Черните кутии от MH-17 ще бъдат разчетени във Великобритания

Черните кутии от полет МН17 на малайзийските авиолинии са предадени на британски експерти за анализ по молба на Холандия.

Обратно в новината

Коментари - Черните кутии от MH-17 ще бъдат разчетени във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски високопоставени разузнавателни източници са признали за сателитни снимки от които става ясно, че ракетата е изстреляна от РЕДОВНАТА УКРАИНСКА АРМИЯ. Ако някой не вярва да се поинтересува на link и да попрочете това-онова.Преди време един трол ме обвини,че чета само Правда. Ами сега това е американски сайт.

ПУСНЕТЕ ЛИНКА. Моля

Дир, няма ли да го видим, че и нее да имаме независимо мнение???

Кутийките може вече да са на бюрото на Обама.

Имаше един английски учен - Дейвид Кели мисля се казваше, който каза на ББС, че Ирак няма оръжия за масово поразяване (А ББС не съобщиха, кой им е източника, но казаха, че е високопоставен). Правителството заплаши, че ще ЗАТВОРИ медията, ако не кажат кой им е съобщил. Скоро след като ББС издадоха името на учения, тамошните спец служби го САМОУБИХА! Та същата работа ще стане с кутиите - информация, която злепоставя Украйна, САЩ или Англия няма да види бял свят!

Прав си! Нормалното е да бяха я отворили в присъствието на специалисти от всички засегнати страни вкл.и руски! А така истината е много вероятно да бъде манипулирана! Светът вече не е същия! Не властва правото а силата!

По руските (пък и съветските) земи в последния век (поне) да е властвало някога правото?

Истината ще се разбере след много години, ако все още не са унищожили света и има кой да я научи !

вече повече от 70 години не се е разбрала, въпреки че (комунистите) все още не са унищожили света! А важните документи за тази война или са унищожени или (все още!?!) засекретени - и в двата случая на руска земя! Само за Катин се "отпуснаха" да признаят нещичко...

и като си помисли човек, че всички тези напъни са за да се прикрият престъпленията на един фашистки режим! На къде е тръгнал този света!?!

ако визираш режима на Путин (на КССС - служителите на спецслужбите, членовете на корпорацията на служителите на спецслужбите в Русия, според бившия съветник на Путин Андрей Иларионов)

Нали разговорите на авиодиспечерите с пипотите се записват и на земята!. Защо не се публикуват, а се чакат само черните кутии?

Защото някой предвидливо ги е изтрил!Какво ще каже страната домакин ?

съмнявам се, че английските експерти ще дръзнат да противоречат на преднамерените изказвания на британският премиер Дейвид Камерън, относно това кой е виновен за катастрофата. Въобще защо им е да разчитат кутиите? Най добре да попитат Камерън. А може пък да ме опровергаят?

Черните кутии са били предадени с протокол на филипински експерти, които поемат ангажимента да ги предадат за изследване на ИКАО. Филипинците обаче, вместо на ИКАО ги дават на холандските представители в Украйна. Холанците пък ги изпращат във Отдела за разследване на въздушни катастрофи във Фарнбъро, графство Хемпшир, Англия. Този Отдел е в структурата на Департамента по транспорт на британското правителство, чийто министър председател е Дейвид Камерън.

кутиите са отмъкнати?

Досега поне 4-5 пъти са са са направили копие на кутиите. Русия, Малайзия, Холандия, Великобритания, САЩ... После някой по веригата е направил HARD-FORMAT. Нали вътре е някяква HDD или друга памет? После взаимно ще си се плюят на тема, "Имало ли е пилот в самолета". Истината никога няма да се оповести или ще е преиначена. Жалко за загиналите, при такъв тежък инцидент.

Всичко е на лента.

Трудно ще излъжат, руснаците вече знаят какво има записано - защо мислиш не ги дадоха два дни? Така че, объркаха им се нещата на пиндосите - най вероятно нищо няма да изнесат...

Не е възможно да се отворят без да проличи. Имат специални пломби!

Цял свят знае, че Британия/САЩ е страна от конфликта в Украйна. А холандските власти, като какви се явяват, че ще решават, какво да се каже от информацията?! От какво се притесняват, какво ще крият? Разследването вече е опорочено. Това не е международна комисия от експерти. Не може информацията от кутиите да се крие от Малйзия (като собственик на самолета), представител на производителя на Боинга и на Украйна (защото се е случило на нейна територия). В случая, редно е да бъде запознат с реалната информация и представител на другата заинтересована държава - Русия.

Както искаха и проруските (просъветските) "борци за свобода" - черните кутии трябваше да бъдат предадени на бащицата (тов. Путин) и каквото той реши - това ще е последната инстанция на истината. По-"чист" от тоя номер няма как да има!

Е, те затова ги предадоха на сина на Обонго-най-честните , хуманни и справедливи политици-новите господари на света.Ликуй лумпенче и цъкай с език.Ей затова от тук нататък никаква милост и съобразяване на Путин с никого.Като ще е гарга , рошава да е.

представляват и защитават интересите на роднините и сънародниците на две трети от зверски убитите (невинни и стойностни човеци, за разлика от изчадията-убийци)!

Още от самото начало руснаците казаха, че не искат кутиите. Защото пак нямаше да признят резултата. Щяха да кажат, че са манипулирали нещо.Сега руснаците им показват, че нямат съмнения в истината , че се надяват и ответната страна да е честна и се съобразяват с тях. Да се надяваме , че са разбрали правилно посланието им и няма да си позволят чак такива своеволия...

"Британските експерти няма да огласяват сведенията, а ще ги предадат на холандските власти, които ще решат какво да съобщят." :D Страшно независими експерти намериха.

НАТО, ЕС и САЩ са страна в конфликта срещу Русия, така да не вярвам, че ще кажат истината. Предполагам че сега модифицират записите, важните неща са показанията на радара, ГПС и записа в пилотската кабина. Само да кажа че всяка черна кутия е уникална и само производителя може да разчете записа, в този случай Боинг, цялата работа е не повече от час. Очаквам да бавят нещата една седмица. Също лежи и въпроса защо не се взеха показания от диспечерите, там също се записват всички разговори и радари, има слухове че случайно са изтрити.

Какво се карате? А вие на кой предлагате да се дадат кутиите за разчитане?? Самолета е американско п/во,двигателите английски-Ролс Ройс. друг център в света ,който може да разчита "данни" е този във Франция! Или може би предлагате да се дадат в заводите на Беларус в Минск или в Москва,Комсомолск на Амур?За ваше сведение гордостта на руското самолетостроене Су-100 е със френско-руски двигатели и италиано-френска авионика,италиански интериор и т.н.....В момента 95% от флотилията на Аерофлот е западно п/во,така че недай си Боже нещо се случи с техен самолет ,кутиите ще се разчитат или в Англия,или във Франция или в САЩ....това е обективната истина.

Във франция-Да,но не и в Англия-САЩ

В Москва има лаборатория , където се занимават с това, но всички ще скочат отведнъж. Като не си честен , не вярваш и на другите...

8901

Мир на душите им. Другото е мръсна игра т.е. политика.

Нещо не разбрах - самолетът е малайзийски, но холандците ще решат какво да съобщят!? Или по-скоро холандците ще съобщят това, което са им наредили американците! Ако това е "независимо разследване", то аз съм президент на марсианците!

Най-независимо разследване може да направи единствено ФСБ! Имат почти вековен опит в налагането на независимостта!

big_uncle@dir.bg

Дори украинците поискаха международно разследване - ако схващаш какво означава това. Т.е. - комисия с представители от всички засегнати страни и неутрални наблюдатели. А сега какво се получава - и можеш ли да си сигурен, че публичната информация ще бъде същата, както извлечената такава - при условие, че държавата, която обработва черните кутии, е пристрастна и зависима? В този случай бих вярвал повече на ФСБ, отколкото на англичаните. А ти вярвай ако искаш и в извънземни - твоя си работа.

... стана мижи да те лажем :) :) :)

До 24 ( нерегистриран ) 23.07.2014 16:58 А ти що си толкова прост? Защо няма независимо европейско разследване?Комисия от ЕС,новосформирана,независима? дори и НАТО е по-добре да ги прочетат,отколкото Англия-т. е САЩ?

Черните кутии трябва да се дадат на Обама. Англичаните да разследват "бозави" кутии.

Тва е като да възложиш на глутница вълци да разследва липсите в стадото с овцете. Къде са обещаните независими международни експерти?

Днес същите невинни и неможещи опълченци да свалят пътническия самолет са свалили на същото място ДВА украински изтребителя! ХА ХА ХА Поклон пред Жертвите на Руския тЕРОР!

VIPER

Стига писа глупости бе Изстребителите летят НИСКО , когато атакуват.Не е нужна система "Бук" , за да се свалят.Набий си го в кухата кратуна

не трябва да си набива нищо в кухата кратуна . в седалищните части трябва да му се набие нещо .

Да! Точно така! Същите невинни и неможещи опълченци са свалили и тайванския самолет.

big_uncle@dir.bg

Да. Също така са свалили и интелектуалното ти ниво.

наи новото е че олигарсите от русия са започнали да теглят своите капитали от англия и на някои голем демократ ще му духнат под опашката тези от лондонското сити!!!!!!!!!

VIPER

Камерън ли хахах Кара се на Франция , но продължава да продава оръжие на Русия..

Известният независим разследващ журналист от САЩ Робърт Пери разкри, че разполага с информация, според като малайзийския самолет е бил свален над Украйна от нейната армия и САЩ знаят това.

Мани го тоя, той е известно комунде, близко до Рейгън (и той комунде), освен това изявен путлерист, платен с рубли дирски форумен трол и т.н., след като не е съгласен с официалната, одобрена от обонго и политически коректна версия.

VIPER

САЩ смениха една камара версии , коя от коя по-невероятна.. Как пък поне ЗА СЕКУНДА не допуснаха , че може украинските военни да са виновни.. Те 100% разполагат с ПВО системи "Бук" и други подобни..

Е как да допуснат такова нещо? Нали целта им е дестабилизация на района и натрупване на армия в близост до Русия.

Вече зa светa и зa близките нa зaгинaлите истинaтa е яснa-сaмолетa е свaлен от укрите.aко не беше тaкa щяхa дa проглушaт светa aмa нaли гузен негонен бягa ! ще си трaйкaт кaто нaс....ни.

ХАХАХАХАХА, не е истина:))

Защо англичаните най-дълговерните съюзници на САЩ ще разчитат записите в кутиите? Защо не е под егидата на ООН? Кой нормален човек ще повяврва на честноста англо-американците?

Обама и Джон Кери вече подсказаха на света, какво трябва да бъде "открито" на записите. Едва ли някой обикновен простосмъртен британски учен ще се опита да ги разочарова.

Сaмо че нa престъпните ви лъжи никой нямa дa повярвa от тукa нaтaтъкa тaкa че зaписите ти си зaври в зaдникa или в онaя рaботa нa женa ти.

А ако не се справи сам, предлагам да му помогнем. Предполагам, че ще се намерят желаещи - пък и току-виж се успокоил!?

Треперете нещастни чизмари, толкоз напред сме с технологиите, че директно ще изкараме чизмарското джудже пряк виновник за масовото убийство и въжето в Хага меу не мърда.

"Напред сме" - ти къде се слагаш? Пък и сте напред само с лъжите и злобата. Яж си пуканките и не се обаждай.

Геен Зи, бите нах хаузе, Хер Дрислечек. Инак шЕ ви евем таковата.

Опa истинaтa ще се покрие-ингилизите ще ги рaзчетaт,ще питaт чичо Сaм кaкво дa кaжaт нa холaнците,a пък ония ще се консултирaт пaк с чичо Сaм,кaкво дa излъжaт светa тa дa потулят истинaтa и спaсят виновните Киевски фaшисти ! Aмa тия нaйстинa зa бaлъци ни смятaт,вече всичко е ясно ,дa влезе убития.Ето зaщо Обaмa зaпочнa дa дaвa нa зaден ход,щото aко обвини Русия или опълченците ще му кaжaт: " Я чaкaй пич,дaй дa видиме докaзaтелствaтa"aмa те не сa зa покaзвaне !!! Резилa нa СAЩ е пълен ! Къде е публичното,безпристрaстно междунaродно рaзследвaне !!!

Не бе...трябваше да ги дадат за разчитане в бюрото на Сухой Супер Джет с Комсомолск на Амур.Този завод е толкова напреднал технологично,че едвам смогва да прозиведе по 3 броя самолети годишно. А инглизите едни самолетни двигатели само могат да правят...както и радари и "черни кутии".....къде са тръгнали,ще оплескат работата!!

От Англия,кутиите отиват в САЩ.Правете сметка,колко обективно ще бъде разследването!

Ти що си толкова прост че говориш глупости? Лапе нещастно. Трябваше на путин да ги дадем. После ще имаш 100% точна дезИНФОРМАЦИЯ. Йакто е по руските...... аааа..... пардон... Путинските медии.

"Британските експерти няма да огласяват сведенията, а ще ги предадат на холандските власти, които ще решат какво да съобщят. " Е и таз хубава, нали щеше да има международно разследване. Така както подхождат всичко почва да изглежда много съмнително.

Нищо съмнително няма. Той доклада за случилото се е готов още в деня на катастрофата, ама все пак трябваше да се намерят черните кутии за да се спази хронологията.

Бе то май доклада е написан преди деня на катастрофата.

Всъщност според последни сведения, англичаните са изпитали затруднения с разчитенето на записите и са се обърнали с молба към Митето Пешев, да му изпратят кутийте и да се пробва да ги разчете. Така че, нищо не е сигурно до последно.

Брей колко денонощно развълнувани русофили! Предвид профила на стандартния русофил - селянин с ниско образование и ниски доходи, да се чуди човек как сколасват да пишат денонощно във всички форуми хиляди коментари!!! Особено са развълнувани по темите касаещи Русия и Путин!!! Виж БСП и управлението рязко ги зарязаха!!! ХАХА

Щом Кремъл хвърля толкова пари за тролове и пропаганда работата е ясна.Чувстват се виновни.Руския режим след 1944г в источна Европа е причина за смърта на 100 милиона.Вече мирните и цивилните жертви на руския тероризъм са 100 000 283 жертви.

Точно така! И най-много жертви даде България, която за 45 години соц от 4 млн. стана почти 9 млн.! Слава на САЩ че сега сме за 7 млн.! Това е много процъфтяване!

ТИ ЗА ДРУГАРСКИЯ СЪД ЧУВАЛ ЛИ СИ???????????

Трябваше да ги оставят руснаците да ги разглеждат. Там единствено можеше да се гарантира безпристрастно разследване. Това, че са страна в конфликта е без значение, защото Путин е добър и справедлив човек. Познава се по формата ушите и по честните му сини очи. Те са и технологично напреднала нация. Наскоро четох, че са на път да изобретят мобилния компютър, проблемът е че раницата с батерията била малко обемна.

Ако и ти крадеш като американците отвсякъде като долна циганка /САЩ/ и ти ще имаш парички да плащаш на най-добрите в света,а като ти свършат-нова война,за нови кражбички.Потъват,потъват вече. Дано Путин не им позволи да му обявят война !

Пращат се в Англия, защото там има специално оборудване за прослушване - могат последната секунда запис да я разбият до там, че да идентифицират каква и къде е била експлоазията. ПС Много е смешно когато отвориш форума и 99% от коментарите са на кремлински тролове - става малко очевадно братушки.

Подгответе се!Британците големи артисти,-Шекспир много на долу!!

"Британските експерти няма да огласяват сведенията, а ще ги предадат на холандските власти, които ще решат какво да съобщят"????????. Da saobchtat istinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, a ne da ja modifizirat!!!!

Е, сега я втасахме! Истината никога няма да излезе наяве, защото англичаните никога няма да признаят, че "совите не са това, което са", значи няма независима международна експертиза. Ами това можеше да се очаква, те всичко ще направят, но ще изкарат опълченците и Русия виновни. А сега и късметът им падна в ръцете! Не знам, как са накарали малайзийците да им предадат кутиите. Русия настояваше ИКАО да се заеме с изследването им като международна специализирана организация по въпросите на въздухоплаването. Да, ама не би! Сега чакайте предизвестената "новина", как Русия и опълченците задружно са свалили пътническия самолет, защото на тях (да се чудиш и да се маеш) им е било изгодно да извършат това точно в момент, когато САЩ и ЕС настройват целия свят срещу тях, когато се чудят каква санкция да стоварят върху руснаците.Ей на това му се вика абсурд!!!!

САЩ и Англия сигурно ще подарят на малайзийските авиолинии самолети . Огласиха , че вече нямат самолети а наскоро изчезна и друг самолет и са в колабс . За това са дали черните кутии в Англия .

> Черните кутии от MH-17 ще бъдат разчетени във Великобритания Ще четат, както дявола Евангелието.

Руснаците имаха предостатъчно време да свалят записите от кутиите. Те вече знаят какво има там. Затова спокойно ги дадоха.

Защо в Велкобритания? Защо не в Москва? Щом в бедната нещастна Холандия нямат даже 1 читаф магнетофон и 1 кадърен човек да го пусне, то в Русия има също добри специалисти - не по-лоши от британските и даже по-малко заинтересовани от резултата ...

Daarom! Не сте много напред с холандския, а? :))) А записите са изпратени в специална лаборатория във Великобритания, където могат освен да прослушат, да извлекат евентуално и друга информация

Warum e на немски, ама нейсе. Darum го разбрах, даже на този диалект. Какво ще наслушат бритите на всеки е ясно, те са заинтересована страна - съ същия успех могат да пратят черните кутии в САЩ или Русия. Там също имат много хубава техника и да "извлекат" каквато ти душа иска информация

Опълченците ги откриха и предадоха на Малайзия. Тя пък предаде кутиите на британци, които ще предадат резултатите на холандци, които да решавали, какво точно да съобщят и какво да скрият от информацията. И къде са тук независимите международни експерти?!

Или с други думи "опълченците" са предатели. Мястото им е в Сибир да копаят в урановите мини!

Тоя па - пак неразбрал! Как са ти дали диплома за основно, направо не знам.

Юдоукраинците да предадат записите на диспечерите с пилотите на Бонга.Финансирането им е директно от олигарха Коломойски, който на 110% ще намаже въжето. Да се разбере, защо изменят траекторията на полета?? Западът генетично е крадлив и лъжлив.Още от кръстоносните походи.Обраха Византия и Божи гроб, направиха банки.Отслабиха Византия и това е причината да падне под турско робство.След това избиха народа на Америка и заграбиха богатствата му. ..НАЙ ГОЛЕМИЯТ ИЗНОСИТЕЛ НА НАСИЛИЕ Е МОЯТА ДЪРЖАВА.АЗ НЕ МОГА ДА МЪЛЧА....Мартин Лутер Кинг

Напълно сте прав, според ICAO отговорни за разследването са производителя на самолета,собственика/оператора на самолета и авиационната администрация на страната където е регистриран самолета. Кви холандци, кви англичани се мешат без да са упълномощени от отговрните за разследването?

Аз знам какъв е записа от черните кутии "Путлер е убиец,Путлер е убиец SOS Путлер е убиец.."

Освен това като бонус ще се чува и гласа на полския недоклатко който се разби под Смоленск - той ще обвинява Путин и слави САЩ и лично другаря Обонго.

това ми прилича все едно юнайтед да играе със зенит на олд трафорд и да свири англ. съдия любимец на САФ. изкривена работа...

били по-изостанали в техническо отношение и от нас. Черните кутии правят записи за около половин час назад и ако е пълна най-старият запис се изтрива, а се записват най-новите. Не виждам каква е причината да се разчитат в Англия. А къде е т.нар. независима международна експертиза???