Борисов: А къде е мандатоносителят Станишев?

Бойко Борисов попита къде е лидерът на БСП Сергей Станишев като мандатоносител, когато "неговото творение си дава оставка".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: А къде е мандатоносителят Станишев? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли кой да му обясни, че мандато носител е Коалиция за България! Това да не е ГЕРБ с крал слънце!

Горкото тикве, сигурно си мисли, че "мандатоносител" е някакъв вид хамалска услуга.

много ти е голям проблема, но мандатоносителят не желае да се занимава с теб от самоуважение към себе си и на по-малко такова към нас - избирателите, но как ли ще го асимилираш, когато мозъкът ти е колкото на едно болно врабче...

И за какво ти е Станишев.Това ли е наи- важния проблем Или ей така да става мохабет

Борисов е американска подметка и трябва да бъде отхвърлен като много вреден за настоящето и бъдещето на България. Мисли, народе!

Е, Боко, знае се, че съселите първи напускат потъващия кораб!

И това ли не проумя бе Тикво от Банкя? Той е там където е мястото на кадърните и умни хора - в европарламента в Брюксел.Само Тиквата и Местан не се кандидатираха за евродепутати от лидерите на партии. И защо ли? Знае се, че Тиквата няма акъл в тиквата си, но все пак е разбрал, че няма интелект за такъв пост.

Баце, нищо не каза. Там ги има всякакви, включително и еврогейове. Добре, че ГЕРБ и РБ изпратиха свестни хора. Също така е добре, че Момчил 15/15 превари Достена и Корумбашев.

Уважаеми тъпанари,числа, истини и прочие писатели в този форум. Вижте си злобата, вижте си обръщението, вижте си думите които изписвате каква омраза се крие в тях и какъв реваншизъм търсите. Г-н Борисов е човек, които мисли,че трябва да се говори на обикновеният Български народ така,че да го разбере и не виждам защо му слагате толкова обидни прякори. Казвам това не защото го защитавам , а защото смятам,че в тази държана не се води диалог или просто казано разговор на ниво интелектуален багаж.Всеки бърза плюе и заминава.За мен това го правят хора с ниско образование като казвам ниско имам на предвид под основното, или хора с доста запазнанстава с МВР. Г-н Станише какво искате от него, човек закърмен с партията ,човек научен да мачка всичко около себе си не го нвинети говорете с Вашите родителите ще ви кажат как се живееше в тяхното време. И още малко за дръскачите тук ако искате в парлачента да има хора които да знаят какво трябва на тази държава , първо се научете да четете, да пишете и да разбирате какво се казва и след това си раздавайте умственият багаж. Борисов не говори неща за които не се консултира с експерти бъдете сигурни. А що се отнася да полицейщината от тази пред парламента една година ми е прекалено много да ги храним полицайте ние а те да се Вечно на постът пред парламента това да ни Ви е Вечният огън на незнайния войн. Станете хора и искайте от парламента да са хора иначе няма България. Нека ме извинят хората които се казват мнението,без обиди и не търсещи реваншизъм.

Много си заблуден

Не членувам в никоя партия, но където и да е отишъл станишев е все тая. Поне в бсп има много повече интелигентни и образовани експерти, отколкото в рабфаговото - физкултурнишко - пожарникарско гроб.

Борисов има изключително точна и бърза преценка. Много хора не могат да разерат това, защото той говори директно и точно, а те искат да е завоалирано и многословно. Да и аз питам къде е Станишев който предложи Пеевски, назначи куклата Орешарски и се опита да унищожи с недемократични средства опозицията? Къде е Станишев да отговаря за бюджета на болниците, декапитализацията на енергийната система и новите 200 хил работни места? Къде е този политик който постоянно обясняваше че няма да ходи в Брюксел, а накрая си стегна куфарчето и напусна кораба?

Две мнения по този въпрос няма. На простаците им говори много точно и директно. Защото те разбират простия, мутренски език...

а ефтината мазолова ????? дека е

е там, където ти никога няма да стъпиш, че си много прост.

Голям комплекс го тресе от Станишев. Не може да се успокои просташката му душичка. Малък и безличен човечец. А тези, които го харесват са негова кройка. Тъжна България.

Станишев, не в Банкя и не чете "Винету"

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛА ЧЕ БББУДА Е ГЛУПАВ КАКВО ТЕ ИНТЕРЕСУВА СТАНИЩЕВ ИМА КОЙ ДА ГО ЗАМЕСТИ НЯМА ГО ДА ТЕ НАВРЕ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЯЗЪЛ САМО ТОЙ ГО МОЖЕ ЛИПСВА ТИ

Поредните Бойкови изцепки! Мандатоносител е БСП, а не лидерът й в оставка... А самият ББ да си спомни, че при мандата на ГЕРБ се появяваше в Народното събрание когато му скимне. Тоя ли боклук ще спасява държавата!?!? Заедно с ДПС. Дето не спираше да ги плюе. Ако някой иска олицетворение на мутринско управление - да погледне Борисов.

злобари, родени аристократи ли сте? Много си е точен ББ. Ядосвайте се, нямате друг изход.

Да бе, къде отиде този човек!

С бързи крачки тъпата тиква тича към зрелищното си падение и окончателно смачкване от народа.

Някога, когато бях малък софиянец с къси панталонки, къса коса като тази на мутрата от снимката, набивах филии с мас или лютеница, говорещ на жаргон и не бях видял нищо в живота си по-далече от Вакарел, поразително напомнях на Борисов. Същият тъпанар, неграмотник, ленив, крадях по палтата на децата, изкривявах улуците, биех по-малките и затова днес чувствувам този див каратист толкова близък. При него няма задръжки, култура, има завера, сговор, сдушаване. Като нашите махленски банди. При Борисов няма усещане за широкия свят, за Европа, за далечни земи и непозната култура. При него има усещането за запустели задни дворове, мизерия, недоимък и простотия с дъх на печени чушки в тъмни килерчета. И понеже народът винаги е бил третиран като негри в бантустан, лесно е за такъв шарлатанин и пич като Боко Тиквата да омае тълпата като слабонервна девица. Това е идеологията на кумира му Адолф Шикългрубер, овладял масите до степен на колективно оглупяване. Знаем кокво е това и как свърши. Гответе паветата.

дори талантливо. Навярно свързано с професията Ви. Има само един недостатък - не е обективно.

"Цветанова полицейщина", "скелети от гардероба на ББ". Този писач в чужди медии живее във времето на студената война. Вярно е едно - Цв.Цв.не трябва, не бива повече да е вътрешен министър. Носи само минуси на предоверилия му се ББ. А иначе въпросът на Борисов е много точен, както винаги. Е затова го мразят съответните засегнати.

господине Борисов При теб проблема е интелектуална недоразвитост което те води до истеричен реваншизъм за власт. Вреден си за България.

каПутин го прати шпионин в евросъюза. сега ще видят те какво грабене и какви компромати и плюнки ще хвърля по всички неудобни. И накрая европа ще стане руска провинция.

А къде е Батко ?

Хаде ,вожде!!!Пътя е свободен,действай,спаси ни,взимай заеми,викай МВФ,викай марсианците,ти си баща и майка,да оправяш всичков тая държава и всичко да си дойде на мястото.Ние видяхме близо 4 години какво можеш,но нищо.ИСКАМЕ ОЩЕ ОТ СЪЩОТО,ДА НИ ТАКОВАШ ЯКО И ДА НИ Е ХУБАВО.ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Много лесно приехте,че Боце има ресурс да узурпира властта.За мен нещата не са чак толкова предрешени.

беше 421 дни в народното събрание, за разлика от теб, дето не ти се събират явяванията на пръстите на 2-те ръце. Много е нагло да задаваш подобен въпрос. "Творението" свърши доста работа за обществото и оставя 9 млрд. фискален резерв при увеличени помощи за майки,при увеличени помощи и пр. Което само показва колко много сте откраднали - от фискалния резерв, от резерва на НЗОК, от неувеличение на помощи и пенсии, от всичко, от което е възможно!!!

Я обясни от къде се взеха тези 9 млрд. в резерва, от приходи ли в бюджета (данъци, такси, мита и т.н.) или от взети заеми? Ще има да плащаме всички!

народът мрази червените, мрази лъскавата мутра на Станишев, мрази охранения му търбух, лакомата му жена, съсипала и банкери! Вярвай си в тях, но не разнасяй тази зараза, тази червена чума из пространството. Вони. И отвращава.

ти колко просто говедо си, не е истина просто! що не се огледаш за милиардите окрадени от рапоня, бориславова, и прочие олигарси стоящи зад тях, а? тъп комунист, предрешен като гробарист, няма какво да ти се отговаря повече... дано скоро гледате тревата от долу, иначе лакомията ви, ще съсипе и малкото останало!

Хора, можете да плюете по всяко време, а сега отговорете на простичкия въпрос - къде го човека с каузата? За когото властта не е самоцел? Който ви гледаше в очите и ви лъжеше, че няма да ходи евродепутат? Отговорността била на БСП, те били тим ?! Ами много жалко, защото това значи, че всички сте като лидера си.

Всеки партиен член на БКП/БСП е тежко повреден и криминален случай. Но повреденоста не спира с тях...

колкото си повреден ти, и това се вижда на първо четене. При преглед резултатите ще са отчайващи за теб!!!

Нема ме!

И какво искаш да ме убедиш,че несъстоятелността на един омаловажава недостатъците на друг?!По-тъпа мотивация ми е трудно да си представя.

Никой не се изненадва от лъжите на Станишев,защото преди това всеки чу много лъжи от другите политически елементи.

Красива картинка във форума! Всички червени тролове и съпътсващите ги мухлясали мозъци и динозаври ще се задавят в собствената си жлъч от злоба и безсилие. Това е положението "другари", такъв ви е "материала" - жалък от долу до горе. Фактите от последните години го потвърждават.

Чиче,ако Боце ти е нормата за компетентност,грамотност, перспективност,динозавърът би се оказал на много високо ниво на еволюционното развитие.Колкото до мухлясалите мозъци,все пак е по-добре отколкото безмозъчни.

Тъпанар си беше и такъв ще си останеш в очите на народа боко.Мандатоносител нее Станишев ,а БСП.При нас има огромна разлика,защото сме тим.Аз дори от Сталин не съм чувал тнакива простотии като твоите."В тазе партия става това което кажа АЗ" .И се намират кротки черноглави плевенски овчици да вървят след теб.НТе ги разбираем.Но аз вярвам че БОГ ще ни опади от това чудовище.

пожелавам ти да живееш по времето на Сталин. нищо повече. Само дето едва ли разбираш какво значи това. Комунизъм= фашизъм.

Ами къде е мандатоносителят?" Ами не е на новата магистрала с ножица и лентичка в ръка, както правеше ти, Бойко, когато внасяха вот на недоверие към твоето управление? Той само ще си стои сега в Европарламента.

А къде e 15 15 ;)

ей, ти си едно биологично недоразумение на природата, но отсега нататък много има да питаш ш да си отговаряш, да забърсваш лигите на Цвъко и Лиляна мома...,лелка-зелка Цецка, тежко ти, наистина не си за завиждане,честит автогол, гол, гол

В Банкя.Чака някое кюфтенце да му изпечеш, а и някой ред от Винету да му препрочетеш

И така не получихме отговор.

Тия двамата не могат един без друг,търсят се да се прегърнат като караконджол самодива

Със сигурност си заслужава да прочетете по-долу: Законите в България трябва да важат и за Бойко Борисов. Бойко Борисов е рекордьор в безотговорната деструктивна дейност срещу българската финансова система, макар че е кръгъл невежа по финансовите проблеми. А и не само по тях. Вече 4 години мълча за един разговор с мой познат чужденец, служител в Европейския департамент на МВФ. Мълчах от уважение към институцията Министерски съвет. Поведението на човека, който заемаше най-високия пост в тази институция, а де факто и в държавата, напоследък премина всички граници на толерантност и ме принуждава да проговоря. През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ! За тази случка научих преди Бойко Борисов да стане министър председател. Много ми се искаше да мисля, че това са случайно изпуснати непремерени думи. У мен обаче, още тогава се зароди мисълта, че простащината може би ще се настани в най-високите коридори на властта в моята родина. За съжаление, след като застана на кормилото на държавата с поведението си Борисов потвърди, че войнстващата простащина вече управлява България. Тази трагедия продължи близо четири години. Общоизвестни са множество конфузни случки в неговото публично поведение у нас и в чужбина през тези години, които ни караха да се срамуваме, че имаме такъв министър председател. Особено силно изразено беше това огорчение в средите на все още запазилата достоинство част от българската интелигенция. Макар, че през 2012 г. се намери един новоизлюпен академик, който го похвали и му пожела да продължава да строи магистрали на духа. По време на управлението на Борисов-Дянков в икономическата и социалната политика на България се наложи жестока рестрикция. Пенсиите бяха замразени три години. Същото важеше до голяма степен и за заплатите. Ограничени бяха социалните програми. Хората се оплакваха от все по-лошото качество на живота си. По онова време Борисов реагира на тези оплаквания по своему. Той заяви, че в банките има около 32 млрд. лева депозити на домакинствата (по данни за м. Март 2012 г. 31,6 млрд. лв.), което било доказателство, че животът на хората не е толкова тежък щом могат да спестяват. Борисов препоръча притежателите на депозити да ги извадят от банките и да започнат бизнес с тях. Това беше плод на неговата пълна професионална и управленска некомпетентност и откъснатост от реалния живот на хората. Наличието на 31,6 млрд. лева като депозити на домакинствата в банките съвсем не беше доказателство за високия им жизнен стандарт. Световната практика потвърждава, че в кризисни години и при очаквана несигурност за обозримото бъдеще хората се въздържат от текущо потребление. Те се опасяват, че през следващите години може да им бъде още по-тежко и е добре да имат малко спестени пари, за да свързват семейните си бюджети. И тогава и сега над 50% от българските граждани нямат спестявания поради мизерните си доходи. През Март 2012 г. е имало 12,3 млн. депозита на домакинствата. Броят на депозитите превишава значително броя на населението, защото много хора съзнателно регистрират по няколко, в отделни случаи по 10 и повече депозита по различни причини. Наличието на такива спестявания на домакинствата не означаваше висок стандарт на живота. Достатъчно е да се изследва структурата на спестяванията.

Само дето не мога да проумея за кой читател си го написал.Ако е за тези,на които Бойковата малокултурност,простащина,ограничено мислене,некомпетентност,неграмотност дори,ни е додеяла едва ли ни поднасяш някаква новина.Ако е за тези,на които подобен типаж им допада,или хитроумно са се пригодили да извличат изгоди от суетността на въпросния индивид,привидно ласкаейки го и величаейки го-просто няма да бъдеш чут.

на един книжен плъх. При това - злобни, неверни.

ТОЙ е по-важни Европеийски дела!

Бат Бойко разбира управлението на държавата като да омааш една тава пръжки с лук. От тук следва и неговото желание да има 121 депутата. Него не го устройва вариант той да има 110 депутата, а реформаторскя блок да го подпомогнат с петнайсетина и така да направят парламентарно мнозинство. Той иска да вземе тавата с мръвките, да я занесе у Бакнкя, да се съблече по потник и сам да лапа, да топи с леб у маста, и така докато омаа всичко. Сам!

А къде e 15 15 ;)

...и тогава две тави ще останат за хората, а тройната коалиция взе и трите тави....

Борисов , примири се , че мандатоносителя е в Европарламента и е лидер на втората /за сега / европейска партия !Виж за утешение на "лошия матрял" , тук остана ти чадо - ГЛУПАКОносителя!

ще отговоря на /до луна/немога да разбера какъв човек може да изрече тези слова,че станишев бил най кадърният да ама сред мишоците идва краде и дим да го няма това го може най добре

Аз пък се чудя къде е Сретан Йосич ? И още нещо се чудя - колко са здрави бронираните Audi ??

Виж как ги разбирате тия работи-нали всички гей-бери сте от "третия "пол!Много ви е яд на Станишката,че не е от вашата "дружинка"!Подканяхте го,писахте "Сер-гей", та дано да го приобщите,ама на-не стана!Изпуснахте го, но не тъжете -имате си главен"пидал"!

Тиквата върти суче и все Станишев-та Станишев. Ако случайно се добере до властта ще добави и познатото "предишните". А бе, дебил отвсякъде!

Станишев и Моника ,че са боклуци,но ти си още по-голям боклук и крадлива мутра,която лиже задниците на американците.Да пукнеш дано.

Че са буклуци, буклуци са...и още как.

БОРИСОВ, КАЖИ СИ КОЙ Е ЧОВЕКА С ИНИЦИАЛИТЕ ДП В ТЕФТЕРА НА ЗЛАТАНОВ! ИСКАМ ДА ТИ ПОМОГНА ,ЧЕ НЕ Я ДИЛЯН ПЕЕВСКИ, А ЕДНО СЪЩОТО ПРАСЕ - 130 КИЛОГРАМОВО, МНОГО ЯЖНО, МНОГО ЛАКОМО И НАНАСИТНО! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО УСПЯ ДА ОТДЕЛИ ВИДИМО Е ПО 300 ЛВ.МЕСЕЧНО ИЛИ КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ ЗА СПОНСОРСТВО НА МВР, КОГАТО ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА БЯХТЕ НА ВЛАСТ! И ВСИЧКО ТОВА БЕШЕ ДА НЕ МУ СЕ РАЗРОВИ БОНИЩЕТО НА КОЕТО СТОИ!

БОРИСОВ,АКО ТОЗИ СЕРГЕЙЧО НЕ ГО ВКАРАШ В ЗАТВОРА И ОЩЕ НЯКОИ,КАТО:ОВЧЕВ,ЧОБАНОВ И ДРУГИ ОТРЕПКИ ОТ ДПС И БСП ЗНАЙ,ЧЕ ДО ШЕСТ МЕСЕЦА ЩЕ ТЕ СВАЛИМ.ИСКАМ:ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ОПРАВДАНИЯ!!!!

Изобщо не разчитай на това. Докато съда е оцветен в червено - Борисов няма думата по въпроса.

Чобанов, че от 3.5 млр фискален резерв който му остави ББ, ще му го предаде 9 млрд и то само за 421 дни управление?! Ти изобщо не си у ред!

Боце,каква е тая физиономия,бе? Сякаш ходиш на процедури за смяна на пола!Нали сам каза ,че искаш да си "пидал"?

Станишев е там,където ти никога,ама никога, не можеш и няма да бъдеш!

Luna0102

В бар "синята стрида" такива като Бочко не ходят. Виж обаче СерГей има запазена маса.

Станишев е там, където са предателите - извън държавата, която е предал и харчейки сребърниците, които е получил. Прав си. Борисов никога няма да бъде там, защото е отговорен политик.