?

БългАриец

"какъв Ариец си ти" Такъв, какъвто ти не знаеш, пъшкащо въздухарче. Тичай пред НДК да лъснеш чепиците на нЕкой червендалест елитаджия за едно кафенце !

Кандидатите са най-голям шанс за гробокопачи на Уевицата са: Мая Тъпото, Мишо Трезвия, Драго Пелтека, Курнелия и Янаки Стоило - любовница на Лилов. Да ви е честито другари!