Борисов: Може да има служебен кабинет след изборите

Бойко Борисов каза, че след изборите ще се съобрази с волята на народа и посъветва и другите политици да го сторят, за да няма служебен кабинет след вота пак.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Може да има служебен кабинет след изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз пак тренира рязане на лентички. Само там му е силата!

Нека някой да обясни на тъпата мутра що е това Служебен кабинет и като какви са функциите му!

ПОЧИВА СИ МОМЧЕТО НА МОРЕТО - КОЛКО ЛИ ПАРИ ПРАХОСВА ОТ СУБСИДИЯТА - ВЗЕЛО СИ Е ДЖОБНИ 200 ХИЛ ЛВ, А СИ Е ПОСТРОИЛО ФАР ЗА 120 - С ДРУГИТЕ 80 ХИЛ - НА МОРЕ - НЕКА МУ Е ЗЛЕ

БОЖЕ Б.Б. РАЗПЛАКА МЕ - С ТОЗИ ФАР - 120 ХИЛ - БЪЛХА ТЕ ОХАПАЛА - ИМАТЕ МНОГО ПАРИ ОТ НАД - ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ - ОТ КЪДЕ СА ВИ ТЕЗИ СУБСИДИИ А ТА СИ ПРАВИТЕ ФАРОВЕ , А ПОСЛЕ - ВИНОВНИ БСП ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ БА ДЕДО - ВСИЧКИ ЩЕ СА ТИ ВИНОВНИ

СКЪПИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ , ДРАГИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ , В НАЙ - СКОРО ВРЕМЕ ВИ ОБЕЩАВАМ ДА ЦЪФНЕТЕ И ДА ВЪРЖЕТЕ . СЛЕДВАЩИЯ 50 ГОДИШЕН ПРЕХОД ЩЕ ГО МИНЕМ ЗА 25 ГОДИНИ ХА ХА ХА

Истина е че Бойко Борисов може да режеше ленти ама това се виждаше и няма лошо , правеше се нещо , а за тази една година само назначения на наши хора на отговорни постове и приемаха закончета за собствени облаги!

че комунистите толкова ги е страх от завръщането на Бойко, че вече кошмари сънуват и на всичко са готови да не ги захапе пак , че тоя път както им се е насъбрало кръв ще пуснат! Ще взема и аз да се амбицирам и да дам гласът си за него , та да ме изкефи на 100% , а и те си го заслужават!

не думай! а от Костов колко ги беше страх ако си бил съзнателен тогава да помниш? 'голямото оправяне' 3та серия. аман от слуги.

Я не сакам мене да е добре! Я сакам на Вуте да е зле!

поредната нагла тъпотия от една пропаднала мутра, слуга на Пашата (и на кукловодите им от ДС). абе аланколоу (на банкенски), кога си се бил 'съобразявал с волята на народа'? за теб народа ако са само глупаците заблудени, които пускат наивно герберастката бюлетинка, то бих разбрал претенцията ти. но всички ясно видяха що за леке е, месеци наред да не ходи на работа (там където точно народа го е пратил и му плаща заплата!), а малко му е това ами и останалата герберастия накара да не ходи на работа. не му харесвало в опозиция на нашия, поне Конституцията да беше му прочел някой около него, да разбере какъв е реда за управление. много глупаци, много нещо, водени от баш глупак......................

ТОЛКОВА СИ ПРОМИТ с глупости че чак будиш съжаление от тези който са запознати с нещата , иначе за наивниците си герой! (а те в България не са малко)

о 'твоите неща' да ги познаваме не горим от желание. коментираме публични факти тук и ако имаш нещо конкретно по въпроса със 'съобразяването с народа' от страната на Тиквата, давай смело напред! няма нужда да коментираш мен. капиш??

След "управлението" на БКП/БСП е винаги така ще трябват големи усилия и време да се оправим! Като марокански скакалци са!!!

наивна душо, колкото те 'оправиха' седесета, ендесевета и т.н. мекерета, комунистически.

Горката Баба Ванга, добре че се помина да не го чува тоя с лентичките.

Борисов дали може да включи в графика за ленторязане едно откриване на новата дворна чешма на вилата? Чешмата е с бръшлян, мноо е убава!

Приготви си 20 000 за кругера да го доведе. Струва ми се толкова беше тарифата.

ДОКАТО УПРАВНИЦИ И ОПОЗИЦИЯ НЕ СЕ ХВАНАТ ЗА РЪЦЕ ДА ОПРАВЯТ СТРАНАТА КОЯТО СЪСИПАХА И ОКРАДОХА- НЯМА СПАСЕНИЕ.ИНАЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ КАТО ГОЛЯМИ ПЛЮНКИ В ИСТОРИЯТА,А ТЯ НЕ ЗАБРАВЯ.

Идвам и ще ви резна лентичките ... Съсели и михлювци

Бъди сигурен че малоумниците които биха гласували за теб, не са толкова много....

Партия ГЕРБ била дала 120 хил. лв. А тия 120 хил. лв. как са се озовали в касата, бе Бокав. Нали аз съм ти ги дал като субсидия. Харчи чужди пари да реже ленти, а още дори не е на власт... Вервайте му.

САМО човек не с всичкия си може да напише подобна глупост, на който разбира се няма здраво мислещ човек, който да повярва!

Обърнете внимание на следната изява на Господин Бат Бойко: - Бойко Борисов каза, че след изборите ще се съобрази с волята на народа и посъветва и другите политици да го сторят, за да няма служебен кабинет след вота пак. Господин Бат Бойко, ами хич ли не ти идва на ум, че точно това може да волята на народа - да има служебен кабинет, защото всичките вие сте му омръзнали страшно много. И друго, обърнете внимание на пълната липса на смисъл, на разум, в думите на Бат Бойко, което е толкова характерно за него. Още веднаж прочетете цитата и ако намерите дори малък знак на разум в него, ще бъда много изненадан!

Ами като всички в парламента са мишки, като теб и ти си всъщност най - голямата, наср_хте се от страх от народната обич / справка 02,2013 г, /. Бълнуваш власт ама умираш от страх нали. Жалки отрепки. Освен да крадете друго не можете и нямате никакво бъдеще, щото окрадохте народа до шушка. Народа ви дебне и всяка глупост ще бъде жестоко наказана.

Не мога да повярвам,че това прасе е било "каратист".

ще има , ще имаааааа бат'Бойко, затова не свалят загражденията пред парламента , бързо ще ти лъсне задника

И аз, като Бат Бойко, пожелавам на БСП да си изберат лидер, който да им управлява партията! Пожелавам същото и на ГЕРБ!

Мутрата си е мутра,,Не вижда своето ПАДЕНИЕ ама седнал за други да говори,,Това да постъпиш спортсменски като виждаш че нямаш достатъчно възможност да продължиш за мутрата е нещо НЕМИСЛИМО защото той и в спорта според думите на бая спортисти си е БИЛ СТРАХЛИВЕЦ,

Боко спасителю на БГ икономически гений, който разбира от всичко, най вече от банки. Да си купим ли бензина предварително, че след като ни спасиш може да нямаме пари за по литър бензин да се самозапалим, от благодарност за спасението ни. Или да се отървем от подобни спасители.

А бе ,тоя в ролята на какъв продължава да реже лентички? Вече си мисля ,че има някакво психическо заболяване,някаква мания. Развеждат го като циганин мечка по панаири!То бива натягане от герберските кметове-бива,ама чак " куче в каруца-не бива"! Крайно време е придворните му музиканти да сътворят едно произведение "Ленторезачката",подобно на "Лешникотрошачката" на Чайковски.

Колкото повече "служебни","експертни" кабинети,толкова по-добре се "ПОЧИСТВАТ" следите от ДАЛАВЕРИТЕ и КРАЖБИТЕ!

След година чакайте ново правителство на комуняги и турци - както е тръгнал Боко ще се посере неизбежно, както се посра първият си мандат.

Ако може да съм, като Краля-слънце Само да огрявам, без да си цапам ръцете.

Благодарим на негласуващите като Сидеров, че оставят умните да избират вместо тях. :)

личи му че е чел само Винету поради което го ограмотяват и наставляват през няколко месеца в кравария в комплект с другия мозъчен гений Цв.Цв

БСПарските тролове изпълзяха като цигани за КУРбан

Тия първи три главни букви на последната дума са за тебе-и отпред и отзад и отвсякъде!

а бе като знам гея вашия вожд как ще му се зарадва не ми ги давай на мен чугун ха х аха

Веждито, лапна 120 бона , па се умълче? А като прасе квичеше за мильонче в КаТеБе !

що ни го натрисате постоянно тоя павиан.....а нема, нема па туку некоя агенция изплющи, че Винету водил с 10-20 процент на БСП...то, че има прости българи има, ама чак пък толкоз бързо много да испростеят след март 2013

За разлика от теб, дето си толкова умен и красив ?

КБ: Не заслужаваме победа на изборите

Фидоска, Лъчо тъпото или Бочко......това ли ми набутваш.....тоя път, че гигониме не с камъни, а с нещо друго .Нема да ги биеме, че ги е.еме

Ами пробвайте се, пък ще видим кой, кого ще гони.

а, знаем ви, дето се крихте под масите

Ха, ха, да н е Фидосова модел на тази статуя??? Бойко, защо харчиш пари да обикаляш морето, навести си хотелите в Обзор и си стой в Банкянската си селска къща.

А кой пък си ти, че ще обясняваш на другите, къде да ходят и какво да правят ? Нискообразован дебил.

Защото тоя не го искаме да ни стъпва в града !!

не е фидосова, фудулова е, червен ахмак

Днес е ден за избор на "спасителят" на столетницата и форумът е пълен с КОМУНОИДИ и КАПУТИ

Не се коси, нали вие сте си намерили "спасителя"!

НИЕ СМЕ 7 МИЛИОНА КОМУНИСТИ, А ВИЕ ТЪПИ ГЕРБЕРАСТИ СТЕ САМО 600 000 ! ЗАЩОТО СПОРЕД ВАС ВСЕКИ КОЙТО ПЛЮЕ ПО ГОВЕДОТО ОТ БАНКЯ, Е КОМУНИСТ !!

статията за Бареков в кучи.... Пуснете я на видно място!

Какво ни занимавате постоянно с този простак? Нищо друго ли не става в Родината ни? По-добре се преименувайте на link, сами да си задавате темите и сами да си ги коментирате.

Бойко продължава с простотиите си - тази фигура отдавна си стои на вълнолома, но ББ - маняка на лентички, пак грабна ножицата, открива откритото!!!! Бойко, пий си хапчетата, защото става все по-лошо, а забравих, като какъв ББ отново реже лентички по морето?

Днес е ден и форумът е пълен с КОМУНОИДИ и КАПУТИ

А-а, гледам има и шестаци.

от ГЕРБ какво означава? 600000 да уреждат себе си а 5500000 да се чудят как да оцелеят.

600000 ли? Нееее, по-скоро са около 10000, останалите 590000 са диви селяни, чалгари или просто идиоти.

Победата на Герб показва волята на мнозинството от избирателите. Простичко е за разбиране. Или пак народът ще ви е виновен? Не е дораснал за вас, великите политици? Ами намерете си друга държава!

а бе пич сега ли се сети колко от герб са се уредили . Досега една година къде бля като само 380000 червени чугуна се бяха уредили -не мря ли

Попитали радио Ереван ''Какво означават инициалите Б.Б.'' радиото отговорило ''Банкянски Боклук''.

попитали радио "Ереван какво означават инициалите С.С." Радиото отговорило СЪСЕЛ НА КВАДРАТ .

"Не е нужно да изядеш цялото яйце, за да разбереш, че е развалено." Джордж Бърнард Шоу

Или ме изберете или -ДА =девиз от борческите години.

Навярно е голямо удоволствие, когато знаеш, че няма да припариш повече до властта, да плюеш по партията, която пак ще спечели изборите! :)))

Ех юнако, спечелването на изборите не е самоцел! То е да спечелиш, когато има какво да дадеш, когато имаш дупе да поемеш отговорност, когато единствената цел е в края на мандата хората да живеят по-добре отколкото в началото му, когато си готов да жертваш партията си и себе си дори за просперитета на Родината си! Просто не става с номера от селските вечеринки в село Банкя!

Ахааа, вие не се борите за властта, а за купата на съветската армия! :)))

"..Уви, светът обърнал се в пустиня! Море от злоба и разврат!... Иди живей сред туй море от тиня, сред толкоз много кал и смрад!"..." Смирненски

"...А през прага меланхолично проточи и свинята врат: "И аз от тоя свят съм недоволна: да, толкоз малко кал и смрад!..."

Отвътре ма напира, да я запеем онаа: Слатко бих се вратио да чувамо офце

Добрутру дир, успали сте се.. Бареков направи на пух и прах вашия любимец-агент Буда, като извади на показ в медийното пространство факти от престъпното минало и настояще!

Това е реклама бе тъпунгер, всичко от устата на Капута е ясно какво е ла.на.... Лягай си, че си махмурлия от вчера!

Ще видим какво ще покаже Бареков... Не знам...за теб може да е реклама но за ЕС и Меркел може и да не е ...

Да определено Костинброд 2! А Капута е света вода ненапита! Но това е добре, защото и на Николайчо аканото дупе ще лъсне! И то най-вече от жена му с която е в процедура на развод, няма нищо по-лошо от женската омраза! Ще видим, само да напомня, че е 2014г., а този копира едно към едно Яне!

Да, но дир-а мълчи по въпроса и започвам да си мисля, че чакат указания. Другите агенции вече отразиха изявленията на Бареков. Ако БУДА беше казал някоя поредна простащина вече щяхме да сме напълно информирани. Сега чакам да ни изтрият, защото не сме по темата.

ТОЙ нищо не може сам да каже! "Планът"по който работят г-дата Борисов,Станишев,Доган,Сидеров.....е един и същ! ЦЕЛТА е КРАЖБИ и ЗАМИТАНЕ на следи!

Аз не допускам, аз съм сигурен, че на 6 октомври журналята ще търсят под дърво и камък дон Тиквун, но няма да го открият! Той ще стои в тридневен ступор, след което отново ще заговори за избори. Негов съветник сега е одиозния Георги Марков (агент Николай), който му набива в главата формулата от началото на 90-те г. - ИЗБОРИ ДО ДУПКА! Само, че сега на народа не му се ходи толкова на избори и в дупката ще падне самия Тиквун!

Само ГЕРБ, тук ме 5-6 олигофрена пишат мислите, че голяма работа вършите! Давай генерале с теб сме!

Герберунгелите, щом видят милия образ на Тиквата, веднага накацват по форумите като мухи на прясно ла..о!

Борко, това означава ли, че ако народа не ти даде поне 121 бройки па нема да одиш на работа и че се занимаваш само с подривна дейност?