ГЕРБ получи и върна мандата, следва БСП

Партиите няма да съставят правителство в това Народно събрание, защото устойчиво мнозинство е невъзможно. ГЕРБ получи и върна мандата. Следват БСП и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ получи и върна мандата, следва БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мястото на мутрата не е в политиката.Колкото по-рано българите разберат това,толкова по-добре и по-спокойно ще живеят.

Направо пари, затова всеки го прехвърля на следващия да му бере колая като горещи кестени. Всеки иска "чист" и обезпечен спокоен мандат за партията си. Но това вече не може да се случи и е невъзможно без поне един коалиционен партньор, а те всичките са дребни, злобни и коварнно изменчиви като куманите някога. Колелото пак се завърта на още един празен ход, а животът ни си изтича ли, изтича....

много компетентно пишеш за бизнес ,но със сигурност не знаеш значението на думата /бизнес/и какво точно е това.

Зимата ще бъде ,зима на великия гняв и ярост.Май мазната тиква ще бъде прогонена с камъни и дърве от народа . Ще бъде весело този път и няма измъкване за наглия безочлив и малоумен рапон.

ПАК ИМА 5-6 ТРОЛЧЕТА Т.Е. КУТЕВЧЕТА . КЪДЕ Е СЕР ГЕЙ ЧО КАТАРЗИСА.

ДО ВСИЧКИ НЕВЕЖИ ТРОЛОВЕ ВЕЧЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ШИБАНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.И ОЩЕ НЕЩО КЪДЕ ВИ Е НЕАДЕКВАТНИЯ И НЕЖЕН ЧЕРВЕН КАТАРЗИС СЕР ГЕЙ ЧО

ivo10

Ха, ха, ха, толкова си болен в главата, че чак халюцинираш. Интересно, как се появяват халюцинации в празното ти вътречерепно пространство?

Борисов, Пеевски, Василев = 1 КТБ проект на тези тримата.

ivo10

Ха, ха, ха, толкова си болен в главата, че халюцинираш. Интересно, как се появяват халюцинации в празното ти вътречерепно пространство?

ivo10

Ха, ха, ха, толкова си болен в главата, че чак халюцинираш. Интересно, как се появяват халюцинации в празното ти вътречерепно пространство?

ivo10

Ха, ха, ха, толкова си болен в главата, че чак халюцинираш. Интересно, как се появяват халюцинации в празното ти вътречерепно пространство?

селско джапане

СНАЙПЕРЧО ЗАВРИ СИ СНАЙПЕРЧЕТО ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕТО НЕ ТЕ ОГРЯВА. И ОЩЕ НЕЩО КЪДЕ ВИ Е НЕЖНОТО ЧЕРВЕНО КАТАРЗИСЧЕ СЕР ГЕЙ ЧО .И ПОСЛЕДНО В МОМЕНТА ИМА ПРОМОЦИЯ НА САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ.

Моля ви!!!! Не му давайте на тоя да пипа такива неща!!! Не му давайте да ги доближава дори!!! Боже, пази България!

Голям скеч направиха, бива си ги, няма спор. Абсолютни палячовци са двамата с Плевела.

Хора, вие всички видяхте с очите си и чухте г-н Борисов как не веднъж говореше за фалит на държавата, фалит на банки. Всички помните как се редяха хора на опашки уплашени и стресирани. Всички видяхте как в прав текст бизнеса каза на Бойко, че ако спрат и те да работят и не ходят на работа, държавата ще умре. Обиден или не, това е истината. Много от вас не се занимават с бизнес, но всички който са се занимавали или се занимават им е ясно за какво става дума, какво беше и как сега за първи път от 25г. има разговор между бизнеса и държавата. Управлението на Борисов не желая да припомням, но оставам на ваша отговорност последните събития и действия на Борисов да ви напомнят що за безочлив човек е това, без грам морал и съвест, който с един слух за малко не съсипа държавата. Тотална безотговорност. Возите се на асфалт построен от здравните ви вноски и всеки момент когато изкарате автомобила си шофирате над много човешки живота-минали и бъдещи. Държавата продаде държавни облигации на 1.5, а не като ГЕРБ на 4.0 което само по себе си говори за финансовата стабилност, която се отчете на всички борси, политици и медии в Европа и САЩ. Ако червените са боклуци, то този човек Борисов с компанията му д-р на науките Лили и компания, са тотални жалки манипулатори, лъжци, предатели на всеки интерес. Помислете над КТБ раздувана по времето на ГРОБ оглавявана от Василев с близък приятел Пеевски какво се случи. Никога не забравяйте, че Борисов е раздувал банка ръководена от най-големите олигарси - Пеевски и Василев. Някой да чу от устата на Борисов лоша дума за Пеевски? Мислете и после рискувайте за ГРОБ.

ivo10

Как не те домързя да напишеш толкова глупости бе Кутев?

magit@abv.bg

И кое от всичко е глупост? Знаеш много добре, че в това няма и 1% глупост и дори не можеш да изложиш един аргумент. Когато чуят и видят хората с очите си и ушите си, няма как да им кажеш, че това което съм написал не е вярно. Аз ще го напомням всеки ден.

Боце, народа те очаква за партия шах.

ами тоя за каква власт плаче като вдовица за х-й, като хвърля оставка по площада и връща вече втори мандат?!

Боко, що така? Ще ти стане навик да връщаш мандата! А като гледам снимката , това не се отразява добре и на фигурата ти!

Как пък не, служебното правителство да сключва договори !? Да подаде набързо БДЖ, да купи един реактор за 5-6 милиарда, да вземе заем за още толкова. Приискало им се !

... папката показва,че това са едни ПАПКАДЖИИ ! С дясната си ръка Плевнелиев прави йога мудра за повече енергия.

Молете се да не дойде момента да арестува и раздава правосъдие този човек на снимката с връзки в престъпния свят.

ivo10

Той нито ще арестува, нито ще раздава правосъдие. За това си има институции. Теб няма да арестуват, нито мен. Ще арестуват крадливи политици, което е задължително за всяка държава претендираща за правова.

magit@abv.bg

А него кой ще арестува господин праведен четящ лекции от други светове?!

Борисов идеално се вписва в определението ти за крадлив политик. Нека послужи за пример на останалите.

на къде, в плевнята ли или в обора.

Станишевщината остава...

Плевнелиадата и борисовщината.

Да беше и съсела преди година и два месеца беше направил това сега нямаше всичко да е блокаж! Ама той сега е в ЕП , а Бойко да му бере ядовете и да оправя батаците който забъркаха ! Авгиеви обори , само един Бойко няма да стигне да оправи кармазъ батака в който вкарахте страната и сега оставка ! Ама сега трябва да ви се търси отговорност !

ivo10

Мнооого отговорност, но няма кой. Цацата работи за тях. Някой го държи за топките с компромат и файда от него няма.

Пич хайде лягай си, днес заработи достатъчно пари! Криза е, а Вождът сложил цялата субсидия на влог в КТБ и сега нямал с какво да ви плаща.

КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА СИ МИСЛА - ТИА ЛИ ДВАМАТА КАПУТЕ ША ОПРААТ ДРЪЖАВАТА ??? ЕДИНИО Е ПРОСТАК ОТ КЛАСА, А ДРУГАТА МИЖИТУРКА Е ПУ..А МРЪСНА ПОМАШКА. НЕМА ЛИ ЕДНА ПУШКА БЕ, ЩО СПИМЕ. ВСЕКИ ПЪТ ЕДНИ И СЪЩИ ПЕДЕРАСИ.

ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОЗИ НЕВЪОБРАЗИМ ХАЛ, ЗАРАДИ ХОРА КАТО ТЕБ, БАЦЕ! НО ЩЕ СЕ ОПРАВИ ЗАРАДИ ХОРА КАТО ПРЕЗИДЕНТА. А ТИ НЕ СЕ ЯДОСВАЙ МНОГО, ЧЕ ТУКУ ВИЖ СИ ПОУМНЯЛ.

Толкова. Прави впечатление, че вече във форума на Дира останаха да пишат бетонните червени глави.. Останалите продължаваме напред... Пишете си на воля, комунета!

Само да попитам - ще помогне ли пак ЦРУ на новата коалиция герб-дпс, когато през зимата отново гладуваме, сметките за ток скочат двойно заради митко каратиста и подобните му, горивата, парното, лекарствата, водата и храните отново скочат ? Има ли достатъчно агенти ЦРУ, за да спре огладнелият народ от изразяване на благодарността си към "професионалното управление" на простата мутра борисов и алчният турчин доган ? Или борисов и плевньо си мислят, че щом се дупят на американците са недосегаеми ?

ivo10

Тъпан, колко пъти да пи набиват в тъпите овчи кратуни, че коалиция и приятелство между ГЕРБ и ДПС няма да има. Тока не може да се задържа изкуствено и административно защото е като лавина и тя ще ни засипе със сигурност. Не защото ББ ще е на власт, а зощото в противен случай енергетиката ще фалира. Всичко това е заради лобистките закони в енергетиката свързани със зелената енергия приети от предишната тройна и неотменени от Бойко. Това е на Бойко част от вината, че не ревизира законите на Станишев и банда.

Факта че БСП и ДПС са отказали на исканията на президента за правомощията на служебното правителство, говори недвусмислено, че се канят и след изборите пак да ни тикат към Русия на всяка цена само и само мафията да си пак добре, дори и с риск за изгонване от ЕС и спиране на всички еврофондове. Мерзавците и националните предатели няма да се променят, както вълкът не си мени нрава а само козината. Дано народът излезе по-умен от тях и не им го позволи!

ivo10

Българина е късопаметен. Това си пролича през 25 години преход. Затова периодично на власт идват политическите мекерета на бившата червена олигархия и настояща капиталистическа върхушка, която яха народа пееки му социални и социалистически песнички, приспивайки съзнанието му и пречейки му да мисли реално. Затова 25 години се люшкаме до прилошаване в мъртвото подмолно вълнение поддържано от бившите офицери и пожизнени агенти на бившата ДС. Докато има хора, които поддържат тази псевдосоциална и псевдосоциалистическа ДС креатура наречена БСП и да й осигуряват солидно присъствие в парламента, ние сме обречени като нация. Държавността, мощта ни като държава, суверенитета и независимостта ни ще се превърнат в празни понятия. Няма значение, че БСП тотално се е осрала. Народа ще забрави и то много скоро. Демагогските и популистки обещания отново ще върнат БСП във властта и ще последва поредното осиране. Защото те друго не могат. Те просто са си такива. Само народа трябва да се излекува от амнезията си, ако иска човешко бъдеще.

Не намираш ли, че подобни лекции вече им писна на хората и дори не четат подобни коментари? Само като започне да чете човек началото и знае приказката. Червените винаги са били силни, а ти с ГРОБ копаете само гробове.

ivo10

Не. Намирам, че такива като теб са омръзнали на всеки мислещ българин. Ти си съучастник на тези, които направиха България от индустриална, развита страна, в най-бедната в Европа. Ако имаш деца, обясни им защо работиш против тях.

Хайде стига толкова - добре, не обичате червените - и толкоз, пък и никой не ви и кара. Същото важи и за зелените, сините и прочие цветове на дъгата. Само престанете да ни навирате в очите разни комунистически креатури, на които па неизвестна причина се кланяте! Който иска -нека прочете биографиите на депутатите от 42-рото НС - повече от половината са или пребоядисани чеда на БКП, или деца на всякакви партийни (на БКП естествено) номенклатурчици - и това в най-голяма степен важи за БСП и...Герб. Четете бе, хора - и толкова ли е трудно да разберете, че няма Герб, няма , няма ДПС и прочие търтеи - всички са една боза, и са наредени на опашката за държавната баница! А народът...това пък какво беше? А-а-а, сетихме се - ами народът първо да гласува за нас, а след това ДГД! Но на всички тези празноглавци признавам едно - успяха да скарат хората помежду им. И това е най-голямата им заслуга точно този народ да се топи като снежна топка...

Мислех ,че днес Бойко ще вземе рекорда на ГИНЕС в скорстно даване и отказване на мандат а неговото беше тренирано с дни . Ама украинците го прецакаха ... Махна се правителството , веднага избраха ново , утре може да има трето а ние тука гледаме цирка на Чехльо . И вземете си намалете заплатите защото бюджета отънява и от такива като вас !

Магаренце Роско, дето сънува, че е расов кон.

ivo10

А бе тия от БСП още ли ви плащат? Кутев, магаре краставо, пак ли си събрал дружина тролове?

Ха ха прокопиев - ти ли си ? Или си иво минджев ? Не си познал - коментарите по адрес на твоят милиционерски идол са безплатни и верни, няма нужда да се плаща за истината ! Виж там как ще се оправите с плевнелиев, че да не стават пак медийни гафове кой как е станал милионер другарю демократ !

Ех Бат Бойко! Ако беше учил малко повече, например за президент, немаше сега основната ти дейност да е връщане на мандати и та те изхвърлят тълпите от властта.

Тук са се събрали само пенсии, които пишат с комповете, които са им купили децата и внуците , прогонени на Запад от комунистите.. Пенсиите пишат в защита на комунистите пък.

Айде вземи си екстазито дядовото....

Прав съм, за това отговаряш така...

Озе генерал Туристов показва на своето магаре Роско дипломата си от Военна Академия "Уест пойнтер "- УСА

Наглостта на тези недоразумения Борисов и Плевнелиев няма край. До кога ще ги търпим тези прости хора да се упражняват върху гърба на изстрадалия българин. А днес г-жа Менда изнесе в Народното събрание урок по-и тя не знае по- какво. Хора това е срам за нацията ни което става. Накрая с риск да скрият коментара ми ще кажа Плевнелиев се подмокря когато види Борисов.

Дрън дрън

Не можа да я излекува тая водниста диария ! Не знам защо не викне професор Мердерски, да я пресуши На един дъх, както хълца : ОТ, Витаголт !!

Боце, почна се. Дупце да ти е яко. Голям майтап ще пада. На твой гръб и за твоя сметка. Сакън да не си спрял хапчетата за кръвно. Да не останем без главен шут в републиката. Не забравяй вазелина, че много фес се кани да те о.....жда, на кафе.

Мерджанов трябва да е лидер на БСП!

Определено.. Този си мери думите .... Нищо, че е праволинеен комунист. Този е най-опасен... Ще бъде достоен противник на Борисов.

ivo10

Мерджанов е копие на Станишев, а видяхте Станишев докъде докара държавата и партията си. Нужно е БСП задълго да отиде в небитието, тъй като е проядена от престъпни обвързаности с олигархия и задкулисие. Това не е социалистическа партия, а дясна демагогска псевдополитическа креатура. Нужна е истинска лява партия и това не е БСП. Тка, че не се радвайте на нито един идиот от кръга на Станишев. Едни и същи са и са еднакво опасни за страната.

Червена простащина...

Ама е вярно, а гербер?! Пикай газ....

Със сигурност си заслужава да прочетете по-долу: Законите в България трябва да важат и за Бойко Борисов. Бойко Борисов е рекордьор в безотговорната деструктивна дейност срещу българската финансова система, макар че е кръгъл невежа по финансовите проблеми. А и не само по тях. Вече 4 години мълча за един разговор с мой познат чужденец, служител в Европейския департамент на МВФ. Мълчах от уважение към институцията Министерски съвет. Поведението на човека, който заемаше най-високия пост в тази институция, а де факто и в държавата, напоследък премина всички граници на толерантност и ме принуждава да проговоря. През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ! За тази случка научих преди Бойко Борисов да стане министър председател. Много ми се искаше да мисля, че това са случайно изпуснати непремерени думи. У мен обаче, още тогава се зароди мисълта, че простащината може би ще се настани в най-високите коридори на властта в моята родина. За съжаление, след като застана на кормилото на държавата с поведението си Борисов потвърди, че войнстващата простащина вече управлява България. Тази трагедия продължи близо четири години. Общоизвестни са множество конфузни случки в неговото публично поведение у нас и в чужбина през тези години, които ни караха да се срамуваме, че имаме такъв министър председател. Особено силно изразено беше това огорчение в средите на все още запазилата достоинство част от българската интелигенция. Макар, че през 2012 г. се намери един новоизлюпен академик, който го похвали и му пожела да продължава да строи магистрали на духа. По време на управлението на Борисов-Дянков в икономическата и социалната политика на България се наложи жестока рестрикция. Пенсиите бяха замразени три години. Същото важеше до голяма степен и за заплатите. Ограничени бяха социалните програми. Хората се оплакваха от все по-лошото качество на живота си. По онова време Борисов реагира на тези оплаквания по своему. Той заяви, че в банките има около 32 млрд. лева депозити на домакинствата (по данни за м. Март 2012 г. 31,6 млрд. лв.), което било доказателство, че животът на хората не е толкова тежък щом могат да спестяват. Борисов препоръча притежателите на депозити да ги извадят от банките и да започнат бизнес с тях. Това беше плод на неговата пълна професионална и управленска некомпетентност и откъснатост от реалния живот на хората. Наличието на 31,6 млрд. лева като депозити на домакинствата в банките съвсем не беше доказателство за високия им жизнен стандарт. Световната практика потвърждава, че в кризисни години и при очаквана несигурност за обозримото бъдеще хората се въздържат от текущо потребление. Те се опасяват, че през следващите години може да им бъде още по-тежко и е добре да имат малко спестени пари, за да свързват семейните си бюджети. И тогава и сега над 50% от българските граждани нямат спестявания поради мизерните си доходи. През Март 2012 г. е имало 12,3 млн. депозита на домакинствата. Броят на депозитите превишава значително броя на населението, защото много хора съзнателно регистрират по няколко, в отделни случаи по 10 и повече депозита по различни причини. Наличието на такива спестявания на домакинствата не означаваше висок стандарт на живота. Достатъчно е да се изследва структурата на спестяванията.

вие другарю пенсионер сте писател, не читател.

Са от сой специално отгледан, за да нямат равни на себе си никъде другаде. И това въобще не е случайно! Познай от веднъж защо се получи така?!

Погледнато отвсякъде тука всички сме читатели.Но,когато предлагате такава ценна информация,задържана с години ,би трябвало да излезете с името си.Или да назовете източника си!Иначе може да сте Мишо шамара или Ванко едно.Не съм партийно пристрастен и не съм гласувал нито за герб,нито за бсп.Но винаги ще бъда анти дпс.Всички ,които играят по свирката на етническата партия за мен са предатели на БЪЛГАРЩИНАТА.За съжаление ги има много.От години с жена ми четем "ИКОНОМИСТ" и в някои броеве са коментирали положението в страна ни много критично,но такива персонални оценки ,като вашето изказване не сме срещали.Най-фрапиращото ,което ми прави впечатление е,че след повече от 25 год.всички предишни пробвали се в изпълнителната власт си измиват ръцете с герб.И никой не дава лоша оценка на собствената си некадърност.Е,просто няма как да са едни виновни за ВСИЧКО.За банковите или за каквото и да са кризи ,например .Лично мнение изказвам,без да го налагам.

Харесвам го, мъШкар е, но само като връща има вид на добряка селски кмет и селски кмет

Само ГЕРБ! Генерале с теб сме!

И ти ли си на "весели хапчета".

В ГРОБ ? Женерале след теп сме !

Нали герп искаще да оправлява защо върна мандатя... бойко ем го сарби ем го боли. целия български народ кипи от гняв където види боико и герп. те ще провалят българия и онищожат всичко ББългарско. боико взе парите от сорос и ангеле меркал и сега го фана страх да оправлява ...нищожество

Подкрепям ви напълно. Аз не съм социалист ама не мога да отреча коко хубаво беше при бай Тошо. Имахме къщи, апартааменти, вили, коли 2 пъти ходехме на море и 3 пъти на планините. Герб ни докараха до просия и политическа проституция. Едно време оперирах около 45000 човеци без пари, а сега за едно одстраняване на лев или десен тестис одрат 10 кожи и изискват около 10000 лева или 8000 долари. Герб и СДС ни погубиха.

Ама що тъй неграмотно? Нямаше ли поне учителка по граматика?

ами точно заради ленин и комунистическите му последователи си оперирал без пари, а сега си недоволен. умен човек си бил, доктор. ако не бяха другарите, сега вместо да си губиш времето по форумите, щеше да си пиеш маргаритката и да нехаш за пари.

А бе тъпанар,научи се първо да пишеш грамотно и тогава да изказваш мнение.Един човек който допуска толкова грешки,като имена с малки букви,"герП"и да не изброявам всички.... да дава АКЪЛ.....нямам думи просто.За радост осъзнатите хора ще прочетат тъпия ти коментар,ще се възмутят и ще ти подминат "Умния"изказ.Дай Боже по-малко хора ,като теб да пишат за толкова важни неща.

Snaiper,ти си много тъпо парче.Защо в чужбина БСП събира 5% подкрепа?Аз питам кой изгони българите от родината си? Отговора е ясен комунистите.

Тези които бягаха от комунистите избягаха преди 89 г,като рискуваха живота си. След 89г се чупиха комунистите,примамени от западната пропаганда.Само че там живота е сурав и курав и вече се знае от всички. От идването на СДС и разпродажбата на България хората бягат и до днес от немотия,липса на работа и всякаква перспектива. Какви комунисти те гонят,какви пет лева.

Гледам снайперчо пак се е развихрил да защитава любимия си комунизъм, гневейки се, че някои го сравняват с фашизма. Същият този нечовешки фашизъм, който заедно с Георги Димитров и Танев, освободи Благой Попов от Лайпцигския процес. А после?Защо Благой Попов изчезва от учебника след 1933 г.? Няколко години по-късно Благой Попов, съратникът на великия вожд и учител Георги Димитров в Коминтерна, е хвърлен в лагер. Той изкарва близо 16 години в страшните сталински каторги и е освободен и реабилитиран едва през 1954 г. след смъртта на "бащата на народите". След като се завръща в родината си, майка му дълго го гледа невярващо, защото не може да го познае. А нещастникът Трайчо Костов просто е осъден на смъртот изверга Сталин, с мълчаливото съгласие на другаря Живков.

Плевнялиев дал мандат на ГЕРБ - ООД, те го върнали...следващите кои са БСП- АД и ДПС - ЕАД, или АТАКА - ЕООД ? А ва..таковам в паразитите , а ва таковам...

На 5 октомври ще има бедствие за България.

Да, гответе памперсите, за да не излезе страха от ГЕРБ!!!

Капитан Харлаков е водил безмилостна и упорита война срещу комунистите. Време е да се появи един съвременнен Капитан на когото Бойко да даде необходимите правомощия да смаже комунистите.

Че къв е Бойко че да дава правомощия? Кукла на конци ще дава правомощия... уе уеее

Бъркаш Борисов с Орешарски. Прочети си пак опорните точки.

Не знам какво е водил Хралаков, само прочетох, че е еедин от убийците на законния по това време премиер А. Стамболийски.

Преди 89 -9 милиона българи. 2014- 6.5 милиона. Кой избива сега българите? 4 г. благодарение на политиката си Борисов и компания точно това правиха. Честно казано по добре куршум от колкото смърт в мъки-глад, мизерия, терор. Цената на капитализма-3 милиона по малка България

Никой не ги избива ,повечето от тях отидоха на гурбет,като си мислеха ,че там ще прогресират,но тези които успяха ,са твърде малко,останалите са общи работници

Е тия които останаха от Борисов Ореха и Таня Андреева ще ги довършат.С това безпаричие в болниците много народ ще си отиде мърцина.

Кой фаворизира циганите и им осигурява безгрижно битие за сметка на българите, а когато някой възроптае срещу това, платени тролчета (!) веднага го обявяват за расист, фашист или националист ?! Кой шушне лъстиво на ухото на бат Боко, че народът е натрупал много депозити, т.е.спестявания, с тънкио намек, че тези пари могата да бъдат "оползотворени" , без бат Боко да си дава сметка какво ще се случи след това?!

NIKI NIKOLOV

МАЛАУМНИКО СЛЕД1944Г. КОМУНИСТИТЕ ИЗБИХА 30000 БЪЛГАРИ И ЗАГРАДИХА ГРАНИЦАТА С2 РЕДА МРЕЖА ЗА ДА НЕ БЯГАМЕ ОТ УБАВИНЯТА , А СЕГА ОГРАДА ОКОЛО НС.Е ТЕ ТНОВА ЕБОЛШЕВИЗАМ В ДЕЙСТВИЕ.

А такива като "Ото"по време на война обикновено стават мародери или наемни "колачи", които карат наред - жени, деца, старци! Затова такива като "Ото" трябва да бъдат унищожавани навреме - веднага- сега!

Некоя нощ, ще се събуди облян в студена каратиска пот, Ще запали всички лампи, и първо в задния джеб, после другите, под масата, дето си маже масста, зат тоалетната чиния, където сутрин пуска гаста, после ще испадне в дива паника, и ще вдигне Червения телефон: - Цветанее, няма ми Партийния билеет, и ако до един час не си го намерил, гръмни се !!