ГЕРБ ще работи с ДПС, ако се налага да се спасява държавата

ГЕРБ няма да влиза в коалиция с ДПС, Бойко Борисов обаче не изключва да работи с движението след изборите, ако се налага да се спасява държавата.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ ще работи с ДПС, ако се налага да се спасява държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цирк или .... това са партиите , парламента и всички игри са за параван. Много умело от 1990 г се казваше от -сините да изтръгнем комунизма , а те кои са чеда на тази епоха . Сценарии, сценарии в тази посока . но има ли идеология една партия -няма може би БСП - Кои е Борисов-продукт на тази система , та тои е комунист , действията го доказват а иска да е Живков . Няма лошо в това , иска се здрава ръка да ни води но в обединение а не на противопоставяне . Питаме се една птичка пролет не прави - следва обединение , ние емигрантите да се върнем , да покажем наученото , да сме носители на новото , България е хубава , богата страна , но ние хората не сме на ред , не мислим а се оставяме да ни манипулират . Грозно е да слушаш колко е лошо , но кои прави нещо за промяната . Оставяме се на течението. Истината е че партиите са изчерпани , няма какво ново да се даде , българина се показа точно Бай Ганю в действие с елементарни съждения си мисли да лавира . Жалко за тази политическа вихрушка която не мисли а още по зле на народа че не мисли . Иска се професионализъм а политически интриги. България е на всички живеещи в нея без етност , религия . Стига с манипулации , кражби - мислете за бъдещето на тази нация - мислете за старините си , не всичко в тоя живот е пари - къде е здравето на нацията , а какво ще правите господа политици с една болна нация - болестта на тялото и душата . Не аз съм а ние можем -това следва да е девиза ни - обединението прави сила . Един Орешарски бе фактор а Вие го отстранихте . Търсете умни хора които да работят за страна ни.

О, вий, които гласувате за ГЕРБ, надежда всяка вече оставете!

АБЕ ВСЯКА ПАРТИЯ СКАЧА С ДПС !!!! ТЕ ЩЕ СТАНАТ ВОДЕЩА ПАРТИЯ !!! ОЩЕ МАЛКО ДА РАЗБИЯТ И ГЕРБ И ТУКА ОСТАВАТ ДПС !!! ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН !!!!

НАЛИ ВИ ПИСАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ ЕЕЕ СЕГА СЕ ВИДЯ И ЧУ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ С ДПС ЦЕЛТА Е ИЗПЪЛНЕНА !!!! ДА ВИЕ ЧЕСТИТО !!!! БЪЛГАРИ СПАСЯВАЙТЕ СЕ КОЙ КАКТО МОЖЕ ИЗПУСНАХМЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

Борисов не беше толкова, тъп, дебел и да не знае дума чужд език, щеше да е в депутат в ЕП-а, но той е тъп и дебел и за това ще се държи за властта като удавник за сламка, все едно с кой.

ГЕРБ го изяде това ла.но , ще мирише до гроб! И никой няма да може да ме накара да гласувам до края на живота ми! Макар че едва ли някой го е" еня "за мнението ми.

Верно най-големите тъпаци по-добре да не гласуват!

Не знам как се квалифицират хора, които обиждат други непознати хора, само защото не им харесва мнението им. Липсата на емоционален контрол е видна. Такива първосигнални хора са лесно манипулируеми.

mISHO

С риск да повторя нечие мнение юе си кажа и моето: когато всяка БЪЛГАРСКА политическа партия спре да скача в кревата с ДПС след всеки избори, то тогава избирателната активност на БЪЛГАРИТЕ ще скочи в пъти...

Алиййййййййййййй? Какъв хъс у вълците, даоправят стадото?

ДЕ СТЕ, БРЕ, ПРОТЕСТИРАЩИ? ЗАЩО НЕ РЕВЕТЕ СРЕЩУ СИМБИОЗАТА БОРИСОВ И ДПС? НАЛИ ПРОБЛЕМЪТ БЕШЕ УЖ ПЕЕВСКИ?!

Раздай им по 20 лева и ще излезнат. Само че търси протестиращите от НДК.

Защото тази симбиоза съществува само във вашите опорни точки.

С кого щял да спасява държавата,че нещо не разбирам?С тези,които я докараха до тук и които плю цяла година?Лицемер долен!

Една крадлива криминална мутра винаги ще си остане такава.

И най-вече проста като манастирска коза..

играят под диктовката на Путин.Вече е кристално ясно!

Ей балъци, какво очаквате да каже бат Бойко? Няма да работи с ДПС ако ще и потоп да стане, така ли?

може ли да каже това с напускането на Парламента, ако не си съгласен с нещо, българско "ноу-хау" ли е и ако е така, кой му е автора? Във всеки случай след 5 октомври ни очаква по-голям цирк с кворумите и напусканията...Системата все повече се усъвършенства!

Да се смее ли човек ,да се ядосва ли...ще спасяват БГ с хора от родата на Бисеров ,ако ГЕРБ направи това отива в историята като Атака БГ политици нека знаят че има БГ парламент а не Турски Ако са в коалиция и има един министър от дпс или на друга ключова позиция в държавата електората на ГЕРБ го пиши 0%

Да се смее ли човек ,да се ядосва ли...ще спасяват БГ с хора от родата на Бисеров ,ако ГЕРБ направи това отива в историята като Атака БГ политици нека знаят че има БГ парламент а не Турски

Бойко каза, че ще управлява ако има повече от 121 депутата, ако не- остава в опозиция. Защо ще му е да се занимава с ДПС ако има мнозинство? Гледах на живо народното събрание преди обяд- Бойко не каза това, което пише в статията.

Дано си прав.

Всъщност си абсолютно прав. Току що прочетох статията. Заглавието е подвеждащо.

"Бацето" не е казвал такова нещо от трибуната! Казал го е в кулоарите, пред журналистите! В България така се прави демокрация! На този ъгъл казваш едно ,на другия - обратното!

Това което пише в статията, Бойко не го е казвал от трибуната.

Един министър от ДПС и незабавно искане на оставка. Ако Борисов си мисли, че под предлога за национално спасение, ще може да назначава крадци - значи грешно си прави сметката.

Новите" ни "Спасители" се точат да ни "спасяват" до последен дъх Няма грешка.... Пеевски, Доган, Ментата са тези, с които Буда щял толерантно да ни "спаси". Светлата перспектива е начертана - още на първия ден след падането на престъпното правителство на същите тия "Спасители"!

боко - спасител на държавата ??????

Той гласно може да не се коалира с ДПС, но негласно ще върши каквото му наредят от сараите на Доган. Това ли искаме отново. Добре мислете дали да дадете гласа си за тиквоча-предател борисов.

Важното е, кои ще са хората в министерските кресла. Властта тръгва от тях.

Всеки бъдещ премиер, който не осъди и не се противопостави ма МАФИЯТА-ДПС за мен ще е един голям боклук. Борисов ми падна в очите с тези си изказвания и мога съвсем с чисто сърце да заявя, че такива хора без принципи които се заиграват с престъпниците от дпс довели България до това положение - остават в миналото покрити с лайна .

Не е нужно, човек да чака дълго, за да види лъсналия гол задник на Урко Борисов в целия му дебилски блясък! Да им е честит на всички негови почитатели, да си го целуват със здраве!

Ако ГЕРБ искат да им падне електората на 50% ,нека продължават заигравката с ДПС

А ха ха ха ха - отново милиционерските зомбита са изненадани от своят вожд ! Естествено, че ще има коалиция герб и дпс - защото герб досега не е печелила парламентарни избори и сама няма да може да управлява ! Въпросът е - какво обеща и даде бойко на доган, та доганчо да зареже станишев и да се ожени за бойко ! Колко ли ще ни струва на нас Българитя комплексарщината на простият чалгаджия ?

Винету се надупи на Голямата Мечка

"Борисов каза отново, че неговата партия ще управлява, ако има необходимото за това парламентарно мнозинство, ако ли не - 'да вземат да си оправят бакиите тогава - ясно и точно'." Нито е ясно, нито е точно, но аз го приемам засега. Няма улики за коалиция ГЕРБ/ДПС. С оглед на това, че и леви, и десни вият с/у ГЕРБ, са възможни и доста комбинации от рода на сега абдикиралата без участие на ГЕРБ. Наесен ще е интересно.

Чакай да минат 2-3 часа, да видим какво ще каже Боце! А пък утре, че и в понеделник може да каже коренно противоположно.

БългАриец

Дереше си потника, че няма да коалира с ДПС (една от днешните новини в ДИРа). . . НО (!) , дано не се окажеш прав :-((

Толкоз е неочаквано, че просто си викам ДАНО! Голем смех (Бай Ганьо е прав всички са маскари! )

Само политик с диктаторска нагласа няма да се съгласи на предложение избори с гласували по-малко от 51 % да не се зачитат. Така гласоподавателите ще имат ефективен инструмент да подскажат на политиците, че не защитават техният интерес, негласувайки и в същото време няма да се позволява на платеният вот да упражнява влияние. Властта не може и не трябва да бъде самоцел. Тя трябва да е средство за просперитет на нацията, а не за обогатяване на крадливи посредствени и непълноценни индивиди.

това го писах преди време: Какво става след като задраскам всички кандидати.Какво става ако 51% от гласоподавателите задраскат всички кандидати.Обяснявам:Като задраскам всички кандидати аз съм преценил че те не отговарят на моите критерии.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ ГЛАСА.Аз ЩЕ ИЗБИРАМ.АЗ НЯМА САМО ДА ГЛАСУВАМ И така да СТАВАМ ПАРАВАН за някого И така ДА ЛЕГИТИМИРАМ ЕДНО УПРАВЛЕНИЕ,КОЕТО НЕ ОДИБРЯВАМ.И да не каже някой че не е реазбрал:Ако 51% от избирателите са задраскали всички кандидати -НОВИ ИЗБОРИ, А ЗАДРАСКАНИТЕ най-малко 10г да нямат право да се кандидатират.Сега разбрахте ли. Предложение към социологическите агенциида направят проучване което да съдържа два въпроса. 1)Гласува те ли. 2)Втория въпрос е само към отговорилите на въпрос 1 със "не" и той е:Ще отидете ли да гласувате ако се въведе възможност за отхвърляне на всички кандидати- така наречената "БЯЛА БЮЛЕТИНА". Да видим кви ще са резултатите."Умниците" в парламента предлагат задължително гласуване но за "бяла бюлетина" и дума не обелват.Като дявола от тамяна.

Ако искате да бъдете под турско еврогейско робство не гласувайте за трите управлявали до сега партии,гроб,бсп и противоконституционната дпс. АТАКА е едиственната партия избрана от Народа и единственно тя може да ни изкара от тая помия в която тъпчем вече 23 години. Богъ да пази Майка България и Българите.

ГЕРБ АКО БЯХА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЯХА ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРИЕМАТ ЗАКОНИ А НЕ ДА ХОДЯТ И ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ ПРЕД НС -ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ А НЕ СЕ ВИЖДАТ ЧЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕМОГАТ ДА НАПРАВЯТ БЕЗ ГРЕШКИ

Бойко с неговия интелект е паднал вече в капана, но ще го оставят да си месли, че той е шефа.

Ох мамин сладък. Гем иска и оная работа до края, хем и душата в рая...... Как ми се кикиморчи само! До вчера се кълнешше, че няма да има нищо общо с ДПС, а сега друга песен ми запя. Иде ми да река "Българи, внимавайте за кого гласувате сега на изборите!" ама се сещам, че за когото и да гласуваме ще е все тая. Обаче имам чувството ,че чак тия дето ще дойдат сега на власт ,ще бъдат изгонени и то не само с камъни ,ако се изцепят. А те неминуемо ще се изцепят. Просто така са свикнали те.

Да ви ............всички те спасители , нищо свято не остана в тази държава .

Е, щом младите толкова се искат, да се вземат!

как ГЕРБ ще спаси държавата от ГЕРБ?!?

Популиста извади от гардероба и сложи феса доста по-бързо от времето, за което предполагах и сега скрити зад "грижата" за матряла ще ви "обгрижват" с удоволствие. Сега чак разбрах, защо мутрата мрази бсп толкова неситово - от РЕВНОСТ !

ГЕРБ и ДПС се влюбиха, остава след изборите да се оженят? Горчиво!!! И много, много жалко и тъжно....

Че коалиция ГЕРБ-ДПС в момента няма и никога не е имало, е ясно и за най-големия идиот. Загледайте се в коментарите си, колеги, и се замислете. Не турците са най-големия проблем на българия. Напротив, ние българите сме проблема! Със здраве и се извинявам ако някой се обижда.

Ами когато две партии, които нямат достатъчно гласове да управляват сами се съберат, за да управляват заедно е коалиция - затова и герб и дпс ще има коалиция, иначе няма да управлят ! И проблем на България е именно дпс - защото не защитава Българските интереси, а турските ! Елементарно е !

понеже си личи че си интелигентен човек по начина на изразяване ще се старая и аз да бъда такъв. Аз не смятам, че когато хората казват, че са против ДПС са против турците като население а против клиентилистката структура, в което се е превърнало ДПС

Аз няма да гласувам. А, ВИЕ?

Цвьк

Номера ще мине ако НИКОЙ не гласува, но това е невъзможно.

Те депесето си гласуват под строй и като сложиш и ман-галите, дето си мислят че някой ще ги припознае като турци, а са си обикновен башибозук, стой та гледай. Не гласувай, а после ходи да протестираш по жълтите павета!

Ще гласувам , но няма да са БСП,ДПС и ГЕРБ - има достатъчно партии ;) Моя избор е Глас Народен :)

Най-важното е да не се гласува. Комуняго-политиците непрекъснато искат гласподавателите да участват в изборите. Причината е една: ниската избирателна актиност показва, че избора не е представителен. Да той е легитимен, но не е представителен. Например когато си спечелил 30% от гласовете на гласувалите, това означа, че за теб са гласували по-малко от 10% от изирателите. Следователно ти си избран от от народа, от махалата. Е, не си представителен. Не си.

фесовете ще гласуват , тъмнозелените ще си продадат гласа и после ще ревеш,че пак те уважават теб. Ама ти сам се правиш господин никой като не се възползваш от правото си.

До колкото разбирам,тези дето се имат за българи са против дпс.Ако не е тайна с кво дпс са по-кофти от комунистите или от боко.Както виждате дпс до сега беха с комунистите(официалните).Сега ше бъдат с неофициалните комунисти.Дпс е измислено от тези които са измислили така наречения преход-толкова ли сте тъпи че не го проумявате.Или пишете така за кинти.

Когато борисов ни убеждаваше какъв яростен антикомунист е той, мен пък ме обхвана еднатакава тъга УНИКАЛНА.Тъга за фамилията живкови.До къде са я добутали тези хора че да земат за вардач на "националната ценност" човек от улицата.Яростен антикомунист.Щото "националната ценност" е била в ръцете на тоя дето другарите са убили айде не баща му а дедо му.Значи фамилията много го е закършила,нали.Не мога да се сдържа и да не се възхитя на тъпотата на авторите на тази легенда.Наистина е уникална-нема втора такава

ИИИ,кво ли е сега в тролските щабове а?Щото да не се лъжем де.Момчета май ви обърках пикането.Не се мъчете.Приемете че просто съм много умен и вие не сте ми от категоията.Или може би аз просто само казвам истината.Дааа истината понякога може да е много неприятна и е по-добре да не стоиш срещу нея.Ама вие сте си избрали тази позиция.Да сте нечии подлоги.

Цвьк

Това е ясно и на децата....е,и? Лично аз нямам нищо против да има представители на малцинствата в Парламента, дори и цигани. Да не кажа, то си е един вид задължително( поне според Европата) . Моя проблем( пък и на повечето българи) не е дпс, а лидерите им. Компрометирани, бивши дс агенти предавали своите, лъжливи, крадливи типове. Какъв е проблема, примерно Касим Дал да е лидер?

да ние честита новата коалиция.

Щели да спасяват държавата? Ами то държава няма, има банди с разбойници отъждествяващи се сами с държавата дето я няма.

Е ВЕЛИК.Върти на малкия си пръст всички български партии и се кефи, като ги гледат как се самоизяждат като хлебарки. И после се чудим защо турците са ни яхали 500 години. Всеки турчин има в главата си заложено имперското мислене, а с империите бъзик не върви.

Защо всеки иска да декларира, че няма да се коалира с ДПС, сякаш това го издига или го прави по-велик? Елементарен въпрос: в Кърджали и много други общини на местно ниво управлява ДПС от години и ще продължи. Няма ли да има диалог с тези кметове, с тези хора по места, с избралите Пеевски за евродепутат, ....само на "контра" ли ще го караме занапред? Разум и добро възпитание са необходими, а не геройски изхвърляния.

От десетилетия 4 човека разсмиваме България: Т.Живков ,Т.Козарев ,Буда и аз.На двама вече има паметници, а на третия ще е неръкотворен.

буда вече не разсмива,а мисли да ни разкатае фамилията.

Чувах че и на него щели да му правят паметник приживе. Някъде щели да го изтипосат на Витошка, но кой знае защо до него щял да е седнал Алеко Константинов.

Кефите ли се овце, в новото ТКЗС, ГЕРБ+ДПС?

А-а, не са офце те! Боце ще нареди да им дадат по няколко телешки пържолки.

Той Тикваря не само с ДПС ще се целуне, той и посран гъз ще целува в името на властта, само и само да е министър председател. Поне за малко...

Ние откога предлагаме на другаря Борисов работа като главен клоун!

Казаха си го. Открито. Най-накрая. Ха да ни е честито. . .