Миков весели с бисери в последните дни

НС започна работа ударно, регистрираха се 174 депутати. Работата бе съпроводена от хумористичните забележки на председателя Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Миков весели с бисери в последните дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бисеров нямаше ли го, че и той да се избъзика за поредно?

Ами оправиха държавата защо и да не се повеселят преди уволнението .Идва отново предизборно време ,срещи с избиратели и избирателки ,дълги софри ...редовните игри с надлъгване и прецакване и току на есен пак лъснали свежи и готови за нови подвизи в името на народа ...поне докато има народ...

Самият Сталин ( нерегистриран ) 24.07.2014 17:13 Иженарицаемият Йосиф Джугашвили. Та, кой ме вика? А, това бил коментарът на "!!". Еми, пък да взема да дойда, а? ............................. Недей, че уплаши Миков и почна да предупреждава депутатите за култа към личността/при изказване на Мая/...явно чете и той дир, нищо че цензора трие, трие....

Мишо Мастиката, едно от бисерчетата (ко стана с Бисеров, бре?) на това НС ! Поклон пред светлата му (политическа) памет. От неопечалените :-)

Увеличил е шотовете.

"Когато в скръб разбито е сърцето ни и кръв се лее, не ни остава нищо друго, само да се смеем..."/Х. Хайне/

Ето така трябваше да работят парламентаристите през цялото време - с приповдигнато настроение , закачки , остроумни шеги и в разбирателство ! Поне да веселят хората ! А Миков да направлява процеса ! Така ще видим човешкото в тях , стига са се надували и правили на важни особи!

+++

Уволнявка. Но трябва да отпусне колана до макарите!

ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ САМО ЕДИН АБСОЛЮТЕН НЕГРАМОТЕН СЕЛСКИ ПИЯНИЦА. ТОЗИ ПОКАЗА ЗА ЕДНА ГОДИНА ОБРАЗА НА КОМУНОИДИОТА, СЪЗДАДЕН ОТ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕН МАТЕРИАЛ!!

Тъпчо, само един наистина интелигентен човек може да се шегува по този начин! Ама на теб май не ти се получава?!?! Е разбираемо за набор 41.

На всички е ясно, че си платена форумна отрепка. Имаш мнение за всичко и за всички теми и събития. Едно и също

че съм етична и не обичам на чужд гръб, особено, както казват журналистите, когато не присъства човека, който коментирам, но погледнете председателя на НС на снимката.Излежда се е почерпил "за отскок". То личи и от "духовитите" му забележки.Нищо лошо - дори е приятно.

селски шут

Шут, шут, ама си седи на работното място, а селските тарикати се дадоха една година ваканция.

И аз се развеселявам като този червен глашатай като си дръпна една-две водки. Само че, ако за мен една-две са предел, то за Миков това е само за старт. Явно, виждайки го на снимката, в момента е поне на пет-шест водки...

Срам ме е да гледам веселите и самодоволните им физиономии-все едно че най-надлежно са свършили работата,за която получават незаслужените си заплати и ги чака следващата веселба.Позор!!!

Нещастни, червени пъдпъдъци келяви-скоро почва ловния сезон! Избирателите ще ви "отстрелят" навеки, победа ще е когато след 30 години никой не помни скапаните ви имена и тъпите ви мазни и алкохолни мутри!!

Веселяк!

Май още от вчера не са спрели да поливат оставката... А вървете си със здраве, чедо, че и на вас, и на нас да ни олекне! Че то не е лесно да те плюят, пък ти да викаш, че роса те роси...

Да ,забелязахме че господина е с преповдигнато настроение последните дни.Може и да има защо.Може и той да се е облажил от КТБ.

Клоуни в действие!

Куоуни

...КАУНИ,КАУНИ...МИТКО.. ...ЩЕ РАЗБЕРАТ САМО КАТО ИМ РАЗТУРИМ БОСТАНА С ГЬОСТЕРИЦИТЕ...

Да намали СУИВОВИЧКАТА , че е обяд, РАНШКО МИ СЕ ВИДИ

Ядоха цяла годиа парите ни, без да свършат нищо, а сега и се веселят

- Миков, кажи Люлин! - You win...

+1000

...+++++++++++++++++++++++++++

Те, си се смеят ,на нас ни се реве ! Чудничко !!!!

Само сопата че я оправи тая сган ...

Ами да, поуправлявахме, вдигнахме България на крака, вече сме първи в Европа по доходи, стандарт и индустрия, всичко е цъфнало, та вързало, сега е време да се повеселим малко... Наздраве, другарю Миков! Нещастници...

То и управлението им беше ШЕГА. ЛОША ШЕГА! И така, в шеги и закачки премина разграбването на България. Ето няколко от най солените шеги: - Да не оставим нито един пациент да си отиде без лекарска помощ. - Увеличихме пенсиите, майчинските, заплатите.. с 5 лева бхахаха - Намалихме сметките за тока и парното.... - Това е експертен Кабинет.. - Взехме средно по милиард заем на месец.. и въпреки това оставехме дупка от 8 милиарда. lmao - Пеевски шев на ДАНС.. да не продължавам.. яко смех и забава.

Продължи го списъка, ако не те мързи. Самоиронията е най-подходяща в случая.

Турция чрез своя направленец ДПС управлява България. Планът бе подписан от Костов и сега само се изпълнява.Затова лидерът не ходи на работа. Какви са българите в ДПС -напредничави хора или предатели поп Кръстюфси?

Ти да не си от Петърч, к`ъв Костов и ДПС?

G&R

Ако замените Турция с Русия ще си отговорите моментално на въпросите: Кой е Костов? Кои са ДПС? Защо в ДПС има и етнически българи? Бонус: Защо ли АТАКА поддържаше 1 година управлението на Орешарски?

Още един бонус: Защо ли АТАКА поддържаше 3 години управлението на Борисов?

А защо ли поддържаха Боко -тиквата цели 2 и кусур години?А.......

G&R

Ти да видиш.... И само, като си помисли човек, че същия шегаджия беше един от вносителите на закона за ДАНС довел до появата на казуса Пеевски и куцото програмирано управление Орешарски. Много черен хумор в Парламента.....

Весело му е, свърши се, откраднаха парите, потопиха "кораба". Сега ще отворят по един шезлонг, ще си вземат по едно мартини и ще ни гледат сеира..

Голяма веселба на наш гръб! Шутове!

Ами то цялата им работа си беше "жив таш.к",но това не им попречи цяла година да папат държавни пари и да си въртят далаверите за наша сметка. Днес ясно се вижда и от най-заблудените симпатизанти, че всичките им караници,сръдни и циркове са били само за пред простолюдието,а всъщност далаверите и интересите им са общи. Така, че на всички,които грухтят от кеф и си мислят,че и тях нещо ще ги огрее през идващите години от подобни циркове и врътки,ще напомня приказката:"Т.шак,т.шак, но на гол зад.ик си е живо е.ане!"...

Шегува се,а точно депутатите от БСП и ДПС в последните 20 години не ходеха на работа въобще,визирам примерно Ахмед Доган,който за 4 години беше стъпвал в парламента само 2 пъти! ГЕРБ не бяха длъжни да им правят кворума на тези престъпници!!! Щеше да е много по зле за България,ако имаше кворум постоянно и тези решаваха съдбата на България...

Господа, дано запазите веселото си настроение по-дълго... особено през зимните месеци, когато народецът ще да е излязъл от лятната омая и когато започнат да му пристигат сметките за ток и другите екстри...

...не само Михов,но и аз "ръся" бисери и съм весел след някоя и друга стограмка ..."Бисерна перла" или друго огнено....

Бог да ни е на помощ - Боко Тиквата в комбина с ДПС! За чий ли ще правят и избори - ами да си го избират още сега за премиер!

а този цирк за какво ни беше.

G&R

Сега не е време да се поддаваш на слухове и пропаганда, а да тропаш по масата с искания. Ако масата е пластмасова отдолу може да се появи Волен Сидеров.

Гледайте българи как ГЕРБ, ДПС, БОКо и боклуко решават да ликвидират всичко все още оцеляващо на "територията"...!!! Милиардите кредит от МВФ, (желани, бълнувани и предвидени за негова-БОкова лична употреба) след завръщането му от хамерика ще ликвидират окончателно Държавата България и ще унищожат съдбите и животите на българите...!!! Затова - НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ....!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ БОКо...!!!

Не гледайте българи а мислете с главите си и гласувайте.

Ба ! - ама кат за Последно - Пак ли се опитват да Ни доят с техен 'извънреден' 'труд' ?! ----- Хр. Монов - не Е ли подсъдим за един от етапите на Източване на БДЖ ?

Може и да се заблуждавам, щото хич не следя изявите на политическия ни елит, ама ми се струва, че Миков въпреки пиенето е съвсем с акъла си и е на доста добро ниво като председател (сравнявам го с предишните).

Слушам радио и чувам как част от маските падат. Герб и ДПС щели да гласуват за актуализация на бюджета срещу БСП. Жал ми е за избирателите на Борисов. Да не се повтори случката с агент Гоце и след някой и друг месец да им се наложи да пишат възхвали за Пеевски

Три правителства правиха с дпс,целуваха се.онождаха се..Сега се опитват да ги лепнат на други..Ето затова бесепету ще спечели 5%..Защото са гнусни мръсници...

Ти БСП сега не ги гледай ами се готви да обясняваш че ГЕРБ и Догановата чета са се взели в интерес на България

Е, другарите са си неподготвени по рождение..А разни малоумни,бесепарски тролчета да си припомнят,кои отхвърлиха референдума за задължителното гласуване..БСП-ДПС-Юруш.

закони! Няма кой да ги изпълнява...всеки втори е болен от мания за величие и разправя, че законът бил врата в полето. Така че, леко, да не се припотите!

ще се наложи да останат извънредно за да си гласуват извънредни .... ударни

В НС, част 1.

Ревизия на бюджета и всички крадци в затвора!!!!

В края на тоя парламент, Законът за спорта ли се оказа най-важен???

Закона за задължителното гласуване?!

, на пияна жена.

Знаеш ли кога ще ме задължат да гласувам за някой от тия в залата. Кога ме хванат за .....

Твоя воля. Но бъди спокоен - те имат с какво и ще си купят гласовете на тези, които не са така категорични като теб. А пък и никой не те принуждава да гласуваш точно за тези тумбаци - имаме си над 300 партии, избор богат!