Василев: Не се крия от съда, в България има опасност за мен

Цветан Василев заяви, че не се крие от правосъдието. Единствената причина да остане в чужбина е осигуряването на личната му сигурност заради определени кръгове.

Обратно в новината

Коментари - Василев: Не се крия от съда, в България има опасност за мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бягай при Меджедиева и Братя Галеви, все отбор дружки, не се връщай в Габрово.

Зомбирани люде, пишете, че Василев е престъпник, откраднал от влоговете на хората! Това са твърдения на една от страните в спора - на медиите на Пеевски, на прокуратурата, пробита от Пеевски, на членове на кабинета, назначен от Пеевски! Значи щом е казано нещо от отбора на Пеевски, значи е вярно!!! ЗОМБИТА

ГЛУПОСТИ! По-сигурно място за престъпници от България няма! Даже може да Ви бъде и охрана назначена г-н Василев! Но това го знаете Вие много добре!

И кое ти дава право да мислиш че твоя живот е по ценен от нервите и несгодите на многото дребни вложители чиито пари профука за собствените си фирми и интереси,,Все им е тая на хората дали си жив или мъртъв,,,

виж кво бе, пич. Не се прави на умряла лисица - ако някой иска да те очисти, в Австрия е много по- лесно, отколкото в България. Тук има полиция, ДАНС, НСО и БНБ. Като ти е папечено - плати си и косъм няма да падне от тебе. Но не може да задържаш пари на хора, които НЕ СА ТВОИ!!!

така е, виждам я опасността и тя е настъпила, когато са се свършили парите и далаверите лъснали като задник на месечина, голяма е опасността да се свършат и авоарите му и самолет му да ...падне

А бе на тоя селяндур кой му даде банка бе!?

Ами то в нашия парламент е пълно със селяндури...учили недоучили!

Тези "определени кръгове", от които се страхува Цветанов, се увеличиха значително с хората, чийто пари са откраднати от него.

Стои в австрия че тук чака търтициклин

Най-невероятното е, че един българин трябва да се защитава от правоохранителната система на България, чрез правоохранителната система на чужда държава!!!

Чакам да оповестят най сетне резултатите от одита. раво на Президента, затоова че иска кредитните досиета да станат явни. Как се очаква някой да спасява банката, дали Оманският фонд, или косвено - ние, ако не се знае колко голяма е дупката във финансите на банката и кой я е изкопал! Мен ме интересува и не искам да плащам, това дето не съм поръчвала!

Прочетох само няколко коментара, и ми е достатъчно да ви заплюя, хейтъри. Позор за вас, които не понасят успелите, можещите, ще си останете завистливи отрепки, до последните си дни на живота!!! Боб, Завист, Злоба! Всички повярвахте на прокуратурата, и не забелязахте, че същата е пробита! Кой е казал, че има кражби, лоши кредити, освен атакувалите Банката, които са свързани лица с Пеевски!!! Защо сте толкова лесни за манипулиране!!! Ползвайте си мозъка, понякога е полезно!

Ами само написването на документ с НЕВЯРНО съдържание за прикриване на безконечните кражби ден преди влизането на квесторите ГОВОРИ за КРАЖБИ, за манипулации, за една пирамида много по хапеща от предишните,,,

Човече, явно не знаеш, че ден преди да влезат квесторите в КТБ, Цветан Василев е бил извън страната! Всички данни за кражби, източвания, и т.н., са тиражирани от заинтересована страна, отбора на Пеевски!!! Очакваш, че данните, които излизат за състоянието на КТБ, са обективни ли!

..."Пътнико свиден..." ............................. дано се върнеш в родния край

каква роза, че той е един бодлив плевел...,не резилете хубавата песен изпята от една прекрасна българка

Ако аз открадна на комшията мерцедеса и избягам в Австрия , обяснявайки , че ме страх за живота ми в БГ , затова не се връщам, ще уважите ли опасенията ми Цацаров (без Г-н)?

тихо! не смущавайте цацаров, той брои бюлетини, споснати му от лаборантина!

мустак, излизай от землянката! предай се! няма щрашно! партизаните ти пак са на власт. те само си сменят козината.

Жалък мустакат педал! Каквото и да си украл няма да си го носиш на оня свят, ясно ли ти е, дебил нещастен! За кво ли си изобщо на тая земя плъх безподобен!

Привет, Цецо! Спомни си колко арогантен беше през 90-те когато живя в Хаджи Димитър бл. 139. вх Б. Как се надуваше и се държеше нагло сякаш целия блок, или направо целия квартал имат да ти дават по 2лв:)))))) Смешник и комплексар...

Има нещо гнило в Австрия - защо точно там се покриват подобни фигури? Защо след падането на Живков, там се оказа другаря Огнян Дойнов, който беше обявен за данъкоплатец номер 1 на Австрия? Естествено те отказаха да го екстрадират, а в България съдилищата не се и напрегнаха. Има и други култови фигури от прехода, за които не се говори, а те не са спирали да точат пари от България. Сега покрай Василев потърсете къде е и първия собственик на личен самолет в България - Валентин Моллов. 25 години кражби, а така и не успяха една международно призната и конкурентна икономическа структура да изградят.

Защото Австрия е първата страна до бившия източен блок. От имперско време, равноправни народи в нея са почти всички източноевропейски. Например военният устав е писан на дванайсет езика - на немски, италиански,, а останлите десет са на източноевропейските народи. Името на Австтрия е "Източна империя". Това е особеното на Австрия, което я различава от Англия, Франция, Испания и т.н.

вместо да каже каде крие парите .....

Абе другарю Банкер, защо забравихте приказката за българите и казана. Бяхте сигурен, че ще скочили извън казана, ама май пак ще цопнете в него!

Крие се, загрижен за себе си, с няколко милиона или милиарда евро. Това е. И от време на време хвърля по някоя димка, че уж е загрижен за банката, доброто си име и вложителите. Ако щете вярвайте.

И аз си мисля, че Пурко Мустака е един обикновен бушон.

Хубаво се грижиш за личната си сигурност, но замислял ли си се, че хиляди българи нямат достъп до сметките си заради теб. Замислял ли си се, че дори и да си прав, вече всеки един от нас ти има зъб и няма да пропусне възможността да ти върне жеста и то с хубава лихва.

Цветан Василев най-вероятно е офицер от службите.Дали е от бившите или от настоящите няма значение,защото са същите говна(методите на работа им са едни и същи и преди и сега).Предполагам ,че голяма част от кредитите са дадени на ченгета.

Прав си. Дадени са на ченгета но... "в името на държавните интереси и сигурност"... Затова далаверите са непробиваеми...

Сега е време да се разкрият далаверите на службите.Сегашните служби са подчинени на старите началници от ДС и главната им работа е да мачкат интелигентни и независими хора.По този начин те прогонват кадърните от обществено-политическия и икономически живот на страната.Навсякъде пробутват своите кадри ,които са плужеци и зависими от ДС.Поради тази причина кадърни хора на ключови позиции няма и е причина за дългия икономически преход и ниския стандарт на живот на българина.

Да не забравите годишнината на Цецо Мустака- 55 години на 12 Август ! Скоро ще се нявършат 45 дни от въвеждане на специалния надзор в КТБ, а прокуратурата засега лови само "малки рибета" ! Дали вината е в тоя човек само или има и други ВИНОВНИ ?? Какава беше реакцията на БНБ ? Като слон в стъкларски магазин?? Дали само Цецо мустака и Пеевски са проклятието на България ? Какво "крие в ръкава" си Цецо ?? Дали не му "завидяха" "добрите" български олигарси и политици?? Защо не се предприема ангажимент на акционерите за оздравяване на банката под специален надзор на БНБ ?? Никой ли не си задава въпросът какво ще последва след 21 Септември и подробния одит на банката, след като всекидневно темата за КТБ и нейните проблеми се носи неконтролирано, като изказвания на полуграмотни банкери и финансисти и неуки политици-популисти ?? Смятате ли КТБ ще оздравее ?? Моля, ако желаете отговорете си на тези въпроси и много от инфантилните писания във форума ще изчезнат !!

Споко, няма да забравим. Аз му честитих 35-та годишнина през 1994 и го посрещахме с хляб и сол в нашия бл. 139 в Хаджията... Сега на входа на 12.08. ще поставим мраморна плоча с надпис: " Тук живя големият българин...." бля-бля...:)))

Другарю, всеки е невиден до доказване на противното. Защо убиха няколко банкери? Някой явно не му изнася да са живи. По силата на обстоятелствата въпросното лице зная неща, за които ние дори не се досещаме.

G&R

...Две бързи справки в Уикипедия казват всичко...за двама "велики" банкери и банковата ни система. 1. Емил Кюлев е убит на 26 октомври 2005 г. в София на бул. България 2. Цветан Василев е широко коментиран в обществото като един от стоящите зад кадър кукловоди в българската политика след 2005 г.

В ЕС поживейте си в Австрия,сигурно е по уютно

Момчета,вие си говорите ана нали знаете ,че тези боклуци преди да си тръгнат си прекараха закон за банките---а говорите за тях като лоши момчета-а в затвора ..так че всички ви ще приберат!!!! ..гадовете мръсни!!!!

Още един паразит го е шубе.

Обществена тайна е, че сгазиш ли лука и на Марс да отидеш ще те намерят и достигнат за 60 секунди. Така че какво значи било опасно в България за него? Навсякъде ще го стигне ръката на онзи, който уж му е противник. Едни пари, един професионален наемник и си готов за сладка приказка със Свети Петър. Що ли си мисля, че това си е Большой Театър, в който играят всички заедно. А Василев се прави на жертва.

И при това Василев е много лош артист !

Бандит, меко казано!

ужким бил от силните на деня, ама май има по-силни от него. аман от честни бизнесмени, дето ги е страх да застанат очи в очи с вложителите на банката. а пък аз се чудех, как вече 10 дена пътува от АВстрия за България - нали така беше казал на второто си интервю - пътувам за България..... смях в залата, оле майко

Ако е мъж,ще дойде и ще сърба попарата,дето я е надробил! Но щом е избягал,държавата да го върне принудително и да го осъди,мошеник такъв,толкова хора си скъсаха нервите от далаверата му! НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!

ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ СТИВЪН СЕГАЛ И ДА ЧУПИ ВРАТОВЕ. МНОГО Е ПРОГНИЛА МИЛАТА НИ СТРАНА.

Защо никой не си задава въпроса "кой има интерес тази банка да бъде сисъпана и след това продадена на смешна цена"? Как е възможно БГ народа да вярва така сляпо на медиите които са контролирани от такива като Пеевски? От къде идва това доверие към това което се пише в медиите от разни други политици - да не би с многото години "липса на корупиция" тези други политици които обвиняват Василев да са си заслужели доверието на народа? Малко ли ви лъгаха толкова години че да вярвате на всичко което казват? Поне някакъв елемент да недоверие няма ли - че може пък това тоето се пиши за КТБ, което ама въобще, въобще не е още доказано, да не е вярно? Не виждате ли че става въпрос за грабеш от исторически пропорции в БГ ? Тази държи акции от сумати компании като Виваком и други. Тези акции струват милиарди - финансов проблем банката няма. Никоя банка обаче не държи парите си в кеш така че ако всичко тръгнат да си ги теглят, тя да може веднага на момента да покрие всички транзакции. Просто трябваше банката да бъде набедене, разни фалшиви, недоказани обвинения да бъдат побликувани от медиите, и до там. Да но не - ще видите че няма да успеят да откраднат банката и тогава пак ще се запитва БГ народа "къде е прокоратурата, защо Василев не е в затвора?!!!" Ами няма да е в затвора защото все пак тази прокоратура трябва да докаже че е виновен. Може да ходят да арестуват служители на банката и да правят шоута за народа, но до там.

Ами да, ще те арестуват и съдят за извършено престъпление - за това е опасно.Отново на дневен ред е старата врътка - който го обвинят в престъпление, веднага казва че по политически причини...а понякога се рзиграва и етическата карта.

Властта в ръцете на народа. Но парите - в банките .

Това "дърво" го ядохме от 1944-1989 г.

Защо бре,Цецо?Защо те е страх?Ела си.Серж каза,че няма страх.Ела,икономисте велик,банкер най-добър.Ще си играеш игрички с червен башибозук?Няма рекет,няма изнудване на бизнеса.Твоята телевизийка така разправяше.Що се криеш?

Дебеларът Пеевски е в дъното на интригата!!

Ама защо само в тази банка - да отворим всички доситета!

като разбереш колко ченгета има в другите банки , ще си стегнеш куфара и ще се запътиш към терминал 1.

"В България има опасност за мен"! И това го казва ПРИСТЪПНИК 1 в момента в България, "съборил" една държава! Бате, как опасно бе, НЕбойсе ! Не плашисе ! Нема страшно! Открехвам те с една малка "тайна" ! Чакате само едно въже с примка..... на всяко Боже дърво ... и на всеки Божи клон бате!

Престъпник е този, за когото съдът постанови, че е извършил престъпление! Престъпник е дясната ръка на мутрата - Цв.Цветанов, които има осъдителна, ефективна, присъда!!! Престъпление са и твоите приказки - набеждаване.

G&R

Прав е.... Предишния на тази позиция го гръмнаха на бул. България и бул. Акад. Иван Гешов.

Скоро ще се прегърнат... За пешките, никой не жали

не само в бг боклук незнам каде трабва да се скриес много граих имас пред много хора

Мхмм, доста хора искат да го любят тоя мустакат манго :)

Предполагам , че и на Варадеро Ефенди там са му изплащали пачките за ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ

Не ни внушавайте ,че Василев е виновния, а вашите Червени позитаноски ръководители не са. Ще дойде деня на истината, надявам се ,че поне и Станишев и Моника да влязат в затвора. Да знаете.

Под "нечистоплътни, лични интереси" сигурно визира кражбата на 206-те милиона от чистачката ;)

123edr324

В България климата е нездравословен

Аре па като отворат досиетата на КТБ половината парламент, че иде у Австрия и ЮАР