Проруски бунтовници свалиха 2 украински изтребителя

Проруски бунтовници свалиха два украински изтребителя, съобщи говорител на украинската армия.

Обратно в новината

Коментари - Проруски бунтовници свалиха 2 украински изтребителя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като загряха с пътническия Боинг, мирните сепаратисти свалиха и два летящи ковчега руско производство, вероятно СУ25. Като се свършат, Украйна може би ще си купи няколко по-читави от УСА. Тогава ще стане и по интересно. Жалко за пилотите, ако са загинали или попаднали живи в ръцете на човеколюбците-тероруси. . .

Украинската армия не иска да се бие с бунтовниците от Източна Украйна. Изхлежда, че проруските сили печелят битката.

Холандски слепоци, никога няма да разберете истина от англичаните. Издигнете американското знаме - от там натиснаха бутона за свалянето на самолета.

Генетично пияни Отрепки! Проруски, прокитайски, промарсиански - все едни и същи боклуци! Освен световни бедствия, друго не са способни да направят! Едно обаче е сигурно - всички са ПРО водката!

Стана ясно ,че руските боклуци наричани кой знае защо оръжие не могат да отличат Боинг от Миг !

Ти не си обективно. Ти си просто глупаво.

Uragan

98 трупа липсват от два едноместни щурмовика???!!! Все бях чувал за двойно виждане, ама чак 98-орно е нов Гинес рекорд.

СУ-25 НЕ Е ИЗТРЕБИТЕЛ! ЩУРМОВИ САМОЛЕТ ЗА ПОТДЪРЖАНЕ НА СУХОПЪТНИТЕ СИЛИ. ЛЕТИ НИСКО, ТАВАН 7000М. СКОРОСТ НИСКА 900КМ/Ч.

Според Уйкипедия Украйна е имала поне досега Украйна 35 самолета 30 Су-25 и 5 Су-25УБ. Самолетите от серия СУ са десет разновидности. И ние сме имали, но сме ги продали на Грузия.

тези проруски бунтовници много добре въоръжени, та чак свалят изстребители.Дали не си правят сами пушкалата или ги свалят с прашки. Браво, ама вие да не си помислите, че Путин ги въоръжава - нищо подобно.

Uragan

Всяко от поделенията на вътрешни войски в Украйна се занимава предимно с охраната на складове с оръжие или боеприпаси за мобилизационни нужди по време на война. Така че. всяко поделение на вътрешни войски които с такава готовност развяваха бял флаг пред опълченците, се явява истинска съкровищница за оръжие и боеприпаси. В ръцете на опълченците попаднаха депата на тежкото въоръжение на две дивизии с целия щат от танкове и бтр-и до сау, сзо и зрк, които вървят в щата на тези дивизии. Отделно са по-малките депа. По-голямата част от техниката не е обслужвана от съветски времена и е близо до състояние за скрап, но с повече находчивост може да бъде задействана. Тези депа бяха и причината Киев да не нареди на поделенията да пробият, а да охраняват тези оръжейни съкровища до последна възможност. Така че, колкото и иронично да изглежда именно Киев въоръжава опълченците с колосално количество тежко оръжие.

Ама тези руснаци са много зле. Като им свалят самолетите, как после ще им продават резервни части. САЩ трябва да почерпят направи. Предполагам Украинското правителство ще ни изпревари в покупката на Ф-15 трета ръка.

А колко струват тези изтребители ? Това означава ,че Украйна няма командване и армия ,само хубави жени ,които можем да приемем ,като бежанци .

Супер - затвърдиха отново негативното световно мнение, за това, кой сваля самолети над Украйна. На идиота му подай въже, и той сам ще се обеси. Обичам идиотите!

Ха ха, че либииците като не сваляха НАТО-вски самолети да не би да ги пощадиха бе? Радвам се, че гадната провокация на САЩ не успя да възпре опълченците да се отбраняват от бандеровското луфтвафе.

Не бе, не си разбрал: сепаратистите свалят само украински военни самолети. Как може да ти мине през ума, че тези високохуманни труженици с калашници ще посегнат на пътнически самолет? Заклевам се в честта на Путин, че не е възможно.

Доста глупаво изказване. Че си свалил изтребител не значи , че сваляш всичко наред. А и има неизвестни кой е свалил пътническия. По РТР Планета показаха, като местеха части на самолета, голямо парче от корпуса с дупка, която съвпадала за 30 мм снаряд на оръдието на украинския самолет, който е летял на близо. Показаха и изказване на министъра на отбраната, че руски самолети не трябва да се допускат над Украйна, че носели фотоустрйства и ако влезе , да се сваля. ?! И като си помисля, че цветовете на компанията са като руския трикольор, си помислям са надъхан недоучен пилот. Дори не ми се мисли защо самолетът е пуснат над този район, грозно е дори да го напиша, но си спомням за мините на пазара в Митровица, когато наблизо няма сръбски минохвъргачки, ако самолетът е умишлено свален, за да се прави пиар и да се натопи , в случая Русия, но няма да се изненадам, правено е вече. На комисията, която разследва, бих повярвал ако има руснаци в нея и те са съгласни.

Абе тия к'во си мислят, че това е игра? Че те до безкрай ще им освобоьдават, ей така, "децата", те ще убиват и никой няма да стреля по тях, И после Порошенко ще плаши с "десетки за един".

браво на донбасци и луганци! Те са истинските патриоти, а не бандеро фашистите които продадоха страната на МВФ/СБ. И то я продадоха с договори, напомнящи колониалните от 17-ти век.

да ги свалят,те са нелегитимни изверги,подклаждани от Запада

дира ... реагирали сте светкавично ... само за 24 часа и новината е пристигнала и при вас ...велики сте

За така наречените "бандеровци" май тук има да се въртим "кое е първото, кокошката или яйцето", защо много украинци посрещата нацистите като освободители(въпреки че не са) и от кого си мислят че ги освобождават. В навечерието на вт. световна, Сталин анексира приблатииските репубики(Литва, Латвия и Естония), води война с Финладия и я побеждава, анексира Украйна(!), разделя си Полша с Хитлер, има данни че Сталин е искал да анексира Ромъния и България, но не успява. Вие русофилите май признвате само "правото" на Русия да заграбва чужди територии и всяко съпротивително движение срещу тях го считате за "нацсизъм".

Вчера от Киев заявиха, че Русия им е свалила двата самолета, защото те са летели на 5,5 километра височина, а сепаратистите нямат оръжия, които да стрелят толкова на далеч. Мисля, че това изявление еднозначно определя като унищожители на малайзийския самолет властите в Киев.

оооо .... зависи какво са наредили на журналистите .... снощи испански канал 5 .... внимаваи вув всяка дума .... сепаратистите са свалили 2 самолета с оръжие надхвърлящо обхвата на оружието с което са свалили бойнга

Все пак в Украйна би трябвало да знаят по-добре, отколкото в Испания. От друга страна, Испания вероятно е подложена на зверски натиск заради гафа, който направииспанският диспечер, като издаде за изтребителя летял след боинга.

Всички ХОХЛИ да четат ! В Русия пенсиите са 2.5 пъти по -големи от тези в БГ. Цените на стоките от нърва необходимост на цена като в БГ! А руските офицери имат чест и с деца и стари хора не воюват! В украйна всеки олигарх си има частна армия с танкове ,ракети и артилерия , украинските олигарси с малко изключения са ЕВРЕИ! Пожелавам на опълченците още 20 да свалят до понеделник ! Президента Порошенко- Потрошенко го чака това което направиха с Мусолини ! Българин съм но ми противно от лъжите жидо-хохолите !

Ние сме на страната на демократичния свят и подкрепаме геноцита в Израел и Украйна, а Русия ще остане в свободния свят.

Провериха ли руските офицери дали пак на са избили 200-300 деца?

Провериха. Сега проверяват боклуците по форумите.

В Русия стандарта на живот е 8 пъти под стандарта в САЩ и ЕС И се влошава Честита победа на Газпорм-Лукойл = Ротшилд

Обиколи страните в европа с развит туризъм, виж кои са основните туристи и тогава ми говори за стандарт на живот.

Средно спестяванията на сащ-накско семейство са 6700 долара налични. Среден дълг на сащнакско семейство 750 000 долара и продължава да расте... Стандарт на кредит не е никакъв стандарт а доброволна продажба в робство...

Хотят ли русские войны? Спросите вы у тишины Над ширью пашен и полей, И у берёз, и тополей. Спросите вы у тех солдат, Что под берёзами лежат, И вам ответят их сыны, Хотят ли русские войны. Не только за свою страну Солдаты гибли в ту войну, А чтобы люди всей земли Спокойно ночью спать могли. Спросите тех, кто воевал, Кто нас на Эльбе обнимал (Мы этой памяти верны), Хотят ли русские войны. Да, мы умеем воевать, Но не хотим, чтобы опять Солдаты падали в бою На землю горькую свою. Спросите вы у матерей, Спросите у жены моей, И вы тогда понять должны, Хотят ли русские войны. Поймёт и докер, и рыбак, Поймёт рабочий и батрак, Поймёт народ любой страны, Хотят ли русские войны.

Добре де..още колко останаха? По мои сметки бройката на призимените се закръгли на 20.Интересува ме още колко останаха?

Говорят си двама: Страшна война върви, Русия срещу Украйна. Украйнците са загубили 15 самолета, 30 танка, към 500 войника и т.н. А руснаците какви са им загубите? Руснаците ли? Ами те не се явиха на мероприятието...

Добри учители имат украинците, усвояват им уменията. 1984 г. САЩ изпратиха командосите в Иран. Без да срещнат врага, американците загубиха един самолет Херкулес, 8 хеликоптера и 8 командоса.

Змията когато умира най хапе.Америка пред своя край е готова след себе си да повлече и целия свят.......

от 1917 г . все умира този капитализъм , и все ви дава пари на заем да не умрете от глад ! и децата ви все там бягат !

Ти някъде от страни ли наблюдаваш или си върховният арбитър?!

Припомни ми коя е страната е с най- голям външен дълг, коя страна скоро разпусна администрацията си поради несъсттоятелност да им плаща, че нещо не се сещам.

Руснаците водят война против Украйна без никаква цел и перспектива. Без тяхната намеса терористите ще бъдат изметени за часове. Това е абсолютно безсмислено от всяка гледна точка. Накрая така или иначе ще изгубят. Ще има и тежки икономически последствия и международна изолация. Твърдоглавието и надценяването ще им излезе скъпо.

след победата лисваше ни няма кой да ни забавлява

Идиотче, само това ли ти изцеди мозъкът. Никога няма да се научиш да разсъждаваш.

украйнските фашаги, десни сектори, свободи, бандеровци, власовци и крими контингента отдавна щяха да са изчистени и тикнати в затворите! САЩ осигурява въоръжение и оборудване на украйнската армия и я подпомага с около 250 "съветници", с военни части като Грейстоун и Блекуотър!

Uragan

Абе я раздуй как се намесват руснаците, че най-голямото доказателство за сега е изявление от рода на: Всички знаят Нещо което поне отдалеч се родее с факти? (без да се взима в предвид интрото на онлайн играта - уърлд ъф танкс)

Орлин Данев

Що се учудваш бе,колега? Те-соросоидите всичко знаят! На всяка манджа са мерудия и на всяко гърне-похлупак! :)

така наречените от теб терористи са 20 милиона, живеят на собствената си земя, в построените от тях домове и няма как да бъдат изметени от там, нещастнико. А за идолите ти от Майдана все някога ще има нов Нюрнбергски процес, геноцидът срещу собствения народ се наказва като престъпление срещу човечеството.

за последствията от войната в Югоизточна Украйна а те са най-вече трупове,цели,обгорели,разчленени или пък само част от тях............а всички те имат близки и роднини. Гледайки тези клипове ми става ясно че мир скоро няма да има,войната ще е до пълното изтребление или изселване на руснаци или украинци...зависи кой ще надделее,а виновника за всичката тая смърт и кръв потрива доволно с ръчички,плановете му постигат целите си..."След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието"-Збигнев Бзежински

Тия американски подлоги не разбраха ли че някой прекрасен ден ще бъдат наградени с екскурзия през украйна само и само путин да е виновен.Абе усърдието при тях винаги се награждава като снайперисти на майдана например и т н

СТОЙТЕ СИ НА ШИВАНИЯ КОНТИНЕНТ Ейййй, АМА КАТО ВИ КАЗВАМ ДА СИ СТОИТЕ ЗНАЧИ СЪС СИЧКИТЕ СИ ИЗПЕДЕРАСТЕЛИ НОМЕРЦА И НАМЕРЕНИЯ СИ СТОЙТЕ ТАМ......ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ТЕСНА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА

Еи-Й червено-платени мекерета на какво се радвате ? Тия про-руски свине свалиха и убиха 300 души вие се радвате е гати и малоумните про руски червено платени тролове от една червена медия!Ужас млади хора дебили ама не са ходили в казармата -пишат ли пишат ! Изроди сте вие!Стига сте подгъзвали на руснаците!

по случай победата на боко,бе протестърска твар.............марш оттука!

американски

Uragan

Ти да не си мислиш, че русофилите в България щяха да са по-малко ако сега начело на Русия беше да речем Александър пети - император всерусийски?

Днес са утрепали полковник от Нациската Гвардия...който бил наскоро награден от Фарашенко...Като гледам как върви, скоро Фарашенко ще награждава всичките си офицери посмъртно!!!

Абе то и дядото от Югославия ги тепаше американските невидимки с берданка .

Браво на донбасци!Здраво пипат момчетата,не си играят!

Шило

Пичове, и тук там, пички! Днес правителството ни подаде оставка. Викам малко да пооставим Украйна, и да видим ние какво ще правим...

Uragan

Едните измамници си отидоха (за сега) другите идват, макар и от същия дол. Дали да викам ура за "промяната"? Не съм навит.

И аз ще секрия при съотношение 10 до 15 в полза ан НАТО!!! Щом си толкова голем ти излез срещу десет човека, да ти скъсат задника от бой!!!

да се бият да дупка и последнят да изключи аец. колкото по-малко "славяни", толкова по-малко "фили"

АБЕ СВАЛЯТ УКРАЙНСКИ ПОСЛЕ ЩЕ СВАЛЯТ НАТОВСКИ И ТАКА ДО КРАЙ ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПОБЕДИ !!! А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СЕ НАМЪКНАТ В ЕВРОПА !!!!

ама се закъснели, русите са вече в Куба.

Имат повече самолети от нас .и днес два свалили а има още за сваляне

//novorus.info/news/obshetvo/25536-ot-afonskih-monahov.html

Както много пъти съм те контрорирал сега пак ще го отнесеш. Миналата седмица Ирак отказа Ф 16 и купи 8 руски Су30.Хем правителството на Малики е проамериканско Аз разбирам,че покрай грижите за камилата на моя бизнес парньор шейха не ти остава много време за просвещение.Но при това положение го карай low profile,А ти биеш тъпана и се набутваш между шамарите

В нета има на потрушенко му е казано да си върне киев и после към москва.Иначе го чака Гуантанаму.Америка води война с русия до последния украинец.

крим

_link

Вече са свалили 20 самолета /вкл. единмалайзийски/. Те разбира се нямат ракети. Следователно са ги свалили руснаците. Значи войната се води между Русия и Украйна. Путин естествено нищо не знае за това.

Русия струпа по границата 12 хиляди войници (от местното поделение) и НАТО се насра, ти ми бълнуваш за война.