Десетки загинаха при аварийно кацане на тайвански самолет

47 души загинаха, а 11 са ранени, след като тайвански самолет с 58 души на борда се разби при аварийно кацане. Машината е изпълнявала вътрешен полет.

Обратно в новината

Коментари - Десетки загинаха при аварийно кацане на тайвански самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил съм в този район, моите искрени съболезнования на близките на загиналите. Винаги преживявам по своему тези самолетни трагедии, но и пък познавам колко са ' силни " тамошните бури в това време на годината, макар и не така чести.

Орешарски е виновен.Пилотите са били съкрушени ,че е подал оставка.А къде са били хората на Б.Б ,да гасят.Или те са годни само да създават политически пожари .Бог да ги прости невинните жертви.

Аз съм чужденец, но пиша ''тайланДските''...Но Дир-журналистите пишат ''чусво, загаТка, обикновеННо'' и разни други думички, показващи великолепна грамотност:) Вземете мене бе, търся работа!

Без лоши чувства, но самолета е тайвански .

Обновили са го, преди споменаваха за ''тайлански''...

Едно време много държаха на грамотността и правилното изразяване, а сегашните "водещи" само ъ-кат, а-кат и мякат, а журналистите хич ги няма с правописа...

Май са стреляли с мечката Бук от филма Ловен Сезон!!

Айде сега някой да каже, че сепаратистите нямали ракети за сваляне на самолети!!! Русия е помогнала както с ракетите, така и с лошото време. ЦРУ имат неоспорими доказателства, събрани от фейсбук.

Са УСРА(USA) ша кажат "Сепаратистите с помоща на русия. Нови санкции"

Псаки: Нямаме никакви доказателства, но за нас-САЩ, е безспорно, че руснаците са свалили и тайландския ! самолет.Ще се наложи да изпратим самолетоносачи към белоруските брегове, за да спрем агресора!

някой много яко млати по азиатските авиолинии! Да не фалират американските?

Нещо много взеха да се трепят тия цигани бе...Малайзийци, мексиканци, тайванци- все французи....

ама накрая ще излезе че ти си най-ниското ниво на човешката еволюция!

ПИПО

Без съмнение са руските сепаратисти.

го е свалил! НАТО да ударят Китай!

Нерде Ямбол - нерде Стамбул ... Нерде Путин - нерде Китай ...

нерде НАТО нерде Украйна? нерде украински БУК, нерде още санкции?

Пореден повод да се наложат допълнителни санкции на Русия.

Е, мерси Дир-е! От кога саракзмът е забранен или се счита за нецензурен?

До всички коментиращи : Време е да си пийнете хапчетата и после пак ще пишете.

Украйнский примйер сказал па красньий толифон: Тъй, сльйшай меня, Абонга, нада задьержить йетат, Путина ! Дежурна Ушарка, баба Ви, Тодорка.

Плюйте Русия! Сега ще видите кон боб яде ли, усмихна се Путин под мустак! Аз може да съм Лилипутин, ама ръцете ми са дълги, достигат всяка точка на Земното Търкало!

Боже Господи, какво става със света! Почивайте в мир!

НЯМА СЪМНЕНИЕ И ТУК ИМА ПРЪСТ РУСИЯ И ПУТИН.ИМА МНОГО ТОЧНА И ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ КАБИНЕТА НА КЕРИ!КРАЙ НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ-БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТЯ,ЧЕ ОТНОВО НИ ПОДНЕСОХТЕ ИСТИНАТА!

Не не си на ясно! Пилотите били съкрушени от вестта, че Дудучето щял да се маха от политиката.

Путин е виновен

Има ли българи?

дир по-добре махнете коментарите под тази статия! терорусите се радват като деца!

Черните кутии сте покажат какво е станало.При всички случаи мъртвите няма да бъдат измародерствани и сте бъдат погребани както са полага преди жертвите от Украйна.

Ей, браво, дюшеш ви дойде тази новина, да се подигравате за Путин. Нещо уважение към жертвите?

ЦРУ вече даде ли становище за вината на руснаците?

ПРАСЕнко предаде на САЩ украински космически снимки от които ясно се вижда, че Путин е предизвикал катастрофата

всеки има близки, почти всеки пътува. Бог да прости загиналите и да пази всички пътници в небето и по земята! Да не забравя - и по морета, реки и океани. Всички. Дано е последната катастрофа.

Така е. Всички шегички под тази статия са доста неуместни и проява на много лош вкус.

Ах този Путин! И този самолет е свалил....

КАДЕ е Путин, има ли алиби ? Терористи ЗАЩО не подозирате ? РУСКИ СУ-25 не е ли бил наоколо? В РУСИЯ не са ли пушкали лофци ? Дрогари и дрогарки, дири и дирки, одговора на тези вапроси далжите на милйони истерезани пенцйонери НПО " Проснаст Памперс " Говорител: баба Тодорка

Нямаме никакви доказателства, но определено Путин е създал условия за тази трагедия! Нямаме име, чин ,националност, но някак естествено е хората да запомнят , че като нямаме, значи е Путин. Кратко е, може да го запомни и американец. Путин. Путин. Повтаряйте си го! Не е трудно!

Напълно е вероятно, къде 1995 година от Октябърск, Украйна, руснаците изнесоха няколко стари торпедни и ракетни катери за Тайван... които уж щяха да бъдат използвани за учебни цели. Виж значи от кога подготвят далаверата значи-)

Станишев е виновен

Този транспорт взе да става много несигурен в последно време. Бог да прости невинните жертви на тази катастрофа.

говорителката на държавния департамент на ФАЩ д. Псаки самолета е катастрофирал вероятно след акция на сепаратистите в Украйна.

Най-вероятно е руска ракета. (:

Пеевски е виновен. Удари самолет с парите на Бойко

К'о ста'а бе! Секи ден за да пада по един!!!

Путин и Русия са виновни.

На крива ракета, космоса пречел да лети!

Прав си, от блядовете нищо добро не е дошло!

Сороси виждате ли кво става винаги могат да те употребят в техен интерес само русия и путин да са виновни.

ААааааааааааааааааааааа Путин е виновен. абсолютно сигурно. И довечера като си лягате непремено погледнете под леглата. Току виж Путин е там и като нищо ше ви гръмне

Има загинали хора, как може да не ви достига акъла и да пишете такива неща? Грам състрадание няма у вас. Мисля че сте оперирани от чисто човешки чувства.. колкото и да сте, че може и да сте само двама двама...

ЦРУ има вече снимки на Путин, маскиран като храстче и с ракета на рамо да стреля по самолета

Има сигурни доказателства , че е свален с руска ракета ,,дъб,,-по нова версия на ракетата ,,бук,, - произведена в българия - в Банско

Это Путин виноват!

Драги, трябва да плачете и за самолет разбил се в Нюйорк с трима души екипаж.

И за него имаме данни , че е свален от група разхождащи се про-руски сепаратисти с цел обявяването на Аляска за част от Руската федерация. От джоба на единя ясно се вижда , че му е голям като БУК.

Сигурно пак Путин е виновен!

Имаме данни , че лично Путин с прашка е свалил този самолет. Имаме сателитни снимки и свидетелски показания на поне 300 фашизирани , пияни украинци. Трябва да му наложим санкции - да му спрем сладоледа на вечеря поне за 1 седмица.

Не с прашка, а по прашки...

А,бе тия от Тайван, Тайланд, Хондурас и т.н кога ще се научат , че тия работи на които са ги качили не са рикши или камили ,а самолети. Опитност трябва ,тренинг , рутина или както щеш го кажи.

Фани поразгледай електрониката си в къщи и виж на колко пише, че е произведена в Тайван. Има и произведена в Тайланд, макар и малко. Само произведена в БГ няма.

Нека ги произвеждат но да не ги ползват.Това има предвид колегата

TИPAMИCУ

фани..мани ама ако се поразгледаш по някои от електрониките що фъркат в космоса ще видиш какво пише но този който ти е писал"до Алекс" е казал правилно..Е, за това не те допускат до надписите с Маде из България, е да не си мислиш глЮпости.

Айде-е-е-е-е! Нови санкции срещу Русия!