ГЕРБ подозира игра в парламента покрай оставката

От ГЕРБ се опасяват, че заради гласуването на оставката на правителството може да бъде направена игра с дневния ред и да бъдат вкарани закони за гласуване.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ подозира игра в парламента покрай оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите това са нашите милионери сиреч нашата гордост.

Внимавай с квалификациите - половината от Герб, ДПС и Атака са бивши и настоящи комунисти или комунистически чада...

ГЕРБ ко става сценария се получи от днес започва режисурата Ви само ,че този път постановката ще се гледа от по -сериозна публика нали занаете ,че и етрополските прасета не Ви помогнаха миналия път, пък и това лято пороите донесоха доста камъни и този път стрелбата може да е и по-точна.

Всеки мери със своя аршин.Боко,многократно ни е показвал аршина си-сутрин сантиметър,на обяд метър,вечер милиметър.

Герб " се страхува, Герб се " опасява".... Изобщо " Крадецът вика дръжте крадеца". Похватите и методите в борбата за власт и управление са еднакви при всички водещи български политически партии. Само дето Герб се ползват с медиен комфорт и вместо да работят " в ползу роду" , с поведението си внасят хаос в страната. Сега като си осигурят победата , наистина ли другаря Борисов ще отстъпи мястото на министър Председател на младата другарка Л. Павлова? Днес тя седеше до дясното му рамо в Парламента, а и диета пази за сваляне на излишни килограми и добра визия.

7/8 ( нерегистриран ) 24.07.2014 11:01 "ревете селски идиоти"... Идиоти са тези, които пак ще дадат на маймуната автомат!!! Само идиоти като теб са щастливи в нещастието си!!! А за зимата - не се притеснявай!!! имаме опит... ФЕВРУАРИ И МАРТ 2013 КОГА УСПЯ ДА ГИ ЗАБРАВИШ???

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКВО НАПРАВИ БОКЛУШАРСКИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ - ПРОДАДЕ РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА БЛОКОВЕТЕ В КОЗЛОДУЙ НА САЩ! ТОВА БЕ НАПРАВЕНО ЗАДКУЛИСНО БЕЗ ШИРОКО ОБСЪЖДАНЕ И БЕЗ РФЕРЕНДУМ. НЕ БЕШЕ ВНЕСЕНО ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ Е ИСКАНЕТО НА НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН. ЧУКАТ ВИ ДЕНОНОЩНО, САЩ ИМ ВИКА БРАВО!

от дпс и бсп очаквам всякакви селски номера и повече...........

Гербажии или почвайте да работите или изчезвайте от политическата сцена ...Чули,недочули,видяли недовидяли ...Стига с тези полицейски похвати ,че всички са престъпници ...

цифро , не всички са престъпници ! само бсп са такива !

Ама ти правиш ли разлика между БСП и Герб? Егати наивника...чете са двете страни на една и съща монета, наричана БКП - още ли не си го проумял?

Може. Но поне ходят на работа. А ако наистина ти харесва поведението на перманентен бойкот, упражнявано от Герб, опитай се три (или повече) дни да не ходиш на работа. Съмнявам се, че работодателят ти ще се трогне от привързаността ти към Герб...

Система, която избира правителства е работеща. Система, която работи и дава власт няма защо да бъде сменена. Ако искаш промяна, убий системата - НЕ ГЛАСУВАЙ!!! 3 въпроса: Колко тъп трябва да си, за да продължаваш да гласуваш след като 25 години те обират с едни и същи постановки? Колко тъп трябва да си за да смяташ, че е възможно 10% малцинство да избере работещо правителство? Дори да предположим че това се случи, дали тогава на улицата ще излезнат само 10000 души???

че си тъп колкото си тъп е ясно, но защо ни го съобщаваш с такава гордост ?

А Вий, вий сте идиоти!

тъпи са само тези които отидат до урните за да узаконят властта на върхушката - нали знаеш че няма значение за кой гласуваш, а кой ти брои гласа :)

Братче, ако можеш да ми кажеш колко хора са достигнали да мислят по този начин, а? А, и на държава, която не си върши работата, защо трябва да и плащаме данъци? За бонуси на министерствата ли? Иначе след 20 години (може и по-рано) пак ще пеем по площадите "45 години стигат"! С 200-300 евро доходи и 500-600 евро разходи...

за съжаление по коментарите виждам че трезво мислещите са твърде малко... жалко за България, жалко за добрите хора... до истината народа ще достигне чрез своето страдание

Чули, разбрали - втръсна ми, интриганти бетер махленско ниво:-((. Но им е обичайния похват - предварително обвиняват други в нещо, дори в това, което те правят. Но пък кандидатурата на Лили вече била одобрена от САЩ???

БУДА и неговите плазмодии са с толкова увредени мозъци, че постоянно им се привиждат някакви конспирации. Те си мислят, че щом те цяла година се мъчат да провалят работата на НС, сега някой друг чрез техните методи ще ги прецака. Това е сериозно психическо разстройство граничещо със шизофрения. Те не могат да разберат, че са оставени да правят каквото искат, за да могат нормалните граждани да видят кой пречи на работата и на приемането на важните закони накрая на мандата. Ако не приемат актуализацията на бюджета, няма да им се разминат протестите на лекарите. Това ще го усети още служебното правителство, което ще е на ПРезидентката, Иво Прокопиев и БУДА.

Играта на "иди ми - доди ми" е патент само на ГРОБ!!! Никой друг няма право да играе на нея!!! Какво от ултиматумите на ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ изпълни правителството? Нищо!!! Трябва да са върне и да ги изпълни... Например - 7 МИЛИАРДА НОВ ДЪЛГ ДА ВЗЕМЕ и зестра да ни остави. Като през 2009-та.С кво ша са хвалим на конгресите на ЕНП??? В БОН са изтъпани вожда и си каза: НАСЛЕДИХМЕ ОСЕМ МИЛИАРДА ? ЗА УЕСТИНГХАУС ДА ПОДПИШЕ.... А кой му го НАТРЕСЕ УЕСТИГХАУСА? Не стига, че му ги докарахме кат бяхме преди на власт..

ревете селски идиоти,това е позволено а и друго не ви остана.....каква зима само ви чака......на пролет няма да остане никой от храчещите тук

Герберастите да върнат откраднатите два милиарда на здравната каса и след това да се правят на нахални и тъпи политици.

Парите на мафията са в КТБ!!! БСП и ДПС искат да приемат закон и по този начин да ощетят народа да им плати заграбеното за последните 25 години от самия него още един път!!!! Няма толкова нагли и долни престъпници,като тази пасмина червени микроби!!!!!!!

Прав си, парите на мафията са в КТБ, само че, как тъй пък не си прочел, че най-много са източени от 2011 г, а в кюпа са Боко, Доган, Костов и Гоце. Между тях не само го няма името на Станишев, а точно обратното - благодарение точно на него, на Михаил Михов и Светослав Гаврийски не е изпълнен пъкления план на Боко да фалира банката, чрез нея да обяви и държавата за фалирала/ без значение, че банковата ни система е една от най-стабилните в Европа/, но да обвини други, майната им и на вложителите, важното му е / и на САЩ, такава "златна" марионетка/ да се върне. Предполагам си бленува как ще е на "на бял кон", но на мен защо ли ми се струва, че дори и по-късно да е, но ще го гледаме и мънкащ и жалък, и как все други са му виновни, а той пък хабер нямал:-((.

БСП и ДПС са Терористични организации бутат Банки и проливат кръв!!!

А после Буда, като един народен вампир изсмуква тази кръв.

Китайската комуняга еверест не знаели,че Вампира в БГ е БКП(БСП) Проклети изроди!!!

При толкова много депутати днес за кворум герб ще бъдат изиграни. ОСТАВКАТА НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА! А, ЧЕСТИТО ГЕРБАДЖИИ!!!

Това за което сега се карат и не могат да се разберат, ще им се стовари с пълна сила и в новия парламент. Но са прости и властолюбиви ( особено ГЕРБ ), до отврат. А и е много вероятно БСП, ДПС и ББЦ да имат по- голямо мнозинство от сега. Само дето мутрата клати държавата до катастрофа.

Мечтай си за мнозинство,ББЦ се разпада,Курвата БСП умира,а Турците никога повече няма да управляват!!!

остават мутрите честито но болшинството от хората са продажни ганьовции

Искам да гласувам за определена политика, а не за личности. И тази политика, да е в полза на българския народ. Толкова ли много искам? От политическите партии в парламента, не е ясно кой каква политика изповядва.

Хората имат често едно грешно разбиране. Хората в парламента са бизнесмени. Те се опитват да купуват гласове. Те се конкурират помежду си, за да бъдат избрани и биха си сменили мнението и политиките, ако това е политически печелившо за тях. Няма нужда непрекъснато да сменяме правителства, за да решим проблемите си. Повечето хора смятат, че за да решат един проблем, трябва да изберат правилните хора. Чудесно е да изберем правилните хора, но това не е начинът. Начинът е да се създаде такъв климат на обществено мнение и знание, който прави политически изгодно грешните хора да направят правилните неща. По този начин, без значение дали сме избрали правилните или грешните хора, те винаги ще вършат правилните неща.... жалко само че България е заложник на червени бабички, евророма, дпс и подобни

Всяка партия трябва да има определе политика във всяка една област. И на този който му харесва тази политика, гласува за съответната партия.

Е да де, ама трябва да се създаде от нас това мнение. А то какво става единия вика аз няма да гласувам другия вика и той. Защо бе джанъм, ми то нищо не можем да променим и това са хора които ужким са големи и отговорни хора. Няма как да стане в следващите 2 поколение, освен ако не се случи нещо и не се пробуди суверена, ама напълно!

Много добре казано, колега. Ще си позволя само да перефразирам последното изречение - "България е заложник на хора, които не мислят"

гдсподине Върхушката на ГЕРБ са наследници на най-алчната част от върхушката на БКП.Така че тя е партия зачената във грях и ще бъде полезно за България да изчезне от политическата сцена.Дай боже.

Симеоне, най-алчната част от БКП е върхушката отишла в ГЕРБ. Ти си прав и сме съгласни. В БКП значи няма алчни, те са в герб. Следователно тази върхушка, която е в герб, трябва да изчезне от политическата сцена. Дай боже!!! Така е логично!

Следете отблизо коварните и лъжливи комунисти. Те са готови да продадат и окрадат страната винаги, щом се докопат до власт. Комуноиди, не пишете глупости, вижте реалността, докъде вашите избраници докараха страната.

Подозиращи и НЕвлизащи - с това се изчерпва работата на "депутатите" от ПП ГЕРБ, която свършиха за една година. Ако бъркам, моля да ме поправите или да ми припомните, в какви законодателни промени участваха или в приемането на какви закони, това което им е работата.

еи хареса ви да не работите еи! godina i dva месеца! баси говедата сте вие бе нещастници!

Обявявам за талибанска всяка партия която от тук нататък иска да управлява сама цялата ни държава. Това се случва само в най НЕдемократичните държави. Ако се окажеме в това положение означава, че сме ПЛЕМЕ което има нужда от вожд и в този смисъл наистина най-подходящ е бб.

УВАЖАЕМИ ЖУРНАЛИСТИ ВИЖТЕ КАК БЪЛГАРИТЕ КОМЕНТИРАТ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ - ТОВА СА ВОПЛИ НА ЧЕСТНИ ХОРА ПОСТАВЕНИ В БЕЗИХОДИЦА. ВИЖТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ - ГОТВЯТ СЕ ЗА ПИР СРЕД ЧУМА. ВИЖТЕ ЧИСЛАТА КОИТО ОСТАВЯ ТОЗИ ДОСТОЕН ЧОВЕК ОРЕШАРСКИ СЛЕД СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ. ВЕЖТЕ И ПОКАЖЕТЕ ЧИСЛАТА НА ОНЯ СЪСИПНИК И ДЕБЕЛОСЕРКО ОТ БАНКЯ СРАВНЯВАЙТЕ И АКО СТЕ ДОСТОЙНА ЖУРНАЛИСТИКА ГИ КОМЕНТИРАЙТЕ ТУК. ВИЖТ ЗАПЛАШИТЕЛНИТЕ ОПЦИИ НА РАБОТОДАТЕЛИ И СИНДИКАТИ - ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ ИЗМИТАНЕТО НА ТАЗИ ПАПЛАЧТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ПОВСЕМЕСТНО

Тъпанари? В смисъл,че бием тъпана ли?

Тъпанари такива!

Да-а-а...виждам, че тебе вече те е "оправил", т.е. изгладил ти е мозъка. КонграЧулейшънс, значи!

Тъжничко ли ти е инсектицид?Вашите маймуни се провалиха за 1 год....това си е рекорд и сега ви чака тежка зима,няма да ви пускат в мазето на топло по цял ден да храчите и по някоя стотинка да заработвате .....БГ най-накрая ще се отърси от този фалшив комунизъм и крадливата шайка която създадоха

Обявявам за талибанска всяка партия която от тук нататък иска да управлява сама цялата ни държава. Това се случва само в най НЕдемократичните държави. Ако се окажеме в това положение означава, че сме ПЛЕМЕ което има нужда от вожд и в този смисъл наистина най-подходящ е бб.

Явно "гражданина" от селски произход визира с писанието си Русия,КНДР и Куба...аз съм съгласен с това:)))

Аре пак почнаха тия гербаджии. Като пумпали се въртят.

ГЕРБ трябва да влязат само, ако оставката е точка първа и единствена от дневния ред. Щото освен КТБ, комунистите искат да прокарат и промените на Коюмджиев относно Южен Поток.

ГЕРБ, вие имахте 4 години да покажете модерно виждане съгласно наименованието си. 4 години роднините, обединени в партия под лидерството на една мутра, се награбиха, опоскаха и сринаха държавата. Сега отново не се спират пред всякакви гнусотии, за да махнат всеки от своя път. И ако сега милиционерите отново яхнат народа, ще видим такива теща, да които не сме и сънували. По същество се възражда крайната десница, но не от истинските десни, а от някакви производни на ДС и органите в техния най-неприятен, нелеп и неприемлив вид. А от такива можете да очаквате нови затвори, концлагери и убийства под благовидната форма на запазване на демокрацията. Гответе се за ексцесии.

Прав си, ама в замяна на това ГЕРБ провеждаше така бързо и леко всякаква американска икономическа, военна и политическа политика, че такова подлагане няма в цялата нова Българска история - при това напълно без никакви облаги за страната, дори с повишено ресурсно източване! Нима не мислиш, че този ентусиазъм,. които медиите у нас раздуват от радост, че ГЕРБ ще управлява наново не се раздува от САЩ - осул, осул, а може и ачик ашекере?

ГЕРБ-това е гробокопача на комунизЪма и за това хората гласуват за него ако още не сте разбрали тъпи селски лейки!!

ERROR 404 - GOVERNMENT NOT FOUND!!!

Вече казах,че нещата вървят нормално.Обичаме отвреме навреме да се сменя този,който ни налага с дряновата гьосторица,обичаме и вярваме на управниците си- ей го, станишев вече е европейски гражданин,данчо ментата чрез комисия ни убеди,че намя " Мишо Бирата",борисов твърди,че сме след Германия по цъфтеж,но трябва да стягаме коланите..... изобщо всичко си е ,както трябва.

Бързат с оставката и разпускането да не изтърват "ваканцуването" което ще е доста дълго а за някои постоянно за да имат време да си похарчат паричките отзаплати и подкупи-лобиране.Иначе тези дупетати вече 20+ години си правят игрички в парламента на гърба на България и нейното намаляващо и застаряващо население.

ГЕРБ подозира, през цялото време на управление на Орешарски вие все подозирахте, но си останахте само с подозренията, то за друго не ставате!

НАЙ-СЕ РАДВАМ И НАЙ-СЕ НАДЯВАМ С ПРЕМИЕРА ЗАЕДНО ДА СИ ЗАМИНАТ И АНТИБЪЛГАРСКИ ЗАМ МЕНИСТРИ ОТ ДПС КАТО ЮНАЛ ТАСИМ И БЮРХАН АБАЗОВ.....

100% подкрепям. Но моля за корекция в правописа...мЕнистри е жасяващо...

Пародия

ЗНАМ АМА НЯМА КАК ДА РЕДАКТИРАМ ПОСТОВЕТЕ А В БЪРЗИНАТА ПРАВЯ МНОГО ГРЕШКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ :(

Разбира се,че най-добре е всички от дпс да бъдат изметени,но помни ми думата,че след това голямо плюене срещу БСП то дпс ще стане втора политическа сила.Дано да съм лош пророк.

Пародия

АКО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДОПУСНАТ ТОВА ЗНАЧИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ! ДАНО НАИСТИНА ДА СИ ЛОШ ПРОРОК НИЩО ЛИЧНО ;)

В грешка си, никога не са си тръгвали и отново ще бъдат там.

Кой пи кафе с Местан.

Че то и ГЕРБ бяха оставили миналата година касата с бюджет до септември. Какво толкова се възмущават! Така и никой не понесе вина, че ни откраднаха здравните вноски!

Не трябва да се актуализира бюджета ,защото на Боко са оставени 8 милиарда в резерва и сега иска и още от актуализация за да могат с Цв Цв и президента да крадат по-лесно и да купят и фалшифицират изборите.Хора излезте да гласувате ,за да може по-малко да фалшифицират ГЕРБ ,защо ще ни оставят до просешка тояга.Децата са им в Америка и те ще се изнесат там ,не им вярвайте.Те са крадци и изнудвачи,дано господ не позволи на децата им да похарчат откраднатите от нас пари.

ЗА ТЕЗИ 8 МИЛИАРДА ОТ РЕЗЕРВА КОИТО ВИЖДАМ ЧЕ СА НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА 3 МИЛИАРДА ОТ ТЯХ ДОПРЕДИ МЕСЕЦ ГИ НЯМАШЕ И ГИ ИЗТЕГЛИХА КАТО ДЪЛГ АМА ТИ СИ ВЯРВАЙ НА ЧОБАНА...... НО ПОНЕ ОТВОРИ САЙТА НА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ И СЕ ОБРАЗОВАЙ!!!

Че и господ намесваш в писанията си. За първи път виждам вярващ социалист!

Като споменаваш Господ го пиши с главна буква, ей, да не казвам какъв!

А какъв ще бъде следващия премиер?Не ми се мисли....

Поправете си правописа - "пупулисти" не е правилно.

Колеги, пишещи тук, не ви ли дойде до гуша от тези клоуни в НС, без разлика на партийна принадлежност? Докога ще ги издържаме с мизерните си доходи и ще трябва да ги търпим?? Вече наистина нямам нерви, не се издържа, от сутрин до вечер едно и също, някой казал нещо и Вундеркинга от Банкя моментално се изхожда по въпроса, а тук списващите журналя, естествено, сервилно наведени, моментално ни осветляват за мъдрите мисли, родени от двете гънки на милиционерският мозък.....

ами какво правиш тука, че и червена пропаганда пускаш, ами изчезвай, у лево!

Не пуска червена пропаганда. ББ има точно една гънка в главата. Това личи и от неспособността му да състави едно смислено изречение, за аналитична и логически завършена мисъл не говоря, абсолютен простак. За съжаление и другите не са по-добри. Та се чудя за кого да се гласува, дали за едната гънка или за този дето грешно чете имената на назначените от него министри от листче, дали за униформите, или за мамин прасчо. Няма за кого. Всички са бандити шуробаджанаци. Трябва да се вдигнем и сами да си изберем хора, а цялата стан да принудим да повърне краденото и изчисти усраното за 25 г.

ДОВИЖДАНЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!!

Забрави да кажеш"Добре дошъл" на Банкянският икономически гений, куха герберастка лейко....

Пародия

НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ САМО ТИ СИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН ЧЕ ДА ВИЖДАШ КАТО КОН С КАПАЦИ БСП ИЛИ ГЕРБ!!!

Кухи лейки сте вие селски 15/15..не се ли видяхте,че на магарето сламата не можете да разделите но сте си зомбита и такива ще си умрете....озлобени ,оскотели и вечно бедни...младите си намират и работата и парите а вие глупави пенсионери......киселото мляко и.......хапчетата