Първите тела от сваления самолет пристигнаха в Холандия

Два военни самолета, превозващи 40 ковчега с жертви от сваления в Украйна самолет, кацнаха във военновъздушна база край южния холандски град Айндховен.

Обратно в новината

Коментари - Първите тела от сваления самолет пристигнаха в Холандия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съжалявам много за жертвите и съчувствам на близките им. Не понасям обаче двуличието на Света, в който живеем. За огромна трагедия се окачествява това, което се раздуха от медиите и за което почнат да се пишат глупави обзори и събират безсмислени мнения. Така се формира и мнението на обществото. Всички останали трагедии, които се случват ежедневно по света и остават нечути и невидени според нас не са трагедии явно. Както и да е този инцидент е да припомни, че Светът не е безопасно място, каквото си го представяме в главите си, всъщност стабилността се клати все повече и повече и за това сме виновни всички ние - чрез ежедневните си постъпки или неинформираност. Да, съгласен съм, че свалянето на самолета е безсмислен акто, но точно толкова безсмислена е и смъртта на деца от малария всеки ден.

Нещо не ми е ясно? Има загинали хора/мир на праха им/, но никъде в международния информационен поток не виждаме снимки на опечалени. Тук виждаме официалната власт, а къде е народа? Когато се случи в Малайзия даваха и чакащите близки, а тук ... никой?!? Те нямат ли близки, които да скърбят? Хора спрете да се карате помежду си, а се обединете. Бавно ни изтребват като мухи, а ние се караме помежду си. "Разделяй за де владееш". Кой го беше казал?

Ти тъп ли си, или на такъв се правиш? Журналистите от самото начало бяха държани на разстояние от близките на загиналите. Дори веднага след като стана известно, че самолета е бил свален, на летището беше отделен сектор за близките, който беше отцепен от военни и журналисти не се допускаха. И слава Богу, само това им липсва на горките хора - да им навират микрофони и камери и да ги разнасят по вестници и списания, за кефа на сеирджии като теб.

ПУТИН=ТЕРОРИСТ ПУТИН=КАГЕБИСТ ПУТИН=АГРЕСОР ПУТИН=УБИЕЦ НА ДЕЦА ПУТИН=ОЛИГАРХ ПУТИН=БИН ЛАДЕН

Путин обрича Русия на разпад Жалко за древните български създатели на Киевска Рус

Поклон пред невинно загиналите. Непознаването на материалната част винаги създава проблеми: Очакваният резултат от попадането на ракета Р-60 изстреляна от Су в двигателя на Боинга е бил двигателят да се запали, като самолетът продължи в същата посока и падне около руско-украинската граница. На практика обаче се откъсва крилото и машината променя посоката и се насочва към вътрешността на Украйна. За да не се случи това минути след следва запуск на БУК. А и някой тиловак е издънил четата, като не е заредил храна за 8 часовия полет. Разбрал е по някакъв начин за афиф ситуация и е врътнал далаверка. Очаква се някой по високите етажи на разузнаването да поеме отговорност за провалената операция като се самоубие или бъде самоубит. "Отбой" за всички драскачи.Следваща тема по която ще се плаща е "Къде е Сеньор Амигос Диспечерос?" Су стреляло по Боинга също е свалено. Пилотът?

ГЛЕДАХ НА ЖИВО ПО СИ-ЕН-ЕН АМЕРИКА КАК КАРАХА ТЕЛАТА В ХОЛАНДИЯ И АМЕРИКАНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА ОБЩО ВЗЕТО ПОЛЗВАШЕ ЕЗИКА НА НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР - КАКВИ ВАРВАРИ БИЛИ СЛАВЯНИТЕ И ПРАВОСЛАВНИТЕ И КОЛКО БЛАГОРОДНИ И ЧОВЕЧНИ БИЛИ ЗАПАДНЯЦИТЕ .... ЧОВЕК СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА ЧУЕ ЗОМБИТО ...

Голям смях е, когато червените дрогари твърдят, че западняците били колонизатори, когато последната останала колониална държава е Русия, в която са затворени близо 180 народа, чиято земя и култура е извзета от москалите, а те самите са навряни в краищата на империята и от векове насилствено русифицирани и претапяни.

Спри се малко. Живот в лъжи е просто съществуване. В един момент психиката не издържа този духовен товар и се срива. Не ти го пожелавам. Желая ти доброто затова ти го казвам.

Скъпи холандски търговци на роби,прекупвачи на кървави диаманти,наркотици и собственици на публични домове!Вашите американски "приятели" чрез украинските им държанки убиха скъпите ви сънародници,които вие изпратихте по въздушно трасе над военна зона.Не знаехте ли?Съмнително е.

Скъпи тъпи гошо, иди в Холандия и се обърни директно пред холандския парламент на холандски! Там хората са толерантни и ще те изслушат.

Значи , дъщерята на Путин е робиня в Холандия....

http://novorus.info/news/obshetvo/25536-ot-afonskih-mo nahov.html

Като гледам ентусиазма, с който се заработва по тая любима тема за западните средства за дезинформация... Вече имам чувството, че cnn са свалили самолета!

Върнете дъщерята на Путин от Холандия по същия начин на баща й

Стана ясно, че на 17-ти, когато падна самолетът, е бил последният ден от тренировките на НАТО! Практически няма вариант, в който да няма купища записи от случилото се!!!!!! Къде са?!!!

Сигурно Полският Президент беше'свален'от НАТО преди време,а?????

протестър! Къде пише кой го е свалил! Пише, че със сигурност има записи, но не ги показват!

Летецът на полския президент бе посъветван от руските диспечери поради гъстата мъгла да отиде до друго летище - но подпийналият полски президент напсува руснаците и му нареди кацане в пълна мъгла и самолетът се разби във високи дървета около летището...

Да покаже пред света простотията си,която всичко комунисти и промити от тях мозъци рано или късно показват!Комунистите са 'копикетс',но по-далече от върха на носа си не виждат и по-добре....Само така Хората рано или късно виждат колко са жалки и мизерни като същества,защото комунист личност никога не може да бъде!!!Това показва и винаги е показвала Русия.

в момента русия разбира че украйна е суверенна държава населена с украинци-патриоти и няма да се пречупи толкова лесно въпреки доставките на оръжие и на наемници

И каква цел преследва Русия, като свали самолет на Малайзия?

Да покаже пред света простотията си,която всичко комунисти и промити от тях мозъци тано или късно показват!Комунистите са 'копикетс',но по-далече от върха на носа си не виждат и по-добре....Само така Хората рано или късно виждат колко са жалки и мизерни като същества,защото комунист личност никога не може да бъде!!!Това позва и винаги е показвала Русия.

Каквато и когато взриви Чернобил - д а покаже че пияници не могат да правят нищо

Всеки Боинг е част от Нац сугурност на САЩ и ... може дистанционно да се влияе върху управлението му. Свален е сракета Р60 изстреляна от самолет Су25. Удря десния двигател и откъсва крипото. Обръща се на 90 град и тръгва да пада не там където са очаквали сценаристите, а в зона извън бойните действия. За да не стане още по-голям гаф -следва ракета БУК ,която го удря в носовата част. Застрахован за $97 млн срещу военни действия. Не е заредил храна /кетъринг/ на Шипхолд.

и боингите на руските авиолинии ли??? идиото

...това за застраховката ..."иди-доди"... ...Но за "кетъринга" ????? ми идва в повече... ...чак такива "скръндзи" да са тези фашаги,че да икономисват и от последното причастие на обречените....не ми го побира ума...ВЕРВАЙ МИ....

Жалко само, че заради международния престъпник от КГБ Путин страдат милиони честни руски хора. Сталин и Хитлер си имат добър ученик в негово лице. Дано само не ни навлече в нова световна война. Не са виновни комунистите, а бройки ненормални алчни техни ръководители.

Не Путин ти е виновен, гледай на запад и ще видиш дузина виновни.Ама така ти плащат - така пишеш.

Това с гледането на Запад вече не върви. Забраниха им на дузините да ходят там....:D

Съмнявам се точно човек с твоето занимание да познава "честни хора".

руските терористи или както ги наричате опълченци имат такова оръжие, каквото им подари путин. И понеже са грамотно обучени и не толкова пияни, затова и бъркат. за съжаление резултатът е 298 на нула за руските терористи .

Русия въоръжава и вкарва терористи в съседна държава след като не успя на майдана да сломи духа на украинците. Въпреки руските снайперидти убийци хората прогониха путлериската сган от Украйна. Сега рашистите вкарват бандити в украйна за тормоз на населението за да избият пеещите птички и жужщите пчелички.

Трябваше да се кръстиш арабин или поне ром. Манталитетът ти е цигански, както и начина на мислене - не влагаш смисъл, само лаеш.

Кметът на Ворсхоотен иска Мария Путина - голямата дъщеря на диктатора-уби..ц да бъде изселена от Холандия въбще Малката живее в Германия Какво търсят в гнусната Европа тези рускини?

Ти пък чий дириш в Европа?

Ми България е в Европа и той е в Долно Уйно и какво да прави човека, по неволя е в Европа, а по манталитет в някоя арабска държава, дето убиват жените с камъни.

Това не може да стане най вече поради това,че в страната мъжете са обърнали табелата и ако се случи то ще е очевадно, че е с умисъл

Аз лично нямам нищо против рускините, срещу украинките също, все пак не сме Хонландия

какъв родител е ХЛО, щом собствените му деца са избягали толкова далеч. човек , който не може да уреди собствения си живот, не става да управлява и влияе върху живота на другите. Да сте чули на някой ръководител на друга държава децата му да са избягали на 3000 километра???

След 2та Световна руснаците трябваше просто да изселят 100% от населението на Германия в Сибир,около Каспийско море и подобни райони.Така нацистите нямаше сега отново да подклаждат нова война.

Само Путин не почете с изказване или с телеграма съболезнования за жертвите което е още едно доказателство че се чувства виновен.

"Ако искаш са разбереш кой е убиеца, виж кой първи се кръсти на ковчега" Кръстника

Най-лошото в случая е, че загинаха отново невинни хора. Странна е реакцията на Холандия - нима не са се сетили, че врейки свои контингенти от военни по целия свят, подобно на други богати и добре устроени държави, че може да пострадат по някакъв начин и те. Мислят се за застраховани и богоизбрани. Жалко за хората, но правителствата на много държави подстрекаващи бедните към война са за разстрел.

Много бих искал да не загиват цивилни ,най-малкото деца,заради военни действия, но уви. Надали близките на загиналите ще направят нещо по въпроса...

Май пак ще летят отидоха в военната база на нато в холандия

само 40 трупа....???А нали бяха 300 пасажери........???

може би холандците нямат повече самолети ....???

Путин дебне!

МИР НА ПРАХА ИМ !!ТЕЛАТА ПРИСТИГНАХА!!!!! Не е ясно защо всички в холандия и чак след престой няколко месеца в военна база на нато ще бъдели предадени на близките така казаха по БНТ

Всички в Холандия, защото най-много са жертвите оттам, а и защото имат техниката за идентификация на жертвите. За някои тленни останки идентификацията може да отнеме часове, а за някои- 1-2 месеца, защото не се знае в какво състояние са (изследване на ДНА). Веднага след като ги идентифицират, ще ги предадат на близките им.

Това всичкото, със свалените азиатски авиони, попада в графата ''нелоялна конкуренция''! Сетете се от кой! И на кой му издишат валутата и националните авиолинии! А това, че е над Украйна се нарича с един куршум два заека!

Интересно ми е дали в експертизата ще участват и руски специалисти за да се контролира автентичността на изследваният и последващите ги заключения. Понеже попадат под атаката на западните свръх независими медии. Живеем в свят на лъжи и масови заблуди.

Руснаците хич ги няма по манипулациите и фалшификациите.Те са добри когато трепят западни народи,дошли да ги крадат.Надяваме се всички,че ще спазят традициите си,а англичаните се надяват Ламанша да ги опази от танковете.

Ти си живо доказателство, че руснаците са специалисти по лъжи и манипулации! Да не говорим, че навремето успяха да убедят масово пролетариати по цял свят, че строят по-добър строй за трудещите се, а в същото време строяха гулази и рай за НКВДшки сатрапи и доносници. Излъгаха и Щатите да им доставя оръжие и материали.

Руските Гадове са убили 250 холандци в малайзийския самолет. Сега е време да платят обезщетение тия РУСНАЦИ.

Последно по CNN казаха 590 холандци, какви са тези 250 холандци! Русофил такъв. ТРЯБВАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ВСИЧКИТЕ 590! И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ДЕТО ЧЕТЕМ ГЛУПОСТИТЕ ТИ РУСОФИЛСКИ!

накрая ще плаща Украйна, заради това че е заблудила авиокомпанията относно безопасността. Има едно "но" дали няма да изчезне като държава преди края на разследването

самолета е свален от Украйнска ракета въздух-въздух, такаче не е ясно кой ще плаща.

Как разбра бе "холандецо"? Как можеш да обвиняваш без никакви доказателства? Нещо повече следите водят до укрите и техните покровители САЩ които не представят данните от военния си спътник бил в момента на катастрофата над самолета? Защо не ги представят? Защото следите водят до Хунтата!?

Абсолютно вярно!Прати им макя си да и платят първо на нея два три дни.

Руският блад,отдавна е доказъл,че за него,човешкият живот е нищо. Др.ЛилиПутин,уверено тласка русията към пропаст.Кагебистчето,допусна поредна грешка,вече няма спасение за неговият режим.Сега ще започне да демагогства,че "фашистите-бандеровци"са виновни,но желият свят вече е настръхнал против тази комунистическа клика.

Неведоми са пътищата капутинови, а трол4ета? Капутин е МЕГАБОГ. То бива култ към ли4носта ама ... култа към Сталин едно време нищо не е бил. Ако го среща някой ден ще го питам, колко милиарда е платил на медии, тролове и подлоги, 4е да се превърне в БОГ-а на нисшите 4ервенотиквеници в изт4на Европа, които е станал :))))

НАТО трябва спешно да вземе мерки, за да изрита руската гладна проскубана мечка мечка от Украйна. Например като изпрати самолетоносачи и установи зона, забранена за полети. Може и да помогне на украинците с оръжие и инструктори. Вън руснаците от Европа, свобода и демокрация за Украйна

ако искат да не видят повече самолетоносачите си, то нека да ги изпратят. Русия не е Ирак или Афганистан и НАТО го знаят, никога няма да изпратят каквото и да е.

Правото и истината са на страната на Русия! Аман от фашистките номера на киевската хунта и Прасенко!

точно така на путин аверите са все терористи

НА ПУТЯ ПРИЯТЕЛИТЕ СА: КИМ С КУЧЕТАТА, КАСТРО ДЕТО В СТРАНАТА МУ ИМА САМО АМЕРИКАНСКИ КОЛИ ОТ 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК /ЖИГУЛИТЕ СЕ СТРОШИХА/, АСАД УБИЕЦЪТ НА ДЕЦА . БЯХА И САДАМ И КАДАФИ, АМА НАТО ИМ СТРОШИ ТИКВИТЕ.

пияни руснаци и оръжие на едно място... естествено, че ще има жертви... пусито да каже, кой е дал ракети на русопитеците, а украинците да ги пуснат тези матрьошки и да влизат в ЕС

Руснаците са едни терористи и империалисти, които открито искат да разделят една суверенна държава. Това са те - една чума, която не пожелавам на нито един народ. Сега азиатската кочина ще бъде съсипана от санкции...

ЧУК

Моята версия е -НЕДОСТАТЪЧНО ГОРИВО на БОИНГ 777! Грешка при изчисленията за зареждане.Не за първи път се случва!Пълен 117 тона керосин за прехода- Амстердам -Куала Лумпур!На мястото на катастрофата пожар с едва стотина литра керосин!Може ли да бъде съвпадение катастрофата с войната в Украйна ?Напълно е възможно!Първо телата на мъртъвците ще дадат много сведения на патоанатомите!Едно от най-важните-имало ли е внезапна разхерметизация на корпуса на самолета!Има ли остатъци от бойни части на ракета по самите тела....и т.н!

руските говеда си похвалиха в туитър, че са свалили самолет...после се оказа, че са свалили по грешка пътнически самолет и побързаха да изтрият написаното, но късно... Сега азиатската кочина ще бъде съсипана от санкции...

Това с ковчезите - -бели-черни е вярно!! Гледайте различните телевизии!!

Днес всички големи европейски вестници излизат със снимки на жертвите и заглавия : ''Жертвите на Путин'' В понеделник теро-рашистката кочина ще бъде разкована от свирепи санкции и късане на дипл. отношения.

Близките са Подписали декларации, че тела на умрели там техни родственици ще могат да се използват за благородни медицински цели!!? Сега май Майданският сценарий има Втора част?! .. " О Майданя - обратно!"

Мхм, добре. Със сигурност е така

тези хора бяха убити за да се изчисти небето над украина от случаини самолети и руските зенитчици да стрелят спокоино по всички останали летящи цели в раиона, които са естествено украински и военни

Лекувай се!1 Ти си болен!!!

Това са глупости. Познавам едно момиче от полета и със сигурност не беше труп когато се качи на него!

Днес по Нова Тв даваха сърцераздирателна постановка. Две патки, пред летището , от което е излетял самолета дава интервю, в което акцент беше какво ще стане ако Холандия нападне Русия за да я накаже! Можете да си представите колко промивка има в момента на запад. Толкова жалки изглеждат холандците , когато сами използват съдбата на загиналите си сънародници за да печелят политически дивиденти за САЩ. Жалко!

още по-странно беше, че укрите качваха бели ковчези, а в Холандия военните сваляха черни...

ти си жалък! патките най-вероятно са загубили близък заради войната която запали путлер

не показаха близки, само купчина цветя и снимки...

Кой, каквото и да е загубил няма право да съди, клевети и внушава измислици без един грам доказателства. Ако си християнин трябва да го знаеш, но вероятно не си!

А БЕ ПАТКО ТИСИ ЗАБЛУДЕНА ОВЦА ПРОВОКАТОР!!!ВСИЧКО Е РАБОТАНА ХАМЕРИТЕ ЧРЕЗ ТЪПИТЕ УКРАИНЦИ-!!! А ТЕ СА И ДЕФОЛТ КАКВО ЩЕ ЯДЪТ ПРЕЗ ЗТМАТА НЕЗНАМ !! СТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ КОИТО ИСКА ВТОРО ГЪРЛО "УМЕН "

Погледни дали носа ти и върха на обувките ти сочат в една посока. По писаното следва да сме разтревожени!