ДПС и ГЕРБ се съюзиха за бюджета, БСП напусна залата

Актуализацията на централния бюджет и този на НЗОК, предложена от правителството, ще бъде гласувана на извънредно заседание на 29 юли от 15 ч.

Обратно в новината

Коментари - ДПС и ГЕРБ се съюзиха за бюджета, БСП напусна залата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом от бсп казват, че няма нужда от актуализация на бюджета - значи няма нужда. запишете си го добре някъде и никакава промяна на бюджета!

много интересна игра на дпс. играят "патриоти" за здравето на хората, което до момента им убегваше някак си от алчния поглед на "сокола" ли беше или лешояда беше. с този си ход, дпс привлича загубените от бсп гласове, намалява гласовете на герб и си остава "незаменим" "баланс" камък на шията на бълхарията. все пак, нищо не губят. когато наесен с песен парите за здравето на народа свършат, те ще кажат: ние искахме промяна на бюджета, но тя не се прие, или обратното: добре, че благодарение на нас се прие бюджета на касата, инак сега щяхте да измирате. абе десе атентаторите не са от вчера. не случайно са учили философия в зъндана, където срещнали "хора"...

БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! БОРИСОВ ЩЕ "СПАСЯВА" ДЪРЖАВАТА С ДПС!

СТРАННИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ КРЪГА "КАПИТАЛ" И ТОЗИ ОТ ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ ОБСЛУЖВАНИ ОТ КТБ СА СЕ ПРЕГЪРНАЛИ !! РАЗБРАЛИ СА СЕ ЗАЕДНО ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА !! Не бяха ли продадени по времето на Борисов на банката на Доган - Булгартабак, БТК, МУЛТИПЛЕКСИ , ВИВАКОМ ... АМИ ДА !! НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!

Ами какво чудно има то си е нормално ДПС-то да върти ГЪЗА нали са свикнали да си го дават и след това получават тлъсти места да си пълнят гушите, а с ГЕРП ще има да лапат и делят много.

"От ГЕРБ поискаха близо 6 млрд. повече в бюджета,..." Брееей, че лакомия, бе! "...но днес Бойко Борисов обяви, че е склонен и на така предложената ревизия." Колкото дойде, все е келепир. "Цонев припомни, че преди година ДПС и БСП също са поискали актуализация на бюджета..." Ами след три-четири месеца ДПС пак да поиска актуализация, само че този път с ГЕРБ! Ментата и Боко - големите финансисти ще ни "спасят".

бсп вие на много плитки номера разчитате бе. наистина ли смятате , че след 15 , 20 г. общо ограбване на българите данъци от ДПС & БСП АД на финала с един два селски трика БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ПРОСТЯТ ????

" и аз ще ви се присмивам от тази трибуна". Това е май целевата функция на кабдидата на науките,

Да помогнем на комунистите да напуснат България като им одигурим безплатен превоз за Северна Корея.

Продължавай да живееш в розовите си сънища...

За бойните групи и шпицкоманди си прав! Разчистваше се територия за определени мутри! Я да видим кой беше главен секретар, преди да влезе в политиката- Сергей Станишев сигурно!

Ясно стана -ГЕРБ и ДПС си осигуриха голямата лапачка от новия бюджет ,а БСП ще духа супата ,но и народа ще я духа още по-силно!

По БНР Борисов каза, че няма да прави коалиция с ДПС, но... "това не пречи да се обединим по общи позиции". Със сигурност общата им позиция е ограбването на държавата и съсипването на народа.

Какво да грабят бе другарю-момчето с мустака взе последните пари на народа и замина къде????.....можеш ли позна бе другарю от 1-ви път.........ами ВИЕНА другарю.....ах този гнил капитализъм,но нали тук е депото на столетницата......

"Момчето с мустака" е рожба на всички политически шайки - БСП, ДПС, ГЕРБ, ДСБ, НДСВ и пр.

страница статията "ГЕРБ ще работи с ДПС ако трябва да се спасява държавата"?Защото там хората скочиха на Борисов ли?

Може би по същата причина, по която през 2009 още преди да бъде съставен кабинета "Борисов", предизборната програма на Герб изчезна от сайта им...

Нова игра на късмета завладява страната си. голямата печалба е почивка в Брюксел за която ти плащат заплата. Условието на играта е да разсипеш поне една партия и България и печелиш почивка в Брюксел и заплата в евро. Сериозна заплата.

А ако съсипеш държавата - една година платена почивка, коалиция с ДПС и премиерско място. Познавате ли човека или да подсказвам?

Защо БСП мълчи за дългото си и успешно сътрудничество с ДПС довело страната до това състояние на национална катастрофа, хвърля всички свои пропагандни сили за още несъстоялото се сътрудничество на ГЕРБ с ДПС? Защото са социалисти или защото са обикновени лъжци?

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Костов. Е, бай Иван отиде в небитието. Дай Боже и с опорната точка, гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС, чалмарите да отидат при Костов.

Докато БСП не посочи преките виновници за сегашното състояние на страната, преките виновници за управленския си неуспех и не посочи носителите на новото и чистото за свои водачи, ще губи. Това, че с остатъците от кръжока Станишев ще построят нов и успешен партиен и управленски успех е - виц.

Колко ли време още ще се мъчим с тези мазни кюфтета в политиката на България? Разбираме ли въобще този процес, наречен изброи - верен ли е, имам ли ни евластта да ги избираме или е нещо друго, някой сякаш го прави, а ние само чукаме печата?

Дайте шанс на БСП да реши вътрешно - партийната си борба за власт, за да ви донесе сполука. Както знаете, за сегашното състояние на Партията,столицата и провинцията са виновни Бойко, ДПС, хамерикнаците, Сорос, еврогейския съюз и третия пол. Единствено БСП е носител на сполуката, но в момента има вътрешно - партийна заетост, която не й дава възможност да ви социализира докрай и да се насладите на сполуката й.

Форумните отрепки на Кутев, вече били отвратени от ДПС след като съсипаха Столетницата. Сега същото чакало и ГЕРБ - опорна точка на атрофирал болен мозък. Плужеци, бяхте подлоги на БСП само за да сте на власт! Сега идва време да плащате - на изборите ще ви се е.. п...... м......

Що ли на Баце наесет да не му достигнат 2-3 гласа за мнозинство, та пак всичко да си остане по старому . . . Вярно, всички ни ще ударят, ама на червения памперс с бастунчето и тракащите от глад искуствени ченета ще му се такова такованката, което ще реши частично проблема с материала ! А виж, на мургавите у Загоре ще им е добре, ще обърнат пак Аязмото на Миазмо като им махнат кмета гербаджия :-)

В стремежа си да сатанизира ДПС, за да пренесе товара от неуспеха на управлението си, БСП реши да воюва и със собственото си правителство. Правителство просъществувало цяла година с мандата на БСП. Да напомним само, че докато днес БСП са против правителството си, вчера те ревяха кански, че ДПС оттегляло подкрепата си за това правителство, което видите ли, трябвало да управлява още. Днес, след като се събудиха те са против работата на това правителство и по специално върху това, че трябва да се гласува актуализация на бюджета, за да не катастрофира страната от успехите на правителството на БСП.

Нещо не си си научил урока или си чел през ред. Тази история започна още с хонорара на хидроинженера (изплатен по времето на Борисов), та и до днес. А това, че ДПС е много удобна "патерица" и за БСП, и за НДСВ (мир на праха и), и за Герб - това нека тежи на съвестта на така наречените "политици". Ако имат такава, де - нещо, в което силно се съмнявам!

"...и тъй като вие не можете, сте помолили по-големия брат от ДПС да свърши тази работа", коментира още Борисов." Е, то бива плонжове, бива... Боко знае как да прави драго на агите.

Целувката на Орлов мост.

Тя е за сметка на БСП и дълго ще им държи влага. Но не може да засенчи изгряващите чувства, дълбоко спотаени досега, между ГЕРБ и ДПС. Вече лъщят, като тиган на месечина.

Другия много по - успешен вариант за БЕСЕПЕТУ е вместо Съсело лидер да стане МАя Черешова. Може би резултатите ще са по-добри и за по-кратко време. Тогава и червените бабички ще напуснат Бесепету

Радвам се на нещастието което е сполетяло БСП. А това, как някакви отрепки защитават пропадналата Столетница е наслада за моите сетива. По някога си мисля, че съм прекалено груб към електоралната единица на БСП, но не мога да проумея, КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП, КОИТО СА В КОАЛИЦИЯ С ЕВРОРОМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И мене ме кефи. Също ме кефят и думите на Боко, че ще прави коалиция с ДПС. Подкръстието Боково е огромно. Ще "поеме" много от Доган и Местан. Сега вече нищо не може да скрие, че ГЕРБ и БСП са двете страни на един и същ "тиквен медал" ! :-))))

Страстната целувка м/у бай Местан и серГЕЯ е за вечни времена.

След като ДПС деформира , отрови и съсипа БСП на ред е другата голяма българска партия ГЕРБ. След избори и формална подкрепа от ДПС след 1г или 1.5г ще дискутираме същата тема - нови избори. Мисля че ДПС е взело / подрепено от близката чужбина/ дългосрочен курс за политическа и икономическа дестабилизация на страната ни . А после 1974г ?

Орлов мост е синоним на страстната дружба м/у БСП+ДПС.

От известно време цялата пропагандна сила на БСП е съсредоточена върху вменяването на някакъв управленски съюз и колаборация между ДПС и ГЕРБ. Тъй като няма преки доказателства за съществуването на такива, остава да се попитаме защо социалистите ни лъжат така всеотдайно, та чак си повярваха сами? Първият и може би верен отговор, който естествено се появява е, че желаят да заметат случилото се през последната година с тяхното управление и да пренесат вината за несполуките му върху гърба на ДПС и неучаствалите в управлението ГЕРБ. Трябва или да си безкрайно нагъл или безкрайно тъп за да си въобразяваш, че такава пропагандна теза като тази на социалистите е годна за употреба.

Преди време пропагандата им минаваше лесно. Но в последно време става все по трудно да удържат положението, къде заради все повече проникващата информация, къде заради насрещна реакция у хората. Затова средствата им стават все по-нагли и трудно управляеми. Докато в един момент тотално изтърват контрола и всичко се обърне срещу тях.

БСП няма нищо общо в случая, вземи да прогледнеш. И по-добре слушай какви ги приказва Буда по медиите - от заклети врагове му станаха първи приятели и съюзници - и това е от неговите думи, а не от тези на червените! Ама така е - когато говориш, без да мислиш, стават инфекции...

3евзек

Такива като теб са най-лесни. Достатъчно е ДПС да пожелае твоето най-съкровено желание и ти мигом ще се откажеш от него. Само и само да не си в съюз.

Ние в Пресцентъра на БСП сме много радостни, защото най-накрая маските паднаха и вече знаем срещу кого се борим. Естествено това не е единственият ни повод за радост. В устава на нашата Партия в член 5-и пише, че сме наследници на богати революционни традиции и най-сетне ни се дава реален шанс да оправдаем доверието и да добавим още към наследството. Настава време разделно и трябва да се борим с всички сили за каузата на Майка Партия и майка българия.

Къде е коалицията БСП-ДПС-Атака, спечелила 36% на изборите срещу 30% на ГЕРБ ха ха ха

Аз мисля , че има мегдан Съсело да си остане лидер на УЕВИЦАТА още поне от 3 до 8 години. Какъв е проблема не се сещам?

Проблемът ти е, че си мислиш, че мислиш.

dimitarpeshev73@abv.bg

Е разбирасе, кой може да се мери с тебе. То мисли, то разсъждения, то насаждения

по отношение на бюджета,няма логика да се прави в средата на годината.Ако се наложи корекция то та няма да бъде наложителна по рано от октомври,ноември.

Честито!НАЙ-ПОСЛЕ МУТРИТЕ И РЕЗАНИТЕ ЗАЕДНО! Запомнете ги за изборите!

Сложили сте опцията народа да пише двойки на Орешко. Това добре. Но знаете ли колко хора биха се навили за това удоволствие да пратят СМС на цена 2.40 примерно?

А сега защо БСП-то не работи, а излиза от залата! Мерджанов отговори!

Нямат никаква разлика, всичките са комунисти или деца на такива! Докато има такива, аз повече няма да гласувам!

Ти няма да гласуваш, но циганите - ДА! После ще псуваш - "кой ги избра тези боклуци", нали?

И аз няма да гласувам и без това нищо не се променя в тази държава, демокрацията дойде за едни и същи хора и те са в парламента, независимо кои са на власт!

И с един и същ набор от "плашила" вече 25 години изборите се печелят от БКП. Честито. Щом върви далаверата, защо да я спирате?

Винаги съм бил наясно, че БСП са червени боклуци а техните симпатизанти са безработни неудачници, живеещи от социални помощи.

Като пишеш, не гледай в огледалото, че става нещо конфуз...

отдавна боко мечтае да е президент.отдавна лютфито мечтае да е мин.председседател.дано никога не станат.

= ЧЕСТИТО! НА БЕЗПЛАТНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ. Партийно-олгирхичният, партократско-плутократски бг театър вдигна завесата (само следсезонно ли?)... Кликата на Бойко Методиев Борисов (ПП ГЕРБ) и Движението за Пари и Служби (ДПС) на тандема Пеевски-Доган, предво-ждани от "ФАЛШИВАТА ДЕВЯТКА" - топлещият стола на "Дондуков 2" - Росен Асенов Плевнелиев, излезнаха иззад завесата като един отбор. Интелигентните и красивите бг протестъри безплатно празнуват по повод потвърждението на парадигмата на българския преход - "Мултимилионерстването на едениците за сметка на обедняването на милионите", както и по повод поредното доказателство за непреходната мъдростта на българският народ: "Пари при пари отиват!" * А за нас, зрителите на собствения си живот, ни остава да се кефим на сълзливиата халтурка от братската прегръдка между еднояйчните близнаци - Прокопиев и Пеевски. = А КАКВО БИ НАПРАВИЛ ЧЕХЛЬО, ако протоколно (формално регламентирано) лигитимните представители на БСП (под влияние на исканията на нейните членове за тотално отричане на общественото устройство през последните 25 години... изстрадани, от милионите обикновени българи причини - бол) бяха решили да се възползват от Конституциалното си право на избор и НЕ БЯХА се явили на Дондуков 2?...

15/15 и Руско Турската партия МУСТАКА

Целувката на Орлов мост м/у Бея и серГЕЯ е неоспорим факт. А алабализмите ти са опорна точка на която може да вярват само коалиционните ви партньори от Евророма.

Сигурен знак,че се готвят да управляват заедно.Така турците ще си осигурят финансиране с нашите пари на обръчите ,тъй като голяма част от тяхните проекти са били неоснователно одобрени от червените и няма да бъдат рефинансирани с европейски пари. В замяна ще осигурят финансов комфорт на тиквата за неговите обръчи.

Ха сега да ги видя ГЕРБ след изборите, БСП ще им устрои същото театро каквото ГЕРБ играеше - саботаж както му викат по старо му. И след една две години пак нови избори-честито българи и тези са като онези!

Е, поне проблеми с кворума няма да има.

Ще видим - Рапоня заяви (уж) сериозно, че ако няма 121 дупетата, ще е в опозиция. Не че му вярвам, ама знам ли...

Кворума ще бъде дирижиран от улицата, както при ГЕРБ... нищо ново под слънцето - историята ще се повтори и потрети докато не се обединят, ДПС никога повече да не е във власта!

Смърдей Съслошев и Варадеро Фикусов са се скри заедно двамата тоа път. Скрили са се в Съраите на Доганя, той ги е прибрал в Харема си. от 30 булки са станали 32 булки.

А знаеш ли коя ще е 33-тата булка? Джокер - от Банкя е, и е точно по вкуса на резняците - бая дебеличка...

Още преди изборите миналата година Станишев каза, че Орешарски ще бъде премиер и ще състави експертно правителство. Оставяме настрана що за експерти бяха - теляка на Доган, момчето с фалшивата германска диплома, специалистка по синтаксис - спортен министър и т.н.През цялото време БСП бранеше кабинета с всички сили. Сега, когато правителството, съставено с техния мандат иска актуализация, те го бламират. За мен това е поведение на лека жена.

Тези троловете червени са много глупави. С това си говорене срещу ДПС, говорят срещу себе си. Та дори комунистическо-турското правителство има още две седмици на власт... Това, че ГЕРБ е гласувал актуализация на бюджета, защото иначе държавата ще се срине е само едно държавническо решение. Но коалицията на позора всички я знаем БСП-ДПС-АТАКА. Тези хора разсипаха България за една година.

цвъцко ти не си ли в панделата бе?

Знам,че комунягите са тъпи - това е наследствено - нали дойдоха от села и паланки.Верно имат и комунистическа аристокрация, но тя не се хаби да пише, тя спуска само опорни точки.Но да са толкова слабоумни! Нали само те бяха в съюз документиран с ДПС - от началото до сега.Но опорната точка е- внимавайте ГЕРБ пак ще ни БИЯТ, дайте да измислим този съюз.А че не се базира на нищо, а че ние сме били винаги с ДПС - нищо, а целувката - нищо. Дайте да дадем, плюйте.Ами ако ви потрябва пак ДПС.Без него сте нула.Затова внимателно бабо!

Какво спечели българския народ от влизането ни в ЕС? Нищо,едно голямо нищо! Спечелиха само работодателите ни робовладелци!!!! Те печелят от европроектите и всичко прибират в бездънните си джобове,а за народа нищо,ама нищо!!!! Цените на ток,вода,парно,храна,дрехи и всичко жизнено необходимо се вдигнаха в пъти,но заплатите не помръднаха!!! Робовладелците измислиха и кризата за да могат да печелят още повече на гърба на народа!!! А политиците ни не обръщат внимание на всичко това,което става в държавата,просто се борят за кокала горе и това е,няма никакъв контрол на печалбата на така наречения робовладелски бизнес!!!! Трябва да има някаквои съотношение на печалба спрямо доходите на служителите!!!! Не може да печелиш стотици хиляди до милиони ,а работниците ти да получават трохи и ти да се оправдаваш с измислени кризи,с правителства,войни,земетресения,метеорите,урагани и извънземни!!!! Такава простотия и статукво няма никъде и това трябва да се спре един път завинаги,защото България вече я напуснаха повече от 3 милиона българи,най вече млади и няма да има кой да работи тук,ще се съсипе държавата единствено заради лакомията на робовладелци и политици!!!!Сменете статуквото!!!!!!!

Като се обявиха против промяна в държавния бюджет,на другарите от БСП им лъснаха голите антинародни задници.Опорната им точка- след нас и потоп.

стига сте се нервили,безмислено е.Всичко е премислено и решено.Отгоре на всичко оня американец от НАСА каза, че слънчевата буря щяла да ни върне в 18 век.Така,че споко!