БСП подозира, че ДПС ще направи кабинет с ГЕРБ сега

БСП върна мандата за съставяне на правителство, но заподозря, че ДПС може да не го върне и да направи правителство с ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - БСП подозира, че ДПС ще направи кабинет с ГЕРБ сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли Борисов ще приеме такъв вариант. Той се бори за ЕДНОЛИЧНО управление. Ако приеме коалиция с ДПС ОТКРИТО, ще изкара на паветата веднага разочарованите умни и интелигентни протестиращи и ще загуби много от симпатизантите на партия ГЕРБ. Може да не е умен, но е хитрец вожд Винету.

КАКВИ партии??? Всичко е БКП и ...клонинги!

Като в стария виц "... и като започнаха едни подозрения..." Тези хора ако са живели в България, би трябвало да знаят, че ДПС винаги е в управлението на страната.

НАРОДЕ,има ли още някой да не е разбрал,че между "партиите" в България НЯМА различия? Те "партиите" НАСАЖДАТ само РАЗДЕЛЕНИЕ,което е нужно за ОБЩАТА им ДАЛАВЕРА,КРАЖБА на държавата!

ПРЕЗ ШЛАНГА МИ Е КАКВО ПОДОЗИРА БИСИПЕ....ПОДОЗИРАМ,ЧЕ ЩЕ ГИ БИЯ ЗА 14 ПЪТ СКОРО.

Мен ме интересува защо такива агенти на ДС като Владо Танев все още са фактори в обществото? Моля, прочетете какви глупости е писал във ФБ. Статията е в Между редовете.ком.

Само преди няколко месеца Местан и Станишев се целуваха публично по софийските площади. Йордан Цонев крещеше от трибуната на парламента: "убийци" и "мутри". Христо Бисеров се заканваше да вади болезнено зъбите на герберите. Нароченият за шеф на ДАНС Пеевски обещаваше с нетрадиционни методи да постави на мястото им Цветанов и Борисов. Сега след 14 годишен социалистическо-либерален "брак" с БСП, депесарите са готови да скочат в леглото с ГЕРБ. Тези хора имат престъпно и извратено мислене да са мили с победителите и свирепи и арогантни с всички, които не са на власт.

Д(П)С са ИСТИНСКИ наследници на ДС! И за това действат като тях - това са същите хора!

Дали сега или след изборите, кабинет ГЕРБ-ДПС ще има. Факт е че ГЕРБ няма да получат абсолютното мнозинство, а държат да управляват на всяка цена. Факт е и че ДПС по един или друг начин са във всяко управление от 15 години насам ... А всички други са достатъчно несериозни и неорганизирани, за да не може да се разчита на тях.

Едни политически пронститутки подозират други политически пронститутки... А: 1. зам председателя на народното събрание е издирван престъпник; 2. Станишев е подсъдим, че издавал държавни тайни на престъпници и претакал евро пари през жена си; 3. б. Борисов облитал тигри и изнасял пари в чували, Цветанов -осъден 4. Болен Сидеров се бие 5. Османлииите искат още пари, земя и джамии.

И ГЕРБ и ДПС са партии на доносници и ченгета. Разликата е, че в ГЕРБ има и мутри. Ако се опитат да направят правителство ще разберат, че априлската революция/1876г./ е била неуспешна, но августовската/2014г./ ще успее. Но в ръководството на ДПС не са тъпаци и няма да има опит за съставяне на правителство с ГЕРБ.

а бсп са партя на какво? партя на невинните, партя на ангелите? долу червените комунисти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

повече от 10 години се буквално се целивахте с ДПС, сега какво ревнувате ли?

За пореден път няма да ви излъжем.

Трети път с ДПС няма да управляваме.

"Дванайсет гласа крещяха гневно и всички си приличаха. Сега стана ясно какво се е случило с лицата на прасетата. Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." Джордж Оруел, Фермата.

...РЕВНУВАТ...БСП-арите ...ДПС,КАТО ИЗПЕЧЕНИ МАНАФИ,ПРОСТО СИ ГО ПРЕМЕСТИХА ОТ ЛЕВИЯ Г.З В ..ДЕСНИЯ...ВАЖНОТО Е ДА СА ...ВЪТРЕ...В ...ДАЛАВЕРАТА...

Браво бе, пич !+++++++++

Червените скакалци са притеснени, че зелените скакалци и сивите скакалци ще се обединят за да изпапкат остатъците от България, преди червените скакалци да стигнат до тях.

Е, нали знаето КОЙ ислямокомунист е добрия ислямокомунист.......няма да го напиша защото ще изтрият коментара, но интелегентните хора ще се досетят!!

Според вас, ако след някоя и друга година се отдаде възможност на БСП да управлява за трети път с ДПС, ще го стори ли?

ти задаваш отговори, или това е риторичен въпрос. бсп ще се коалират ако имат възможност и с ал каеда, хизбула и хамас, стига това да им осигури пребиваването във властта и управлението

Що бе другарю "Гост"ислямокомунистите не опоскаха ли и загробиха България?

Съвсем в реда на нещата е партия Гроб и противоконституционната партия-Кърлеж-Дпс за осъществят окончателното загробване на България. Дали сега или на 5.10.2014г.- отърване от тях няма. Както е казал капитана на потъващият кораб- "спокойно ще има вода за всички".

Кой ред и кои и чии неща?

в реда на нещата е само в празните ви глави, иначе въпроса за коалиция с дпс никога не е стоял пред ГЕРБ и със сигурност така ще продължи, щото Борисов прекрасно знае че една коалиция с фесовете от партия с най-голяма подкрепа ще го прати в миманса

Чест и почитания Г-н Президент! Вие давате надежда на на прогресивните, евро-ориентирани българи! На фона на тълпата про-руски предатели политици Вие сте светел лъч в червено-черния политически мрак в Родината ни...

забрави да напишеш другарю президент , поне така ми звучиш... обърни се пдобаващо към нашия бивш комсомолски секретар и настоящ българомохамеданин-или на народному - ПОМАК"...

Е,и? Духаш ли .......супата!!!

Ако навреме бе извършена декомунизация и лустрация, днес нямаше България да е в това състояние и нямаше да се занимаваме с българските комунисти.

затова пък сега сао с комунисти се занимаваме ..и са всичките до един - лесни за разгадаване...Всеки един БГ-политик , който лъже , обещава ,КРАДЕ и разединява нацията ни- е КОМУНИСТ... Така , не е нужно да се чудим и за кого да гласуваме ..който и да изберем - все е комунист или техен човек ...нали ?

Не е съвсем така. Това което твърдите е удобна теза за защита на комунистите. Тезата, че всички са виновни и това трябва да ни обединява е удобна за комунистите. Все пак вината има хронология и когато се постави истински въпросът за плащане на вината, комунисти са първи на опашката. Друг въпрос е, че на опашката ще бъдат и млиционерите им и агентите им и монархокомунистите им и националистите им и демократите които са назначили за целите на войната си срещу българския народ.

Знаят ли идеолозите на БСП, които задават задачите на пропагандния си отдел, в какво се състои престъплението да се управлява с ДПС? А знаят ли кой предложи Пеевски? А знаят ли къде е Бисеров? А знаят ли с колко задлъжня всеки български гражданин по време на тяхното едногодишно и катастрофално управление? Знаят ли идеолозите на БСП къде им е пъпа? Това последното явно го знаят.

спокойнооооо , иде време за други истини... подготви се да ни обясяваш след изборите - как и в името на коя кауза ДПС И ГЕРБ ще направят коалицията си... сега е лесно...

лесно и безинтересно ... защото с тази теза се изчерпахте и не сте интересни...

все ми се струва че ГЕРБ заявиха в прав текст - никога коалиция с дпс и бсп. това е, другото са мокри сънища на червените

Отново комунистите са впрегнали пропагандната си машина и разпространяват една лъжа. Една лъжлива и отречена хипотеза, че ГЕРБ и ДПС ще се прегърнат и ще управляват заедно. Това показва, че нивото на мислене в БСП е толкова посредствено, че си вярват на собствените лъжи, като тази например, че ГЕРБ е дясна партия или е била опозиционна партия в това нежелано и вредно НС.

И БКП/ГЕРБ и всички останали клонинги - да се махат! България ще се излекува от посткомунизъм, или ще загине. Омразата, доктринарството, обръчите, кражбите, клиентелизма, олигарсите, разпада на обществото и институциите.... всичко трябва да се канализира, безкръвно и неконфликтно в една по-нормална реалност.

Декомунизация и лустрация. Временна забрана на политическия живот. Времеменен ограничен суверинитет. Чужди съдии да съдят виновните. Аптеката е пълна. Трябва да изберем нужните лекарства.

Социализъма другари и другарки е едно недоносче. БСП е в криза от както желязната завеса падна и хората се информират свободно. Значи поне от 25 години. Само въпрос на време е тази идейна криза да се превърне в криза на морала и да доведе до пълна безпринципност в политиката.

Червените боклуци до вчера управляваха заедно с ДПС.... Сега когато тяхното правителство и техните министри внасят актуализация на бюджета, квичат като недоклани свине, но от червени гниди с еднклетъчни мозъчета какво да се очаква.

Ти откога разбираш от бюджет,бе тикве!Лидера ви иска готови пари да си ги харчи,а ние да му плащаме ,мастрафа!

има огромен документален архив от близкото социалистическо минало - снимки, киноленти, телевизионни и радио архиви, на които е запечатана недвусмислената подкрепа на българите за комунистическата идеология и изведнъж, няколко години по-късно се оказва, че българинът бил антикомунист, което поставя под въпрос дали българинът е наистина хомо сапиенс

Няма как да се документира подкрепата, след като по закон имаме еднопартийна система. В този случай, едни хора са репресирани, като броя им расте, а други се задоволяват в политически борби , вътре в системата. Върви това го разправяй ев твоята страна, като ти въведат еднопартийното управление. Всъщност темата е доста сериозна, а твоите изказвания са тролско-провокативни и не целят дебат!

точно, не целят дебат, истината не подлежи на дебат

Абе ние наистина сме прости щом допуснахме депесарокомунистическо управление.....Но колкото и да сме прости не сме червени гниди с едноклетъчни мозъчета и както каза боко от трибуната от НС, "не аз се целувах с Местан на Орлов мост", а ние помним КОЙ се целува с ДПС...колкото до новините наистина казаха, че отново боко води с 11% на червените гниди!

На кафенце по лесно се плетат политически интриги и договорености.Борисов "не целунал"Местан,но близнал с него турско кафенце и му харесало,е какъв човек,било несъвместимо с турците за някои ,но за него не било,ако му отърва!

Да критикуваш БКП било "болест". Да ги подкрепяш пък било "робско мислене". Хайде, чауш да си ходиш там, където хората са ти по-приятни! Проблем? Свърши се вашата, народа се СЪБУЖДА!

Новата грабителска коалиция вече е ясна. ДПС иска "гяурския" Български народец да плати за фалита на КТБ, в която са парите на Сопола и обръчите му. Мутрата веднага тръгна нови заеми да иска за целта уж за "актуализация на бюджета"!

Нали и на Тиквун намаза от тази банка,правеше се на перде ,да му осигурява медиен конфорт!Навързани са ,мълчеше за Доган,както му е изгодно на него,и това е грешка,нямаше умишлено реакция срещу статуквото!

кандидат за председател на БСП- "Платформата - това съм аз"

в България глупавите хора са към 80 процента...

Той не каза една дума на правилен български език.

Ей това червените гниди ще се пръснат от яд и завист, че ги изритаха от властта!

Е ти на какво се радваш,тикве!Че Мутрата може да стане премиер,е то голям повод за "радост" значи ,Червения Мутрафон с просташко поведение -премиер.До вчера против коалицията с ДПС-БСП,но за бъдеще ако са с него ДПС-е готов за коалиция,пълно двуличие и безхаберие!

до преди 25 години всички българи бяха комунисти, сега всички са антикомунисти, измекярско племе, съдбата му е да слугува

"Комунисти" са ония, които са се вяъзползвали и са натискали да се запази режима. Не подчинените, временно хора. Ако за тях говориш - да, те са пасмина, която бързо се пребоядиса. А какъв е народа, като цяло си проличава, когато му се отвори възможност да избира! Но тия разсъждения, едва ли са ти "удобни"

Сега казаха и по новините, че Бойко се гушка с турците. Тоя мръшляк и 5 % няма да види на изборите. А ВИЕ СТЕ ЕДИН ПРОСТ НАРОД

...

Ако народа го накаже, значи не е толкова прост...

прави обаче впечатление как най-върлите защитници на бсп в тоя форум сега почнаха да обясняват как всички били маскари. отново елементарна пропаганда, понеже е не очевидно, а очеизваждащо че бсп са до челото в лайна и дори най-тъпите няма да повярват че са чисти, сега се опитват да ни втълпяват че бсп не са чисти, ама и другите са същите. това може и да минава пред средностатистическата електорална единица на бсп, обаче във всеки с интелект повече от павиан будят смях напъните им

Ако намекваш за мен - си в дълбока заблуда... Много отдавна не съм ходил изобщо да гласувам ..Много ама много отдавна .. Имаше време , когато ходех и скачах по площадите ..пеехме "Времето е наше.." ... Но мина време ..разбрах , че комунистите никога не са си отивали.. само са се претрансформирали в всякакви партии и съюзи... повярвай ми-колкото са комунисти и олигарси БЦП -точно толкова са и ГЕРБ да не говорим пък за турското БКп- ДПС-ЕООД на Меди Доганофф.. та .. така..

почвам да ти ставам фенка

Гледайте канал 1 - Георги Гергов.. Не можете да си представите колко е тъп тоя.. Взе да обещава на Цонев всичко.. Няма такъв смях..

Ще взема да му завидя на тоя...

българите са масово заразени с три срамни болести - гонорея, трипер и антикомунизъм

ИМАШ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА: ГОНОРЕЯ , ТРИПЕР И НОСТАЛГИЯ ПО КОМУНИЗМА.. ЗАТОВА И СА ЛУДИ НА ТЕМА ЗАЩИТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТРИ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ФОРМАЦИИИ НА БКП- ГЕРБ , БСП И ДПС ...

БСП е като лъжливото овчарче. Вярвате ли му?

нито на тях нито на мутри и други клонинги! Проблем ?

НЕ НА ТОВА ЛЪЖЛИВО ОВЧАРЧЕ НЕ ЯРВАМЕ .... ВЯРВАМЕ НА ДРУГОТО ..ОНОВА ДЕБЕЛОТО ОТ БАНКЯ...

това от Банкя не е лъжливо овчарче а лъжливо свинарче, което обича да яде филии намазани със свинска мас докато чете "Винету".

Всички се оплаквате от "елита" и наричате представленията му "цирк", а повечето от вас, са си избрали по една свинчуга от този същия "елит" и я защитавате до последно!??

и аз не съм ... надявам се с теб да сме вече 2-ма. Мразя всички крила и л'спи на БКП и ДПС и БСП както и мутрополицейското ЕООД_ГЕРБ .. отдавна не съм годил на гласуване ..както и няма да ходя скоро.. НА ГЪБИ И ТОВА Е !!!!!

"повечето". Една лесна и проста истина: "Без тях можем повече". Нима е необходимо друго условие, макар че и други основания не лиспват!

Клоуни стига сте писали врели некипели. Говоря за всички смешници които пишете по-долу. Герб или БСП или ДПС винаги ще бъдете зле. Такъв ви е манталитета и материяла

А чуждото мнение те докарва до бяс. Нека пишат хората! Твоите простотии и без това се тиражират професионално и платено.

АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ КОЛКО СИ ПЛОСЪК В МИСЛЕНЕТО СИ И В ТЪПИТЕ СИ ТЕОРИИ.. АКО НЯКОИ КАЖЕ , ЧЕ Е СРЕЩУ ВСИЧКИ .. Е ПЛАТЕН .. А КАТО ВИКАТЕ ЗА СВОИТЕ -НЕ СТЕ ..ПФФФ.И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НА НАС БЕ ТЪП РЪБ НЕПОРЪБЕН ....

СерГЕЙЧЕТО разцелува Местан, така както не е целувал Моника.

елементарна пропаганда, насочена към елементарен електорат - това правят бсп с тия изказвания.

Не всички сме чели цяла книга в живота си ,като Него ! Наистинба никак не е елементарен .. Идиот е !

ако става дума за средностатистическия избирател на бсп си прав, идиот е. ако обаче става въпрос за Борисов, добре, да приемем че е идиот. тогава върхушката на бсп какви са, щом един идиот успя заради лакомията им да ги засили по пързалката

и на БСП и на тия , към които ти дърпаш чергата. Жалко че проявяваш избирателна слепота...

БСП е в "Коалиция за България" ЗАЕДНО с Евророма. КОЙ целуна бай Местан по устата, КОЙ?

Кой гласува с местан и му прави "вятър", кой, кой ? хайде да се разберем така - и този за когото ти питаш и този за когото аз питам и местанчо вкупом да ги отсвирим??? За/против?

В грешка си червено тролче. БСП бе подлога на ДПС: "Не подкрепим ли Пеевски, правителството пада". КОЙ се сложи на ДПС, КОЙ? Много сте мазни, когато сте наясно, че сте боклуци. С такъв като теб, никога няма да съм на едно мнение.

бсп вие на много плитки номера разчитате бе. наистина ли смятате , че след 15 , 20 г. общо ограбване на българите данъци от ДПС & БСП АД на финала с един два селски трика БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ПРОСТЯТ ????

Нито на БСП, нито на другите БКП клонинги. Мястото им е в музея, да плашат с тях децата, идните поколения!

Излишно е да обясняваш на примити мозъци , колко са промити... За тях ТОЙ е всичко... ТОЙ може , ТОЙ знае , ТОЙ е велик !!! Край , друго мнение няма ,и кой не е стях е врах номер едно на общестото !!!!

Комунисти, мутри и доносници 25 г. съсипват държавата, сега щели да я оправят?!

++++++ Само пропускат да кажат, че ще ПРОДЪЛЖАВАТ да я клатят/пардон "оправят".

Не познахте. Ако се въведат нормални пазарни правила, парите ще се прелеят към по-интелигентните и тия, които споменават ще загубят позиции. Те поддържат позициите си чрез политическата, медийната и мутренаската власт. Ваш Балканский

сами няма да се "въведат" обаче.. ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ГО НАПРАВИ ..АМА ... НА НЯКОГО ТОВА НЕ МУ СЕ ИСКА ...

Точно това не искат! Да се правят на демократи и да разиграват циркове - може. Но да се въведе елементарна пазарна конкуренция - не може... Значи не било толкова трудно за схващане.

След 30 години разсипия България пак не би провела лустрация... Не сме дораснали за свободата. Или поне вие тук не сте!

'+" и сме вече 2

Слава Богу, вече си бях помислил, че съм в кръжока-форум на ДС по тролене! Бива ли и 1 от дежурните "демократи" тук да не пдокрепи идеята?

ГЕРБ пили кафе с ДПС.-голямо престъпление. БСП и ДПС се целуват пред цяла България- дребна работа. Ако след целувката са се унождали, и това ли е малка работа или е оная работа - нормална семейна.

Остави, че се целували. Те вече 25 години крадат заедно и не им се спира. А къде са им лидерите Доган и Сергея, да отговорят за всичко което надробиха последната година?