ВМРО излиза от коалицията с ”България без цензура”

ВМРО излиза от коалицията с "България без цензура". Утре Красимир Каракачанов ще предложи решението да се гласува от Националния изпълнителен комитет на ВМРО.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО излиза от коалицията с ”България без цензура” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има пари - има коалиция! Няма пари - няма коалиция! Каракачанов - политик с прагматичен бизнес подход, защото политиката е нищо друго освен бизнес, целящ натрупване на капитал.

Нито Бареков е политик Нито Каракчанов е истинско ВМРО

Бат Красьо, кой очакваш да те взема вече на сериозно, след като вече си се прегръщал с такъв като Дуди Бареков? Дано да си осребрил добре прегръдката си, че това ти остана от деятелността ти в политиката. Амин.

браво

добре де , вмро излезе от всякъде , та им се наложи да влязат при бюреков . ма сега като излязат и от там , къде ще влязат ?!

ВМРО- какво е? събират се на чашка да отбележат някакъв ден?спокойно нацианолистите могат да минат и без тях.само джамбазки води някаква политика....но и него го няма вече....Те са карикатура-посмешище за националистите!добре че се наричат Организация а,не партия.

Нещо кукловодите съвсем объркаха конците напоследък щом отрочето им ,,България нецензурно"(грешката не е случайна)така бързо се оказа гнилата ябълка която все повече не искат да е в кошницата им.Боя се ,че и ,,автентичното "патриотично доста е поизгубило блясъка си през годините защото е изпущало повече пара през свирката .Народеца твърде много е огладнял но най има нужда от верни водачи и истинска справедливост.

Мижду нас си говорими, че Ники сае освинил, пък на тая снимка , изгледа като момченце! Дали пък, заръди Прасимир, така изглежда ?

Не съм се смяла от сърце така, както днес! Очевидно и Бог не е съгласен такова лайно като Бареков да населява българското политическо пространство! Това му е малко! Още какво ще види този психясал малоумник!

късно е ! вече сте мома употребена !

Чудя се защо Росен Петров не е избягал от този употребен презерватив Бареков?????

ми щото той самият е кондом употребен !

В никакъв случай не подкрепям Каракачанов, коалицийката с ББЦ е страшен гаф. Искам обаче да направя забележка на всички които наричат ДПС и ВМРО етнически партии. ВМРО НЕ Е ! Македония е територия на която живеят едни наши сънародници, на голяма част от които им е размътена главата.

така е каракачан - мислехте за по умен и даже те уважавах.имаш ли си представа колко много загуби?да не говорим че дудю и вашите пари изпапа!

старите дейци и комити от истинското ВМРО отдавна да са "свили сармите", т.е. да са потърсили сметка която се плаща само с кръв, на сегашните поплювковци от "четата" на "войводата" К. Каракачанов. Прави са хората, че с това име тези "политици" и "радетели" за идеята и делото на ВМРО само позорят историята на тази патриотична организация създадена за освобождението на поробената част на България след ревизията на Сан-Стефанския мирен договор и не постигнала крайните си цели и задачи поради вътрешни раздори и продажническа политика на тогавашните ни управници.

123edr324

разгеле, Орешака дада оставката

на крадливия и неморален във всяко отношение Ст.Софи - съвсем ще замръзне във времето...

Ако ВМРО искат да правят сериозна политика, трябва да махнат "македоно-одринска" от името си. Защото се получава етническа партия, което ще им създава трудности в ЕС. През 21 век могат да се нарекат "Обединена България" или нещо подобно и пак да вървят към целта си. Иначе, с това си име могат да останат само като кръжок по етнология и история на Балканите.

ами онова нещо Любен Дилов-син? Съвсем ще му се скъси езика сега. Боже, боже, прибери си вересиите...

Питам се дудучето ако не влезе в парламента дали ще има ресто и в какво ли ще се изрази?

боза...Крайно време е да се измисли тест за нормалност на всеки, решил да влиза в политиката. Това на нищо не прилича - боклук до боклука. А ние дишаме мръсния въздух от тях.

Хубаво общ Патриотичен фронт, ама да видим програмата първо! И кои точно са другите патриотични формации? Кои са общите им точки и по кои се различават? Щото, то патриоти - с лопата да ги ринеш. Ако питаме Борисов, Орешарски и Доган и те ще кажат, че са патриоти, ако ще имат келепир от това. А ВМРО доста се издъни с коалицията с ББЦ. Народът е казал: кажи ми, кои са приятелите ти, за да разбера, какъв си. Не може обществото да знае, от къде се захранва Бареков, а само Каракачанов да се е заблуждавал. Щом допуснаха един компромис, може и да повторят. Кариеризмът е лоша работа.

123edr324

КТБ фалира,нема пари,действайте

А такаааа!И какво правим сега-тъкмо старата лисица Софиянски лакомо се облиза и влезе в ББЦ,Каракачанов,взе че излезе-точно като в градската тоалетна.Ама какво ли се чудя като лидер на ББЦ е най-големия лай..мет в БГ.

Каракачанов винаги залага на куци коне. Нито една от политическите формации, с които се е коалирал досега не са били читави-Любен Дилов, Яне Янев и т.н. Жалко за ВМРО, защото тази организация е създадена като радетел и защитник на българщината, а в момента вегитира и гравитира около генно модифицирани структури на ДПС и БСП.

Свършиха парите ,кораба потъва,всички се разбягаха!!Очаквам скоро време и Дудуков да каже,че се разделя с ББЦ и да обяви фалит!!

ББ повече ли ви обеща ? Е вие сте си стари дружки , защо не !

Ако Каракачанов, започне да работи за присъединяване на Македония към България , има много повече шансове да остане в политиката и да го уважават.Инак и той е политически труп.

Тоя помияр що не вземе и той да обмисли отказване от политиката като другия кавал, Бюреков.

Мдааа, и тая лодка потъна, преди да извади ВМРО-то от дъното.

Ти мани другото, ами ако приемем, че ДПС са турска партия, а ВМРО - македонска, какво правим с Конституцията? Излиза, че една етническа партия иска да извади друга етническа партия от властта! Баси случката!

Никой отива при друг никой с надежда да станат някои, като да събираш две нули и да искаш да получиш нещо различно. А от страна на ББЦ от нула като извадиш нула пак си нула.

като събереш две нули се получава кенеф

ДПС врътнаха кранчето.

Не ДПС брате, време е на ДПС да затворим кранчето. За това мисли, за оцеляването ни като народ, тук влизаш и ти, и семейството ти, ако се сещаш.

Да чуя и аз една добра новина! По-добре късно, отколкото никога!

защо се дава трибуна на измамници?

КИНТИТЕ СВЪРШИХА! ПЪРВО ИЗБЯГА ОНОВА ПИШЛЕМЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА. СЕГА КАРАКАЧАНКАТА. ДНЕС ПЪК ДУДУКА БИЕ ОТБОЙ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ПОЛИТИКАТА.

posle ti-ti i bochku! sledva zaleza!

Заедно с ГЕРБ и ДСБ ,отново ще сме на власт и ние от ВМРО.

Краси, с който и да се коалираш шансове да влезеш в НС нямаш ! А иначе и Борисов , и Сидеров , и Барека се заричат да вкарат Доган в затвора и да изолират ДПС от властта, пък слухове разни се носят , че и Борисов, и Барека и кой ли още не се договарят тайно за коалиция с турците! Като не харесваш ДПС защо направо не се обърнеш към Конституционния съд да преразгледа решението си относно етническия характер на тази партия? Защото може би и ти заедно с Барека сте участвали в задкулистните разговори с Доган и не сте се разбрали кой кое министерство да хване? Ех ти, Големанов, Големанов...

Това е новата коалиция "ДЕ-ФЕ-КА-ЦИ-Я"

Каракачанов - издънка на оранжев земеделец /по страшни от комунистите/, който няма нищо общо дори в произхода си с Македония - за сетен път извърта надебелелия си з....к...Чудя се кой би гласувал за такива?!

Абе те много от македонските комити от онова време не са били от Пиринско ,ама воюваха и ляха кръвта си за свободата и обединението . Но за останалото сте прав!

Затова писах, че няма общо дори с геопроизхода си...Но такива като него са свикнали да плуват като гьобре в политическата помия...

От тия по-големи фурнаджии няма ти каам,няма.

Скъпи тролове, колеги, къде изчезнахте....... ех и вие ли изоставихте нашия вожд Бюреков. Нашия бъдещ министър председател не заслужава такава участ. Ми, дайте едно рамо, да поработим малко без пари!

ВМРО - Вътрешна Македоно-одринска Революционна Организация, оглавявана от русенец, ченге на ДС. Бах ти и войводата.

Защо не направят една коалиция -БМЧ/ български и международни ченгета / и тогава да участват с ясни позиции за всеки.Ще получат поне 1 000 000 гласове.

Изобщо не съм изненадан от тази раздяла. Каквито и апетити за властта да имат ВМРО, все пак не можаха да преглътнат маниакалното поведение на бареков.

Ам чи не го ли видяха овреме, та чак сегинка? Май не получиха каквото очакваха...

За пореден път се доказва,че докато имаш пари и масата ти е пълна на нея винаги ще имаш приятели.Изпразни ли се-отиват на друга пълна маса,а ти оставаш сам.Друг е въпроса за приятелите.

Дудука е просто поредният проект на Партията. Срамът остава за гласоподавателите му. Най-малкото защото се продадоха толкова евтино.

Бреееей,усетиха мЪ ,бреееей...

всички политици играли голо влакче.наи отзад бил боико , по средата другите и барекла била наи-отпред и крещяла:завартете, завартете.тези по средата викали:нам е все едно.боко викал:харно си варви..harno..

ВМРО някакъв кръчмарски вариант на Атака ли се превърнаха напоследък? А беше име символ и означаваше чест

По времето на прадядо ти...

браво бе мазни тапаци !!!

дудучето с пинокио само останаха другари,ся ко праим?

Каракачанче, хората помнят как купувахте цигански гласове с нашите пари от КТБ, под диктата на сокола и дебелян. Мноого сте мръсни вече...