Русия: ЕС заплашва международната сигурност чрез санкциите

Европейската комисия подготви законодателни предложения за секторни санкции срещу Русия. Според Москва това ще доведе до заплаха в международната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Русия: ЕС заплашва международната сигурност чрез санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква международна сигурност, като влязохте и опупирахте Крим!

"Допълнителният списък със санкции е пряко доказателство, че страните от ЕС са поели курс към пълно прекратяване на взаимодействието с Русия по въпроси, свързани с международната и регионалната сигурност, включително борбата с разпространяването на оръжията за масово унищожаване, тероризма, организираната престъпност и другите нови предизвикателства и заплахи", посочва руското дипломатическо ведомство. Какво толкоз? Нали Русия си взе Крим!

Заглавие: Какво мощно преиграване. Увод: За запознатите отдавна е ясно, че медиите създават или поне се опитват да създават емоционални насоки в целите си (аудиторията), чрез всякакви методи, като използване на ключови думи и подбиране на съответни емоционални думи в зависимост от личността и преследвания ефект. Теза: Тая снимка е пипана за да изкара Лавров по-грозен отколкото е и да го направи неприятен на аудиторията (или още жертвите на пропагандата). Заключение: Отровни плюнки летят навсякъде из "развитите западни демокрации". Пенести плужеци ръсят простотии в истеричното си безсилие да запазят контрола върху консумиращите роби. И никой въобще даже и не му пука за организираните убийства на милиони човешки същества в директна последица от тези напъни.

Израел уби над 1000 палестинци основно мирни граждани. Какво прави ЕС и САЩ по въпроса?

Хамас крие ракетите си зад мирното население.

Интересно !и това им дава правото да изтребват граждански цели?

В момента извършителите провеждат ударна подготовка срещу Беларусия,Россия,казахстан ,КНР като подават милиони тонове отровни напитки и храни или ги произвеждат на място.няма бира,няма безалкохолни които да не са специално преотровени с цел последвали кървави проблеми и деструкции подава стомаха на Лавров на снимката.Да се въведат и санкции за въвелите декодиращи лични документи следени от убиици и сатанисти през нарочно монтирани чипове,холограми и терористични вложки..

Ха-ха! Нали точно Путин въведе чиповете в личните документи на руснаците!

Русия след като видя как бомбандираха либия икак финансираха убииствата в Сиряи трябваще да предотврати зомби преврата в Киев/полzван з а жестоки убииства чрез въоръжени формирования представящи с е з а армия на уКраina.Нйа малкото след наглите убииств ана стотици хиляди в Сирия трябваше веднага да въведе санкции за помагащи диверсията срещу суверенна страна членка на ООН. вкл срещу министър председатели и други виновни длъжностни лица.И сега не е късно

Истинската същност на санкциите. Санкциите показват корупционните методи на така наречени демократични общества-да управляват Русия ,чрез корупция на елита им. Тези методи са работили и нас и сега в Украйна. Целта е да принудят Русия да направи смяна на олигарсите с нови, което ще доведе до автоматично им противопоставяне на власта и разеделение в Русия! тази вътрешна борба ще умаломощи още повече Русия, а и ако успеят да направят и война на границите й- още по-бързо ще разложи Русия от вътре! Дори и Русия да прави всичко, запада пак ще продължи с някакви санкции, до разпада й. Запада и Русия са на границите ,който никой не може да отстъпи! Сега е времето Б-я да се скрие от надигащата се вълна! Дано успеем, макар ,че до сега все не можем и все сме на губещите позиции. Макар ,че ако е истина , че от 5 новородени-едно е българче ,едно турче и останалите цигани!! За какво въобще да мислим за бъдещето на тези земи! Да идват да ни закупуват и заселват поне бели и християни!!

общества ли са поставили олигарсите в Русия? По скоро, олигарсите чрез комисионни се опитват да си осигурят печеливши сделки в ЕС, като "Южен поток" и подобни!

Чудя се дали има анти Руски коментари в дира писани от Украинска територия. Дира можете ли да отговорите на този въпрос?

А за анти-български и анти-украински писани от Руска територия ,чудиш ли се? Или за това си сигурен, тъй като ти си един от руските морзилки?

"18 компании и 9 държавни и обществени организации, се споменават администрациите на сепаратистките Донецка и Луганска народна република" Донецка и Луганска ребпублики са официално признати от ЕС значи. Абе тия руснаци нали бяха само някаква бензиностанция, пък от 3 месеца Фашингтон забраняват хора от 10000 икономически сектори да ходят на екскурзия до САЩ. Явно има доста повече от бензин в тая Русия. Това че САЩ искат война е ясно на всички, те икономика практически вече нямат. Само световна война ще ги спаси от гражданска война. Обаче интересно ЕС за къде се бута като те са тия между чука и наковалнята.

А ти си гледай собствената кочина!

Европа не търгува с Русия по никой начин. Какви санкции смятат да и наложат? Морални?

Нова колона с руски терористи дошли от Русия: watch?v=YN0J5fVgu74 watch?v=kz9_yxqANuo Путин не спира да праща терористи.

Това какво точно доказва? Снимани клипове на някакви танкове минаващи незнайно от къде и за къде. А може и Украинците да са го снимали като провокация.

Украинската техника си носи флага на страната. Ти не предлагаш тоя дето снима ,да слезе да ги пита от къде са и къде отиват? Ето ти още такива снимани от уличните камери: watch?v=AouHiGEQ6BM

Терористите са обстреляли директно украински журналисти: Киев. Кореспондент на украинския телевизионен канал Еспресо.ТВ е ранен в зоната на провеждане на Антитерористичната операция в Източна Украйна, съобщава Укринформ. Бианка Залевская, гражданка на Полша е ранена при стрелба в зоната на АТО. В съобщение на Еспресо.ТВ се посочва , че журналистката ще бъде хоспитализирана. Репортажите на Залевская са широко известни в Полша.

Киев. Украинските сили за сигурност са влезли в Торез, съобщава Укринформ, позовавайки се на активист на движението Автомайдан. Настъпваме! Украинските войски достигнаха центъра на Торез. Над града лети авиация, водят се сражения, заяви активистът Автомайдан Виталий Уманец. По неговите думи силите на противника се изтеглят по посока Снежное, натам се придвижва и украинската армия.

САЩ публикува спътникови снимки на обстрела на територията на Украйна от територията на Русия с използването на системи ГРАД. Фоторепортаж на цензор.нет: США обнародовали спутниковые снимки, доказывающие обстрелы "Градами" Украины с территории России. ФОТОрепортаж

VIPER

Доста време им отне да покажат "снимките"Чак почвам да се съмнявам..

Ами снимките са за дните от 21ви до 26ти юли. Ти какво очакваш? То анализа на снимките изисква и време.

Ти на тия картинки нарисувани в Paint спътникови снимки ли им казваш? Аз мога да ти направя безбройно много такива картинки показващи как САЩ са атакували Украйна. Смешки.

Ето как действат руските терористи. Не са защитници, ами врагове на хората от Донбас: Киев. Екстремистите в Източна Украйна са поставили ултиматум да се спре стрелбата срещу Горловка или ще екзекутират пленници, предаде УНИАН, позовавайки се на украински журналист. Обади ми се заложник в щаба на полевия командир Бес. В момента там командва Боцман. Той е поставил ултиматум- ако се повтори стрелбата срещу Горловка, или градът бъде щурмуван, екстремистите ще взривят химическите заводи и ще разстрелят пленниците, заяви журналистът Тимур Олевский.

"...предаде УНИАН, позовавайки се на украински журналист"!? В такъв случай спокойно можеш да не четеш повече - по демагогия и извъртане хохлите подминаха и македонците - поне досега обикновено това са твърдения без доказателства и без възможност да бъдат проверени. Да, може някой да прави такива идиотщини - но в този информационен век никой вече не вярва само на голи приказки!

Бес публикува преди време(1-2 месеца) разстрела на пленени украински войници. С това искаше да се похвали. Та от неговата банда всичко може да се очаква, за да оживеят.

Пропагандата на Путин се е развихрила, ама сега следва рецесия. Да видим как се прави геополитика без икономика.

На теб по ти отива да се наречеш не Фантата а Шантата)))) къде ви намират такива дървени чутури тез НПО-та бе??????

ЧУК

Прав си !Идва зима в Украйна!Няма газ и пари в бюджета.Ще има пак кръв ,ама този път в Киев срещу хунтата!

Ха дано да го спрат в цяла Европа газта та държавата-бензиноколонка да фалира.

Поведението на бедстващата и разпадаща се Украйна пък не подлежи на никаква логика. В речта си по време на церемонията по встъпването в длъжност президентът Прасенко продиктува на Русия условията, според които неговата страна е готова да живее с нея. Премиерът Яйценюк диктува и поставя ултиматуми на Русия. Външният министър Дъсчица публично обижда президента на страната-кредитор. Атаката на руското посолство пък е посегателство на светая светих на съвременния световен ред. Изводът е само един нито САЩ, нито Украйна имат намерение да върнат дълговете си. Разбираемо, те никога не биха си го признали. А кой е най-добрият начин да се нулира безнадеждният дълг? Точно така войната или такъв геополитически катаклизъм, след който всичко така да се промени, че всички предишни задължения вече да са изгубили силата си. Като цяло обаче, войната е единственото възможно решение за икономическите проблеми и на САЩ, и на Украйна. Какъв ви е кяра тогава на вас НПО-троловете с буковити глави когато конфликта стане реалност в който конфликт неминуемо и България да бъде замесена...и когато това стане и загубите всичко ще плачете и с аналните си отверстия за това че служите на подпалвачите на война...

войната не стане, то земетресение в Калифорния я ще има или "Йелоустоун" ще се "събуди". Нека още да базикат стратосферата с H.A.A.R.R. ... и тогава чудо ще им дойде, че направо умът им ще залезе.

Ето какво мисли ръководството на Русия: Запада премина червената линия с организацията и подкрепата си за метежа в Украйна...западняците може да заплашват да говорят истерично да подскачат нервно ,но това вече не вълнува Москва...Руснаците са направили вече своя избор и вече стартират практическата реализация на този избор...което значи че ОТСТЪПЛЕНИЕТО ЗАВЪРШИ и движението от тук насетне ще бъде НАПРЕД ...правителството ще се ръководи само и единствено от своите национално-държавни интереси...и ако запада иска война ЩЕ ПОЛУЧИ ТАКАВА каза В.В.Путин)))) лошо гаспада тролове лошо...вашият готин жизнен стандарт, който дължите изцяло на вашата дейност свързана с троленето в полза на НПО-централите не ще продължи дълго...проблема идва след това )))))

EC плаши гаргите.да не взема тази зима да се отоплява на дърва като в първобитният общинен строи!!!!!!!!!!

Чечня забрани на Барак Обама да стъпва в гр Грозни. Това разклати на Барак Обама веждите

Не искате с добро тогава нищо няма до получите. Русия е готова напълно да се откаже от украински стоки и украинско производство, категоричен е Владимир Путин. Украйна няма газ, няма и да има повече. От сега нататък ще отпускаме толкова гориво, за колкото Украйна предплати за месец напред. За осигуряването на транзита в Европа през сезона есен-зима 201-2015 г. в подземните хранилища на Украйна трябва да се достави газ за 4-5 млрд. долара. Ако Украйна не намери тези милиарди, то към есента Европа ще остане без газ, предупреди Путин. Президентът на Русия припомни, че икономиката на Украйна стремително деградира. Задълбочава се спадът в промишлеността и строителството. Расте бюджетният дефицит. Рязко се влошава състоянието на валутната сфера, към отрицателното търговско салдо се добави изтичане на капитала от страната. Украйна се приближава към фалит, към спиране на производството и към огромен бум на безработицата. Путин предупреждава, че или Европейският съюз, САЩ и Украйна незабавно приемат огласените от руското външно министерство условия и още сега започнат да ги изпълняват, или Русия се отказва от всички промишлени поръчки на Украйна. Безвъзвратните загуби на Украйна ще бъдат по 15 $ милиарда годишно, посочи Путин.Русия повече не гарантира на Европа газови доставки през близките есен-зима, ако Украйна не изкупи и не зареди подземните хранилища за газ за обезпечаване на тези доставки в необходимия обем на горивото за сумата от 5 млрд. долара. Ако Европа започне да замръзва нека всички претенции бъдат отправени към нейните приятели в Киев, категоричен беше руският президент.

До моят приятел Иречек, кандидат член на ЦК на БКП...на въпроса ти защо се налага да публикувам някой неща по няколко пъти отговарям така: повторението е майка на знанието)))))

Излиза, че на САЩ не им пукаша за Украйна. Тя е само цел за постигане на целите.

Това украинците са уникални.10% от населението им работи в Русия, това са 5-6млн., които внасят около 30млн. годишно. 60% от БВП беше износ за Русия, 80% енергийно зависими от Русия. 30% от населението са етнически Руснаци, като в останалите области без Лвовска имат огромен брой смесени бракове, родители и прародители с Руски произход. Трябва да си уникално прост да скочиш да воюваш срещу про Руското си население. Дори и да постигнеш военен успех загубата ти е в кърпа вързана.

Пропуснах. 20% от БВП е износ за Беларус, която въведе мита и квоти за Украински стоки.

са уникални! 50% от българите работят в ЕС (извън България), а червените тролове работят срещу ЕС!

ЕС работи сама срещу себе си. За САЩ изолиране на Русия от ЕС и проблеми в енергийното осигуряване на ЕС е изключително добре. Брюксел трябва да се промени или .е започне да се топи.

повече от 7 милиона от общо 46 милиона

Благодаря за корекцията.

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО Е В ОСНОВАТА НА ПОВЕЧЕТО МЕЖДУНАРОДНИ ТЕГОБИ и НЕВОЛИ, И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАНИЧИ ДОСТЪПЪТ до ОБЩНОСТТА НА РУСКИ ШПИОНИ и НАВЛЕЦИ !ВРЕМЕ Е И В БЪЛГАРИЯ РЯЗКО ДА ГИ ОГРАНИЧИМ, КАТО ИМ СЕ КОНФИСКУВАТ ПРИДОБИТИТЕ С ОТКРАДНАТИ и ИЗПРАНИ ПАРИ ИМОТИ ПО РАЗЛИЧНИТЕ КУРОРТИ ! РУСНАЦИТЕ СА ОПАСНОСТ ЗА НАШАТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ !

Да и хотелите ще останат с 30% празни. Много си умен.

Дреме ми на к.... за празните хотели, аз за българските пишман хотелиера хич и не мисля!

са 100% свободни!

ЧУК

Лозунгът на отказващите да се мобилизират е -По добре жив предател,отколкото мъртъв патриот! Пълен отказ от съобразяване с идеологията на воената Хунта в Киев

напредва! Слава на Украйна!

ЧУК

Нали моралната Хунта ,щеше да спазва договорката да не извършва военни действия близо да мястото на катастрофата?какво търси армията им в Шахтьорск-само на десет километра от мястото на катастрофата?

Със всеки следващ път, когато се обсъждат санкции срещу РФ разногласията в ЕС са все по- големи. Санкциите ще "разбият" не РФ, а ЕС. Такава е и една от целите на Вашингтон в устроения от него цирк наречен Украйна...

Докато ние си пишем тук в южния котел ( в който са обградени укро-фашагите) продължава ликвидацията на остатъците от армията на хунтата...... Загубите на хунтата гонят 10 000 убити войници. Точната бройка се крие ожесточено от укро-военните , защото се цели да баламосат близките на убитите (че са "безследно изчезнали" ) за да не се плащат обезщетения... Ранените са безчет , дезертирали , криещи се в Русия , по лазаретите на Ростов... Укроармията се задъхва , и при липса на пари , оръжие и боен дух , остава само да се хвърлят вълни след вълни мобилизирани момчета от западните области , докато опитните бойци на републиките ги отстрелват като пилета... Ще намери ли сили Киев да признае провала на военните действия , или с тъпа упоритост ще погубва още и още украински момчета ? Дали във фанатичния си бяс укронацистите няма да минат на тотална национална мобилизация , и с внасянето на нова военна техника от страни от НАТО (каквото вече върви през порт Одеса да подемат тотална война против Изтока ? На украинците акъла им е излетял от главите ,вероятно в резултат на подскачанията на Майдана месеци наред... Освестяването от майданското пиянство се очертава да бъде тежко.

Т'фа го дращиш за иляден път, сопри се малко, луганск е изравнен със земята, по-зле и от грозни, нищо не е останало.

За съжаление истината е болезнена.

След преврата в Киев се появи съвсем реална перспектива за началото на трета световна война. Въпреки това, основният конфликт се разгръща не в източната част на Украйна, а по-скоро, войната е в сферата на икономиката. Нейните участници са най-големите централни и търговски банки, мултинационални корпорации, валутни борси. Залогът е бъдещето на петродоларите като световна резервна валута. САЩ, ЕС и Великобритания започнаха тази безразсъдна авантюра с надеждата, че Русия просто ще се примири с това, което се случва. Те не изчислиха правилно и това как останалата част от света ще реагира на агресията в Украйна, спонсорирана от Великобритания и Америка. Последиците от този велик пропуск няма да бъдат ограничени до руската анексия на Крим. По цял свят се забелязва ответна реакция, която сериозно застрашава долара. Как можаха във Вашингтон и Лондон босовете да проявят такова невежество, без да предвидят цялостните дълбоки последици, които могат да унищожат всичките им планове? Защо не се замислиха за възможността от непредвидени обстоятелства? Във всеки случай, тяхното фиаско в Украйна, показва изключително безразсъдството, което рядко се среща на международната арена.

Силите на НЕВЕЖЕСТВОТО /usa, uk/, от тази седмица нататък, ще способстват за разпространението на СВЕТЛИНАТА-ЗНАНИЕТО. Епохата Кали Юга, започнала точно на 18 Февруари 3102 г. пр. Хр.(следвайки християнският календар и летоброене), завърши на 21 юли, преди 6-7 дни. За СТРАННИЦИТЕ, ЧЕСТИТО. На останалите ... все едно, нищо не съм написал, за да нямат основание "минуси" да ми поставят.

ЕС ЗАПЛАШВА ЕВРОПЕСКАТА СИГОНОСТ!!! ТОВА ЛОШО! МИ КЪДЕ ЩЕ РАБОТЪТ НАШИТЕ РОМИ И ТЪПИ БЪЛГАРИ

Има една Българска приказка "Дорде се хортува всичко може да се направи- спре ли да се хортува и направеното се разтуря!"

ФАКТ Е БЕГЕЕЦА Е КОММУНИСТ- ДАЖЕ ЗНАЯТ НОМЕРА НА ПАРТИНАТАМУ КНИЖКА

А Иречек беше Началник Отдел в цека на бекапе и без малко да стане и секретар на цека-то, но падна другару тошо и му се размина секретарстфото.

А БЕГЕЕЦА ТОВА МЪЖ ЛИ Е ИЛИ КАТО ОБОМЧЕТО

ОБО МКО Е СЪГЛАСЕН НА ДЕЦА ОТ ПРОБИРКИ ЗА ДА МОГЪТ СПОКОИНО МЪЖКО СЕМЕИСВО ДА СИ ВЗЕМИ ОТ УКРАИНА!!! ТАМ СА МНОГО БЕЗ РОДИТЕЛИ

За да има мир Русия трябва да бъде закопана под Сибир. Пророка.

sawo

Заедно с целия останал свят, за да са спокойни САЩ, че ще могат да консумират ресурсите на цялата планета спокойно.

НЯМАЛИ ДА СЕ ЗАДАВЯТ КАТО ОЛБРАИТ

И то много дълбоко, при мамутите.

VIPER

"Необходимо е да сменим с нови хора онези, които служат отдавна в зоната на антитерористичната операция", коментира обявената във вторник нова мобилизация депутатът Анатолий Кинах от комисията по сигурност и отбрана във Върховната рада. Според други цитирани парламентаристи Киев мобилизира и праща в размирния Донбас "фактически най-бедните - а синчетата на заможни родители гуляят на воля, ни лук яли, ни лук мирисали".

носи се слух че холанците пренасяли кокаин и затова хамерите не казват кои е свалил боинга

Каквото и да плямпа Лавров, истината е че Русия напдна съседна държава. Русия е нападала всичките си съседи, защото по принцип руската политика е агресивна

ЧУК

Струва ми се ,че жените и майките на мобилизираните,много скоро ще запалят Хунтата в Киев!

Само така ти се струва.

Струва ми се, че украинците още помнят гладомора и не искат да имат нищо общо с Русия.

iztochna ukraina e postradala ot goldomora be tapak

Ето една стара керванджийска поговорка. "Кучетата лаят, керванът си върви." Тоест, кучешкия лай, не е пречка за придвижването на кервана.

На който му харесва Русия, да живее в Русия. На който не му харесва Европа, да не живее в Европа. Ако в Европа започне да се живее по руските правила, Европа няма да е Европа, а ще бъде територия от Руската империя. На кой му харесва това?

sawo

Добрия живот, който живеят хората в развитите страни си има цена и тази цена я плащат останалите. Това е проблема с красивата демокрация, която се показва по телевизията.

Това на снимката не е ли Еди - чудовището на Айрън Мейдън. Не знаех че е станало външен министър на орките.

Така върви третата мобилизационна вълна: видео "Припруття жены жгут"

ЧУК

Би Било много странно за всички, ако към нас дойде зло, то САЩ да не намерят веднага и средство за нашето лечение! Eduardo Galeano