Столична болница оказва спешна помощ с хеликоптер (снимки)

Университетска болница “Лозенец“ представи най-новата си медицинска услуга - оказване на спешна медицинска помощ с хеликоптер.

Обратно в новината

Коментари - Столична болница оказва спешна помощ с хеликоптер (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе я аз да го питам тоа Д-р Спасов (дето имал диплома в САЩ и можел там да раьоти кат лекар ама щото много обичал БГ че се върнал - хихи) ако след 8 часа полети има катастрофа ко праим ся?)))))а изненадааа както казват там дето уж имал диплома...))))

Надявам се хеликоптерите да не се използват само за богопомазани. Иначе "Лозенец" е Правителствена болница, където основно се лекуват богопомазани.

Ако БИЕ град като портакал, и некой ме тресне по ТИКВАТА, и ми се завие свет, то ВЕДНАГА да тръгне, в градушката, да ме натовари, от "Бистрица арена" и да ме растовари прет входа на "Правителствена" Как кой се обажда, как КОЙ ! Койчо от Конаре, стопанина на Първото магаре!

щото при такъв град Кугерчето и то става на дупки)))) - справки вещи в занаята))))

Преди Кугерите оказаха помощ да пренасят на Бойко министерките Сега са сетиха и за болните, но срещу сигорно "прилично" заплащане ?? Разгеле, ака не се търпи мъката, колко ще струва една ракета да ме уцелят? То с гранатомета бесплатно беше, но чувам че Страсгерб го съдел "Доктора" на Спортните науки и каратизъма?

За миг докато четох статията си помислих,че става въпрос за някоя развита европейска държава,но......се опомних!За какви хеликоптери става въпрос на фона на разрухата която ни заобикаля от всякъде.Няма пари за лечение на хората, но пари за хеликоптер има.Някой вярва ли че ще бъде използван за нуждите на народа?Аз не!

А може ли болния да се издигне с хелиев балон на голяма височина, от където теченията и съдбата може да го занесе в държава с работещо здравеопазване, стерилни болници и мотивиран персонал? Ние линейки и лекари нямаме, те за хеликоптерите първо мислят.

Ехааааа. Само дето още през злия комунизъм, нашата болница в едно малко провинциално градче имаше площадка за кацане на хеликоптер и се е случвало наистина да кацне с ранен.

доУен комунист ... как можеш да възпяваш такъв строи и епоха която направи една селска сбирщина нещо доближаващо се поне малко до държава ??? всичкото лошо е комунизЪмА !!! толкова лошо че и мангали за да избЕгат от него ходеха на училище и на работа ... но това е друга тема

Селска сбирщина била станала държава - ха ха ха ха, по скоро селската сбирщина окупира (направо си завзе с преврат) държавата, изпокраде я и я превърна в коптор, пардон в затвор (е, вие очевадно сте от село, т.е. предците ви заселени по Софията, или друг голям град, в къщата на изселен от нея човек, пълно е с подобни "граждани", дошли с цървулите и кокошките, да управляват държава). Колкото до мангалите, дето ходели на училище и на работа - ха ха ха, много смях, а защо тези мангали не успяха да се интергират и да станат нормални, щом са ходели на училище ин работа, защо не се научиха да пишат, смятат и четат ... Еййй, много прост народ, много слаба държава! Омръзна ми от тъпото ви вманиачено дърпане назад във времето. Толкова сте запленени и сляпо дрънкащи глупости, че .... просто не знам, наистина ли сте толкова слепи или вече просто сте изкуфели? Кажете ми защо, като беше толкова прекрасно през времето на любимия ви комунизъм ни беше забранено да ходим по западния свят? Та какво би ни поблазнило там, та ни спираха да не избягаме на запад? Защо по времето на любимия ви комунизъм, средностатистическия човек е лишен от елементарни неща, като кола, например, банани - да не говорим, а дънките - прогнило капиталистическо облекло, телевизорите също късно се появиха. В същото време в прогнилите капиталистически държави да имаш кола е било съвсем естествено нещо, като сега, телевизор - все едно да нямаш лъжици, банани и прочие странни плодове - ами имало ги е по магазините, шарени и весели дрешки - ами да, защо да не си ги носят хората, нещо лошо ли има в цветовете. А у нас - пропаганди, оръжия, врагове, сивота от всякъде дебнат и страх, страх, страх .... Толкова са ви промили мозъците, че нямате шансове, никакви шансове да надскочите себе си и да погледнете наоколо, да видите белите държави.