Тайни срещи преди избора на нов лидер на БСП в неделя

На „Позитано” 20 се събра част от елита на БСП, въпреки че официално среща не беше обявена. В неделя социалистите избират нов лидер.

Обратно в новината

Коментари - Тайни срещи преди избора на нов лидер на БСП в неделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано да изберат Миков!колко ще е веселооооо!наздраве!

И трите лица притежават необходимите качества да погребат окончателно бсп. Това е нормален изход от ситуацията. Една партия, с членове неспособни да се преборят с такова ръководство заслужава съдбата си.

Аз предлагам 15/15 , да няма сърдити !

val55

Пак тайни стаички, пак тайни срещи по тъмни доби, но нямате вече "лоби". Продължавате в същият дух на задкулисие и заколение. Изберете поне консолидиран, и явно избран служебен водач и бюро, за да имате време до следващият конгрес, за да се подготвите електората си за истинският си водач, защото пътят, който сте избрали сега води само до 8-14% процента при тези избори през октомври. С това мухлясало мислене, което имате малко е вероятно да сте във властта през следващите 4-6 години, и дали въобще някои ще се коалира с вас. Липсата на човеци с НОВО, И правилно мислене в партията, ще доведе само до представяне в Парламента, което не отговаря на вижданията на много членове на партията Ви, а и не само на тях. Управлението на партията, което изцяло зависи в този момент от олигарсите и генералите, и които УПОТРЕБЯВАТ партията за собствени цели, а те са......доведе БСП да служи за изтривалка на тях след, като вече са взели всичко от нея, а не да дават. Жалко за редовите членове на партията с промити мозъци, които все още се връзват на думи и обещания толкова години без да направят нищо за изхвърлянето на паразитите от нея. Тотално трябва да се промени мисленето на всички, за да бъде партията наистина една лява партия със съвременно ляво мислене и състав, която да се бори за левите идеи, които все повече, ще се приемат от хората в бъдеще. Разчистете си тотално обора преди напълно да сте потопили партията и идеята за едно модерно ляво. Истината е в ППО, и тяхната роля от долу нагоре/повечето мислят, че е така, но фактите.../, а не както е сега всичко отгоре, и то по един хлъзгав и неморален начин. Няма ли истински коректив в една партия то пиши я бегала за дълъг период от време, и много много разочарование. Няма ли паритет между ляво, и дясно спукана ни е работата, а това за центъра са празни приказки, защото всички мислим почти еднакво, и знаем кое е добро или лошо, но начините са различни за поемане по правилният път за духовно и материално благополучие......Без борба няма да мине, и ако сега няма борба на този конгрес на БСП на низовите организации срещу олигарсите и генералите /те имат много по различни интереси и цели от идеологията и истинският път на партията/, които спъват модернизирането на партията то това, ще бъде загубено ценно време от целият цикъл. Постигането целите на бъдещето, и промяна на мисленето за нещо позитивно, ще бъде забавено от паразитите, които тровят тази партия, и са несъвместими с нейната идеология..... Това важи с пълна сила, и за другите партии и то не само в нашата страна.....Затова има разделение на властите не само в държавата....

Нормално е бсп да се превърне в "бутикова," партия!!! Все пак, крадците милионери са "шепа" тарикати.

БОРБА Във Столетницата славна води се борба неравна - хора уж със идеали срещу тези с капитали. Долу пък електората занемял следи борбата но финала то се знай пак ще има същий край - смешни кукли, депутати дърпат им конци богати...

"Освен че ще избират лидер, социалистите ще готвят и стратегия за изборите през октомври." Те това е най важното за мен. Който и да изберат е все тая, защото основната цел на БСП е хората им да си пазят бизнес интересите, а те го правят задкулисно. Но определено говоренето на М.М. допада най много на електората, та ми се струва, че ще е тя. Няма нищо по важно от манипулирането на избирателите, а Мая го владее. Стратегията за спечелването на повече гласове им е най важно в момента. Първата крачка я направиха - ББ ще се коалира с ДПС. Чакам следващите им номера.

на комунистите, стават веднага явни заради гадната миризма

Няма как след сто години, след безбройните злини, след избитите невинни, няма как да не ВОНИ!

Никаква тайна НЯМА,за ПОЗНАВАЧИТЕ! Толкова години ни ЛЪЖАТ,че вече им влязохме в "релсите"! Ще бъде "избран",уж чрез голяма "борба",другаря Стефан Данаилов! Защо ли? Защото на ПАРТИЯТА в момента и трябва "АРТИСТ",който да ЗАМАЖЕ нещата докато минат изборите! А другаря Данаилов е наистина голям АРТИСТ,та даже и НАРОДЕН! Честито!

Ще бъде избран този, зад когото застанат парите на Петър Кънев, Георги Гергов, Манджуков и останалите знайни и незнайни милионери в БСП.

Luna0102

Teя ще се избият от алчност

АМА ТАЙНИ СРЕЩИ и БОРБА ПРОТИВ ЗАДКУЛИСИЕТО НЕЩО ИЗОБЩО НЕ СЕ ВРЪЗВАТ БЕ КОМУНИСТИ! БСП 26 юли 2014 Тайни срещи преди избора на нов лидер на БСП в неделя БСП 24 юли 2014 БСП ще се противопостави на задкулисието, ще работи за върховенство на закона, за реабилитация на политиката като поле на обществени интереси Драгомир Стойнев БСП 5 юли 2014 Номинации не може да има. Дадена е възможност на общинските, районните, областните съвети и конференции, ако те смятат, да направят свои предложения и тогава вече може да се говори по-конкретно на тази тема, добави той.

Най-подходящ лидер - Мая Манолова!!!

Да, най-подходяща за окончателното и безвъзвратно унищожение на тази вредна за България партия. Дано!

ЗАДКУЛИСИЕТО В ДЕЙСТВИЕ, СРЕЩУ КОЕТО БКП ПРЕДИ ДВА ДЕНА ОБЯВИ че ЩЕ СЕ БОРИ!

8901

Работата в нелегалност допада на старицата и нейното ръководство. Дано след изборите да работят само в нелегалност. Пак явки, квартири, ятаци, пароли, позиви, екшън. Венсеремос! и Но пасаран!

Мандри

8901

Возприема се забележката.

ЗАЩО, КОМЕНТИРАТЕ ТАЗИ КРАДЛИВА,СМРДЛИВА,КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН,ДОКАРАЛА Б-ИЯ ДО БЕДНОСТ,НИЩЕТА,ГЛАД И МИЗЕРИЯ СЛЕД ВСЯКО НЕЙНО УПРАВЛЕНИЕ??

ХУБАВО Е ДА СЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ВРАГА. НО КАЖЕТЕ МИ - ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО ДА Е БИЛО РЕШЕНО ЯВНО И ПРОЗРАЧНО В ТАЗИ КРАДЛИВА, МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА. ВСИЧКО ВИНАГИ Е ЗАДКУЛИСНО, ТАЙН О ОТ НАРОД, СИМПАТИЗАНТИ ИТ.Н.

разумът или апарацхиците тръгва към харакири маж- като не могат отвън да я унищозат, отвътре да я съсипят

Ужас, егати фаворитите :( .

БСП уж е на 100 години, а се държи като в ранния пубертет, всеки път щом падне от власт - никога не си взема поука и никога не е виновна. В такива моменти на Позитано 20" се събират в кръг и пеят псалми за собствената си невинност и неоценена изключителност. Антон Кутев например казва, че дори за него управлението с ДПС било ужасяващо. Никак не звучи убедително на фона на репликата на Станишев: Ако не гласувате Пеевски, правителството пада", която ще преследва социалистите като досаден призрак.

и пак бой ще ядат на избори

България търси таланти...

който каже кремъл, той ще е !!! бсп - болшевишка секта престъпници, това е............

Мишо мастиката е опортюнист шегобиец и симпатичен на някои, дано не успее. . . Как' Мая с ерегиращия си външен вид и злобните си тиради на скандалджийка се радва на не-малка подкрепа и пасва най-добре за лидер на алкаидската си Партия- дано и' мине котка път! Пирински бе един от малкото им политици от калибър, хладнокръвен, неглупав и опасен с компетентността и "честата си якичка"; добре, че се отказа, благодаря! Най-добре да е клепоухия пелтек Стойнев- гробокопача на енергетиката и протеже на Съсела- стискам му палци ;-))

И кой път, Майче, ще предложиш ти? Костинбродския? Или анадолския, който поддържаше до сега, заедно с любимия лидер? КОЙ, Майче?

Тя народната любов е, като женската. Жената трябва да се лъже, защото, ако не я лъжеш, друг ще го прави. Така е и с електората, ако разбере истината, може и да не гласува за БСП, а за съд за виновните за две национални катастрофи.

Мая Манолова и Михаил Миков са най-лошият избор, от изброените преди, потвърдили че ще участват. Или Стойнев или Янаки Стоилов. Мая е прекалено конфликтна. Това няма да донесе нищо добро за БСП. Миков изглежда празнодумец. Не е за лидер на БСП. Стойноев поне показа воля, опълчвайки се на ЕС бюрократи и на ЕРП-тата. Янаки е още от младежките организации. Макар сигурно да не е по-стар, той е известен в БСП примерно поне 10 години по-рано от останалите. Дефакто се явява ветерана в този избор. Едно време бе вътрешна опозоция.

Мая е с лек табият. Ще привлече хиляди труженички и ползватели на техни услуги.

Не е интересно кого ще изберат, а дали ще съумеят да се обединят и да спрат разпадането. Ако не анализират и не открият онези причини, които ги накараха да сложат вътрешно политическите си кавги на преден план, а оцеляването си и управлението на страната на заден, не ги чака розово бъдеще, според мен поне.

БСП уж е на 100 години, а се държи като в ранния пубертет, всеки път щом падне от власт - никога не си взема поука и никога не е виновна. В такива моменти на Позитано 20" се събират в кръг и пеят псалми за собствената си невинност и неоценена изключителност. Антон Кутев например казва, че дори за него управлението с ДПС било ужасяващо. Никак не звучи убедително на фона на репликата на Станишев: Ако не гласувате Пеевски, правителството пада", която ще преследва социалистите като досаден призрак.

Който и да е от тримата, ще закопае още повече най-вредната партия за България! Дано да маяманолова, тя е най-противното същество и процесът по закриване на БСП ще е най-бърз!!!

Люксумбург: е жена нема да е! Тва не се е случвало от наше време, та сеа ли? Иначе Пчеличката е голем мъж на годината, па и убав. Сръбите му викат на тва "Па я оди у ........си.....! Боли ме к...ц!"

ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ИЗБЕРАТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА МНОГО ХОРА Я ХАРЕСВАТ ПОТЪРСИХ НЕЩО КОЕТО ДА НЕ МИ ХАРЕСА И НЕМОЖАХ - И МИКОВ СТАВА И ГУЦАНОВ - МАЯ МАНОЛОВА НЕЩО НИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ ОТ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ МАЛКО ДА НАБЛЮДАВА И ПО МАЛКО ДА СЕ ЯВЯВА ПРЕД КАМЕРИТЕ НАПРАВИ КАТО Б.Б.

Не че ме вълнува този техен вътрешен избор /поне поради пет лични, родови и емоционални причини/, но като им гледам кандидатите, все ми се струва, че накрая пак ще се капсулират и подредят зад компромисна фигура като Миков. Да видим. Все пак заложих 5 лв. и още ме боли сърцето.

Най-добре и тримата.Триглава столетница.

Pesh0

Триглава ламя , ама кой ще я управлява ? Като се създавало тялото , всички органи спорели , кой да е главен . Мозъка ревял .... аз мисля ... без мен сте за никъде . Дробовете , ние обработваме кислорода , без нас . Мускулите ..... и така всички . Само гъза мълчал . Накрая се ядосал и се запушил. След 3 дена мозъка взел да се замайва , мусколите да се гърчат . тялото умирало . И накрая решили ... ГЪЗА да е главен . за това по цял ден седи и нищо не прави. Та добре нови 3 глави ама пак същия гъз ли ще е ?

Триглава ламя-мафиотка....

видиш ли комунист без дреха, облечи го, видиш ли комунист гладен, дай му храна, видиш ли комунист с власт- Вземи му я!

А ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ КОМУНИСТ????ОТ ТАКИВА ГЛУПАЦИ СТРАДА ТАЗИ ДЪРЖАВА

След почти смъртоносния ъперкът на ДПС, БСП показват, че нямат и читав кандидат за председател. Жалко, но логично положение.

Кой ще е новия лидер на БСП? КОЙ КОЙ КОЙ? 15/15

При положение, че има толкова много партии, защо са се хванали като удавник за сламка тези кандидат цоцолисти?

Червените милионери се чудят как да спасяват бездиханната "столетница"в името на висока депутатска заплата и възможност да крадат като за световно.Техният електорат се е стопил до санитарният минимум поради естествени причини, а малкото малоумници,които са гласували за тях на предишните избори ,на следващите ще гласуват за ДПС защото плащат повече или за Бюреков,че раздава повече кебапчета.

посирано 20 скоро ще спре пицата към мурзилките

Да се забрани тая антибългарска,престъпна организация.Завинаги!

Аз като десен избирател желая Мая Манолова да води БСП. Гаранция ,че след 4 години ще треперят дали ще прескочат изборната бариера.

ivo10

Не се плаши . Който и да изберат все същото ще е. Дано избрания ги затрие по-бързо.

Какво да се плаша ? Като им гледам кандидатите чак жално ми става.

Абе друго си е да изберат свинаря за лидер, все пак от три поколения е комунистq а и на другарите социалисти им е приятно да казват другарю на мултимилионер!

Кандидати бол, биткаджия само един - Мая Манолова.

не бъркай политиката с онанизма.

Ха ха ха. Трите боклука лидери за шефче на БСП! Защо ли не съм учуден. Ще изберат Пелтека, палето на СтаниШеф.

Пелтека е обречен с/у простака от Банкя.

Простака поне остави нещо след себе си, БСП нищо не остави, освен катастрофи и процедури срещу България.