Бареков: Ако медиите не ме подкрепят, ще се оттегля

Ако не получа подкрепа от българските медии, доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Ако медиите не ме подкрепят, ще се оттегля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се е притеснил палячото. Май ще трябва да връща парите.

Само който е достатъчно тъп не е разбрал, още от самото начало, че Бареков си беше един "проект"!

След като Славчев, дясната ръка на Дудука, го напусна и изобличи, а фурнаджийската лопата ВМРО се изниза по терлици, сега тъкмо медиите на Прасчо са последната патерица на политическия инвалид "Нецензурна България" ! Но дали БбЦ няма да се окаже политическа ЛаФка, която не си струва парите ?"

МНОГО ГАДЕН човек

Никой да не подкрепя тогова! Ако го направи да докаже официално защо го е наравил! Тоз не можа да си докаже финансиранията! Значи краде, или взема и няма да връща от разбойници!

Знае ли някой, какво стана с водещия на "НЕКА ГОВОРЯТ" Росен Петров ? Има мерак, да става министър на витрешните работи !...

Абе лайнар,нали щяха да те убиват още миналата година,стига се показва по телевизията.

Оттегли се! Още един Бойко ще ни е твърде много.

Ех, Бареков... това същото като миналогодишното ли е ???? В деня на размисъл... дето щяха да те убиват...

пари нема, действайте

Ако барека се оттегли , медиите ще го подкрепят . Аз също .

...бареков е национален резил и не прави ЧЕСТ НА ГЛ.ПРОКУРОР, НА МВР и СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ---ДА ДОПУСКАТ ТОЗИ ИСТЕРИЧЕН КРЕСЛЬО И ЛАБИЛЕН ИНДИВИД, ОТНОВО ДА РЕЗИЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА, С ИЗМИСЛЯНЕ НА НОВИ --- НЕДОКАЗАНИ "костинбродски афери" !!! Вече веднъж Прокуратура, МВР, ВСС и КС се подхлъзнаха - върху миризливото изпражнение--- на Бареков и Манолова ---като не санкционираха--не касираха избори 2013г., КОИТО БЯХА ОПОРОЧЕНИ ОТ ГАВРАТА НА бареков и манолова С КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ! И след като нищо не се доказа--- ЗАЩО бареков НЕ Е В ЗАТВОРА ??? НЕ Е КЪСНО-- И СЕГА--- БАРЕКОВ--- ДА БЪДЕ СЪДЕН--- за разпространението на нови "костинбродски афери" - по медии!!! Така съдебната система / силно критикувана и от ЕК / ще докаже докаже, че работи!!! Стига резил---

оставете бареков бе, кво е напраил той че така го мразите?

БЮРЕК, СУТРИНТА НАСТЪПИХ ЕДИН УПОТРЕБЯВАН, МРЪСЕН КАПУТ. АМА МНОГО ПРИЛИЧАШЕ НА ТЕБ.

какво общо имаш ти изобщо с медиите, че искаш отгоре на всички те л..й...на и подкрепа от тях? Единственият път, когато са ти дали власт и позиция в една медия доведе до разорението й. И до омраза на хората към нея, която те сега се опитват да измият някак. Махни се от очите ни, нагледали сме се на герои като тебе, дето си пазят бялата риза само за определени героични сцени от читалищно естество.

"Политикът" Бареков не знае, че медиите трябва да са независими. "Журналистът" Бареков не знае, че журналистите са неутрални, обективни и безпристрастни и не може подкрепят една или други партия - те служат на обществото.

Не бееее, той не иска такава подкрепа. Той плаче за безплатно медийно време... защото паричките свършихаааа...

Барека е без образование и стаж филолог-учител, съжален от ТЕ и уволнен, а също и от БТВ, беден безработен в ТВ7 изпълнява на пеевски акция 1 Атака с/у соб- ственици на вестници и пеевски ги купува. Акция 2 Мърсотии с/у любимеца му Б.Б. и герб, а също и глупости за Президента. Акция3 Костинбродси бюлетини Малоумие в комисиите е имало 3милиона от негласували и не са нужни 350хил с Мая създават смут било "Преврат и Мая става зам. Председател на НС, Барека МИЛИОНЕР политик и БЕЗБРОЙ ЛЪЖИ, ПРОВОКАЦИ И сега Медиите да го Подкрепят, а ТАМ Е ПЕЕВСКИ шефа му виж А.С. Бог наказва предатели на народа

а бегаи бе бараков *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай Барек! Както си " ...на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост.." , давай смело крачка напред!

и ти си изпя песента !

Ако не получа пари от Цветан Василев доброволно ще се оттегля от политиката,за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки.. Сбогом Бареков..няма да ми липсваш!

Кой си ти, Бареков, че медиите трябва да те подкрепят? Ами оттегляй се!!! То не бяха заплахи за живота ти, прощавания с майка ти, обещания на кило. Е, то си беше ясно, но сега цъфна. Няма вече кой да ти дава парички за реклама, за концерти, за офиси. Мечтата ти , че ще ставаш премиер на България се спука - и слава богу. Че на народа само това му трябва - още един луд за връзване. Събирай си партакешките и се измитай. Само едно не мога да преглътна. Че наивният българин или повярва на лъжите ти или си раздал бая пари за да му купиш гласа - те изпрати в Брюксел. Сега ще ни срамиш и там.

този Джамбазки не отиде ли в Брюксел от България без цензура.Може и да бъркам.Такова безочие - да се явява по телевизиите и да се отказва от Барека.Но то е в реда на нещата.То премиера Орешарски беше ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС - ВЕДНАГА ВЛЕД кОСТОВ, а сега пръв комуняга - техен премиер!!! А Корнелчето и тя беше на ръководен пост в СДС - а сега Боже, Боже иска да става председател на БСП. Не сме народ, а мърша а най-големите вонящи мърши ни управляват.

Днес като гледам Джамбазки и Каракачанов по една телевизия ми стана смешно и страшно.Докъде се докарват за власт. Сега правят друга коалиция - само и само да влезнат в парламента - сигурно е много доходно. Ама те нищо не знаели, не подозирали за Барека. Абе като сте такива тъпи - то хората го разбраха, не ставайте политици.Не избирайте такива нищо не знаещи и не подозиращи.Те не могат да управляват - те само крадзат - това го могат перфектно.

този съвсем луд. То верно и е доказано,че властта разболява душевно хората - най-малкото получават мания за величие.Ама този нямаше власт.Слава Богу,че му спря кранчето и няма накъде. Ще види парламент през крив макарон. Няма с какво да купува гласове и "наблюдатели".

Бареков, още ли си тук? Събирай Росен и другите боклуци и скачайте в някоя кофа за боклук, където отдаване трябваше да сте отишли.

аре, превключваме на задна, че взе да става страшно, доган почна да се сърди, а па и без кинти номерата ми не вървят.....най-добре у брюксел на дебелата заплата пък след някоя друга година ще му мислим към кой да се прикачим, ако има кой да плаща де

Дудук, свършиха парите. Ти отиде е Европа с подкупи на гласоподаватели.

Каква е връзката на този наглец с медиите? Всъщност, той няма връзка с нищо. Дори и с главния си мозък.

ще има ли още кебапчета на изборите или да си променяме полит убежденията ?

Е НАЛИ РЕСУРСА ОТ КТБ СЕКНА... КАК НЯМА ДА ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, НАЛИ ВЕЧЕ НЯМА ГОРИВО КАЗАНО Е - ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕ!

Колкото от по-високо паднеш,толкова повече боли! Николайчо,лошото на хубавите сънища е ,че накрая се събуждаш и разбираш,че всичко е било сън! Затова се разсънвай по-бързо!

МАЛОУМНИК....ПАРАТА СВЪРШИ...

Оттегли се и повече не се показвай , така за всички ни ще е НАЙ ДОБРЕ! Журналист поне да беше останал така по малко щеше да вредиш , ама ето на за нищо не ставаш!

Бареков, твойта стана като в приказката: "На крива ракета, космосът й пречи!"

Абе то нито журналист излезе нито политик , ами само подлъга наивниците преди година и 2 месеца , та ти повярваха , ама УВИ , ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО! СРАМЪТ ОСТАВА!

А може и друго да го боли и срама да идва в повече.

Дрън,дрън ярина ,както казва един журналист. То стана ясно кой е кокошката и кои са яйцата. Много от тях вече се изтъркаляха от полога. Остана само щраусовото.

Ей, дудук, не се отттегляй, а потегляй с 300- далеч от НС! Смешници и клоуни като теб не бива да припарват на разстояние от 100м от НС! Сега на кого ще правиш метани, за да се добереш във властта? На Борисов ли?- който до вчера оплюваше.. или на кого? Мръсен нагаждач!

Дудук, сложи си главата на раменете и мисли преди да дрънкаш, от медиите много добре те познават, ние зрителите - също, не ставаш за политик и парите свършват, оттегляй се навреме, защото си досаден и не ставаш дори и за водещ сутрешен блок в някоя кабеларка...

Не ! Никакви накиви оттегляници ! Всички сме минали през такива пориви на нашите измъчени постсоциалистически / не партиици/ бедни и необичани от КП- души. Ама ти сега си нещо друго Имаш си партия . Имаш си подържници , хора които няма да те изостават. Харесваше ми ,не ми харесваше - Сега се ядосвам от желанието ти да се оттеглиш. Това не ти е детска игра . Ти разбираш ли , че враговете на демокрацията само това Николай - чакат. Да те провокирапт и унищожат Защото ги е страх от тебе. Това е Ники Това е. Излез, извини се на хората , А бе ти малоуямен ли си като си говориш тия работи . От всяко нещо си правви изводите за да не губиш симпатизанти повече.

Ей, я да си пиеш хапчетата....

аз си мислех, че от тоя по-тъп няма, ама ти го биеш

да се маха и то по-бързо!!!!

Дудук, сложи си главата на раменете и мисли преди да дрънкаш, от медиите много добре те познават, ние зрителите - също, не ставаш за политик и парите свършват, оттегляй се навреме, защото си досаден и не ставаш дори и за водещ сутрешен блок в някоя кабеларка...

България да не ти е медия и народа да не е медийно издание та си турнал име на "партията" си "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА" ?! А що за стока си се виж сам на снимката. Беше с по-приятен и приемливи външен вид и поведение когато, за разлика от колегите ти истински журналисти, като мижав недодялан журналист обикаляше коридорите на властта и се радваше да можеш да се доредиш за запис изявлението на някой държавник или политик. Но за теб с пълна сила важат поговорките: "Наяла се въшка и изпълзяла на челото", "Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак" и "Волът рие, но на гърба му пада" и какво означават за теб си го мисли сам.

ЖАЛЪК МАЛОУМНИК , СТАНА ЗА СМЯХ И НА ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ , АМА ТАКА Е , САМ КАКВОТО СИ НАДРОБИШ НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ХА ХА ХА

Ще ме разплаче тоя палячо. Вече май не искат да го убиват.

Защо Медия Доган не ме обича вече?

Някой да му каже че съм разработил памперси за такива като него. И валидола е качествен, от Афганистан и Пакистан е.

Защо "медиите" , бе кретен? Медиите ли те избират и на медиите ли служиш? Не си ли избран от български избиратели ( странни хора, според мене) и не трябва ли да служиш на тях?

Наглост, наглост до безкрай. Осигури се до края на живота си с мястото си в Европарламента и сега го играе обиден. За да не се занимава с нищо, да не работи за България.