”Екзакта”: ГЕРБ води пред БСП с 11%

Ако изборите бяха на 15 юли, ГЕРБ биха получили 26 процента, БСП - 15 на сто, а ДПС - 7 на сто.

Обратно в новината

Коментари - ”Екзакта”: ГЕРБ води пред БСП с 11% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще Разбойко да се изака на мегдана, вие ще си го хапнете и даже ще се радвате. Щото му миришело акото по-хубаво и било по-сладко от това на Сергей и Лютвито.

90% от Българите няма да гласуват, а останалите 10% ще гласуват за БСП, т.е. негласувалите всъщност подкрепят БСП. Гласувалите за ГЕРБ 14-15 човека всъщност подкрепят БСП, понеже и ГЕРБ са комунисти! Значи въпреки че за БСП ще гласуват 10%, БСП печели абсолютно многинство, понеже всеки Българин подкрепя по рождение БСП, т.е. БСП управлява от 1944 и ще управлява следващите 148 години, а Сергей Станишев ще бъде лидер до живот!

А КЪДЕ Е ПАРТИЯ ЮРУШ-ДОГАНЛЪ на БОЛЕН СИДЕРОВ? СИГУРНО НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО!

Хубаво, че БСП си получи заслуженото. Ама защо трябва да се връщат тези от снимката? Погледнете ги само на външен вид на какво приличат! На всичко отгоре доказаха какви "специалисти" и "експерти" са във всички области. Ако предишните съсипаха държавата, тези ще я раздадат на парче.

ЗАЩОТО НЕ РЕШАВАШ ТИ, КОЙ ДА СЕ ВЪРНЕ И КОЙ НЕ, А НАРОДА! А ТОВА, КОЙ ТИ Е СИМПАТИЧЕН И КОЙ НЕ, НАС НЕ НИ ЗАСЯГА!

1/5 СМЯТАТ! 4/5 няма да гласуват! от тези 1/5, които ще гласуват, 9/10 ще гласуват против ГРОБ!

Не си ли научи урока за 12 пъти трол червен?.. 15/15..!

Както и да го смяташ, пак ще ви спукаме от бой... комуненце мило!

Както и да го смяташ, пак ще ви спукаме от бой, комуне... направо ще ви видим сметката. И вече няма да има прошка. Доста червени национални предатели ще влязат в затвора. А да не ти казвам най-левите пубери какво ще ги правим!

съфорумци, някой друг от вас, да е забелязал как дира спира гласуването на определени коментари?

Герб води,БСП води,ДПС води окей,ама да попитам кога ще води НАРОДА прост ???

Цецка, дето е рагнала подир тоя кочч фмерисан, до сега да съм я предал за саздама! Радойка, чува офце

Не се поддавам на манипулации, та били и "екзактни".

Няма да ви се сбъднат прогнозите.Независимо,че ни тикат бойко под носа сутрин ,обед и вечер медиите-отвратена съм от този дебил и не само аз

Не ме интересува много кой колко водил, но.... Защо никога ама никога не са ме питали от социологическа агенция, нито мен нито приятели, познати или роднини?! Второ, аз съм от малък град. Знаете ли колко ме боли за Фандъкова, ако ми е градска (че и селска). Тия 1000 човека май са били все от един конкретен град.

Възможно е, някой, който не живее в София и не е сърбал попарата на софийския кмет да посочи Фандъкова за "най".

М...Даааа... Много им се ще на някои ПП АТАКА да изпадне под 4%-овата бариера, ама няма да стане ! Колкото и да я хулите, както и да манипулирате, хората чуват и виждат истината ! Постоянните активни мероприятия , нали се сещате, понякога изиграват лоша шега на инициаторите им! -АТАКА - победа !

Истината е , че ако Бойко, Серго и Местан се срешнат със 100 напълно случайно подбрани граждани на България (неплатени) - я имат по един привърженик - я не. Най-вероятно е да им отупат прахоляка .

Не е истина, просто.

Така...аз пък искам да дойде Бокича, да оголеем още, да освирепеем още и тогава ще го прогоним с камъни и жупел ЗАВИНАГИ. Е...ще мине нахалос още време от живота ни, но поне ще сложим край на един глупак.

Май по-скоро ще прогоните Доган с дупе и жупел. Даже рима има.

И двамата, дядо попе, и двамата! Че и още няколко край тях!

Тежки дни чакат България в такъв случай. 25 г. и тегобата продължава. Но пък и има малка надежда. Примерно хора като мен, дето ще гласуват за БСП съвсем изненадващо, но с ясно съзнание покрай случващото се през последната половин година.

опитвам се да ти слоя плюс, но системата на ми позволява? дира, на какво се дължи това, на коментарите над и под този става, но тук не ? и не ви е за първи път...манипулация?

Екзакта познават Според мен даже и по-голяма ще е разликата, а Барбореков ще изпадне от борда

Ако данните от това соц.изследване са верни, то излиза, че спрямо изборите за европейски парламент БСП скасява разликата с ГЕРБ от 12 на 11 процента.

3евзек

Това е защото не четете данните правилно. Процентите са проценти от всички гласоподаватели, включително тези, които не гласуват. Ако съберете числата над 4, ще видите колко под 100 ще получите. Аз ги събирам до около 60. 26 от 60 е 43%, 15 от 60 е 25%, 7 от 60 е 12%. Последното число е сравнително добра индикация за коректност. Толкова някъде е твърдият електорат на ДПС при 60% активност.

Бе, кви такива 11%, бе! Няма такова нещо - протести до дупка! Докато вождът и учителят, нашият Фюрер Великият Бойко не спчели поне 110% на изборите! КОЙ? КОЙ? КОЙ ще се осмели да оспорва светостта му?! На Него - дето за този народ гол в банята влиза, а и светостта на неговите верни съратници - Цветанов, Цачева и т.н. 25 равноапостоли на ГЕРБ?! КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Ето тези са лъжливото овчарче ! За пари и Обама ще направят депутат в Българския парламент ! Мръсне лъжцииии !!!!

БСП през 2009 г. Спечели 40 депутата. Тогава го отнесе НДСВ. Тъй като ДПС са недосегаеми, благодарение на социалистите, сега в ролята на НДСВ ще е БСП. Това означава, че БСП щеше да има 40 депутата, ако не беше АБВ, ама Първанов ще им дръпне половината, така че 20 народни представители за левицата скоросмъртница...

Смешнико, ако АБВ вкара 20 депутати в следващия парламент , това ще означава, че реставраторите не са успели да се претърколят през 4 % бариера. Това означава, че ГЕРБ няма да има патерица и Б.Б ако не иска пак да гледа българският политически живот по телевизията контузен в Банкя, трябва да сложи едно фесче с лика на Местан.

Фесчето отдавна го е сложил - краставите магарета се надушват. Досега действаха тайно и подмолно, но изядоха десницата, НДСВ и други по-дребни. Изкльопаха и най-едрия противник - БСП и вече не им пука да легитимират вероломната си връзка. До изборите ще запазят малко "приличие", но после...

Като се има предвид, че преди европейските избори даваха равен резултата на БСП и ГЕРБ, а излязоха 11%, то сега можем да очакваме поне 25% и повече, заради по-високата избирателна активност.

Тези 11% при преизчисляването ще са 25%. Все пак като се има предвид какви мизерия направиха БСП-ДПС за една година, по-скоро процента разлика между БСП и ГЕРБ ще е най-малко 30% в полза на ГЕРБ.

Стягай се, българино! За България с фес цензура - 0 процента.

Избори до дупка - докато свършат парите на плащачите за гласове. После всичко ще си дойде на мястото...

Изглежда парите от КТБ още работят. Иначе не знам как се дават големи проценти на ББЦ. Реалния им процент на изборите ще клони към абсолютната нула. БСП също ще се срине катастрофално - най-вероятно процентите им ще се изравнят с тези на АБВ. Дано РБ успее да спечели повече, това за момента е единствената що-годе разумна алтернатива за България.

Набдавй и топките на коча и се надявай и те да паднат!

пълни глупости на търкалета!пак стъкмистики за да се манипулира общественото мнение герб ще има съкрушителна победа с над з0% над бсп,може даже и з5%,ама нали трябва да се зомбира народа от платените червени статистически агенциики още отсега почнаха с лъжливата пропаганда!нали трябва да си заработват хляба при путин!!

Особено сега, след като стана очевиден съюзът им с ДПС и се видя как гласуват заедно, ГЕРБ няма начин да не спечели 101% от гласовете и ще има 243 депутати в Народното събрание :)))

Демек, обиняваш ГЕРБ, че ще направят като вас? Няма, не бой се. Очевидно е, че Борисов е доста по добър политик от вашите кадри.

Ами нали такава е мечтата на всеки сатрап и подтисник, да има абсолютна власт? И в частност на Боко Тъпото. Откога е заревал че иска 121 депутати? Сега ми става ясно, защо иска да сложи свой човек за шеф на БНБ преди изборите. Защото бюлетините ще се печатат в печатницата на БНБ! Ето така се печелят избори! Един е Боко Тъпото на Земята, Луната и във Вселената и ЦвЦв е негов пророк!

айде и тук не става с гласуването?

Ако има нещо вярно в тези цифри, това означава едно!?Побъркано, подивяло и оскотяло докрай народонаселение, което без да осъзнава, но с всички сили участва в плановете на тези, които планират до петнадесетина години това народонаселение да бъде окончателно разчистено върху територията му!?В тази разложена, от дългите години комунизъм маса/ а и от всички произлизащи от комунистите управлявали негодници, през последните 25 години/, няма вече никакви наченки на народ, способен да намери поне в последния миг, спасителен изход!?

по-стри думи, ама и с това ще се съглася.

Ivan

Ако герберастката измет се върне цяла България ще ги пребие с камъни!!!

АТАКА, АТАКА, АТАКА Олигофрене, след 12 поредни победи на ГЕРБ, още ли не проумяваш коя е първата политическа сила? Видяхме я "цяла България" на контра протестите. Айде пий си хапчетата и проумей, че червената имзет си отива.

През февруари миналата година цялата България сама се преби с един камък. Полицията само гледаше, защото още нямаше опит. В случай че това имаш предвид.

Екзакта фотоапарат ли е що ли?

Жална ви майка стигне ли се до там тези да управляват в комбина.И двете партии се кланят на един и същ господар - едната директно, другата с посредник.Всеки народ си заслужава съдбата, а България е обречена.Разберете едно че по-голяма опасност зьа България от тези няма.ББ е с минало, с което западните служби са наясно и чрез което го държат за топките и прави каквото му наредят, а то не е в интерес на българският народ.

Quenelle

Не мога да схвана защо "слухове и медийни манипулации" за банки се криминализира, а подобни "представителни проучвания" - не. Това разбира се важи и за тези ,които ги разпространяват

Ако искаш да разбереш кой е господарят ти само трябва да разбереш, кой не ти е позволено да критикуваш, робе!

Quenelle

Не съм ,а и никога не съм бил роб. Още по-добре -не съм имал и роби.. А подлоги като теб могат само да цитират господарите си

Quenelle

Когато се публикуват подобни "анкети" ,задължително да са придружени о надпис "Платено съобщение" Също така и разликите в прогнозите и резултатите на предишните три избори назад

много е просто: помолете костов да се кандидатира и гласуваите за него. нямало за гого да гласуват, загубеняци

ние помолихме Ваньо да отиде на едно тъмно място с едно маленко , маленко прозорче , но той още не е отишъл ... що ще ни изпълнява нова молба

зле сме, но сме значително по-добре от .... догодина

Интересно, как така до сега не се случи, един път поне, да съм включен в подобно изследване? И на децата от детската градина вече е ясно, че такива "изследвания" са повече от нагласени.

Ще видиш! От 6.10 ще гледаш Мутра комплект с поне 5 млади стажантки да го олабват като се стегне за някой проблем. Чака ни фарс, достоен за енклопедия- като пуснеш запитване "що е фарс", ще ти връща отговор, "второто управление на Борисов". Свиквай!

дирника не го бива много в статиите, ама с фотото е добре, дирник дай снимака на боко отблизо - просто шедьовър!

Пак е по добре от Варадерия Меката Кака

Дойде му ред и на Бойко да седне на резания!

Таа кампаня на Варадерия , тоз пат че започне не от Москву, а от Камчатка с китова кост в ГаЗу

Доказано е , че маймуните харесват само маймуни .

А ти какъв си?

Аз съм тоя,дето ти дава банани два пъти дневно

А какво лошо има в това да се коалират двете най-големи партии?Вижте как е в Германия-всичко ясно и точно е записано точка по точка какво да очаква народа,без задкулисие,всеки си спазва обещанията и хората са доволни...

Ако народа гласува за тиквите, ще си го навре още повече. Нито ще цъфне, нито върже, после ще види още по-голям зор...

За бат Сали ще гласува народа.

Картинката на Волен с феса вече се изтърка, сега актуалната е Бойко с фес :)))

ЗАЩО ЖУРНАЛЯТА ПОСТОЯННО ЗАНИМАВАТ НАРОДА С ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КОМУНИСТИЧЕСКА ОЛИГАРХИЯ.КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ-БСП Е ПРЕДАТЕЛСКА СГАН И Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ.

ВАЖНО СЪБИТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ: АТАКА и БЕБЕЦЕ изпадат

Е,още не са много ,само 11%...