Десетки украински снаряди паднаха в руско погранично село

Около 40 украински снаряда паднаха днес на територията на руското селце Примиуски в Ростовска област. В Славянск пък бе открит първия масов гроб.

Обратно в новината

Коментари - Десетки украински снаряди паднаха в руско погранично село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа ,събуди се !За какви санкции ми говорят ,при положение ,че нападат чужда страна ...Срамувам се ,че сме членове на ЕС ...

95.5 хиляди !?

Уса е куката, а Украйна е стръвта.Само, че го няма любимия им Елцин, за да захапе.Има президент, единствен в света с реална власт, за разлика от всички други марионетки.

Киев иска да въвлече украинския народ във война с Русия. Управляващите в Украйна са изключително зависими от САЩ и са готови на такава авантюра. Жалко за пролятата славянска кръв, жалко за жертвите от авиокатастрофата.

украина , като всяка държава , включително и българия , има територия с точно определени граници . някакво малцинство , в техният случай руснаци , вместо да си отидат искат територия . у нас има много малцинства . цигани , турци и напоследък руснаци . ако те искат територия ние ще им дадем ли ?

боклук, кой ще те пита? не са решили от ЦРУ не са ти разпарчетосали страната.

В началото ми бе неудобно от свободните съчинения на моветата, заради самите тях, ама вече им свикнах... Той почти целия Славянск пролипсва да се спасява от мове артилерията и авиация, ама пича се затюхкал за няколо десетки дето не знае къде са... Ако след десетки бе добавил и хиляди, повече смисъл щеше да има в брътвежите му... Четирима цивилни... ок! А останалите 16?!... Опълченци ли са или мове аскер?!... Ако са опълченци то най-абсурдното би било да ги заравят с враговете им... А пък това за църквата е такава безочлива изцепка, че и дърт главатар на цигански катун може да му завиди за умението за разговор с мъртвите в кристална топка... Цялото изявление е толкова тенденциозно и недомислено, че не бих се учудил и общия гроб да е само във въображението на тоя мове чишит...

Ходил съм Украйна,ходил съм Русия ,ходил съм в почти всички държави в Европа.По смърдел и нагъл народ от украинският няма.

че украинците не са най-трудолюбивия и хубав народ, не са.. ама да ги сравняваш с россияните е доста смешно. хората които наричат путин Цар и вярват че НАТО и нацистите идват да ги убиват. Такъв народ е най-накрая на опашката. Язък за всичкото наследство от царско и имперско време, нищо не е останало.

има имааа ! има руснаци , на всякъде !

"Нет ничего более гнусного и омерзительного, чем так называемые украинцы! - Это отребье, взрощенное поляками из самых гнусных отбросов русского народа (убийц, карьеристов, пресмыкающейся перед властью интеллигенции), готово за власть и доходное место убить собственных отца и мать! Эти выродки готовы разорвать своих соплеменников, и даже не ради выгоды, а ради удовлетворения своих низменных инстинктов, для них не существует ничего святого, предательство является для них нормой жизни, они убоги умом, злобны, завистливы, хитры особой хитростью. Эти нелюди вобрали в себя все самое плохое и низменное от русских, поляков, и австрийцев, для хороших качеств в душе их не осталось места. Больше всего они ненавидят своих благодетелей, тех кто сделал им добро и готовы всячески пресмыкаться перед сильными мира сего. Они ни к чему не приспособлены и могут исполнять только примитивную работу, они никогда не смогли бы создать своего государства, множество стран гоняли их словно мячик по всей Европе, рабские инстинкты настолько въелась в них, что покрыли омерзительными язвами всю их сущность!" Отто фон Бисмарк (1815-1898 г.г.)

НАИЕРИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯ КОИ Е СВАЛИЛ САМОЛЕТА А АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ВНИМАНИЕ !!! НЕ ЗНАЕТ

Може би хамерите знаят !!! поне началото не бъркаи -- наздраве

ААААА СЕГА НИ ИМА КАДЕ СМЕ БЕ БРАТО ЧЕ НЕМОЖЕМ ДА СЕ ВИДИМ !!!!!А И ПАРИТЕНИ КАДЕ СА ЧЕ И ТЯХ ГИ НЯМАМЕ ?????? АБЕ ТИ КАКВИ ГИ ДРАСКАШ ?????

Масовите гробове са руска работа от векове.Да не ги изброявам.Знаете по-известните случай с по 20-30 хиляди на едно място.Сега са се захванали да освободят Украйна от украинците.Добре че дойде Гурбачов че и нас нямаше да ни има.

Преди да дойде предателя Горби, България беше с над 8 млн. население. След Горби се вижда какво се случи.Преди Горби нямахме перспектива на изчезваща нация, вече сме такава след Горби продажника

Георгиев,не бива да се пие толкова.

киев даде назад в техните медии се появи коментар че на 17 е имало учение с зрк (бук)и е възможно да са свалили самолета по погрешка а също ъса няма никакви снимки на събитието със самолета!!!!!!!!!!просто черният е вдигал пушилка за да разцепи европа и русия

ПЪЛНА ПРОВОКАЦИЯ ЕЙ НЯМА ДА МЕРЯСАТ ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ГЕЙЧЕТА НАСИЛА КАРАТ РУСИЯ ДА СЕ НАМЕСИ !!! ПОЧАКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО ДА СИ НАПРАВЯТ ЗАКОНА ЗА КРИМ А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ВИДИ И РУСКАТА СИЛА !!!!1 ТОГАВА И Б.Г. ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕЕ!!!

Чеот как Путлер е на власт спрял ли е с масовите гробове ..Дегестан,Грузия,Чечня... и так дальше.Това че изби и журналистите които казват истината не означава че света не знае за зверствата му.

Nikolai Vasilev

ирак. сървия .афганистан .виетнам.и т.н.

Шило

Колко снаряда? На друго място вече 40 батареи щяха да са отговорили

Украинците трябваше да пробват руските атомни бомби и към Москва.Да им е върнат не друго.

Петата колона в България винаги са били русофобските продажници. Два пъти ни привързаха към Запада и два пъти като резултат национални катастрофи и обявяване на агресор. Сега ще потретим ако ги оставим с еврогейските си номера да лъжат, мажат и крадат...

Днес към 13,25 терористите са обстреляли първо КПП Мариновка а след това и територията на Русия.

СА ОБСТРЕЛВАЛИ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОВОКИРАТ РУСИЯ НА ВОЙНА!!!

Участието на руската армия в обстрела на украинските войски през границата: watch?v=i-NoNJNdB7c

Същите мошенничества като Сребреница.Уса хайдуците ги подучават какво да правят, но няма да стане.В Киевска усия ще командува Русия! Бандеровците избиват всички жители.Те са убийците от 1941 г.

BaiK

Аз участие не видях, само един скалъпен клип с видеоматриали от войната в Афганистан, и някакви уж телефонни разговори които са недоказуеми кой точно говори. Ами не ме убеди, че това е от Украйна и говори лидера на сеператистите, твърде аматьорски е скалъпено.

Да,материала е "убедителен".Някое хлапе ще се хване!

Раздвижиха се Троловете на Хахлодското посолство ! Пишат неистини , Там дето е минал Украинец за Еврея е обран бостан!!! Трябва да изпратят по-бързо наблюдатели за да видят кой потстрекава къв европейска война ! Хубаво че вещицата Ащън и свърши мандата ,поне да се избере някой нормален външен министър на ЕС !

Аз все още не мога да повярвам че умниците начело на ЕС допуснаха САЩ да запали война в Европа в 21 век. Също така не мога да повярвам че продължават да им играят по свирката и да налагат санкции на Русия, които очевидно са пагубни за икономиката на ЕС. На кухите глави в Брюксел и заобикалящите го мегаполиси явно не им просветва че докато САЩ правят милиарди от войната в Европа, същата ще загуби трилиони евро от загубата на руските пазари. Отделно въпросната война която САЩ спретнаха а ЕС подкрепят води до колосални различия между ЕС и Русия и до протекционистична политика на последната спрямо собствените й компании и родната й индустрия (не че не е разбираемо това). В момента Украинският Президент води война срещу собственият си народ и това едва ли ще му се размине, а в държавата му САЩ и Русия са си спретнали скрита (все още война), която няма да доведе до нищо добро.

Руски сметки без кръчмар :)

BaiK

Като ЕС и СьЩ са контролирани от едни и същи чифути, които са долни мизантропи и ги интересува само печалбата, тяхната собствена, независимо дали умират хора заради техните пари, какво друго очакваш.

дааа, оказа се, че Европа е напълно зависима от САЩ. Аз преди все се питах какви са тези близо сто хиляди американски войници в Европа. Вече всичко е ясно.

до анитбиотик - очевидно руснаците, които твърдят, че защитават рускоговорящите всъщност извършват престъпление срещу човечеството като подкрепят сепратистите, за което са свиделство масовите гробове и не работят точно за хуманна кауза. друг странен факт са трвърденията, които можели да се прочетат в някои руски източници, че в сваления малаизииски самолет имало тела от по-рано изгубения самолет на същите авио линии, което си е доста налудничаво. единствения извод е, че на руснаците не трябва да се вярва.

Оценката и заплащането на троловете е базирана на отклика който те са предизвикали независимо позитивен или отрицателен. Колкото повече реплики има на техните постове, колкото повече гласувания има независимо какви, толкова по високо е оценена е тяхната работа. Ако искате наистина да намалят просто не реагирайте на тях, все едно, че не съществуват

iqoosh07@gmail.com

хаиде познаи дали съм трол. можеш ли? просто много ме яд когато се говорят лъжи и полуистини - освен това си патихме толкова дълго от руся, че се чудя как хората продъляват да им вярват. слушам с удоволствие модерни руски песни защото ме карат да се усмихвам, но не обичм когато ме будалкат. пак казвам само по руската телевизия и 5те кръга се отявориха на олимпиадата, за останалия свят един остана затворен - кои лъже тук? това, че американците са правили издънки не оневинява други да правят тенденциозно шодни неща в момента. американците не бяха прави за косово и руснаците не са прави за украина - следват имперски интереси.

BaiK

До ZIM, масовите гробове са "открити" от украинците които първи съобщават за тях, дали пък те не са избили 20 човека, заровили са ги и сега се оптиват да натопят сеператистите, отделно за самолета защо като черните кутии са намерени никой нищо не смее да каже, просто защото вече руснаците изнесоха доклад и показаха, че самолета е свален от украинска ракета, на украинска територия, а западняците не могат да ги опровергаят понеже това е истината. Ето първият опит за манипулация, а сега логично гробовете да са втория.

Твърдения-много и различни.Твоето също спада към тях.(твърдение)

А БЕ КАКВО Е СТАНАЛО СЪС САНКЦИИТЕ !!!ПРИМЕР ГЕРМАНИЯ ГУБИ 25000 РАБОТНИ МЕСТА !!! ФОЛСФАГЕН И МЕРСЕДЕС РУСНАЦИТЕ ЩЕ ГИ СМЕНЯТ НА КОРЕЯ (И ПО ЕВТИНО И КАЧЕСТВОТО СЕГА Е НА НИВО!!!)ЗАБРАНЕНО Е ЯДЕНЕТО ОТ ПОЛША И ПРИБАЛТИКА (А ТЕЗИ СРАНИ ИКОНОМИКАТА Е О БЕЗ ПАЗАРА В РУСИЯ КОЯТО ИСКА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ АЗЪРБАИЖАН!!! НЕКА ДА ИМ ЛОШО САМО ЧЕ НА КОГО Е ЛОШО !!! ЧЕРНОЗЕМА Е В РУСИЯ!!!

Явно само тъпи путлери го виждат така. Цял свят вижда истината и не вярва на Русия. Кого са убили, име и адрес? В Газа тъпчо за една седмица загинаха повече мирни жители. Украйна пази населението си. Президента на Украйна е избран от народа и признат от всички.

BaiK

Президента на украйна е качен след прерват и под защитата на неонацистка организация без никой да пита народа, но историята е показала, че от американофил седесар интелект не може да се очаква, та какво ли ти говоря.

Тъпотии, Десен сектор взе 3%? Те ли качиха президента бе? Мушмула.

Украинците трябваше да обявят военно положение поне в някои части на Украйна. Нерешителността умножи жертвите.

те твърдяха, че ако има обявено военно положение не е можело да има избори по някои от техните закони - в което има логика тъикато избора трябва да е свободен, а не под дула на оръжие.

BaiK

Не им остава много на украинските парцали, още няколко неуспешни опита за създаване на суматоха с натопяване на сеператистите, респективно Русия, и ще го отнесат. Само слабоумник вече би им повярвал. Чакам момента, а той ще е скоро, когато СьЩ ще ги изостави понеже са им нерентабилни, застрашавайки американското реноме и бандеровците ще се крият като плъшоци.

Ами целия свят подкрепя Украйна и никой не подкрепя Русия и нейните терористи. Руската пропаганда те е увредила. Виждаш несъществуващи неща.

BaiK

Целият свят, хммм това, че СьЩ и ЕС, тоест НАТО подкрепят Украйна, изобщо не означава целия свят, има още около 120 държави на които не им пука, или подкрепят Русия. Останалите правят каквото американците наредят, а това е насилствена подкрепа.

"Цял свят вижда"!?! Ей, хохп, иди се прегледай или се поогледай и прочети тъпите и безпочвени версии на Обама и Държавния департамент! Преориентирай се и се осъзнай!

Може би, ама надали . :)

Дано Украйна по -скоро се измъкне от гадното постсъветско влиание !

първо руснаците трябва да се освободят от това влияние и чак после другите европейски страни.

BaiK

Дано България по-скоро се измъкне от гадното американско влияние(за жалост дори не е "пост").

Струва ми се, че от гз , на тая плондер украйнската вотка леко-леко просълзи Дайте и увеличение, надушвам и хайвера! Абе тоя не е ли една соростийска мастия? баба Тодорка

Идва скоро момента,в който ще прочетем за изстреляна погрешка руска балистична ракета,паднала в Украйна.Лошо,много лошо.

Ами те и украинците имат балистични ракети. Да не цапнат Кремъл превантивно.

Ами ако пак сбъркат посоката и тя литне към Варшава например?

viliyan_koychev@abv.bg

укр балистични ракети и твоята глава са от еди и същ материал ... бетон

то и ние имахме "ТАТКОВИНА", но за съжаление станахме "НЕМИЛИ - НЕДРАГИ" (за новите собственици на Родината ни)

Истерията със самолета не доведе до нищо, след като пустите руски сателите и радари се оказа са заснели цялата постановка на Киев. Идва времето за неудобните въпроси, а една пропаганда се забравя само с друга.

Нищо не са заснели, лъжеш. Скоро ще излезе резултата от разследването. Но е 100% сигурно че са виновни руските терористи.

То цялото министерство на отбраната на Русия показа записите, но щом ти казваш, сигурно не се е случило.

както казаха английските експерти, записите от кутиите едва ли ще разкрият от какво е паднал самолета. Явно вече бият отбой американците след като бяха хванати в лъжа, сега замазват тази дивотия с друга - масови гробове, пак недоказуеми неща, явно много гледат филмчета от втората световна война. Този гроб може да е с избити от фашистите роднини на опълченци, кой знае ???

прав сте че една пропаганда се забравя с друга.но за сваления боинг има вече новости в нета със снимки от двата боинга, маи ще се укаже че това е един и същи самолет.добре замислено ,но.....

Ето я новината и вижте ДИР какво изпусна? Че 100 хиляди са бежанците към останалите области на Украйна. Пак проруска пропаганда от ДИРа. Женева. Общо 230 хиляди души са избягали от домовете си на фона на задълбочаващия се украински конфликт, предаде AFP, позовавайки се на съобщение от Агенцията за бежанците на ООН (ВКБООН). Говорителят на организацията Дан Макнортън заяви пред репортери, че броят на хората, които са напуснали украинските конфликтни зони и са се преселили към други региони на Украйна, е 100 хиляди. Същевременно, близо 130 хиляди са пресекли границата към Русия.

Сталинската радиоточка работи с пълна сила. Аз търся обаче новината, че украински военни са свалили по грешка самолета. Предполагам е измислица, но все пак ... къде мога да я намеря? Навежда ме мисълта, че е някаква партенка, понеже дир веднага щяха да я постнат най-отпред. Но и западните сайтове нищо вече не казват.... Има ли някой инфо относно тази новина?

Според руските медии бежанците в Ростовска област са много повече от 130 хиляди, а останалите не са избягали в Украйна, а са насилствено разселени по специална "програма" на Киев.

Няма 130 хиляди със сигурност. Макар че колкото повече ,толкова по-добре. Ще се насладят на руския "рай" в пълна сила. И как ще се молят да ги пуснат после в Украйна.

Всъщност руската пропаганда постоянно си противоречи. Лекували украйнски военни, а после ги разстрелват. Свалят самолети идващи от Украйна, но нямало вероятност да са свалили бойнга, щото нямали оръжия. Само слепец не вижда белите конци!

ти май не можеш да събереш 2 и 2 другите области на укрйана са харков одеса , южна украйна където са все рускоезични.

Колко снаряда трябва да паднат в Калифорния, за да изчезне Мексико от лицето на земята?

Тия снаряди са провокация от Русия. А Русия е изстреляла досега стотици снаряди повече през границата по украинската армия.

Рашата е изстреляла точно 655,5 снаряда до момента. Сега в ГенЩаба мислят дали да изстрелят един 1/2 снаряд или два 1/4 снаряда за да закръглят числото.

и това докато ядат малки деца печени на бавен огън, а добрите американци верват със цялото си съзнание и са готови да скокакнат със 200-те си килограма в протест на яденето на деца. повреден си . отивай в америка страната на дебелите, здравно неосигурените, където най голямата радост е да бачакш цяла година за да плащаш на банките и пак да с еиакефиш че на 60 те ти вземат къщата, и оставаш с чифте пищови на гол тумбак. бягай в страната на репресиите където полицята те проверява затова че се разхождаш след 1 часа

До колкото си спомням, украинците отвличаха, погребваха, измъчваха и прочие. Колко пъти беше осъдена тази държава за нарушение на човешките права?

Леле хората бягат към Русия?! Ама какво се случва? Не мога да повярвам. Дали ще могат и българите да си намерят добре платена работа там като миячи на чинии ?

скоро ще разберем .. както я кара Европа ... виж ни ...ринещи сняг в москва

Защо ДИР не пише за стрелбата с ГРАД и гаубици 122мм от територията на Русия по украинските подразделения около Свердловск и Мариновка?? Москва. От вчера вечерта до сега позициите на украинските антитерористични сили са били обстрелвани както от страна на сепаратистите, така и от територията на Русия, предаде УНН, позовавайки се на информация от пресцентъра на антитерористичните операции. Нападнато е било луганското летище, селището Березовое, контролно-пропускателен пункт в близост до селището Мариевка, както и КПП Мариновка.

Каквото повикало, такова се обадило. Докога укрите смятат, че ще провокират безнаказано руснаците?

ЗАЩОТО НОВИНАТА Е ОТ АМАРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ А ТЕ В МОМНТА СА УМОРЕНИ !!! САМОЛЕТА ИМ СБЪРКА КАРТИТЕ

Руската федерация, не ми е любима дестинация. :)

Но рускини не би отказал ;)

Милев

:))

Всъщност, ако имаш по-слабо обоняние са много добри, а и ..... лесни и безплатни!

МРЪСНАТА ВОЙНА НА РУСИЯ В УКРАЙНА Е ЖЕСТОКА , НО ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ ПОБЕДИ ! УСПЕХ ВЪВ ВОЙНАТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ !

каква война бе глупак искат да се бием славяни със славяни и понеже в славянството най слабата брънка са поляците използват братовчедите им от ловов да трепят православните украйнци уж руснаци, то беше същото и в ливан и в ирак и в ирия където имапе праволсавни там се стреляше а запада мълчеше или окуражаваше, това да подкрепяш вамиризма и да го обяваш за свобода и демокрация е античовешко но очевдно това ти е религията на теб

BaiK

Хахаха, както когато беше съветската война в Афганистан, оня мушморок Рейгън наричаше муджахидините "борци за свобода" и приятели на Америка, даваше им оръжие, едно-друго, сега като същите муджахидини отказаха да целуват на евреите краката, вече са терористи, бунтовници, трябва да бъдат унищожени, да ти е познато... Демокрация трънки, юдеомасонски капитализъм, имаш предвид.

Браво!Все пак българските форумци не са толкова манипулирани като Западняците.Всеки мислещ и непредубеден човек разбира и усеща кой казва истината и кой лъже.И защо лъже. Жалко,че за Истината пак ще трябва да се воюва с оръжие. Войната вече започна...

BaiK

Хахаха, както когато беше съветската война в Афганистан, оня мушморок Рейгън наричаше муджахидините "борци за свобода" и приятели на Америка, даваше им оръжие, едно-друго, сега като същите муджахидини отказаха да целуват на евреите краката, вече са терористи, бунтовници, трябва да бъдат унищожени, да ти е познато... Демокрация трънки, юдеомасонски капитализъм, имаш предвид.

абсолютно прав е бил Рейгън(трън в очите на комунистите) както и сега са прави тези, които наричат хамас терористи. Едните се борят против агресора- СССР, другите нападат подло с ракети друга държава. Хамас е свързана междудругото със СССР и Русия, не със САЩ

Интересно, ако се задълбочат санкциите срещу Русия, и петрола стане 300$ барела, златото 3к $ унцията и тнт и тнт, тъй като тази страна, Русия, е най големият им производител, кой ще обезщети нас, ЕУ гражданите? За метана въобще не желая да отварям дума, откъде ще дойдат тия 200 милиарда кубика които ЕУ потребява от Русия, или да вярваме на олигофрена Маккейн? С дамаджани от САЩ? Толкова ли са глупави ЕУ лидерите ни че не виждат какво би последвало от това?

ако се задълбочат санкциите срещу русия, там положението ще стане, като по време на Гладомор в Украйна. Руснаците ще почнат да ядат червеи и най-вече нафта. Тогава руските олигарси, заедно с руснаците ще кръцнат главата на пусито и лавров и може би русия най-накрая може да тръгне по правилния път.

Защо 130 хиляди бягат през границата в Русия? Те не разбират ли, че трябва да ходят към Европа?

Нека да бягат бе и да не се връщат. Никой не тъжи за тях. То като си прост е за цял живот.

Аман от Путинофили в тоя сайт. Ходете си в Русия щом ви харесва толкова. В България няма място нито за руски, нито за американски подлоги!

ДА БЪДЕШ ЕВРОГЕЕЦ СИ Е ЗАНАЯТ ...:)

Всъщност имам чувството, че много добре си запознат, какво е да си гей. Най-вероятно си имал тежко детство.

Аман,аман, аман.Иди сега да се наспиш.

Уважавам възгледите и убежденията на другия, но когато той ми ги поднася просташки, считам, че и самите възгледи са просташки!

ВЪПРОС ДО ПИШЛЕ ПЕШЕВ : НА ТЕБЕ КОЛКО ВРЕМЕ ТИ ТРЯБВА ДА СВАЛИШ ФАЙЛ ОТ ФЛАШКА И ДА ГО РАЗЧЕТЕШ ...... ..... ... ЩОТО АНГЛИЧАНИТЕ 3-ТИ ДЕН ЧЕТАТ ФЛАШКИТЕ НА БОИНГА :)))

ПО БРИТАСКОТО БИ-БИ-СИ "НИ ДУМА , НИ ВОПЪЛ , НИ СТОН" ЗА ФЛАШКИТЕ ... ДАЖЕ БОИНГА ГО НЯМА НА ПЪРВА СТРАНИЦА :))

Ти инструкциите от руското посолство за колко ги разчиташ?

Е И В ГРУ ИМАМЕ АЙ-ФОНИ :)))

На глупостите с масовите гробове може да повярва само малоумен западняк захласнат по Кончита Вурст. Нито едно същество на планетата Земя с повече от 10 грама мозък не вярва на западна пропаганда. Преди не одобрявах Путин, но западняците са такива лицемери и мръсници, че дори Путин е за предпочитане.

Както Путин се изразява (по военно отношение но не само) са съизмерими. Това много силно се отнася и за методите. Както Русия, така и САЩ, ползват едни и същи "лостове", не трябва да се вярва на нито едно нещо, казано от тях. От друга страна истината, може да бъде открита някъде по средата на полярните им "новини".

Да бе - глупостите и измшслиците за масовият гроб са като глупостите и измислиците за ТУЛАГ и ГОЛОДОМОРА. Ама са се случили и гулаг и голодомора! Нищо ново под съвеЦкото слънце :)

То и за Катин беше измислица, но се оказа истина! Десет грама мозък може и да имаш, но гръбнак нямаш имаш руска опашка.

Айде, бе рушняците! Къде са ви минусите?Не вярвам да сте се засрамили. Я, кажете сега как поляците са избили мирните руски пленници в Катин и са фалшифицирали всичко! Как да ви вярвам?

"В Славянск пък бе открит първия масов гроб" Зловещо!

Тези дето ти пишат минуси се радват. Виж с какви гадове живеем.

В УКРАЙНА ЗАБРАНИХА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА СЪВЕТСКИ И РУСКИ ФИЛМИ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ВСИЧКИ РУСКИ ТЕЛЕВИЗИИ :)))) ......

А Бондарчук забраниха ли го ? Че там има 3 бригади 79,72 и 28 дето разиграват "9-та рота" в украински вариант. Опълчението ги млати от Саур могила вече 6 дена.Рашаните са пуснали 8 безпилотника над района и само чакат някой случаен снаряд на своя територия за да приключат с този етап на антитерористичната операция.

72-РА НА ОРКИТЕ Я ИМА В АГЕНСТВО НОВОРОССИЯ НА ВИДЕО .... ОТ ЕДИН ТАНК ОСТАНАЛ САМО КУПОЛА :)