БСП обвини ГЕРБ и ДПС за преждевременния край на кабинета

БСП обвини ГЕРБ и ДПС за края на правителството по време на разискванията за оставката на кабинета. ДПС не призна вина. Президентът е готов за консултации днес.

Обратно в новината

Коментари - БСП обвини ГЕРБ и ДПС за преждевременния край на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червените се сърдили за преждевременния край на това правителство, което опаска де що има и ни зароби със заеми до десето коляно.Лъжци и крадци.А какво, искат да се повтори бялия автобус ли или да ви подпалим пак сградата и като мишки да избягате.Май забравихте възрожденските песни, които пеехте да си вдъхвате кураж.

този народ 70 г . работи каквото , когато както и колкото му кажеше партията ! без пари ! ангария ! за 3.71 л . на ден ! отделно то бяха бригади , трудова повинност , строителни и трудови войски , затворници ! и некадърните комуняги оср аха всичко ! виновен им беше гнилият капитализъм дето ни даваше заеми да не умрем от глад ! сега им виновен борисов . ми нали си имате мнозинство !? работете ! ма не можете , некадърници !!

знаеш ли какво е ДДТ - силно отровен, забранен ХЕРБИЦИД -ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ отровата бавно но сигурно убива, не злобей, спри се

Пламен Орешарски благодари на всички депутати Сн.: БГНЕС Тема: Оставката Ще се проведат консултации при президента Участвай: Идея Мнение Снимки на БСП ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН нО ДА ЦИТИРАМЕ оРЕШАРСКИ ВЪВ ФИНАЛНОТО МУ ИЗКАЗВАНЕ- Не очаквах, че мандатът ще бъде лесен, отношенията между БСП и ДПС след евровота предопределиха оставката,

8901

Няма по голяма група за саботаж от БСП. Обаче намалявате-естествения подбор си казва думата.

Пламен Орешарски благодари на всички депутати Сн.: БГНЕС Тема: Оставката Ще се проведат консултации при президента Участвай: Идея Мнение Снимки на БСП ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН нО ДА ЦИТИРАМЕ оРЕШАРСКИ ВЪВ ФИНАЛНОТО МУ ИЗКАЗВАНЕ- Не очаквах, че мандатът ще бъде лесен, отношенията между БСП и ДПС след евровота предопределиха оставката,

Никой не може да ти стори това, което ти сам можеш да си причиниш. Но за комунистите, всички освен тях, са виновни.

Ааааааааа, чудех се какво става тук, а то червените тролчета- кутевчета ревяли като убодени мечета. Не ми се мисли какво ще стане наесен, след изборите. Мисля че ББ и реформаторите ще имат общо квалифицирано мнозинство. Другари, открит е пътя към Сибир и Севрна Корея, да тръгваме докато не е дошъл Джъджмънт дей...

Къса Ви е паметта... Не съм за ГЕРБ, но някой помни ли, когато Мая се дереше от трибуната: "Да се вслушаме в гласа на УЛИЦАТА", "Хората не Ви искат, г-н Борисов!" и др. под. Протестиращите бяха също толкова, ако не и по-малко, но сегашните протестиращи, г-н Миков ги изкара "Шепа платени ...", над 400 дни на улицата, барикадирано НС, и пак този Миков заяви, че Парламентът е ограден с полиция от МВР и че НС (и в частност шведската тройка) са ни лук яли, ни лук мирисали.... Айде, де....

Преди няколко минути Боце са държа дебелашки ,като единствен самодържец (пред репортерите в НС).Е,голям е простак.Другото не го коментирам.

Излъгал ли е нещо ? Или просто истината не ти отърва ?

Коя истина - че е простак и още не е скочил, но казва "Хоп"? И че изборите още не са минали, а той вече се вживява в ролята на самодържец и отсега раздава "правосъдие"?

Е, тов. Кутев, Доганчо и Делянчо , които са покровителите на Пешо сумиста, Маргините и Брендо , разказаха ли ти играта ? Хайде утре пак върви да оплюваш Цветанов, който подгони догановата мафия, като вкара Пешо сумиста, Брендо и сие в арестите ! И не се оплаквай, защото си направо за клиент на прокуратурата ! Що е то комунист и има ли такова нещо у нас ?

"Що е то комунист и има ли такова нещо у нас ?" Дали има в момента - не знам. Но че имаше, и това нещо беше начело на държавата през 2009-2013 година - това е тъжен факт.

Ще има да си спомняте с носталгия за кабинета Орешарски, но ще бъде късно.Не знаете какво ви очаква,ако пак ГЕРБ се върне на власт.

за съжаление не мисля , че ще има някаква разлика и едните и другите са маскари :)

Друг път. За разлика от Орешарски, Борисов сам си назначава министрите и винаги може да ги уволни, ако прецени, че не се справят.

защо преждевременен , господа комунисти ?! и защо герб и дпс да са ви виновни ?! вие закъсняхте прекалено много даже .... хората искаха да ви изритат преди повече от година :)

..."хората искаха да ви изритат преди повече от година "!? Грешиш кардинално - не хората, а Бойкот Борисов. Надявам се да схванеш разликата!

electra75@abv.bg

о , и той е искал със сигурност ... но , не го надценявайте чак толкова и не подценявайте тези , които бяха навън толкова време , протестирайки

G&R

Ето, че в 90 минута от мача БСП си вкарва ефектен автогол a la Piola... Този, който е допринесъл дори с малко за края на това правителство е достоен за награда. Оставям настрана мотивите и тайните задкулисни сметки. Дори Ореха със сринатото си достойнство и репутация изглежда щастлив от оставката.

И за дебилите стана ясно, че комунистите нямат нито интелекта, нито кадрите, моралните качества да управляват тази страна. Колкото пъти са били на власт, толкова пъти са довеждали страната до катастрофа. И това "експертно" правителство показа какво могат комунистите, когато са на власт. Затова никога повече комунисти в управлението! На тези избори трябва да се направи всичко тази партия да остане и извън парламента. В този си вид - озъбен, агресивен, сеещ само омлаза и противопоставяне, тази партия е вредна са страната...

Правилно - "никога повече комунисти в управлението" - това обаче означава, че и Бойкот Борисов трябва да си вземе сбогом с политиката. Капиш?

Много истини каза другаря Мерджанов за действията на депутатите и техния водач Б. Борисов. Поведението им беше на дете, на което са отнели любимата играчка. За Герб това е властта и управлението. Саботажи, закани , обидни квалификации за България и българския народ изречени от Лидерът на партия Герб. Време е гласоподавателите да се замислят заслужават ли нашите доверие и подкрепа всичките партии и техните депутати , които ни управляваха досега? Техните циркаджилъци и уличните прояви и протести на умните и красивите не помагат на държавата и народа. Трябват ни нови лица, истински патриоти, които милеят за род и Родина, а не наричат народа " лош мат'риял и не ни заплашват с кинжали и реваншизъм.

и кой препоръчваш Миме

Ако сега дадат властта пак на Бойко,Фидосова,Миро Мършата,Цветанов наистина си заслужаваме да сме най-големите помияри в света...Аз мисля да събирам багажа наесен.

Да ни е честита новата - стара двойна коалиция ГЕРБ- ДПС! Гербаджиите ще имат около 120 дупетата, Сулатн - Доган ще осигурява кворума, Пеевски ще ги прославя по медиите, Боко ще реже лентични! Да ви е познато? Де жа вю на 2009-2013!

И какво ,да не беше лошо ? Важното е бсп да не е на политическата сцена ,...колко пъти ще се ''доказват''?

Управлението на Орешарски си беше чист слугинаж към ДПС за съжаление. Плодовете социалистите ги берат в момента. Ако има договорко/ дори и негласна/ м/у ГЕРБ и ДПс за бъдещо управление считам, че проблемите ще станат много по-тежки, така че се гответе.

Толкова години не разбрахте ли че ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,НДСВ и т.н са едно и също,все синове и дъщери на майката БКП.Дали ще е Орешарски,Станишев,Царя или Пожарникаря-все тая,всичките са агенти на ДС и партийни членове на БКП.Иначе за пред хората се карат,а ние из форумите ги защитатваме или плюем сякаш зависи нещо от това.

дпс чрез бсп и атака научиха ромите и циганите само на Права и Свободи.....сега тези индивиди е време да научат и задълженията!!!

Комунистите без враг не могат да съществуват. Това им генетично заложено. Цялата им история е битка с врагове - външни, вътрешни, с партиен билет, без партиен билет. Врагове, кръв, репресии, битки, това им дая и им гледая сеира...Допреди няколко седмици бяха дупе и гащи с ДПС, публично и страстно се целуваха, а сега ги изкараха и тях врагове... Ами ДПС усетиха, че ги теглят към дъното и у тях сработи инстинктът за самосъхранение. Плюс това като гъвкавост, политичност и интелект ДПС ги превъдхожда на порядъци. Дравнете словото на Мерджанов и това на Местан при обсъждането на оставката. Разликата е от небето до земята. Не съм по никакъв начин привърженик на ДПС, но лидерите на тази партия са далеч, далеч по-добри от тези на БСП. Факт! Да се надяваме, че комунистите вече никога няма да са в управлението на страната, та дано малко да се оправят нещата...А и ДПС е много добре да си поотпочинат....

ПО ЧЛЕН 1 БСП Е ДЕВИЦА ДЕВСТВЕНИЦА МОМИНА СЪЛЗА - ТЯ НИКОГА НЕ Е ВИНОВНА ЗА НИЩО....

Можеш ли да ми припомниш поне един случай, когато Бойкот Борисов да се е признал за виновен? Всеки греши - и е човешко да си признаеш. Но не и Бойко - той е безгрешен. А наистина "безгрешни" са само лудите и онези в Орландовци и Бакърена фабрика...

БРЦК

Призна си грешките Бойко - примерно призна че било грешка да се преизбира Искров. И други грешки призна и СЕ ИЗВИНИ. Което комунистите НИКОГА не са правели - нито за БЕЛЕНЕ , нито за избитата интелигенция , нито за окраденото имуяество на хората. Да не говорим за атентата в църквата !!!

Здравейте сладури и сладурани, лично мен не ме грее кой ще ме упралвява наесен. Само се моля на Господ следващите 20 години БСП да не припарва до управлението на страната. Министърката на спорта е доказателство за вискоката експертност и лумпения на сегашното - за радост "бившо" управлвние.

МИЛАТА ТЯ БЕШЕ ДОШЛА НА КОН СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ПЕШ ДА СИ ХОДИ.... КАК ДА НЕ Е СЪЖАЛИ ЧОВЕК......

Алоо, бсп ? Вземете мерки /вътрешни/,...избирайте ПЕЧЕЛИВШИ ПАРТНЬОРИ.... Както каза и Вежди Рашидов: --КОЙТО СЕ Е ХВАЩАЛ С ---ДПС ,ВСЕ Е ЯЛ ---ДЪРВОТО...

Хей комунистчета защо ви пречи космоса? Защо не си прегледате ракетата? Или е време да признаете че тази ОСТАВКА Е следствие на нищожната мозъчно-мисловна дейност???????????????

Най накрая се разкри - ти си ЛИЛЕТО ПАВЛОВА!

АКО МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА А НЕ САМО ЗА ВАС СИ И ОБКРЪЖЕНИЕТО СИ МОЛЯ ВИ ПРИЕМЕТЕ ТОЗИ ЗАКОН И СИ ОТИВАЙТЕ ПО ЖИВО И ЗДРАВО И ЩЕ СТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ ДЕПУТАТИ В ИСТОРИЯТА НА ЗЕМЯТА ДА СТЕ САМО ЕДИН МАНДАТ ДЕПУТАТИ - АКО НАИСТИНА МОЖЕХТЕ НЕЩО СЕГА ИМАХТЕ ТОЗИ ШАНС ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРАНИ ГУРПИ ИМАТ ПАРВО ДА СЪСТЪВЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА

И все пак ,... крадците в Бг са повече от парите...

Ако тоя народ върне Мутрата, Миро Мършата, Тотю, Николайка Младенова, Малката Пицаи сие ОФИЦИАЛНО ГО ОБЯВЯВАМ ЗА НАЙ-ПРОСТИЯ НАРОД НА ПЛАНЕТАТА!

Как можах да забравя Титана на Мисълта ЦВ.ЦВ.

Така е човече , но нима не си разбрал до сега , че сме толкова прости след като си избираме една одеозна фигура , като Борисов за лидер (мин .председател) и управленец .Народа ни Очевидно е много , много прост .

Щял бил да обяви!!!!!-Я са виж в огледалото, пипни си гащите и бегом, при личния, лекар и се моли да не е късно.

КАТО ГЛЕДАМ ОТ ТИЯ ДЕТО СЕГА С В ТОВА НС НЯМА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО ДА МИСЛИ ДОБРОТО НА БГ И ТЕ НЕ ИСКАТ ДАЖЕ ДА ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА СЪГЛАСИЕТО С ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ ЗА ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ - А МИСЛЯТ САМО СЛЕД ИЗБОРИТЕ КАТО ИДВАМЕ НА ВЛАСТ НИЯ ЩЕ СИ НАПРАВИМЕ САМИ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ИЗБОПИТЕ В БГ СА НИЩО ТОЕЗ САМО ПРЕД НАРОДА ЧЕ СЕ СМЕНЯ НЯЩО ЗАЩОТО ОЩЕ ПРЕДИ СТО ГОДИНИ ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ФИЛОСОФ Е КАЗАЛ СЪС ИЗБОРИ СТАТУКВОТО НЕ СЕ МЕНИ НЯКОИ ХОРА СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ БЕЗ НАРОДА ТЕ И АЗ В СЛУЧАЯ ИМ НЯМАМА НА НИКОЙ ОТ ТЕЗИ В ТОВА НС И ЗАРАДИ ТОВА ПРЕЛГАМ ЗА НЕЩО ХУБАВО ПОНЕ ДА СЕ ОПИТА ДА ПРЕМАТ ЕДИН ЗАКОН В КОЙТО ДЕПУТАТИТЕ ДА ИМАТ ПАРВО САМО НА ЕДИН МАНДАТ И ШЕФОВЕТЕ НА ПАРТИИ СЪЩО АКО МИСЛИТЕ ЗА НАЛОДА МОЛЯ ВИ ПИРЕМЕТЕ ТОЗИ ЗАКОН

БСП не трябва да ги обвинява, а да им благодари, че спомогнаха да се разкара това правителство...:))))

ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА БОЛЕН БЯЛАТА ЗЛАТКА КОСТВАШЕ НА БЪЛГАРИЯ 420 ДЕНА БЕЗИДЕЙНО УПРАВЛЕНИЕ НА ИМПОТЕНТНИ ПОЛИТИЦИ!!!

Добро утро, пиянице-е-е...

Каквото и да се случва знам едно , Докато Бойко Борисов е на политическата "сцена" , (защото такова чудо , като въпросния господин никога не е битувало по върховете на власта) нищо добро не ни чака .

Това не е обвинение, а това е факт! ГЕРБ са най-деструктивната партия, която някога е била създавана!

G&R

Много си заблуден чадо.... Може би още нямаш 20 и не помниш, че в дъното на всичко стои БКП сега БСП.

Социалната политика на България - n на брой полицаи взимат мизерна заплата и нищо не правят, n на брой българи работят за мизерни пари в БДЖ и резултатът е плачевен, n на брой българи за мизерни пари, НО СИГУРНИ, работят в администрацията и резултат НИКАКЪВ и т.н. ... Ей ви е социалната политика, половин България работи за малко пари и резултатът от неговата работа е трагичен, нито имаме полицаи, нито имаме нормална железница, нито имаме адекватна администрация. Продължавайте да гласувате за БСП и за тяхната ВЕЛИКА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, но не очаквайте да имате хубав живот, защото хубавия живот се ПОСТИГА!

Тотю току що обеща да търси съгласие, вече се изказва като министър????

Тотю Безработю

Защо не направихте изборите заедно с тези за Европейски парламент? Не ви пука за хората, а само за вашите лични интереси - сектанти.

Аз,обвинявам плебея "димитър благоев" че създаде едно изчадие през 1898 год., което създаде условия/изчадието/ за разрухата на БЪЛГАРИЯ ,което изчадие осъществи единствения атентат срещу божи храм в света,изчадие което подпали Райстага,изчадие което създаде Куциан,Белене и други концлагери.Изчадие което ликвидира и унищожи повече хора за 45-год. период отколкото са загинали през турското робство.

В този ред на мисли - спасението е във Вярата и моралните устои, които тя създава. Българите никога не са били толкова далеч от изконните си християнски устои. Аз лично се радвам, че църквите се пълнят все повече.

Обаче Миката ме кефи и това си е.То при бесепарската паплач,ако има някой що-годе нормален и с мозък и ти става симпатичен...Ама нали са малоумници ще си изберат Галева или Стойнев..Което ще ги довърши..Няма да ги оплакваме,

Вчера се оказа че има министър без диплома(от ДПС, а Вие от БСП не носите ли отговорност, нали това е вашето правителство), имаше зам-министър на вътрешните работи от СИК и друг такъв които не знаеше че е назначен и в послдествие се отказа от поста. Съпи комедианти от БСП, в кой свят живеете?

Абе и аз помня една дето беше бременна, ама не съвсем, едни други дето ги взимахме от разклона до Търново, и една друга дето ходи до Европата да я излушват и така я излушаха, че ушите на всички ни почервеняха от срам, и един "тупнат" по темето дето го "поставиха" за "президент", ама нейсе, къса е човешката памет...

И все пак съм склонен да дам шанс на хора които като направят гаф си подават оставката(какво е това 400дни да ти я искат), а не те обежават че всъшност така е много по-добре.

Кефите ли се овце, с новото ТКЗС- ГЕРБ+ДПС?

Това е ''благодарността'' на ДПС ,към--- бсп . ДПС завря бсп ,на кучето в г..а,заради вярното слугуване... ДПС прогони и след това и отне 50% от електората на бсп. ДПС направи бсп ,да се пише вече с малки букви... ДПС е противиконституционна ,терористична,етническа,крадлива,незаконна БАНДА ,в България ,.....и всичко това с ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ ,на ---бсп ,с малки букви... ЗАЩО бсп беше СЛУГА,ПОДЛОГА ИЗТРИВАЛКА ,на ДПС ----26г.? Защо лидерите в централата на бсп ,станаха толкова големи БОГАТАШИ ,....А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ПИШАТ ,НА ---ЛЕВИ ? След като станаха богаташи ,ТЕ вече са десни . А след като са десни ,защо говорят ,за ''СОЦИАЛНА''ПОЛИТИКА??? ВСИЧКАТА ПОЛИТИКА В Бг ,Е ПЪЛЕН АБСУРД.... Каква политическа драма ,...26г.?

G&R

Казвахме ли, че ДПС все някога ще го извади и тогава ще остане само срама и болката.

Днес е най лошият ден след прехода във България,най успешното правителство си отива,и ще дойде една мутра която ще съсипе живота на лошия материал.да не сте се оплаквали после от Мутрата,кибритите ще бъдат безплатни.

ДА ДА А ЕДИН МЪРМОТ ЗАВИВАШЕ ШОКОЛАДА В СТАНИОЛ.....

Абе ти да не живееш в друга държава?

А на церберите от ДИР-а ---->>> ПО-ЗДРАВИ за усърдното триене....!!! :::))) Но не се гаси туй що не гасне...!!! Дерзайте тиквеници...!!!

АЛО БСПТО ЩЕ ВИ ВИДИМ СЕГА МЕСЕЦА АВГУСТ НА СЪБОРА В БУЗЛУДЖА ДАЛИ ХИМИЧЕСКИТЕ ТОАЛЕТНИ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ВИ........ ДАЛИ ПАК ЩЕ СЕ "СЪБЕРАТ 50 000 ПОДДРЪЖНИЦИ" ЗА 100 000 КЮФТЕТА С ЛУК...... ПОНЕ ТАКА ЩЕ ПРИБРОИМ ИДИОТИТЕ В БГ ДЕТ СА ОСТАНАЛИ ДА ВИ ВЯРВАТ...... СТРАННО ЗАЩО ОБАЧЕ НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ВИ ЛИЦА СТЕФАН ДАНАИЛОВ И ГЕОРГИ КАДИЕВ НЯМА ДА СА ТАМ А ВИ ЗАПЛЮХА В ОЧИТЕ...... ДА ВИДИМ ДАЛИ И ГОРДИЯ МАНДАТОНОСИТЕЛ ПОСРАМЕНИЯ ЛИДЕР НА ПЕС ЩЕ ИМА СМЕЛОСТТА ДА СЕ ПОКАЖЕ.....

предстои депесарска-мутро-милиционерщина. Орешарски ще ви се види слънце

Този кабинет беше плод на метеж и изборна измама с една единствена цел - да се плячкоса страната и да се прокарат дългосрочно интересите на чужда държава. БСП и ДПС никога не са имали други намерения. БСП/ДПС са мафия и горещо се надявам повече да не се доближават до управлението на държавата!! НИКОГА!!!

А ГЕРБ/ДПС какво са?

Не само БСП/ДПС са мафия, мафия са всички без изключение. Да не би ГОСПОДАТА от ГЕРБ да са чисти и невинни като сълза?

Костинбродското правителство си замина да живее демокрацията.

на двете групировки в българската политика ДПС и ГЕРБ. На наш гръб ще е!

за този, който забрави думите СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА!

Ти какво искаш да се търкалят трупове по улиците от глад и мизерия?