Бивш зам.-министър невинен за катастрофа с две жертви

Окръжният съд в Добрич оправда бившия зам.-министър на финансите в кабинета „Сакскобургготски" Красимир Катев за катастрофа с двама загинали.

Обратно в новината

Коментари - Бивш зам.-министър невинен за катастрофа с две жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

странни са тези бг съдии: хем го съдят, че е нарушил закона за движение по пътищата и за причинена по невнимание смърт на двама души, хем го оправдават. отгоре на всичко осъждат държавата да плати разноските по делото, тоест осъждат държавата да им заплати техните заплати. това е пълен абсурд, но за съжаление е нещо типично за бг корумпираните съдилища.

...1. МОТИВИТЕ ЗА ПРИСЪДАТА... ...2. СЛЕДСТВИЕТО.... ...3. ПОЛИЦИЯТА ПОСЕТИЛА ПРОИЗШЕСТВИЕТО... ВСИЧКО НА ЯВЕ,ЗАЩОТО ТОВА Е ЧУДОВИЩНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО КОМПРЕМЕНТИРАНЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.... ТОЗИ Е БЕЗСПОРЕН УБИЕЦ... НЕВИНЕН???? КАКВО СТАВА БЕ ...БЪЛГАРИ ????? УТРЕ МОЖЕ ДА СТЕ ВИЕ ИЛИ ВАШИ БЛИЗКИ.... ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ??? СТАВИСКИ Е НАПРАВО "МЪЧЕНИК" СПОРЕД ТОВА РЕШЕНИЕ НА ДОБРИЧКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД... ТОЗИ Е БЕЗСПОРЕН УБИЕЦ...НЕВИНЕН....????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕБАХТИ И СЪДИИТЕ И ..."СЛЕДОВАТЕЛИТЕ"....

съветвам близките сами да си потърсят кривосъдие...Безумният българси съд отново сътвори чудеса.Освен да почнем всички да си изпреварваме,кой както намери за добре.без значение има ли,нямали кола в насрещното,особенно ако ние сме в по-сигурната...Голяма наглост-на тия съдии медал да им се даде...

е какво да го кометираш -Кривосъдие,ей това сега трябва да провокира народното недоволство,защото днес са тези хорица,утре ще сме ние...тоя мухъл вместо да си понесе последствията ,сега ще продължава да вилнее по пътищата..

Крайно време е вече да се казва не ,,разходите по делото се поемат от държавата'' , а направо от плащащите данаци.

Единствения начин това да спре е:Заинтересованата страна да си реши проблемите.А те са два:1)др.катев -за да намери покой и справедливост.2)съдиите.За да не се повтаря това варварство.Единственото условие е здрав задник.Инак заинтересованата страна до края на живота си всека нощ поне по три пъти.....

Сега бившия зам министер да осъди държавата и роднините на жертвите за нанесени щети.

Естествено! От отдавна трябваше да вкарат закон за имунитет на всички бивши и настоящи министри и депутати, както и граждани с имущество над 1 милион Колко държавни пари ще се спестят

Има и още по-тежки случай. Да изкарат виновен този, който се е движел в неговата лента. Ако г-н министъра бе починал, щяхте да видите как тез с опелчето щяха да са виновни, че не са се изпарили от пътя на министъра, когато той е навлязъл в насрещното.

ВСИЧКИ имащи пари са невинни. Адвоката носи едни пари на едни магистрати и готово. Особено ако и двамата са бивши ченгета.

в тази територия няма правосъдие,сравнявам: 1/лекар оперира,бори се да спаси живота на пациента,но последният умира ...медиите се насирват да определят това като "лекарска грешка",започват дела,присъди,плюене........накрая всички разходи се заплащат от подсъдимия 2/ бивш зам.министър навлиза в насрещното движение и съвсем юнашки убива двама човека,разходите по делото се поемат забележете от държавата и той милият е чист като сълзица....оправдан.ПРАВОСЪДИЕ ли се нарича това,или то е само по учебниците.Не зная тези прависти спят ли спокойно,като са пуснали един убиец на сводода защото много,ама много им е платено,корумпирана сган

С рефрена на Белослава - как беше, "Твойта майка-а също-о.....". Та на въпроса - баба Темида май има не само превръзки на очите, а и памперс отдолу. Само отзад явно е забравила да се подсигури и ето ти тебе юриспруденция - в Българско я "изненадаха" пак.

Как може да убиеш двама и да си опрвдан. В България имаш ли пари и власт могат да те оправдаят и за убийство. На нас обикновенните хора какво ни остава единствено саморазправа друго не ни остана. Крайно време е да вземем тоягите.

Да беше само Катев - вижте статистиката, колко от причинилите смърт собственици на автомобили струващи над 50000 са осъдени. Г-да разследващи полицаи, г-н прокурор, г-да съдии арогантни, агресивни и често пияни шофьори убиват между 600 и 1100 българи годишно. Сред тях и много деца. Мнозина остават инвалиди. Всеки от тях си е казвал дано не му се случва. Трябва ли на вас да се случи, за да се вземат мерки и има възмездие?

САМО ФЪШКИИ ОТ ОНАВА ВРЕМЕ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СМЪРДЯТ И ДО ДНЕС!

А какво стана с онази гад Борислав Великов, председател на народното събрание по времето на "Сакскобурготски", койо уби на място с аудито си невинен човек, докато карал в насрещното?

Каквото и с Шулева, Ставийски, Кирил Маричков и купища още убили на пътя. Да, разбирам, че не всички са виновни, защото нито са употребили алкохол, нито някой го е искал. Нещастието може да се случи на всеки - мой близък му прилоша и катастрофира. Но не беше употребил алкохол, нито караше като на състезание.

Вчера някаква дропла от ВСС с треперещ гласец смирено припяваше, че "съдилищата в много райони в страната изпаднали във финансов колапс" и т.н., и т.н. Ами, госпожа, след като днес четем поредната новина за странното разбиране на вашите колеги за правосъдие, аз лично предпочитам да ФАЛИРАТЕ, нежели да раздавате такова "правосъдие"! Ай сиктир - нямаме нужда от вашето "правосъдие"!

Това, човешкият живот на обикновените хора в България няма никаква стойност ! Така е било с робите, допреди няколко века !

Как така няма виновен?! Единият от двамата водачи е навлезал в насрещното. Кой е?

Според статията от 2012г, това е К. Катев

Помня случая.....и бях сигурен, че така ще стане. Какво да кажа, освен че този Катев е мръсник.... и да се надявам ,че Господ ще го накаже ...подобаващо по - скоро във времето!

Бившият зам. министър е олекнал с няколко десетки хиляди евро, а съдиите са натежали със съоветната сума. Стандартно разпределение на паричните средства.

Дайте имената на съдиите!!!! Да попълнят списъка на корумпираните съдии в България.Бъдете сигурни ,че целия свят ще ги знае що за стока са.Носът си няма да покажат на улицата ако им напишат имената и им покажат снимките.

Айде и добричките съдии осребриха чуждата трагедия! А осъдените на правосъдие в Бг смирено ви напомнят, че ковчег с джоб няма!

БСП, Цацаров и Дилян Пеевски все още са на власт и техния съд също. То Съда си е назначен от тях.

Поредния пендел + поредните съдии пендели или пачи.

Безскрупулна МАФИЯ. Няма ли възмездие за тези хора. Докога!???

".....се удря в насрещно движещ се лек автомобил "Опел...".Убийствено и в пряк, и в преносен смисъл,описание на катастрофата.За да има челен сблъсък единият автомобил не се е движил правилно-ясно е кой автомобила и кой е бил в него.Жалко за загиналите и май остана единствено Бог да съди и съдиите, и причинителя.

УБИЕЦ на две млади момчета,този като е невинен защо полицията го кри два дни,без да кажат кой е собственика на джипа.

Е как защо? Нали е "наш" човек...

Поредното менте,държава-менте.И срам нямат!

И Ковачки, този източвач на милиони ДДС е оправдан окончателно - срам и позор за съдебната система! А Тренчев разтяга лукуми - защо не подгоните мини Бобов дол за гадните ваучери в празни магазини бре мафиоти профсъюзни!?

КАтев, не те ли е страх от другия съд??!!!

Добричкият окръжен съд е един от най-примирените в страната. Там са склонни да превърнат заседанието в детска градина, но да си наложат това, което са решили. Реално не може да се има доверие на такъв съд, който върши очевидни и очевадни глупости! А да очаквате точно ДОС да сезира някоя институция си е доста наивно разбиране. По-твърда ръка трябва тука!

"Мотивите за решението на добричките съдии все още не са оповестени.", но са ясни и на малките деца.

Трябвало е да напишат-не са преброени!

Е, чак пак невинен?! То бива наглост на съда, ама поне една условна да му бяхте дали? Значи да се кара в насрещното платно е нормално?!

"Ами те, съдилищата щото нямат пари за вода и ток и затова, горките недовидели, с неизмити очи на тъмно, сигурно нещо не са прочели добре, подвели са ги, не ги упреквайте, те са толкова почтени, толкова честни, кат сълзици и толкова лесно някой мошеник може да ги подведе, те горките, наивните, наши родни съдии."

Нещо не е съвсем наред! Признат е за невиновен. Освен написаното в статията не знам нищо за случая, зьа да давам оценка на съда. Но той е НЕВИНОВЕН и има жертви. Виновни има ли, пък били те и жертвите? Ако няма, значи Законът за движението допуска ситуации, при които да загиват хора. Всички карат по правилата и загиват!!! Ако е така, съдът трябва веднага да сезира НС, то трябва да прекрати абсолютно всякаква друга работа и да оправи закона.

Как НС да прекрати всякаква друга работа, като то няма никаква работа.

То не работи, а когато работи се занимава не с онова, което трябва! Работа има много, но не иска да я върши.

деер

Ало, троловете, защо не поствате? Това е най-важната новина за днес, ДИР!!!! Напишете и имената на съдиите и прокурорите и всички по веригата , барабар с вещите лица.Нека знаем. .... Но всички гниди от системата трябва да знаят, че все някога ще случат на българи, а не на проститутки и тогава ще има серийни убийства на магистрати! Делото в интернет!!!! Спрете тези идиотщини - решение без мотиви, подправени дати после и прочие тарикатлъци!!!Който магистрат не му харесва - в частния бизнес, още след третата грешна стъпчица!

...Нямам думи... ...Все е дно не съм живял половин век,но такова чудо и правосъдие няма ,ама НЯМА дори в най-затънтените джунгли сред ...канибалите... ...То бива ,бива ама този 100 % убиец да го изкарат без грам вина,че дори да не си плати съдебните разноски е таково чудо ...няма...няма... От района съм и на следващата сутрин минах през мястото на "касапницата"...Там пътя е идеален (основно ремонтиран със средства от ЕС и официално от крит с лентички,Бойко и Лилето) ПРАВ като конец и широк... ...Ясно си личаха дирите от спирачния път (последен) около десетина метра и мястото на удара...точно в средата на лентата за движение на опелчето на загиналите младежи... ..."Таурег"-ът ги е връхлетял челно в тяхната лента без да остави спирачни следи...може би заради АВС-са или изобщо не са задействани спирачките... ...Резултата от срещата на такава 2 тонна маса с 20 (+) -годишното опелче не е за описване... Като водач с близо 40 год.стаж (част от него професионален) и много ,много километри заявявам,че вината абсолютно е на "Таурега"...навлизане безпричинно в насрещната лента...момчетата Бог даги прости са нямали НИКАКЪВ ШАНС... ...Всеки от нас може да е бил на тяхното място и да го очаква същата съдба... ...Днес ако съжалявам за нещо, е не ,че нямам пари за някой мощен джип, а че нямам пари да си зареждам един руски "Джоган ЗИЛ " или "УРАЛ" и нека тогава да ми излизат насреща такива "НЕВИННИ" ДУШИЧКИ с "Тауреци" Само тогава ще съм си сигурен и спокоен за живота и здравето си... ...А правосъдието ...да го духа... ...Явно са шарени яки мангизи за да се съгласи "ТЕМИДА" НЕ САМО ДА И ПРЕВЪРЖАТ ОЧИТЕ АМИ НАПРАВО ДА И ГИ ...ИЗВАДЯТ ! Красимир Катев... -зам.мин на финансите при "царя".. -днес в УС на ВТБ"Кепитъл България"-дъщерна на "ВнешторгБанк"с акции в КТБ... ..това не му стига,защото е и в УС на ...ВИВАКОМ... Убитите - убити... Виновния -невинен... Съдиите ...СИТИ ...

Единственият вариант си остава, някой близък на починалите, да се окаже по-смел "съдия", па нека после ми обясняват в каква държава живеем...

На този хубавец му пожелавам следващия път, когато навлезе в насрещното движение, да срещне "Краз", натоварен с пясък. Гаранция, че ако не се е пребил сам, шофьорът на "Краз"-а ще му строши кухото канче - пък след това да се оплаква на когото иска. Същото пожелание отправям и към милостивите съдии!

към решението на Добричкия окръжен съд ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА по делото да се унищожат след влизане на присъдата в законна сила. Питам защо унищожавате ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА по делото

Този е един от всички убийци, каращи в насрещното, наобратно на законите -този за движение по пътищата и този, в който би трябвало по рождение да уважаваш човешкия живот и здраве. Поредния Ставийски, поредния оправдан, поредния невинен, а иначе казано убиец. Дори се е опитал да убие собственото си дете!

АЛоооо съдиите, ако бяха вашите деца, ''невинен'' ли щеше да бъде този боклук??!!!

Не,дори нямаше да се стигне до ниво "съд"

Риторичен въпрос задаваш.

Нарушава правилата, т.е. е виновен, убива двама, въпреки това го оправдават и отгоре на всичко разходите по делото поема държавата. Хубаво е да си високопоставен, макар и бивш. Идиотска съдебна система.

Когато парите говорят, никога не си "бивш високопоставен".

КАтев, как спиш? Как не те е грях и срам?! Доста си платил, и ти и тези дето са взели парите тежко ви!! Боклуци!

УЖАС!!!МНОГО МЪКА ЗАРАДИ ЕДИН БЕЗХАБЕРНИК!!!

от едно ниво нататък са все невинни без значение дали грабят, крадат или убиват а зам. министър определено е включен в това ниво.

не само за обществения, но и за социалния статус :-(. Това ниво е някъде около 1 млн. лв (стойност на движимо, недвижимо имущество + разполагаеми пари общо)! Над тази сума ти постановяват оправдателна присъда (срещу съответната сума и независимо от обстоятелствата). Ако разполагаш с по-малко пари и имоти, пак можеш да си изкараш условна присъда, но ако си беден - за кокошка няма прошка - жална ти майка:-(

око за око, зъб за зъб. Нищо повече.

Съседи казват, че същата вечер той е бил в приятелска компания и е бил пиян, пиян е шофирал колата си. БОГАТИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ/ дори и бивши/ НИКОГА НЕ СА ВИНОВНИ. Две жертви, а той предствете си е НЕВИНЕН.

Богатите винаги са невинни и никога не са пияни.