Холандия скърби за жертвите от полет MH 17 (видео)

В Холандия е ден на траур заради загиналите при катастрофата на малайзийския самолет от полет MH 17, излетял на 17 юли от Амстердам за Куала Лампур.

Обратно в новината

Коментари - Холандия скърби за жертвите от полет MH 17 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съчувствам на господин Ханс де Борст за голямата и непрежалима загуба. Скръбта обаче не трябва да затъмнява разумът ни. Не господин Путин предизвика тази война. Господин де Борст е сбъркал адреса. Писмото му трябва да прелети през Атлантическия океан и там може да попадне на правилното място.

Кой започна да ръфа Украйна парче по парче? Чий вицепремиер обяви, че събират парчетата от СССР?

Със сигурност най-тежка скръб е да загубиш близък човек по този ужасен начин. Ние едва преодоляваме загубата на по-възрастен член на фамилията, камо ли на единствено дете. Съмнявам се също, че Путин и тези около него имат чувстввителността да го разберат. Държат се като хора оперирани от човещина.

човещина за руските спецслужби! Ако някой все пак я прояви - или ще бъде застрелян в някой переулок, или ще го затворят (по скалъпено кокошкарско обвинение) в панделата, или ще го хоспитализират в казанската психиатрия, примерно. Случаи - бол! За каква човещина можем да говорим когато можеш да взривиш в предизборната си кампания няколко жилищни блока за да всееш страх, да припишеш взривовете на чеченците за да можеш да произнесеш култовата предизборна фраза "Да ги натикаме в нужника!"

Кво ревете, бе това е само началото!!!!!

Към съсипания холандски баща: "А що не благодариш на Порошенко, , холандски наркоман такъв?"

Към Каро: "Много трябва да си благодарен на баща си защото те е правил кога най-малко му се е е.ало"

Я ми обяснете, как е възможно да са разпръснати части от тела на около и да няма нито капчица кръв по тях!?? Да не говорим, че голяма част от тях са били голи и боси!! Специалистите криминолози са на мнение, че хората са били умрели много преди катастрофата! Американците във базата на НАТО в Англия дори ги домързяло да ги обуят и облекат и оцапат поне малко!! По добре да си признаят, от кои морги са ги натоварили? Как така, самолета е бил с толкова малко керосин в резервоарите, че тревата на мястото на падането е била изгоряла само на 10-15 метра? Би трябвало да е зареден с тонове гориво за полета до Малайзия?! Този случай прилича на уж "падналия" върху Пентагона самолет, само дето на "огнеупорната" трева пред Пентагона й нямаше нищо, свежа зелена...едно петънце нямаше?? А как мислите, скърби ли Холандия за стотиците дори хиляди убити мирни жители, деца и жени от Хунтата в Киев? Как може едно разследване да е "Независимо", след като се доставят черните кутии, на същите тези, които разпространяват негативизъм и омраза по Света : Великобритания - в Базата на НАТО - САЩ !! Би трябвало да има над 1000 роднини, приятели и др. на летището скърбящи за жертвите, но явно ги е домързяло да инсценират тази масовка от ЦРУ! САЩ имат програма за дистанционно водене на самолети от 30г!! Хората от Мостовете в Холандия под които минаваше кортежа с Кралицата си се снимаха с фотоапаратите си за спомен с усмивки на лицата - на това ли му викате "траур" в Холандия ? И случайно, всички катафалки бяха големи НОВИ Американски Автомобили ?? Всички вече знаят за информационната война, която САЩ и Англия водят срещу Русия! Този път Шоуто не мина Сорри ! : )

ПО СНН КОМЕНТАР НА 17. НА ВЪПРОС ,КОЙ ЗАБРАНЯВА ПОЛЕТИТЕ ИЛИ ПОЗВЛЯВА ДА ЛЕТЯТ В ОПАСНИ РАЙОНИ! СПЕЦИАЛИСТ ОТГОВОРИ! -ИМА НЯКОЛКО ОРГАНИЗАЦИИ, НО ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАКТЕР. ОТГОВРНОСТА СЕ ОСТАВА НА АВИЦИОННАТА КОМПАНИЯ. А АВИЦИОНАТА КОМПАНИЯ ИМА ПРАВОТО ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТРАНАТА ,КОЯТО Я Й ДАЛА! И КАЗА ,ЧЕ ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ СА ОТЧЕЛИ ФАКТА ,ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ,И СА ЗАБРАНИЛИ ПОЛЕТИТЕ НАД УКРАЙНА-ТЕ И ЗА ТОВА СА ГОЛЕМИ! БЕЗОПАСНОСТА НА ПЪРВО МЯСТО. НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОЧАКВА ПРОВОКАЦИИ ОТ ТАКЪВ РОД.

Холандия скърби, но роднини не виждам. Само едно писмо без реален образ зад него. Дано наистина всичко това е инсценировка, както някои подозират.

В Холандия правото на личностно пространство (privacy) е неприкосновено. Затова от уважение към близките на загиналите, те не биват директно показвани по телевизии и други медии. Даже вчера по време на кацането на самолетите близките стояха зад специално поставени паравани с черни платнища, които да ги закриват от медии. Това се прави от уважение към тяхното личностно пространство и скръб. Знам, че звучи странно за България, но това е съвсем различен манталитет и отношение към личността.

странно, Гери. Никъде в цивилизования свят не звучи странно. Нарочната демострация на скръб е характерна за обществата в Арабския полуостров, Африка, и разбира се циганите в България. Просто очакванията на участниците във форумите тук, е повлияна от това, което преживяват в България. А именно повсеместна цигания и опростачване във всичките му аспекти. Това разбира се не подминава и изразяването на скръб при трагични събития или при битови такива.

ПРИ ТАЯ СЪВРЕМЕННА ТЕННИКА ХОЛАНЦИТЕ КАТОЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЯ КОИ Е КОМАНДВАЛ ПАРАДА ЗА СВАЛЕНЕТО НА САМОЛЕТА!!! А КАК Е? ЗАЩО ХАМЕРИТЕ КАЗАХА ЧЕ НЕЗНАЯ СЕГА !!! А ЗАЩО ТОЧНО ТОГАВА КОГАТО СВАЛЯТ САМОЛЕТА ХАМЕРСКИЯ СПУТНИК (ЗАСЕЧЕН ОТ РУСНАЦИТЕ И ПОКАЗАН ПО ТВ И ОТПРАВЕН ЕС ??? НЕКА ВТОРИ И ТРЕТИ САМОЛЕТ !!! И ЗАЩО ЧЕРНИТЕ КУТИИ СА ВЪВ ВЕРГОТО КУЧЕ НА ХАМЕРИТЕ И ПОМНИТЕ ЕВРОПА ВСИЧКО ЗНАЯТ ТОВА Е СЦЕНАРИИ !! КАКТО И БЛЗНЕЦИТЕ НЕБОСТЪРГАЧИ - СВЕТОВНИЯ ТЪГОВСКИЯ ЦЕНТЪР

Всички скърбят за жертвите само хунтата в Киев е доволна.

Всичко намирисва на международен заговор!

...Някъде преди час,гледах репортаж от новините на някой си канал(не помня кой),от Холандия,където журналистката интервюираше граждани пред стена отрупана с цветя... ...ами те говореха с някаква щастлива усмивка,весели,все едно разказваха за някакво щастливо тяхно преживяване... ...темата ли е била разменена или дрогата им е дошла в повече... ...ебахти и кретените....

Човече, изостанал си с поне 1000 години от нормалността и хуманизма.

Живея от години в Холандия.След като изчетох всичките безумни коментари по-надолу по страниците, се убедих за сетен път, че преди години съм направила правелен избор.Малоумни европейци, промити мозъци, световни конспирации...Лош народ е българският, лош и зъл, комплексиран и малодушен.Българите в България никога няма да са в мир със себе си, защото липсата на себеуважение, няма как да води до уважение към другите...Как от толкова постови не прочетох десетина добри думи за невинните хора загубилиживота си поради ненаситната за власт руска олигархия.Засрамете се поне!

Видимо е че си живял/а доста време там и си започнала да ставаш като тях в мисленето.А иначе е елементарно за разбиране-пак казвам, ако човек си е запазил способноста да разсъждава,а не на където го бутнат от телевизора на там да върви:Путин мисля че доказа че е гросмайстор от световна величина.Направи учение за заблуда на едната граница и взе Крим без една жертва - и добре направи иначе и там сега щеше да са много жертвите.Та на фона на тези му способности, мислиш че е толкова прост и в негов интерес да свалят самолета-та те и без това винят Русия за всичко, и бунтовниците са в същата позиция - нямат никаква полза от свалянето, а точно напротив.Единственната полза от свалянето, виждаш кой я има, запада и Киев - без доказателства викнаха в един глас 'Русия и Путин' са виновни.Това е всичко което имат да повтарят това, докато тези с промитите мозъци, като теб повярват. Другата възможност е самолета да е по погрешка свален от бунтовниците.Но както-писах вече-какво прави самолета там,в тази рискова зона, където ежедневно се свалят самолети.Там са го вкарали украйнските диспечери, те контролират въздушния трафик през Украйна.И това е доказано и неоспоримо че те са го пратили там и никой не го оспорва.Самото падане на самолета в тази зона доказва че е бил там. Отклонен(наредено му е било) 14км от обичайния маршрут.Колко е просто за разбиране за мислещите.За това стой си там където си, вече си в тяхната матрица на мислене.

Примитивно като лекция от политпросветата!

Колко трогателно в стил 'западна преса' .Човека няма вина, че западната пропагадна машина така го е облъчила, че да мисли, че Путин и сепаратистите са виновни за свалянето на самолета.А и да не забравяме,че зпадняците са с изключително промити мозъци и общото интелектуално ниво на масата е доста ниско.Ако имаше бащата малко мозък щеше да разбере, че нещата не са такива(един ден сигурно ще го разбере, въпроса е дали ще се извини на Путин).А всичко е толкова просто за разбиране:Признато от всички -Самолета е отклонен от стандартния маршрут с 14км, иначе не би паднал там.Кой го е принудил да го направи и ако е станала грешка, защо своевременно не го е коригирал а е допуснал да навлезе в силно рискова зона, където, ежедневно се свалят самолети и стреля.Отговор:Украйнските диспечери.Ей така да му отговорят от Москва, с молба да поразмисли върху това.Иначе съболезнования на човека.

Да,така работи западната мединна пропагадна машина.Трогателно, сантиментално,лично - very touching - както биха казали те. Не забравяй, посланието е адресирано до хора с изключително промити мозъци, които здраво кълват на такива послания.Повярвай ми - от бил и живял там.

Освен да ти пожелая да ти се случи същото...няма какво друго!!! И тук става въпрос кой подклажда войната в Украйна преди всичко...ама на дървени глави е безполезно да се обяснява...

А какво ще кажеш за това кой започна войната.А що се отнася за пожеланията - с твойте камъни, в твойта градина.

ПО СНН КОМЕНТАР НА 17. НА ВЪПРОС ,КОЙ ЗАБРАНЯВА ПОЛЕТИТЕ ИЛИ ПОЗВЛЯВА ДА ЛЕТЯТ В ОПАСНИ РАЙОНИ! СПЕЦИАЛИСТ ОТГОВОРИ! -ИМА НЯКОЛКО ОРГАНИЗАЦИИ, НО ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАКТЕР. ОТГОВРНОСТА СЕ ОСТАВА НА АВИЦИОННАТА КОМПАНИЯ. А АВИЦИОНАТА КОМПАНИЯ ИМА ПРАВОТО ДА ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕ ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТРАНАТА ,КОЯТО Я Й ДАЛА! И КАЗА ,ЧЕ ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ СА ОТЧЕЛИ ФАКТА ,ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ,И СА ЗАБРАНИЛИ ПОЛЕТИТЕ НАД УКРАЙНА-ТЕ И ЗА ТОВА СА ГОЛЕМИ! БЕЗОПАСНОСТА НА ПЪРВО МЯСТО. НЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ ОЧАКВА ПРОВОКАЦИИ ОТ ТАКЪВ РОД.

всевъзможни методи за да погазят човешките права на хората по света! Те са способни да затрият всеки за да изпълнят пъкления си план-заробването на човечеството!!!

Когато западни фирми печелят големи поръчки на изток те наемат подизпълители на ниски цени. За свалянето на самолета ЦРУ си нае украйнци. Те го свалиха, веднага са обявени за виновни руснаци и сепаратисти а ако все пак се разбере какво точно е станало, тогава естествено са виновни украйнците, но виждате ли те са се объркали. А пък холандските гейове не пищяха, когато се избиваха руснаци и уклайнци, сега опищяха света. Холандия призна майданците и стана съучастник в преврата. Сега и гък нямате право да кажете!Пушете си тревата и не му мислете ЦРУ ще мисли вместо вас.

ЧУК

Който иска може да разгледа това видео в тубето!Предупреждавам,че не е за малки деца под осемнайсет! Ясно се вижда мястото на падане,че е обгоряло в радиус на не по-вече от двайсет метра в радиус! Самолетът е бил зареден с сто и седемнадесет хиляди литра гориво в Амстердам.Да е изгорил до мястото на падане към двайсет тона понеже до времето на катастрофата е изминал много малко разстояние от излитането си -Къде виждате на филма пожара от останалите деведесет тона гориво?Някой има ли си на представа какво количество е деведесет тона керосин?

ЧУК

Видеото е с заглавие 18+ Жуткое видео с места падения малазийского Boeing 777 рейс MH 17

Аз

Още нещо се вижда на този клип - разкъсани тела БЕЗ КАПКА КРЪВ НАОКОЛО! Пишеше някъде, че единствената кръв била в пилотската кабина. Та къде е кръвта на загиналите?!

Пропагандната машина на Запада, НАТО и САЩ е платила само на 2-ма дори не добри актйора да симулират страданието на семейство "загубило" своето дете! Питането е логично, къде са останалите 300 пострадали семейства ?? Няма ги нито на летището, нито при пристигането на телата в Холандия?! Те не скърбят ли? Това са над 1000 души заедно с роднините и приятелите им? КЪДЕ СА ТЕ ? ЗАЩО ЖАДНИТЕ ДА СЕНЗАЦИИ Журналисти не ги показват?! Или СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО всички "загинали" не са имали роднини?! И другия въпрос: Защо от 300 пакажера са намерени телата само на 200?! Какво е това НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ след като черните кутии веднага са изпратени в Англия във Военна База на НАТО ?! След като в Германия в Хановер е един от най-големите и добре оборудвани центрове в Европа за тази цел? Защо службите за сигурност на Зап.Украина са конфискували разговорите с пилотите от Диспечерската Кула в Днепропетровск? И не желаят да ги предадат на разследването?! В Украина войната се командва от САЩ - ЦРУ, това отдавна не е ТАЙНА! Първите пристигнали на огледа на телата специалисти от следственните служби на Днепропетровск, откриват множество голи тела без кръв в тях и с физически белези че са били починали много преди катастрофата а също така пластмасови банки с кръв?! А тези които са били "облечени" са били единственно с еднакви фланелки на Хуго Бос, и всичките боси ? Американските кукловоди явно ни имат за американски тинейджъри, които спонтанно вярват на всичко което им покажат по Телевизията и СМИ контролирани от Информационната Мафия в САЩ! Няма да се учудиме, ако Бойнга е бил ПРЯСНО БОЯДИСАН със цветовете на Малайзия в базата на НАТО в Англия седмица, преди да кацне в Холандия!! И още на КОГО Холандия ще изплати обезщетенията, ако "случайно" се окаже, че всичките 300 "жертви" нямат живи роднини?! Театърът е пълен!!

И с тези "черни кутии" - ойде катъро у гьоло!?

Холандия скърби за жертвите, Русия ликува, Путин се усмихва под мустак, унищожил 280 НАТО-вци, рейтинга му скочи на 280%!

Буш се налива с уиски, а в ирак маики плачат над 500 хиляди детски гроба, ти се прибираш и ядеш щастлив пуканки пред плоския си телевизор платен със заработени пари, който идват от продажба на петол в ирак, кръв на иракски деца за да ти дрънкатв джоба стотинки и бонбонки

Ти в кой холивудски филм гледа тази сцена нещо много нагласено ми звучи :D

Гледах раказът на една от свидетелите. Страшно!

От началото на конфликта САМО про-руските сепаратисти СЕ ХВАЛЕХА със свалените украински хеликоптери и военни самолети. Така че прочетете вчерашните вестници и тогава коментирайте.

Ако вярваме на всичко написано и казано до тук остават около 14 часа до разчитане на кутиите и предаването на информацията на холандците. Те какво ще решат да съобщят е друг въпрос. Само ме тормози съмнението да не стане - " опаа, при опита да се дешифрира записа беше изтрит погрешка".

От кутиите НЕ може да стане ясно КОЙ Е ПУСНАЛ СНАРЯДА!

може да стане ясно дали е снаряд, или терористи вътре

viliyan_koychev@abv.bg

напротив ... запис на всички разговори , на всеки звук в кабината .... секундата в която се появява всяка авария ... или отговаря на ... диспечера участва ли в играта... поразени са отделни агрегати ... стреляно е от суто или тотален взрив .... наверно бук .... по времето на взривовете определят и вероятен извършител ... всичко това вече го знаят руски и щатски военни ...

Момчета, стига сме драскали!! Събирам четата за Покрайната! Да видим какво се твори там!!

Коментара ти е малоумен и няма нищо общо с темата! Друг отговор не мога да ти дам!

Баба Вуна ще те глътне като шумящо аспиринче, дори и без вода! Явно си новак тука!!.. ... поне по телевизора не я ли видя?

..но си твърде безличен за нея.

трол -системата ползва известни имена!

А как този баща би коментирал, ако научи, че украинците са свалили самолета без мистър Путин? И как би реагирал за руското дете, което е било само на 3 годинки и украинците са го рязали парче по парче разпънато на кръст пред майка му, а после и нея са я влачили с танк, докато умре?

Аз

Усетиха се най-после и почнаха да фабрикуват и роднини на загиналите. Щото досега нямаше ни роднини, ни загинали.

Наборе , роднините вече получиха доларите за труповете на своите мъртъвци от болниците!! А на Майданя колко осмърдяни трупа изкараха за холивудските екшън -сцени??? Гръмаха само няколко наивни идейно протестиращи срещу Янукович!!?

поименно всички пътници от испанския ел мундо ...http://www.elmundo.es/internacional/2014/07/18/53c907bb268e3e4b6b8b4580.html

Аз

А... Не се и съмнявам, че има списък. С имена. Щото нали и паспорти има. Чистак нови. На близо 300 души, от 10-на различни държави, засгинали в един ден и направили си профили във ФБ също в един и същи ден, година по-рано, които профили не са използвали. Та... списък на загиналите има. Тела също има. Как, обаче, са починали тези тела, е съвсем друг въпрос. Въпрос, който досега никой роднина така и не зададе. Щото досега и нямаше роднини - нито един. Какво стана с предния малайзийски Боинг (с номер 9M-MRO) помним - роднините щяха да линчуват всички наред - щото имаше конкретни жертви с конкретни роднини. Този малайзийски Боинг (с номер... ха... 9M-MRD), обаче, се оказа пълен с тела, успели да се разложат за 2-3 часа, принадлежащи на хора без роднини... досега. Как пък няма да повярвам...

в крайна сметка е собственика на самолета, Малайзия. Защо предедените им черни кутии попаднаха в Холандия, а от там в Англия. Има нещо тенденциозно и стремеж за прикриване на нещо. Малайзия заедно с ИКАО трябваше да провери кутиите. Не и се позволи, както не и се позволи да разбере, къде е изчезналият и самолет.

Изчезналия самолет главно се търсеше от Великобритания, на която ѝ беше възложено това. Странно наистина, защо!!!

Англия предала кутиите на САЩ , там ги отворил лично Мекейн и със сигурност може да каже че путин лично е свалил самолета с прашка също така пишело и че от сибир е бил откъртен айсберга потопил титаник .

С тоя филм и театър някой може и да се разплаче.....Няма роднини няма близки цветя като в магазин барем ония си ги произвеждат.Нещо пълно безразличие по лицата.Имената на пътниците в фейса са направени миналата година на загиналите в една и съща дата.

покажи 2 ..3 ..профила ... само по имената нищо не откривам

Елиза ли ква си там не те знам ама си поредната куха лейка щом пишеш глупости че в донецк и луганск имало мирни протестиращи и украйнската армия нападнала мирно протестиращите проруски сепаратисти. Как може да са толкова лоши да нападат мирни протестиращи граждани твойте глупости който пишеш нямат граници! Гледам си много дейна вкоментарите си но си също толкова и малоумна или ни мислиш за глупаци че ще повярваме на глупостите ти особено за мирно протестиращите проруски сепаратисти

Какви са тези любовни обяснения, бе друже?! Ти си като съгрешила любовница!!

Постът ти показва единствено колко си елементарен! Освен това и се опитваш да манипулираш!! Никога и никъде не съм писала за мирно протестиращи в Източна Украина.

1) кое е лицето, което е наредило да се прекара пътнически самолет над зона, в която доказано се свалят самолети. 2) снимките и доказателствата от САЩ, моля, а не само 'ние имаме'. 3) ако Путин влезе с армията да охранява останките, дали това ще зарадва всички русофоби?

От къде на къде собственикът на самолета ще дава записите на полета на жертвите??! За тях се правят копия!!

Наводниха червените тролове. Толкова са много,че ще кажеш спечелили са ако не всички избори, то поне един. Като че ли не ги изритват от управлението :при Луканов, при танковете да дойдат, при Виденов и сега при Станишев. Само ми кажи как ще напишеш Русия - с главни буква или с малка както си написал България - продажник проклет.Що щеш още тука - път широк - бягай в Русия.

Сам си прави изводите са собствената правота

е персонален евродепутат на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.

Изтрийте този пост. Написан от Прост

Галактиката изстива!! Путин е виновен!

Така е!.... за малоумниците!?

не се прави на луд дали ти харесва или не е друг въпрос някой въоръжава тези хора Хората от източна Украйна (и руснаци, и украинци) се молят този ужас да спре, само че никой не се интересува от мнението им шепа хора са решили вместо тях

да, някой даде Х милиона долара на едни вандали.

И да има оръжия- ако хунтата си изтегли танковете , къде ще хукнат "сепаратистите""?, ненормалник? Да превземат Лвов??!

една от първите работи които направиха е да превземат казармите и боеприпасите.

Омръзна ми от пропаганда и откровенни лъжи от страна на западните медии , жалкото е , че и наще медии не остават по - назад с лъжливата си пропаганда , която обслужва Американските "демократи". Срам и позор

Защо дъщерята на Путин живее не в прекрасната Русия а в Холандия, както и децата на целия висш комунистически ешалон и там и тук ? На ли запада е гаден ?

само да ти кажа, че комунделите в Русия са опозиция на Путин.

Като додеш при нас -ще разбереш защо!!?

.. да си вземе и чукче с дървено секаче от бук!?

Моите съболезнования към бащата на момичето! Но трябва да го информираме или да му припомним, само преди седмица холандски съд постанови, че Холандия има вина за убийствата на над 300 бошнаци (босненски мюсюлмани), мъже и момчета в Сребреница по време на войната в Босна от юли 1995 г.

nai-absurnoto e, che vsichko tova e......zashtoto edna sutrin Putin neochakvano reshil , dokato priglajadal dvata kosuma na glavata si pred ogledaloto, che moje da izkopae malko gas v Ukraina i da go prodade za lichna pechalba. Kak da se jivee veche normalno, kato sveta se napulni s bolni mozuci i ludi idioti v politikata?

"Благодаря ви много, господин Путин, лидерите на сепаратистите или украинското правителство!" - Това писмо до Путин ли е, уважаеми ДИРници? Или до всички потенциални виновници за свалянето на самолета, ако изобщо е свален?

Пропуснах да добавя към предишния си коментар - полираните западни мозъци се мислят за някакво първо качество хора, а нас славяните - ни смятат за хора, чиито живот няма никаква стойност. Този баща дори не си задава въпроса колко са децата на Украина, убити от киевските хунтаджии и преките им инструктори от САЩ.

"Нет ничего более гнусного и омерзительного, чем так называемые украинцы! - Это отребье, взрощенное поляками из самых гнусных отбросов русского народа (убийц, карьеристов, пресмыкающейся перед властью интеллигенции), готово за власть и доходное место убить собственных отца и мать! Эти выродки готовы разорвать своих соплеменников, и даже не ради выгоды, а ради удовлетворения своих низменных инстинктов, для них не существует ничего святого, предательство является для них нормой жизни, они убоги умом, злобны, завистливы, хитры особой хитростью. Эти нелюди вобрали в себя все самое плохое и низменное от русских, поляков, и австрийцев, для хороших качеств в душе их не осталось места. Больше всего они ненавидят своих благодетелей, тех кто сделал им добро и готовы всячески пресмыкаться перед сильными мира сего. Они ни к чему не приспособлены и могут исполнять только примитивную работу, они никогда не смогли бы создать своего государства, множество стран гоняли их словно мячик по всей Европе, рабские инстинкты настолько въелась в них, что покрыли омерзительными язвами всю их сущность!" Отто фон Бисмарк (1815-1898 г.г.)

Объркали са заглавието. Холандеца е казал думите си към Путин и Русия, а не Украйна......В Украйна няма сепаратисти, а има РУСНАЦИ, които искат да завземат Украйна. Путин и Руснаците са намерили и Помагачи, за това си дело, които живеят в Украйна. Тези помагачи са така наречените СЕПАРАТИСТИ, които всъшност не са сепаратисти, а са просто някакви идиоти, продали си за-дниците на руснаците.

Зомби, ходи се лекувай!

искаха Крим и вече е техен без капка кръв. Ако искаха Донецк примерно, вече да е техен, не го ли разбра?

един обикновен човек в Холандия знае адреса на дъщерята на Путин и с кого живее? Да трагедията е огромна, но воплите не са в правилната посока. Дали не е част от пропагандата, преди всякъкви данни, да се внуши вина на някого, в случая Русия. Русия не воюва против народа си, воюва Украйна против хора живеещи на собстваната си земя. И когато 3 годишно дете е приковано за рекламно табло с пирони, направени са разрези в ребрата му за по-бързо изтичане на кръвта и майката на детето е вързана за бронетранспортьор и влачена по улиците. Когато бремени жени са задушавани. Това не е ли трагедияили това са руснаци, значи може. Двойните стандарти се прилагат за съжаление и при особено трагични случаи.

Това писмо, и особено 'ако охранявате с руската армия', само доказват размерите, чудовищните размери на пропагандната лъжа и измама. Този нещастен родител даже не знае елементарните факти - къде е паднал самолета.

Някои ще ме открехне ли защо са виновни от Вашингтон за войната, това е война в Украйна.Трън в очите им е Вашингтон на комунягите.Сигурно има защо да се плашат от него. Сигурно има защо английският да е официален език в цял свят.Ха се пукнете червени тролчета.Научихте ли ангийски? Сигурно много жалите,че руският за нищо не служи.Служи на нас българите да четем в оригинал РУСКИТЕ, подчертавам руските класици.

Зомби, ходи се лекувай!

Русия е единствения СТОПЕР на САЩ за глобално господство, и това си пролича в Сирия, САЩ искаха да прегазят с военна сила всичко що мърда, както го правиха и в Сърбия и в Ирак и къде ли не, но Путин намери мирен метод. Това много ядоса ОСама и съответно атакува Украйна за да направи бази там и да парира Путин. Само че Путин анексира Крим и сега от яд ОСама му преписва какво ли не.

Какво правеха държавни служители на САЩ, включително и Джон Кери в началото на преврата в Украйна. Не бяха ли действията им предизвикващи тези събития. Какво прави уж частната армия от САЩ, Блекуотър и други паравоенни формирования от САЩ в Украйна. Това ли е не намеса и невиновност. Действително трябва да си направен в поза 69 за да имаш такива мисли.

Влез и се разходи из разни търговски немски сайтове. Вероятно ще забележеш, че в доста от тях имат превод на Руски, ама няма превод на Английски. Странна работа, ама е факт.

Седмаче, беше в командировка в С.Корея! Да не са те барнали корейките??! Какво ти сториха??!

Чакаме дешифровката на кутиите!

В Англия, нали?... Ако ме разбираш