Местан се обяви в подкрепа на Кристалина Георгиева

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че България подкрепя кандидатурата на Кристалина Георгиева за върховен представител по външната политика на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Местан се обяви в подкрепа на Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕСТАН ДА КАЖЕ,БОРИСОВ ДА КАЖЕ,ОРЕШАРСКИ ДА КАЖЕ... КОЙТО ЗНАЕ НЕКА ДА КАЖЕ... КАКВО КОНКРЕТНО Е НАПРАВИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ МАНДАТА СИ?АМА КОНКРЕТНО...КАКВО Е НАПРАВИЛА? АКО Е НИЩО- ЗАЩО Я ПРЕДЛАГАТ? КАКЪВ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ЩЕ Е-ОБРАЗОВАНИЕТО Й ИЛИДЕЙНОСТТА Й Я ПРАВЯТ ПОДХОДЯЩ КАНДИДАТ. АЗ ЛИЧНО НЕ ПОДКРЕПЯМ. НЕ СЪМ УБЕДЕН.

партия ДПС "отстояваща" националните интереси ще подкрепи тази кандидатура, защото целта им е една - да ислямизират Бълария. ДПС го правят чрез участие в държавното управление и налагане на целите си във вътрешната и външна полтика на страната, а тя (К. Георгиева) чрез напълването й с изповядващи исляма "бежанци".

НаМестан ефенди прави реверанс за подпечатване на споразумението за широка коалиция с ГЕРБ след изборите. Той прекрасно зное, че сделката на ниво ЕС предвижда, постът на Аштън да отиде при левите и затова за него като основен кандидат се спряга Могерини (Италия) от правителството на социалиста Ренци. Но заявената привързаност към Сталинка, която е креатура на ЕНП е реверанс за коалицията с ГЕРБ, която вече очевидно е договорена.

в НАЧАЛОТО Я ХАРЕСВАХ .ИМАШЕ ВИД НА ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК КОЙТО ЩЕ ГЛЕДА ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА СИ ..НО СБЪРКАХ.ПРОСТО Е УДОБНА ЗА ТАМ А И ЗА СЕБЕ СИ

Скоро пак ще съборят загражденията на границата с Турция и пришълците ще влизат в България като у дома си. Може да ги чакаме с хляб и сол, зер ще ни подобряват гена! Обещаният висок пост за Кристалина е примамка, за да я номинират. После мандалото ще падне и тя ще се окаже комисар по емиграцията. Следва прираст на населението върху територията, наречена България.

никога не е била обсъждана кр георгиева медиите отново дирижират обществото като разчитат на празноглавия бьлгарин

Обръщам се към всички, които могат да мислят с главите си : защо толкова напъваме да имаме еврокомисар българин. Ще имаме ли поне капка полза от това? Абсолютно никаква полза !!! Да не си въобразяваме, че български еврокомисар ще тръгне специално да ни помага, да работи само за нас, защото е българин? Никога ! Пример за това е Кристалина - празни приказки, красиви фрази, лозунги, дрънканици , въздух под налягане. И нищичко няма направено за нас. А имахме нужда !!! Така че за какво се напъваме не знам.

И да И не, Колега... - Да !, Абсолютно-Всички Досега - Са Доказано 'наши' и Естествено - 'свършиха' кат кучето-на-нивата. - Не !, Тепърва Имаме да Създаваме Български ЕвроКомисари !, както и Воистине-Български Представители в Абсолютно-Всички Глобални Структури. Ние. Всички. Заедно.

Правилата изискват всяка страна, член на ЕС да има представител в Еврокомисията. А каква ще е ползата от излъчения комисар за съответната страна, зависи много от качествата на комисаря. За съжаление на Кристалина такива качества не достигат!

Това е сигнал за нагаждане към Герб. А и Бог Биби не отхвърли възможността от коалиция в бъдещия парламент с турците

Въобще не съм и обърнал внимание. Веднъж я даваха по БНТ за 1 минута и ми направо много лошо впечатление. Хвърли прадната приказка, че е гледала българските интереси - не че съм чул някой да го прави в ЕС. А после едва ли не потривайки с ръце: - Ииий каква престижна , високоплатена работа! ;) За високоплатена, е моя измишльотина, но точно така звучеше. Радостна от високия пост който може да заеме, което директно го каза. Дори да съм на същото мнение в такава ситуация, не се издават такива страсти. Говори се например за поемане на отговорността. Или нещо друго захаросано. Изказването и бе далеч от всякаква дипломация и не бе от разумните. Приличаше да калинка от село.

Чета по долните коментари и ми става гадно! Уважаеми ако Е С избере някого за външен министър от държава като България това ще е не заради, черните му очи или старото име а заради неговите, СПОСОБНОСТИ.

Да се подчиняваш безпрекословно на чужда воля - това също е някакъв вид способност. От ЕС не харесват италианката, защото има собствено мнение, а КриСталинка е като слънчоглед - накъдето я завъртят, готова е да се натяга до откат. Та затова им е удобна.

Абе главчо, какви способности ти се присънват. Слушах преди време изпита на Кристалина за комисар в ЕС. Въпросите бяха като за второкласник, а тя отговаряше като първокласник. Така че забрави за "способностите".

Ако позволите - да Си призная (без бой :-) : - аз-Лично - Имам Въпроси относно житието-И-битието на кака-Ни Кристалина НО ! - Е Вярно че тя-Лично Свърши Обещаното Възможно след Потопа, И ! - Лично бе във Варна на сутринта. (При това - Само след един Директен имейл.)

Това и очаквах след кафето с Местан Ага! Сега мутренско-мелиционерската партия се съюзи с ДС-движение пари и служби ! Сега Българи да сте живи и здрави да преживеем най тежкия момент на живота ни на тази земя! Кристалинка могат да я изберат ,но може да не одобрят , това ще е грехопадението на нацията ако бъде тя външен! Чакайте 3та световна война , дай боже да греша!

Гласувате за Борисов получавате Доган!

Посредствена комунистка-кариристка, намерила признание при комунисти, но прикрити....НИКОГГА НМА ДА БЪДЕ ВЪРХОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ-НИКОГА ВНЕ Е БИЛА ОБСЪЖДАНА....ЛЪЖЕ!!!!

Подкрепям Кри Сталина Георгиева!

Лошото е, че ДПС започнаха да кадруват още от времето на царя - при НДСВ. Който и да е на власт все избори се организират около мюсюлмански празници, а на евроизборите видяхме, как с купуването на много цигански гласове ДПС почти стана втора сила. Ако не се промени нещо, циганите ще продължават да се увеличават, българите - да емигрират и нищо чудно след 10-15 години ДПС да са първа сила. До това води сляпото подчинение и лакействане пред западните ни "приятели" - САЩ и ЕС - ТУРЦИЗАЦИЯ И ЦИГАНИЗАЦИЯ на България!

Турскоговорещото-Ни население - Е Доказано оръжие от тип 'пета колона' на 'наште', Колега. (а в Най-Новата му Употреба - И с ро-мски амуниции) ... Колкото до Грешките на Всички Водещи Държави - Нека са Винаги Урок.

Ало, ГЕРБеропоклонниците, виждате ли как се оформя новата коалиция?! Гласувайте за любимия си вожд ББ и вкарайте отново ДПС във властта!

Тиквата си е платил в Сараите за свалянето на кабинета и за Сталинка.

Да ни е честита новата - стара двойна коалиция ГЕРБ- ДПС! Гербаджиите ще имат около 120 дупетата, Сулатн - Доган ще осигурява кворума, Пеевски ще ги прославя по медиите, Боко ще реже лентични! Да ви е познато? Де жа вю на 2009-2013!

Прост народ - слаба държава!

НЕ ! --> ВЪН !! просто - всички ВЪН !!!

ДПС се изказаха ,...че са ''използвани''/за управлението им с 3-ната коалиция ---бсп ,АТАКА/???? АМА ОТ КОЙ ??????

Тази е мазна, продажна и безпринципна комунистическа креатура. Ненавиждам всички мутирали комунисти!Господи, пази отечеството ни от тази напаст!

Местане,Местане и ти ли.Мислех те за лукав и умен политик,ама с тоя ход утрепа ДПС-то.Ако трябва с Боцето да се ухажвате,не си избрал обществено приемливия подход.Пък и взе та огласи любовното ви предизборно заиграване с ГЕРБ.Лошо Местане,лошо,може и коалирането да не ви осигури властта.

Според мен-Лично - дуото Местан/Доган --- Ще Ни създаде Доста работа.

Струвами се,че за поста еврокомисар по външната политика ще поставят човек от старите страни членки.А Кристалина Георгиева как стана гербаджийка?Като каква отиде на работа в световната банка?

ЕП/ЕК - Не излъчи Нито-Един/на Избран(а) ... И ! - продължаващото ясно-Защо гъгнуване на 'наште' про-Кристалина --> Ще Навреди на момичето !

И кое казвате не Е Вярно, красньiй/е ?

Ти, братО, не си наред. Меко казано.

Сталинка-Кристалина не е избора на българина.Потурнака агент Павел може да говори само от свое име и от името на ДПС (Движението за Пари и Служби)която е антиБългарска и противоконституционна партиика.

БСП=БКП=ДС=ДПС=ГЕРБ=СДС И Т.Н.!!!

== еврейщина (смърт за гоите)

Кристалина и Сталин като имена нямат нищо общо. Кристалина идва от кристал а сталин от стомана, освен тов второто е прякор. Общото е друго - те са еврейски имена и показват същността на хората които ги носят. Няма начин в тоя прогмил корумпиран свят евреите да не са на водещи постова. Помнете познават се освен по имената и по това, че не са добронамерени.

Ех, Колега... ...като ги подхванете тез ингилъци за дддъъългггиттеее ннноооккктттиии....хххииищщщнннииитттее ззззъъъбббиии... - то аслъ Човек да се Боратизира зер. (Извинете !)

Тикво зелена, кажи това на родителите й - тъмночервени комунисти, които са я кръстили при раждането й СТАЛИНКА!

Не името прави, човека?! А ЧОВЕКА, прави името.

Човек, дето говори със светнал поглед, как ще подменя българския народ с имигранти, няма как да се нарече българска кандидатура.

Много си мразех името като малка, защото ми звучеше простовато. Имаше Жулиети, Сталинки, Альоши и т.н. Сега се радвам, защото името издава произхода. Аз съм българка, от учителски семейства, градски хора, никога не са били богаташи и никога клошари. Къде сте хора от моето съсловие? Изчезнахте ли или просто си траете, подвластни и уплашени от милиционери, партийци, мутри, ченгета, агенти на служби и селяндури, жадни за власт и пари?

Свалям Ви шапка ! ...а на Въпроса : - Гранд Тотал 6.8 млн. Българ(к)и от тях Извадете ...2.5 Милиона Постоянно-живеещи не-у Нас ...сезонно-Работещите не-у Нас ...Учещите не-у Нас а в остатъка Отчетете ...Минимум 52 процента Хора в Зкатна възраст ...профилът на населението-Ни ....'наште' -----> Колко Хора в Активна възраст Останаха да Сме у Нас ?

БATKO

Ами да, нали криСталинка иска да ислямизира България, как няма да я подкрепят.

Нищо против Местан, но тази Сталинка е от сталинистки и чорбаджийски род. Мислех, че Местан е съвременен, интелигентен , образован етнически турчин и лоялен и патриотично настроен български гражданин, а той подкрепя една предателка. Тази Юда, която иска да решава демографските проблеми с навлеци от Азия и Африка и трябва да бъде лишена от българско гражданство.

Кристалинка нямя нищо общо със Сталин. При Сталин такава като нея отдавна да е изгнила в Сибир.

застраховка срещу наказателно преследване ли е?

Нормално е антибългарската партия ДПС да подкрепят една явна антибългарка, която от няколко години работи против България и не си мръдна пръста за пострадалите при земетресения, наводнения и др.природни бедствия българи с нищичко.

Права е Буруджиева. Не става да не си в еврозоната и да си външен министър. Булгаристанско невежество.

Буруджиева е потомка на много кофти род, но колкото и да е неприятна, в случая е напълно права.

Противоричини чуства От една страна агентът Павел подкрепя кандидатурата на Сталинка :( От друга страна при днешното положение и аз подкрепям :) (въпреки че моята подкрепа няма никакво значение)

БATKO

Дедо, тогава си купи фес и учи исляма, защото това искат твоята криСталинка и Местан.

В бсп-то вече сте изучили исляма и задната прашка,гея е виртуоз в тази област така,че за сега е ненадминат:))))

Наскоро четох статия за тайните предварителни договорки между Герб и ДПС. Тактиката е, че взаимно ще се плюят за пред хората, но стигне ли се до гласуване в парламента - ще се подкрепят "с видимо нежелание", но го правели заради доброто на България - така налагали интересите на страната. Ето че това вече е в действие. Ох, какви циркове ни чакат - не е истина!

Ми то стига да споменем, че Доган е издействал генералските пагони на ББ. Само ми е чудно от кого ги е издействал Доган и кой ще да е тоя дето раздава пагони и деърпа конците...

"Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че България подкрепя кандидатурата на Кристалина Георгиева за върховен представител по външната политика на ЕС..."... :::)))) От кога Местан се отъждествява с БЪЛГАРИЯ?... А АЗ (А И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ) НЕ ПОДКРЕПЯМ ЖИДМАСОНКАТА СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА, ЧИЙТО "СЪЗНАТЕЛЕН" ЖИВОТ Е ПРЕМИНАЛ В СЛУЖБА НА АНТИБЪЛГАРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И ВРАЖДЕБНИ НА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВИ, НА КОИТО СЕ КЛАНЯ И МЕСТАН...!!!

Позицията на Местан е достойна. България трябва решително да подкрепи всеки българин, който има шанс за висок пост в Европа и в света. Срам и позор е изказването на потомствената комунистка Буруджиева - дъщеря на комунистическия терорист, атентатор и убиец Иван Буруджиев. Тази нагла, грозна, но самодоволна "политоложка", заедно с господаря си - бившия гражданин на СССР Сергей Дмитриевич Станишев, активно лобира против България, пробутвайки за високия пост никому неизвестната, неопитна италианска социалистка, нежелана от редица европейски страни заради съмнително близките си отношения с Путин.

Ква Кристалина? Че тя не е избирана от български избирател, а сега даже ГЕРБ не е в позиция да я предлага. Толкоз ли няма кадърни и достойни и кадърни българи, ами баш тая еврейка дето й дършат конците от САЩ, дето по рожденно име Сталинка (кой ли болен вманиачен мозък я е кръстил така) и дето не сме я и избирали да подкрепяме?

Ето ви един типичен пример на комунистическа манипулация в сталинско-путински стил. Сега, обаче, ще унищожа комунистическия овчар-пропагандист с три бързи и точни стрели: 1. Кристалина Георгиева не е никаква еврейка, а правнучка на Иван Кършовски - български революционер и възрожденец от град Елена, съратник на Левски и Раковски. 2. Нито един еврокомисар не се избира пряко от народа - такъв е законът. Кристалина е издигната от ГЕРБ - най-голямата партия в България според НАРОДНИЯ ВОТ. 3. Защо да търсим някакви други "достойни", но недоказали се никъде българи, след като Кристалина е обявена за еврокомисар на годината и за европеец на годината - от това по-голямо достойнство и признание накъде??? А, сега де - ядец!!!

ДПС отново с много правилен ход! Всяка подкрепа от страна на ДПС за Кристалина Георгиева ( респективно за ГЕРБ) ще отдръпне електорат от ГЕРБ. Няма нормален българин, който да не е наясно, че всяка партия подкрепена от ДПС от 1989 насам е завъшила с провал!

...UUUPS STALINKA.....

Стана ясна бъдещата коалиция, която ще ни управлява: ГЕРБ-ДПС. Султан Доган си осигури обръча от фирми за още 4 години. Няма ли български партии в тази държава, които да се обединят, за да изритат този кърлеж от властта?

ама тая жена, ако е жена хич и не мисли за България. Бисер, Аспарухово, Добрия - къде е помощта. нимки за спомен. Американски избор може да е тя, но не и български. Най-добре да си слагат Пеевски и толкова.

Това няма как да стане, освен всичко друго, заради ЕНП, типично за Б.Б., който нищо не разбра и се изцепи по въпроса. Друг въпрос е, че това е отвратителна щатска креатура и ще продължи да го твори всякакви, и срещу Б-я, и срещу ЕС общност, в угода на големите корпорации. Изключителни важно е и по въпорса за Транс-атлантическото споразумение, което ще ни довърши, ако има какво.

Pesh0

Трябва да му се признае , на местан , че усеща от къде духа вятъра . Не застана на пътя на европа , за разлика от европейския мишок.

Кърджалийско кафе върви с Европейска баклава. Парите от Европа му е майката на управлението.

И едните и другите са лакоми за власт, а на третите им стигат паричките и министерствата - новата тройна коалиция се оформя, кой, обаче, ще е слугата на двамата господари, а, да видим!

Пеевски по ги устройваше, но това е само при съюз с БСП. С ГЕРБ няма да мине номера Пеевски.

БATKO

Да бе, нали докато ГЕРБ бяха на власт медиите на Пеевски бяха най-раболепни към ББ.

Соцпача.

След като цяла година опозицията мотивира правото си да управлява, чрез обещанието да премахне ДПС от властта, как ще замажат сега положението, предвид новата коалиция и любов със същото това деписе? Привържениците им малоумни ли са? Или помнят от ден до пладне?

"Лош мартериал" има. И да - малоумни и продажни са.

Еврококала явно стига за 2 крадливи партии едновреенно. Ще си папкат заедно ГЕРБ и ДПС.

Споко, края на мъките идва - когато ГЕРБ направи коалиция с ДПС, революцията най-накрая ще избухне

Голям смях пада в този комуноиден сайт-няколко селски шестака си пишат и отговарят взаимно .....и си вЕрват.....тия били боклуци,ония продажници а като ги крепяха отзад бяха добри......ей,ТОВА КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ НЯМА РАВНА ПО НАГЛОСТ И ЛЪЖА НИКЪДЕ ПО СВЕТА......но всяко нещо си има и край-вашият дойде селски муцуни !!!

Не подкрепям избора на Кр.Георгиева не само защото ДПС я подкрепя,а защото не смятам ,че тя е представител на България...

Пеевски, Паавски ....

А на кого е представител тази уважавана в цял свят жена??? И кой тогава е представител на България - може би гражданинът на СССР Сергей Дмитриевич Станишев, който прави всичко възможно високият пост да се даде на Италия, а не на България??? Не ви е срам! Родоотстъпници и национални предатели! Кагебистки агенти, продали се за жълти стотинки! България е в ЕС и НАТО - това е историческият ни цивилизационен избор. Напук на всички национални предатели! Силна Европа означава силна България! Слаба Европа означава край на България, която ще бъде разкъсана от двете азиатски хиени - путинска Русия и ислямистка Турция.

Сталинка е представител на ЖИДМАСОНСКАТА МАФИЯ, желаеща всичко най-лошо на ГОИТЕ (каквито сме и ние българите за тях)...!!!

БATKO

А да ти прави впечатление, че криСталинка и ислямистка Турция имат едни и същи цели - ислямизиране на България?

На комуноид устата и на руска кола вратата се затваря само по един начин.......С УДАР!!!