Откриха част от корпуса на разбилия се самолет и още трупове

Част от корпуса на малайзийския самолет и още трупове бяха открити в гориста местност в района на катастрофата в Източна Украйна, съобщават австралийски медии.

Обратно в новината

Коментари - Откриха част от корпуса на разбилия се самолет и още трупове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУК

Дупките по корпуса не приличат да са от осколките на БУК. Нито на ракета въздух въздух!Стреляно е по кокпита от дясната страна на пилотската кабина с ГШ-30-2!Голямокалибреното сдвоено -30мм скорострелно оръдие на Су-25!Мястото където са попадали снарядите предполага ,че пилотите са убити на секундата! Самолета който е стрелял се е намирал в дясно по курса на боинга на РАВНО с него по виссочина.Проблемът е ,че не може да бъде Су 25 ,защото скороста на този вид самолети е почти равна на Боинга!Само с педесет километра в част по-вече!Няма как самолет с такава ниска скорост да маневрира покрай Боинга и да води стрелба с оръдията!По- скоро руснаците грешат!Самолета е бил или миг-29 или су-27!С такива може да се убие пасажерски Бойнг с оръдията само на такава височина!

Странно.що за експерти разследват,щом не са забелязали липса на парче от корпуса.Явно това парче е липсвало още преди излитането или са го изгубили по пътя и някой го е подхвърлил за майтап.По всичко личи ,че съществуват снимки от сателит на които се вижда нещо дето не изнася на Западните ревльовци.Какво ли?

Най-значителната находка днес беше огромна част от корпуса на самолета, паднала в гъста гора", заяви Бочуркив пред телевизия Ей Би Си. Той отбеляза, че експертите се натъкнали на парчето случайно, защото "нямаше никакви знаци, никакви счупени клони, нищо което да сочи, че то е паднало там". - Дали пък та-а-йничко някой със сателитни снимки не им е подсказал къде да търсят?

Колко смърт идва в тая проклета Русия.

А колко от тази проклета САЩ???

Сарказъм говори ли ти нещо?

Вашингтон отново се издъни, защото, както и в казуса си с Иран замени обективната информация от разузнавателните си служби със силно желаното от политиците!

Opps ... На сайта на интерпол се появи информация, че организацията е обявила за издирване Дмитрий Ярош (YAROSH, DMITRIY Wanted by the judicial authorities of Russia for prosecution / to serve a sentence) ... Много странно!

Сякаш на някой му пука какво искат руснаците? Той в Русия няма да ходи.

Интерпол го търси бе суяк кьорав.

Малеййй, какъв въпрос зададох, а каква полемика се разви. Хора обуздайте си нервите, никой от нас не е бил там, сигурно няма и да отиде. Всички черпим информация от медиите, нета и т.н. и всеки анализира така както може и както разбира нещата.

КОЛКО СМЕ ТЪПИ! ПО СНН ОЩЕ НА 17 БЯХА ПОКАНИЛИ ЕКСПЕРТИ И ЗАДАВАХА ВЪПРОСА-КОЙ ОПРЕДЕЛЯ ТРАСЕТО НА ПОЛЕТА И КОЙ Е ВИНОВЕН. ОТГОВОРА БЕШЕ; -ИМА МНОГО ОРГАНИЗАЦИИ ,КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ СТЕПЕНТА НА СИГУРНОСТ, НО ТЕХНИТЕ КОНСТАТАЦИИ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! АВИАЦИОННАТА КОМПАНИЯ ПРАВИ ИЗБОРА НА БАЗАТА НА ДАННИТЕ ПОЛУЧЕНИ ОТ СЪОТВЕТНИЯ РАЙОН И СТРАНИ. СЛЕДОВАТЕЛНО АВИЦИОННАТА КОМПАНИЯ НОСИ ОТГОВОРНОСТ , А ТЯ ИМА ПРАВО ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СЪОТВЕТНАТА СТРАНА. ВСЕ ПАК СИГУРНОСТА Е НА ПЪРВО МЯСТО. И Е НОРМАЛНО ДА СЕ ОЧАКВАТ ПРОВОКАЦИИ ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОГО. --ГОЛЕМИТЕ АВИОКОМПАНИИ ТОЧНО И ТОВА ПРАВЯТ. ДОРИ И СЕГА С ИЗРАЕЛ!

Аз пак да попитам, като под една друга статия, понеже съм несведущ по летателните въпроси. Та на нито една част на тия самолети няма сериен номер и по него да се разбере на коя машина е монтирана съответната част.

Въпросът ти е как да се разбере дали дадена част е принадлежала на даден самолет ли? По принцип при някои разследвания налагат намерените части върху дървено скеле с размерите на самолета и така получават точната картинка за нещата. Особено ако е имало взрив на борда. А части от други самолети идва ли се подритват точно на мястото на катастрофата, освен ако не е сблъсък във въздуха между два самолета. Но и тогава те падат на километри един от друг.

Друго си е първо през частите да минат опълченци-мародери... Тогава всичко се изяснява...

Благодаря, тук е ясно ,че частите са от ТОЗИ самолет, но на много места прочетох мнения , че това е ОНЗИ самолет. Та за това ми беше въпроса. И тука става въпрос за сериен номер на двигател, елерон, рул и т.н. да не изброявам защото са хиляди. Та по номера на рамата на автомобила ти ще ти кажат всичко,да не говорим за самолет.

На 17-ти е бил последният ден от ученията на НАТО в Черно море - къде са записите? Доколкото си спомням и Русия имаше контра-учения? Дали не се разминахме с война? Самолетът на индийския министър председател също е бил в района. Позицията на Индия е необичайно лаконична, а след този случай ядрените арсенали и на Индия и на Китай бяха приведени в пълна бойна готовност.

кой има полза?! какви гении!! кой имаше полза от взривяването на чернобил!? гадните цру!!!

С какво коментара " сега Порошенко ще каже: Oops I did it again..." Не е по темата? Дали няма да се окаже, че сваленият по грешка Малайзийски самолет е втори такъв след сваленият ТУ-154 над черно море?

Росавиация: Защо след като украинците предполагаемо са регистрирали на своя територия нерегламентираната работа на радари на зенитно-ракетни комплекси (ЗРК), предполагаемо при бунтовниците - защо тогава не са предупредили гражданските самолети в района на действие на тези ЗРК?

Че кой казва, че са регистрирали работа на радари? Те имат ракети БУК които свалят самолети без радари. Даже ракетите са повредени при изтеглянето на Украинската армия.

Ясно, търсят си оправдание за свалянето на самолета от терористите.

според мъглата пускана от москва: самолетът на путин и самолет пълен с трупове са били обстрлвани от два и още един украински боен самолет и от украинско пво 100% със сигурност! то е било егати обстрела бе!

Освен украинската жена пилот и много други украинци са отвлечени и изпратени в Русия като заложници. Ясно е че Русия е страна терорист.

"Простете ни": при Посолството на Кралство Нидерландия в Москва граждани носят цветя и оставят бележки. В Москва в рамките на Посолството на Кралство Нидерландия, където загрижени граждани носят цветя и палят свещи в памет на жертвите от катастрофата на Boeing MH17 Малайзия Еърлайнс, появи се лист с думите "Простете ни.

Аз

Да. Това са го правили гражданите на Русия на 18.07, когато се предполагаше, че е възможно опълченците да са свалили самолета. Днес не го правят гражданите на САЩ, когато се знае, че САЩ са свалили самолета.

знае се, че руснаците са свалили самолета, и колкото кръв да пик*ете, трябва да се примирите с този неоспорим факт!

Аз

Относно "Простите нас, если сможете" на Новая газета: Статията е от 19.07.2014 и описва реакцията на обикновените руснаци в Москва, които са поставяли цветя пред холандското посолство веднага след като са научили, че самолетът е паднал и са помислили, че самолетът е свален от опълченците. Днес е 25.07.2014, 6 дни по-късно.

Аз вече предложих да не обръщаме внимание на флеймърите тук. Очевидно е че целенасочено дрънкат простотии и който им се върже - кеф за тях. Мълчание в отговор на идиотизмите им е това което ги убива.

но за разлика от обърканите руснаци ти от началото си 100% сигурен че са цру обама украинците испанския диспечер си каза за двата самолета до боинга после се оказа един ту искали путин да свалят ту самолет с трупове ............. идиоти сте

Аз

От началот бях сигурен, че САЩ са единствените, които имат полза от падането на самолета. 2 дни по-късно взе да става все по-ясно, че римляните и командир Ваймс са 100% прави с въпросите си: - Qui bono? - Кой гепи мангизите? А вчера американците от veteranstoday и на още няколко сайта доказаха, че Боингът, свален в Украйна, е същия, който изчезна през март. Това ограничава възможните виновници до един - САЩ.

Нещата малко по-малко започват да излизат на яве. Появи се инфо, че 156 зенитно ракетен полк на Украинската армия е правил учение в района. Продължава обаче да буди недоумение факта, че самолета се е отклонил на 14 км от границата на въздушният коридор. Кулата ли е наредила за промяна на курса или пилота на своя глава е решил да пообиколи малко? Защо Украйна все още не е предоставила записите от комуникацията със самолета? Тези данни ще излезнат без значение дали Украйна ще ги предаде или Русия ще изкара записите от подслушването на ефира в Украйна.

На мен т'ва инфо знаеш ли откога ми изплува от тоалетната чиния!

Страшен кенеф имаш ка не е свързан с кенефа на Ленгли?

В кой район, Торез-Снежное , където е най-голямата крепост на терористите? И ракетата е изстреляна от Снежное, а там украински военни няма. Ти видя ли кои бяха на мястото на катастрофата? Терористите.

Защо си мислиш, че ракетната установка и радарната станция и машината за презареждане на установката е трябвало да са под самолета. Тези ракети имат обсег 45км. И казаха ли нещо за СУ25? А защо са го отклонили в този район?

Пилотите на двата свалени Су25 са спасени от местното население на Снежное. Всички са се обединили срещу руските окупатори. Единият пилот е бил спасен от една баба, а другия е намерен от група местни бизнесмени отишли да го търсят.

Лъснаха лъжите на мужишките пияндета! Руският посланник в Лондон преди малко е заявил, че преди да се обвини когото и да било за катастрофата, трябва да бъдат проучени доказателствата... Нали досега уж имаха доказателства че не били те, а било международното положение, папата римски... Те пияндетата руски така почват, а утре като нищо ще си признаят: "Ние го свалихме, ама не сме ний"... Типично по путинско-болшевишки... Пък сега нашите русифилистичета ще завият на умряло...

100% е сигурно че руските терористи са го свалили.

Сигурен ли си, че си разбрал правилно? Защото Лондон вече обвини Русия за свалянето на самолета. Да не се окаже, че свалянето на самолета е гаф на Украйна? И как ще се оправдае Лондон за пригласянето на Вашингтонската теория без да разполагат с факти.

то, пак не разбрало - изказването, че е рано да се обвинява който и да е бил е на РАШЪНСКИЯ посланник в Лондон... Ако можеше поне малко да мислиш (ама нямаш с какво), това на дипломатически език ще рече, че вече рашъните не отричат вината си, а шикалкавят... Хем русифилистиче, хем тъпичко...

новая газета: холандци простете ни

За съжаление единствената по-качествена от българската прозападна подлога е руската такава. Вие протестърите ги умеете тези пърформанси:-).

протестърите се бореха срещу черепа и пеевски вие подкрепяте ли ги тези двамата???

Не ми драскай минуси,cooper ли си,chesterfield ли си,ами ми отговори по-долу логически каква полза виждаме от членството ни в НАТО.Аз си направих труда да изброя очевадните вреди- сега вие вербализирайте някакъв поне полулогичен отговор,моля.

Ако цитираш новая газета.gerb възможно е. В новая газета.ru няма такова нещо.

Украинская правда: Холандци простете ни. Самолета може да е бил свален по грешка от 156 зенитно ракетен полк на Украинската армия, които са имали учения в района.

Последно време все повече време отделям за анализ на медиите - западни, руски и китайски, и информацията, която разпространяват. Прави ми впечатление, че силата пропагандата на западните медии е няколко пъти по-голяма от тази на руските, а в китайските медии проличава мотото: "Как всички ги изработихме, и сега сме върха на сладоледа!". Това е разбираемо, но сравнявайки CNN с нещо друго, то мога съвсем спокойно да го сравня с някой от нашите български музикални чалгарски канали - както по информативносттта, така и по зрителите му. Жалко е, но и много от другите така наречени "световни информационни агенции", както западни така и някои руски, се опитват да се принизят до нивото на CNN. Струва ми се, че скоро световното медийно пространство, ще бъде чалга non-stop ..

Ти си известна руска подлога бе, твоята пропаганда не ни интересува. Четял китайска медия? Ами марсианците какво казват?

Балкански,де изчезна бе ? Хайде,че купонът изтича.Имам една сбъркана оферта и от две дни я мотам тука. Ако не се покажеш до 10 минути влизам в скайпа с китайските другари.

ico_all

Отиде да хапне едно ГМО-сандвиче в Макдоналдс, те от американското посолство им дават ваучери а пък те са с определен срок де.

Аз все съм се чудил тез сандвичи дето Макдоналдс ги прави в повече къде отиват. А то било за подхранване борбата за "демократични ценности".

ico_all

Зъл дух днес май е сам на амбразурата , но пък явно ще изкара двойна надница от американските си господари. Нищо предателче, утре ще застъпят на смяна и Иречек, Хан Токту и любимият ни Димитър Пешев та ще си починеш. ХВАЛА НА ТАКИВА ЛЮДЕ както е казал поета.

Добре им го заби на русофобите! С такива искренни русофили като теб и останалите от форума БСП ще победи!

А снимка с Обама ще има ли ?

Аз

Не се и съмнявах, че отговорът на ДИРника на въпрос, зададен към него, ще е такъв - ще изтрие въпроса. Дирниците обикновено толкоз могат.

Аз

Уауу... Цели три минути без минуси и без да го скрият, щото е извън темата...

Малко извън темата, но важно все пак. Относно флейма в този форум: Bellsavis - един от известните русофоби тук официално се отказа вече и един пост да напише. И макар че ми е опонент, аз му съчувствам. Понякога приемаме твърде насериозно и лично новините и се горещим прекалено. А си има флеймъри, които челенасочено нагнетяват напрежение в темите с коментари за Путлер, Путя, руски ботуши, рубладжии, комундета и други подобни идиотизми. Не забравяйте, че това е търсен от тях ефект. Един флеймър може да вдигне кръвното на всички пишещи примерно в безобидна тема за глобалното затопляне и да съсипе разговора. Най голямото наказание за един флеймър е никой да не му се връзва и да не му обръща никакво внимание. И да ръси простотии - да си останат глас в пустиня. Така че умната и спокойно - тук и да се пеним, от нас нищо не зависи :)

Аз съм си харесъл Гусин Балкански на тоз етап. Омекнал е нещо и почва да го докарва кат Кончита.Трябва да му се вдигне летвата.Да си заработи 5-те долара с труд дет се вика.

Тъй като въпроса ми бе дисквалифициран от 12-тият играч в отбора на НПО-орките а именно модератора , задавам друг кратичък въпро, които отправям към русофобите (орките) заработващи сребърници от НПО-централите често-често и ЗАДОВОЛИТЕЛЕНотговор НЯМА и НЯМА...и тъй като сте тъпи и АБНИ като селски мотики, ще ви помогна с евентуалните отговори )))) и така ето въпроса : защо любимата ви супер-могъща държава САЩ , която както е добре известно напада , която си поиска страна по света, без да се притиснява от нищо, та защо просто не вкара войски в Украйна и да изгони за няколко часа опълченците, и да демократизира юго-източна Украйна , че и Крим също така , както например постъпи с Югославия, както постъпи с Ирак, както постъпи с Виетнам и мн.др.държави))))) защо така стана , че тези държави бяха бомбени обстрелвани нападани унищожавани а в Украйна САЩ-исаните не влизаааат да ДЕМОКРАТИЗИРАТ а се спотайват като пр-дня у гащи ))))) Ето и възможните отговори : 1-во - безумен страх от реакцията на Русия ))))) 2-ро безмерен страх от реакцията на Русия))) и 3-то животински страх от реакцията на Русия ))))) кой от трите възможни отговора е правилният???????с:

Както виждаме от огромното количество елементарни грешки, които си допуснало, се питаме резонно ти дали си завършило 2-ри клас или си си дебилче по рождение, ама най-вероятно второто...

Но по въпроса не казваш нищо. Това опорна точка кой беше?

Аз

"Най-значителната находка днес беше огромна част от корпуса на самолета, паднала в гъста гора", заяви Бочуркив пред телевизия Ей Би Си. Той отбеляза, че експертите се натъкнали на парчето случайно, защото "нямаше никакви знаци, никакви счупени клони, нищо което да сочи, че то е паднало там." А, стига, бе... ОГРОМНА част от корпуса паднала в ГЪСТА ГОРА и няма НИКАКВИ ЗНАЦИ, НИКАКВИ СЧУПЕНИ КЛОНИ, НИЩО, КОЕТО ДА СОЧИ, че е паднала там?!?! Тия клони да не са от ластик, бе?! Или докато е падала, ОГРОМНАТА част е маневрирала между клоните на ГЪСТАТА ГОРА, че да не ги засегне?! Имайте малко уважение поне към мъртвите, които използвате, и не лъжете толкоз кретенски, моля!

В края на краищата видяхме, че руските ракети БУК могат да свалят БОИНГИ, а и Армията на руската федерация в изт Украйна има умения поне за това!

украинската армия взела че избила хората от боинга....нали им стана навик да трепят невъоръжени хора

Аз

Истината е в сайта на veteranstoday точка com, където със снимки е доказано, че Боингът, изчезнал през март, е същия, свален над Украйна. Един и същ самолет. Което открай време си беше единствената версия, която напълно съвместява всички данни и е съвместима с мотивите на всички участници в шоуто, доброволни или не. Самолетът е свален от САЩ. Доказано.

"Един и същ самолет"!!! Червеното езиче пак се е развързало. Хайде сега кажи като материалист как точно е станало това. Как се озова в Холандия на гражданско летище номер 2 в Европа? Или вече и материализмът не ви изнася, щом са заплашени устоите на болшевизма?

Ти явно си някакво извънземно с невероятни възможности, щом си видял как руски ракети свалят "Боинги". Това не се е отдало даже на вездесъщите американски тайни служби снабдени с последно поколение шпионска техника.

майдана вече доказани терористи и в небето .....били пияни....станала грешка.. няма такова нещо,всичко е умишлено

До cooper ....Понеже постоянно се изнасят на показ едни цифри и се правят едни сравнения, с които се измерва живота на запад и живота в Русия, затова веднага давам следното пояснение ...разбойниците (мутрите) и тяхното жизнено равнище и икономически показатели са несравними със същите икономически показатели и жизнено равнище на обикновенният човек. Същото е и с разбойническите държави-мутри , чиито икономически показатели и жизнено равнище са несравними с обикновенните държави (в случая типичен представител на държава-мутра са САЩ)....затова и натам се насочват тези, които искат да служат на държавата-мутра, заради облага подобно на мухите-лайнарки, които биват привлечени от лай-ното)))))) Само дето нито аз нито тези , които познавам не обичаме разбойковците (мутрите) нищо че (икономическите им показатели) са добри...а по конкретно икономическите показатели на запада и по конкретно САЩ са добри, именно защото обират целият свят... разбра ли пръч селски каква е истината))))

Относно частта с "пръч селски" : в ЕГН-то ми 7и 8-ма цифри са 63 !!!! Ако ти говори нещо!!!!! И да ,ако под пръч се разбира повишен сексуален апетит-ДА!!!!!!! А относно пропагандата : Както вече писах по-долу реалността е важна ,не сънищата и кошмарите.

Разходи се до Орландовци, да размислиш за реалността.

баце Коко

Разгърнах едни справочници и установих с потрес че с цифрата 63 най често се обозначава популярна сексуална практика любима най вече в средите на НПО-шерпите....тя е по известна под името (духачество) или по нашенски казано духане)))))

Да си поговорим за реалността тогава-без мантри и лозунги.Всички това искаме. P.S : Селянията при демокрацията вирее най-добре в София-лично наблюдение.

Б.К., да не си Бойко Кратуната бре, келеш? Я осветли аудиторията относно мутренските държави с оглед на факта, че СССР съществува само благодарение на кражби?

Изчезващата империя дълго време го кара на "демократични ценности"

Браво б.к.Абсолютно вярно сравнение!Мутрите и държавите мутри са богати, защото крадат. Всички го знаят и ги мразят. Но когато дъщерите им се оженят за сина на мутрата роднините са щастливи. Така е и когато децата им отиват в държавата мутра, лично те са добре и не се интересуват колко хора са убити или ограбени за да са богати мутрагените.

баце Коко

+

Даже известният режисьор Оливър Стоун отказвал да повярва на американските медии, според които проруските бунтовници са изстреляли ракетата. Твърде хубаво, за да е вярно споделил той. И препоръчвал на читателите в блога си разследването на известния журналист Робърт Пери, който между другото е журналистът разкрил големият за САЩ скандал "Иран-контри" през 1988-ма. Според Пери, позовавайки се на свой източник в американското разузнаване, свалянето е извършено от Украйна. А американците така и не са приложили досега нито една спътникова или друга снимка или някакво доказателство за твърденията си за вината на бунтовниците.

И аз се позовавам на неназован източник от мойта тоалетна, че рашъните нямат нищо общо със свалянето на самолета

LeGrandTulup

Има си една търсачка, казва се гоогле. Действай.

Фобите,активизирайте се,че моите бачкатори са вече на тръстиката и секретарката ми освобождава час за переписка с вас.

Абе, тоя Госин Балкански не почива ли, та половината мнения във форума са негови. Труди се момчето, тлъст хонорар ще му дадат в американското посолство... Пък може и да не му дадат, защото само глупости пише.

Ти не бери грижа, твоя милост, аз и от асвтралийското посолство взимам хонорари, пиша очерк за кенгуруто - русофил сега...

Кенгуруто е русофоб бе батка ! Знаеш ли как скача ?

Ясен си отвсякъде.

Между другото какво очакваш да разбереш от рекордерите - кой е стрелял по самолета по разговрите на пилотите ли? Сигурно очакваш някакъв разговор от рода - Бързо завий надясно, че сепаратистите са ни изтреляли ракета. Или, абе тоя самолет зад нас защо ни обстрелва, давай да му се измъкваме.

форумът е разделен на Русофили и Русофоби. Някой да знае къде има форум на Българофилите?????? А относно новината - това ще бъде интересно, до тази част от корпуса не са имали достъп нито едните нито другите.....

И ти си тук, значи има и трети ;-)

"форумът е разделен на Русофили и Русофоби" Не, разделението е друго: Трезвомислещи хора срещу Лапнишарани.

Поначало населението на България се дели на българи и русофилистици.

И като гледам русофилицистизма е заразен.... Предава се основно по парично-рублев път....

Колега, аз съм от тях,по скромното ми мнение. Просто няма какво да коментираме в поробената България към момента-когато нещата тук се влошат достатъчно,стихийно ще се случат доста неща.Дотогава разни политически тарикати с общ господар само ни баламосват и няма смисъл да се следят отблизо глупостите им. Срещу Русия се води яка информационна война в българското медийно пространство. Интересите на българския народ са преплетени в момента с руските такива в геополитически план,затова прозападните платени г-да се опитват да натискат общественото мнение в ущърб на отношенията между двата братски народа.Оттам и всички ние,които милеем за България,се явяваме неволни апологети на Русия. Тъй като пък последната примитивно се персонифицира /демонизира/ в личността на Путин от същите тези тролове със западно "мислене", се принуждаваме да браним и честта на Владимир Владимирович;-). За себе си поне ще кажа,че след като се успокоих относно способността на народа отново правилно да преценя кои са приятелите му,съм тук главно за да се закачам с националните предатели;-).

" Интересите на българския народ са преплетени в момента с руските такива" Бихте ли посочили конкретни примери или имате предвид интересите на българските комунисти, който по навик смятат, че имат право да говорят от името на народа.

Всички знаем какво стана с рекордерите - в Англия са за разчитане. Ти сигурно можеш по-бързо да ги разчетеш!

Истината е толкова жестока за САЩ и неговите орки, че едва ли някога ще излезе на яве ...

Днес ми е много интересно да чета постовете от американското посолство.Стана ясно кой е свалил самолета и на троловете им потече пяна от устата от злоба.По-кротко , тролове, жега е, да не получите инсулти или инфаркти от мъка.Ще има и други провокации, пак ще си плюете.....

Стана ли ясно? Кога, бе? Или само на теб са докладвали?

Не виждаш ли реакцията на твоите приятели-даже само по нея става ясно, че и на тях им е ясно вече и побесняха.

Ако БСП са комундета (както вие седерастите ги наричате) как така стана, че именно БСП даде мандат на Калфин да подпише престъпните договори, с които бяха докарани американските окупационни войски и военни бази на българска земя .... Кой ако не БСП решиха да подпишат договора със САЩ за подготовката на хиляди арабски терористи на наша територия, а не в собствените им страни, Западна Европа или САЩ??? Освен това кой призна Косово??? Пак БСП)))) Кой изпрати видният представител на БСП -Красимир Премянов и му даде мандат на 8 ноември 2013г, на конференция Помним миналото, създаваме бъдеще да представи идеята в столицата на Европейския съюз Брюксел за създаване АВТОНОМНАТА област Тракия в рамките на ЕС със столица Одрин от държавата Турция,. с което на практика се прави първата стъпка към разделянето на България на две части ...Какво комунде може да е Сергей Станишев след като той се кани да прави Евро-кариера и то не в Руският парламент а в самото сърце на капитализАма -Брюксел???? Ако БСП са комундета (както вие седерастите ги наричате) как така стана че Станишев, когото Марихуанците крепяха до скоро на изкуствено дишане, торпилира АЕЦ Белене, хукна да признава първи хунтата в Киев, грижливо пази интересите на "инвеститорите " от Марица Изток 1 и 3, Дънди Прешъс и концесиите на местния колониален слугинаж, води либерална политика в една бедна България , какви комунета може да са милионерите от днешната върхушка в БСП начело със Сатанаишев, бе овчи глави Соросиадски. Това момче заедно с цялата пасмина именуваща се БСП са една най обикновенна либерална Троцкистка партия, само дето тъпити им гламави избирателите не го разбират ...))))) а причината заради която не сте наясно кой какъв е в Бг, е в резултат от усиленото чалго-слушане, благодарение на което превърнахте главите си в празни изкуфели кратуни))))

Желязо си ти ,Желязооооо, какви окупационни войски ,какви терористи..... Абе пиите си хапчетата или поне си спрете интеренета, поне да не се излагате. Въпрос : Колко хора отидоха в САЩ и колко в РФ?????? Сега си отговори сам къде е по добре!!!! Чук!!!!

И там е по-добре защото: а) са развита, която никога не е избивала месното население б ) са миролюбива нация, която никога не е използва ядрено оръжие срещу друга държава в) са принципна нация, която никога не е водила войни за петрол

В момента се водят преговори между "великите" сили. Ситуацията е ясна, Украйна е свалила самолета. Въпроса е , как ще се измъкнат онези дето много приказваха в начлото, начело с холандския премиер, дето по заповед на САЩ лаеше като вързано куче. Оставката на Яйцето няма да е единствена. За съжаление, при всяко положение напрежението ще остане още дълго, тъй като то се генерира от съвсем други източници. Света вече няма да е изобщо същия.

Глупости. Светът никога не се е променял. Винаги е бил един и същ - групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ...

Цветовете на руското знаме са бяло, синьо, червено. Цветовете по боинга са бяло, червено, синьо, тоест не се различават от цветовете на руското знаме, само са подредени в друг ред... Това ни кара да мислим, че украинският изтребител е сбъркал малайзийския самолет с руски самолет, може би със самолета на Путин. Известно е, че самолетът на Путин е прелитал по същото време над същата област на Украйна. В историята често се случват непредвидени неща.

Сега остава да ни кажеш, че и самолета на Путин е летял в същата посока. Може да е бил при щерката в Холандия.

Другари, а цветовете на държавните флагове на САЩ, Обединеното Кралство, Холандия, Сърбия, Франция, Австралийският Съюз, Нова Зеландия и още поне 15 страни в света също са син, бел и червен. Странно, нали?

Споко ! Скоро на всичко тия и знамето ще е едно,и химнът ще е един,и рублата ще е единствета валута. Купи си плакат с Путин,че после Китай не може да смогне с поръчките.

Във връзка със зачестилите оплаквания от страна на щатни тролове към съветското посолство, посланик Исаков и отдела "ССТ" (Союз Советских Тролов) към посолството уведомяват, че всеки сътрудник може да дойде в понеделник и четвъртък за получаване на хонорар на известния адрес ул. "Чекисткая" N:5, бар "Трол", задния вход. Хонорари на нещатни служители се изплащат всеки вторник на същия адрес. Ценоразпис на утвърдените тарифи съобразно заповед 23 441 от 31. 01. 2014 г.: За хвалба на Путлер до 15 реда на пост - 0,5 л. "Путинка" За хвалба на Путлер от 15 до 50 реда на пост - 1 л. "Путинка" + буркан краставички от района на Сочи. За хвалба на Путлер и външната политика на СССР - 2 бутилки олио "Крим" (43 градуса) + 2 бутилки 1,5 л. "Путинка" + колбас "Сибир" (300 гр.) За псуване на враговете на СССР в рими - 3 бутилки 1,5 л. "Путинка" + квас и кефир по договорка. За псуване по Костов - каса "Путинка" от 2 л. бутилката + каса краставички "Тюмен" в пластмасови опаковки, стерилизирани. За отричане на атентата срещу Бойнга и прехвърляне вината на Обама, Меркел, Камерън и Костов - годишен абонамент за в. "Правда" + годишен абонамент на сп. "Мурзилка" (с грамофонна плоча избрани речи на Путлер от 2001 г.)

да попитаме, в рубли ли шъ плащат, или в твърда валюта? Щот' ний може и да сме русофили-социалисти, ама зеленичкото най ни е по сърце...

Бае Ганя

Каква валюта бре, не видиш ли, че в бутилочки плащат?!

Господинъ Балкански, вие искрено ме разсмяхте! Благодаря и ви желая приятен ден! Искрено Ваш, Зъл дух

Бае Ганя

Молим, твоя милост, ама аз само преписвам тарифите от сайта на съветското посолство...Там явно още не са изтрезнели от неделята, та са оплели материалите нещо?

Крастави магарета през девет баира се надушват. Лика-прилика сте двамата - и двамата нямате грам мозък, но тонове злоба.

Много добре сте осведомен Господинъ_Балкански. Значи сте двоен агент. За източника на единият ви хонорар разбрахме, сега напишете и за другият източник.

Бае Ганя

Нищо не сте разбрали, товарищи, прочетете опять целия материал!

Ама другарю, не е честно така. Аз имам над сто постинга за HAARP. Защо не фигурира в списъка.

Бае Ганя

Хм, разберете се с посланик Исаков или с др. Шаренкова, известна още и като Пароструйкова. Аз само поствам материалите от сайта на посолството, както рекох...