ВМРО и НФСБ създават Патриотичен фронт

ВМРО реши, че приема предложението на НФСБ за създаване на Патриотичен фронт, който да работи за защита на българските национални интереси.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО и НФСБ създават Патриотичен фронт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха патриотичен фронт на България и аз щях да съм за тях, ама много мязат на патриотичен фронт на задунайска путиновска губерния. :)))))

Няма страшно Дудук Кольо - до изборите ще свириш солова флейта. За сметка на това след изборите през октомври ще имаш толкова много кавали на разположение в Централния Софийски затвор, че ще ти викат Духовия оркестър.

Какво имате против това обединение, тези две партии никога не са били във властта? Знам какво искате победа на хората около "Протестна мрежа", Реформаторите и ГЕРБ. Разбира се във властта непременно да са и ДПС. В парламента освен тези да влезе и някоя псевдо лява формация с мижавите 7, 8 максимум 10 процента, колкото за параван пред Европа. Е при такова управление България ще пребъде. След неговия край можем да кажем вечна и памет.

Изпълнете думата "Патриот" със съдържанието, което носи и ще получите моят глас. Но помислете добре, да не излязат след няколко месеца дописки как имате няколко имота и хотели на името на ваши роднини и да не можете да обясните откъде са ви парите!

"Патриот е, душа дава....." - Ботев. Който го е чел да си припомни, който не е, време му е да прочете. После да се замисли, дали този от снимката не е образ и подобие на лирическия герой.

Тези които плюят по този фронт пак няма да гласуват, за да направят пак така, че циганите да определят с платените си гласове как ще живеем.

Бареков /проекта на ..../ ли ще наричате патриот.

Сирма Войвода и Филип Тотю: нямаме коментар - само едно "Егати комбинацията!"

Още един патриот!От години усуква това мазно тело да се набута във власта!След националиста Сидеров нищо не ме изненадва!Щял да ходи в Мека !Да става хаджия!

Много патриьоти много нещо! Само дето не казват как ще защитават интересите на българите. Опита с Атака е плачевен. Само празни думи и никава дейност. Междувременно Бг се ограбва и източва ежедневно.

Добро решение. Дано и Гергьовден се включат за да имаме тройно обединение - НФСБ+ВМРО+Гергьовден. Само неразбирам Иво Сиромахов какво лошо има против патриотичните партии в случая НФСБ? Думата патриотичен не е обидна, не е лоша, а е точно обратното. Той ако не е патриотично настроен към родината си говори доста лошо за него. Също и ако стои далече от думата патриотичен и я избягва. Ето на евроизборите в държавите от ЕС над 50% от избраните да са евродепутати са от патриотични партии. Във всяка държава го има това и то в пъти повече отколкото при нас. Ние ако не милеем и не проявяваме патриотизъм към родината то нашата държава може да я пишем изчезваща към провал.

Ти нормален ли си,бе?!?Къде виждаш патриотизъм в действията на това лайно Каракачанов!!!Затънал е до гуша,ти го хвалиш!

Ше се опитам да обясня. Писна ми от щатни, перманентни патриоти. Писна ми и от спасители на България, които са вписани в типажите на Станишев, Борисов, Доган, Костов, Каракачанов и още няколко други, които не оставят никаква възможност за алтернативен, качествен избор. На следващите избори, за пръв път няма да гласувам. Ще го направя, когато ми се даде възможност за избор на личности, различни от бивши ченгета и комунисти, с претенции за специалисти по всичко. Може да размисля и да отида до урните и ако се направи изменение в изборния кодекс, позволяващо отрицателен вот. Тогава ще имам право, при липса на избор за подкрепа, поне да извадя един глас от партията на най-големия идиот в списъка.

Поредните милиционери като ГЕРБ...

това поколение на каракачанов и майка си ще продадът за пари..

а защо не включат и Евророма в съюза/фронта ?

Не патриотичен, а социалистически фронт е необходим на България. Да национализира богатствата и да възстанови социализма, такъв какъвто беше преди 1989 година.

Не знам от кой ще ги взимате тези пари, щото те "богати" са наследниците на партийците от преди 89-та. Ма ще се разберете някак вярвам. Пък и с тия отворени граници ще имате известни проблеми.

Тази схема не работи. След 1946 г. когато комунистите заграбиха от можещите и знаещите и ги изтребиха какво направиха? Профукаха всичко с една единствена цел - лично облагодетелстване и създаване на зле работеща индустрия с многобройни абсолютно ненужни енергоемки заводи. Примери много: три завода за тежко машиностроене в България, а за цяла Западна Европа беше достатъчен само един - "Бабкок" в Германия.

Патетичен фронт за лумпените.

Коалицията ББЦ/ВМРО си бе платена кочина за свине:ДСпрасето Каракачанов и самозабравилия се идиот Бареков!Свинята Каракачанов с ДС школовката си се присламчи на часа към националистите на Симеонов и по всяка вероятност и те ще отидат в небитието заради него!Хората отдавна не вярват на фалшиви ДС уж патриоти като каракачанов!Свинята си е прасе!

ББЦ е кочина и клоака - самостоятелно, без участие на други формирования.

свършиха париците на Цеко муската и сега келепирджиите се насочиха към други

с тоя буклук вмро цленовете никоига не искале да се , исполни се целта македонските блгари да имат преставител в европеиския саюс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най добрата реклама на македонистите!

Всичко е добре, само дето няма патриоти да им се вържат!

преди беше ОФ отечествен фронт ! сега ПФ патриотичен фронт ! плагиати нещастни !

Ше зема да напраа "ОФ ... писна ми"

Смятам, че такава партия има място в българският парламент и дано успеят да влязат в него.

на изборите за президент на които се яви , този каракачан , дето е македонец спечели 0.99% . толкоз !

но ние не смятаме така, селянино ...

със стари к...ви не се прави!

Красимир Каракачанов (агент Иван) Професия - патриот!!! Цял живот от това се прехранва. Затова е най-охраненият патриот в БГ! Като гледам какви са тези охранени "патриоти" предпочитам да съм нихилист!

Преоблякъл се Илия,погледнал се,пак в тия.

Дали Катута си вярва въобще?? Без парите от Делян Свинчото и Цецо Мустака, тоя си е прост шут - затова и Каракачанката го остави.

значи кожто не е с тях е с герб и дпс!!!идиоти

Патриот до патриота ,мила моя майно ле!

ВМРО и НСФБ доскоро бяха ортаци на Дуди Бареков в ББЦ. Помислете си дали на такива хора може да се има вече някакво доверие.

Поздравления . Не се нуждаем от парламентарни отрепки управлявали през последните 25 год. Сега българина не трябва да само да се оплаква по кафетата , кръчмите и фейсбук а да гласува и когато нещо му не харесва да излиза на улиците и площадите за да оказва натиск на политиците . Във противен случай заспалите граждани и селяни да очакват добър секс от управляващите .

малко за биографията на Валери Симеонов и ще ти стане ясно какво значи отрепка. Тоя е жив фелдфебел по държание, пълен идиот, абсолютно неуравновесена личност, проядена от омраза.

НФСБ - загубихте ме!

ЕЙ ЕДИН ПЪТ ДОГАН ДА ЗАБАВИ ПРЕВОДА и ТОЯ ВЕДНАГА РАЗВАЛЯТ КОАЛИЦИЯТА!

А можете да се наречете и ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ и да ви командва Гарбовски ! Абе не разбрахте ли ,че както и да се наречете все тая . Извинения към Гарбовски :))))

Що се извиняваш, той и Карбовски пая кюфтаци изяде покрай патриотизма... Човекът е един от първите дето се сети да продава съдържание по поръчка на клиента.

"България на българите" за това трябва да се борите Господа политикани! Забрана на етнически партие ДПС, Евро-цигания, лустрация, експроприяция за незаконно забогателите, вън ЕОН, ЕVN,Дънди крокодила и др. чужди кръвопийци, 70% от банките ни са чужди и налагат огромни лихви - лихвите като ЕС нали сме членове, Ново Велико НС - 100 дупедата, никакви имунитети, изборност и мандатност в съдебната с-ма, Шерифска с-ма в МВР - намаляване численноста от 65000 до 20-25000, Армията - наборна до увеличаване до 60-70000, превъоръжаване - защото иначе ще храниме турската армия. Е те такава програма е нужна Господа ПАТРИОТИ!!!!

Прави си, ама трябва цялата полиция да се махне, ще се управлява на принципа на народното недоволство, малко първобитно ама пък в БГ-то се тачат такива неща. Пък и защо ти е полиция като имаш 70-хилядна скучаеща армия.

Този на снимката е рядко неприятен тип.

Що бе Каракачанов развали коалицията с Бареков? Неска има, утре нема? Ахмед Доган да не би да спря париците бе "патриоте" анадолски? Направи партиотична организация като ВМРО за смях бе Каракачане, слуга Доганова! Къде е Владо Шофьора в момент като този? НАПУСНИ ПОЛИТИКАТА БЕ СЕКРЕТАРКА ДОГАНОВА!

кой ви вярва бе, боклуци! а с Бифтеков нещата се оказаха толкова осрани, че дори и тоя псевдопатриотичен плужек на снимката реши да търси нови тарикатски решения и отново с грешната измислена партийка, то и вемереото е същата междувпрочем!

Чудно! Беше крайно време! Сега си имаме и "Параноичен Фронт"...

А пък герб и дпс ще създадат "гердпс" (Граждани за Европейско Развитие на дпс) иби "дпсгерб" (Движение за Правата Само на герб) ! Честито на всички прошляци, които дават власт на такива крадливи лицемери !

Красчо Каракачанката беше назначен от ДС за да обезмисли ВМРО и успя в последните 20-тина години! ВМРО е дърто беззъбо куче! Сега с НФСБ дано да се преборят за отчаяните гласоподаватели на Болен Пиздеров.

Вал Симеонов се обяви директно срещу Русия и изгуби половината от настоящите си и бъдещи членове и симпатизанти. НЕ! казва той на Белене, Юж пот и Бург-Алекс. Не на руската олигархия! Ама точно това иска САЩ. странно съвпадение. Нали като Скат вкара да речем 15 депутата в Парл, за да постигне целите които си поставя трябва да се изгони чужди монополи, чужди търговски вериги, НПО,чужди банки и местната олигархия зад която стоят Турция, ЕС, /доминирани от САЩ/ и САЩ и Еврейското банково лоби. Как ще стане тази опера? -Никак. Кой външнополитически фактор ще подкрепя СКАТ? Как СКАТ ще се справи с готовите провокации на враговете на БГ? Само Европейската 1ва Полева Тр армия е в състав 195 000 души 950 танка ......и е в състояние да се разходи до Калотина за 1 ден.

Така е, и той се нареди на трапезата на соросоидите

4erkezkata mutra e s mantalitet na 4ifutizator

Точно с това гово,ене п,отив ыусия загубиха пос.едните избо,и Само от моето семейство 5 г.аса

В Пик пише, че ще канят и Болен, ми работата е пределно ясна, ще правят тройка. А на постоянната смяна на партньорите му се казва Суинг. Като се наситят няма как да не и включат и ДПС-то в играта. За сега то само стои от страни, гледа ги и лъска бастуня... :)

Абе Найо Цицин ти ли си бре??!!

Като са тръгнали да се събират аутсайдерите поне да вземат и оня нещастник Радан Кънев!

И идиота Мартин! :))

българия загива точно от такива хора като тия двамата бареков и Каракачанов и много други манталитет не се лекува!

бреи не знаех че на политическата проституция му викали патриотичен фронт!големи патриоти, големо нещо!

.

Кажи и на бялата глава да отива при тези "патриоти", барабар с лудото яне!