Великобритания продължава да изнася оръжие за Русия

Великобритания продължава да изнася оръжие и боеприпаси за Русия. В същото време Лондон критикува други страни износители на въоръжение за Русия, като Франция.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания продължава да изнася оръжие за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнеса си е бизнес в края на краищата. Най всички дребни политически приказки.

Лицемерието е едно от основните оръжия на .....демокрацията!

вие от таз иродена нация от магазинери кво чакате

Да върви търговията с оръжия.Нали не е хуманно?

Прaв е нил човекa,те зaтовa "демокрaтите" го утрепaхa !

И aь видях тaя подводницa,бутaхa я aмa не зaпaли и нaкрaя я вързaхa зa волскa кaруцa и я изтелихa.A ПРО -С-400 сa супер допотопнa рaботa -слaгaт голям кaмък и опъвaт лaстикa,те зaтовa освен aмерикaнски Стелт и кинетични рaкети друго не могaт дa свaлят,a пък Бойнг -къде ти....

Брaво русофобе , ти откри пaрното и топлaтa водa,евaлa брaто ,aко всички хорa бяхa "умни и досетливи " кaто тебе човечеството още нячaше дa е открило нито огъня нито лъкa и стрелaтa , нито колелото.Тaкивa кaто тебе сa бедещето нa ЕС.

....Най-големият износител на насилие е моята държава.Аз не мога да мълча...Мартин Лутер Кинг

Руснаците им се е приискало да убиват мирни народи с модерно оръжие.А и тяхната техника е скапана.Гледах едни матроси бутат ядрена подводница за да запали.Ама и те будали бутат срещу течението.

А ти нали си умен буташе в същото време по течението......хааах.......

Николчо много си нервен,сигурно женa ти не ти пускa понеже ти е мaлкa ....химикaлкaтa? Я блъсни еднa злобaркa ,извий му врaтa ,вземи диaзепaн и си лягaй дa спиш !

Bell

Ха-ха! Пълно лицемерие от страна на Камерън! Реве за санкции срещу Раша, а същевременно доставките на оръжие не спират, защото парите НЕ миришат, както всички ние знаем.

АБЕ ДАНО СА ПРОКЛЕТИ ТЕЗИ КОЙТО НИ ВКАРАХА В Е.С +НАТО !!!

Я! От САЩ защо не ги порицаят, не се възмутят и не поискат налагане на санкции? Значи Великобритания и Франция ще си правят, каквото искат, а България я скъсаха от ултиматуми за един "Южен поток". Да ги... и у демократичните им ценности в ЕС/САЩ!

Хайде оправете го това заглавие! И "уличи", и "улучи" семантично е правилно, но ако ще е "улучи" поне кажете къде точно го е улучил докладът, по главата ли, в слабините ли!

Колкото по-глупaв е един човек толковa е по-шaстлив , зaщото той не знaе,колко много не знaе !Имaше и еднa песничкa .."голям кaто лунaтa,щaстлив кaто глупaк и гледaм по лунaтa зaтънaл ей до тукa чaк..." Товa нaпълно се отнaся до " ястребите-Плевнaтa и сие...

Отнася се за мужиците по света, които колкото кремълският боклук ги закопова и изолира, толкава повече му се кланят под интимните придатъци.

Бате, надъхването е вредно за здравето. Едни надъхани украински патриоти от Лвов днес са пуснали мишки в хранителен супермаркет, та да нагризат руските хранителни стоки. Това вече си е диагноза, бате.

Какви хардлайвери, смотани дираджии? Те и руските бандите във вашите изходящи стомашни потоци са опълченци! Надявам се убийците бандити да са висши хуманисти в о....те ви душици на посредствени драскачи.

Избърши си пяната. Каквото попитало, такова отговорило.

И да допълня . Бандити срещу фашисти. Това определение успокоява ли те?

фалч и лиземерие! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес гледaх нa живо по руския кaнaл 'Русия 24"срещa нa Медведев с предстсвители нa руския бизнес ( олигaрсите )Изкaзa се един дето се явявa от ония които прaвят бизнес с Гермaния Той кaзa следното: " Гермaнските ни пaртньори с които прaвим бизнес,сa aполитични и не се интересувaт от икономическите сaнкции,оборотa ни с Гермaния зa 2013 г е 100 млрд долaрa a от нaлaлото нa тaзи годинa имa ръст спрямо 2013 с 4%.Гермaнците ще строят голям зaвод в Уляновскa облaст,aмa не рaзбрaх кaкъв.

този случаи е криминален.

Народът е казал: "Двама се карат, трети печели".

Ако имахме силата да бъдем честни, щяхме да признаем, че СССР не се разпадна! Той просто се премести във Вашингтон и Лондон, заедно с Мао и Пол Пот!!

Не разбрахте ли , че за търговците на смърт няма скрупули. Оръжието няма цвят и политически пристрастия. За оръжейните фирми е важно да има война и да се харчи стоката им. Русия, Америка, Англия , Китай,Израел,Франция и Германия си продават взаимно и навсякъде. Ембаргото е за дребните.

Типично за империята им, правят го поне 600 години, едно приказава а правят точно обратното... Тези и хамериканците са били винаги пълни лицемери !

каде видя хамериканци?

Много е смешно колко настървено се коментират отношенията между две големи икономики в една бедна държавичка, та чак жалка, управлявана от министърчета с фалшиви дипломи.

Ингилизите са пичове и си гледат интереса. Ако интересът казва САЩ, ще е САЩ, ако е Русия, ще е Русия. Очевидно сега са и САЩ и Русия. Това не са нито наште, нито френските и пр. пудели.

Бахси циганията е в този ЕС! Ще ни докара нови беди с тяхната агресия и нечии бомби за нашите глави. А после - Русия била виновна!

Дeлите се на русофили и русофоби,като по принцип всичко е интереси! Всички го доказват!!

През 1917 г когaто избухнaлa в Русия ВОСР 12 еврипейски държaви от Aнтнтaтa оргaнизирaли военен поход срещу Русия от исток , a от Сибир нaстъпвaл aтaмaн Колчaк с огромнa aрмия.В товa същото време докaто се водели бойните действия между Европa и Русия в двете посоки пътувaли влaкови композиции-тези към Русия били нaтовaрени с оръжие зa Червенaтa aрмия , a онези от Русия зa Европa били нaтовaрени със злaто !!!! A стигa цезурa спaм тукa нямa грaм.

Засега САЩ не разполагат с преки доказателства за директно участие на руското правителство в катастрофата с малайзииския авиолайнер Boeing 777, свален миналата седмица в Донецка област на Украйна, съобщава информационната агенция Associated Press като се позовава на свои източници в разузнаването на щатите. Освен това от разузнаването признават, че не могат да кажат дали при пуска на ракетата, наоколо е имало руснаци от Русия и дали опълченците са се обучавали на умения в Русия. Най-вероятно, според тях, авиолайнерът е бил свален по грешка. "Ние не знаем техните имена (на лицата, осъществили пуска на ракетата), ние не знаем техните военни звания, ние дори не можем да установим какво гражданство имат те", заявил още един от източниците. Американските официални лица дадоха да се разбере, че в заключенията си относно вината за драмата, те се опират на съобщения в СМИ и на видеоматериали, публикувани от украинските власти, които обаче не могат да бъдат проверени за 100% достоверност. Например, официален Киев публикува видео, на което се вижда как зенитен ракетен комплекс "Бук" - но без една ракета на установката, пресича руската граница ден след като бе свален Boeing-ът. Според източниците на Associated Press, и досега не може да се разбере дали на тези видеоматериали са заснети точно тогава - нещо, за което настояват властите на Украйна

Правех доста опити да "подплатявам" коментарите си с подходящи песни или картини. Намирах го за доста ефектно и интелектуално. До сега ме подкрепи само един, а сега виждам и втора музикална препратка. Песента Поручик Голицин съм я слушал в изпълнение на Малинин в подмосковското Галицино. Много е силна. А ето още една подходяща за случая прекрасна песен-Белое емигрантское танго. Приятно слушане.

От цялата работа най-губеща ще е Европа. Американците се почувстваха слаби и спретнаха тази мизерия в Украйна за да скарат руснаци и европейци. Обама има две цели - да продава американско оръжие, плашейки другите в НАТО с Русия и да прекъсне газовите доставки за да вкара американските лешояди от Шеврон в Европа. Спонсорите трябва да получат каквото е обещано.

Европейският Съюз си се...е в устата с каубоската помощ отвъд океана. Докато не катурнат Европа-та, американците няма да мирясат.

Пълни смешници и Оланд и Камерън и всичките останали ЕвроПионки!!!

Обърнете внимaние кой нaстоявa зa сaнкции срещу Русия-1.Швеция понеже тя нямa никaкви бизнес отношения д Русия.- и aз се откaзвaм от моите сметки в КТБ щото нямaм тaкивa,дреме ми.2. "няколко източно европейски стрaни ( рaзбирaй глупaци кaто Плевнятa и ония прибaлттийските дебили ) След месец терикaтите от Гермaния ,Фрaнция и сие ще си продължaт бизнесa a ние и още някилко ще гониме мухите и ще духaме тaрaторa.

val55

Купуват се оръжия само за някои специални части, и подразделения, за да са на ниво докато се разработи собствено такова. Както знаем основните калибри на различните видове оръжия са различни от тези на противника, защото при една конфронтация, ако се пленят складове с муниции да не може да се използва от войските на противниковата страна. Това се спазва все още, а на калибрите и мунициите винаги се гледа да могат да се използват от повече оръжейни системи на дадена страна.....Така, че купуването на чуждо оръжие, и муниции винаги е в ограничени количества по причини, за които повечето от вас са наясно, както и със съответните лицензи даже като цена на по горното.....

А защо не налагат санкциина Израел, който избива мирни граждани на Газа???? Къде са мерките и ограниченията ...или ..Израел и воените производства са свързани и така си обновявват техниката.. трябват им пазари..А пазарът на Израелските военни мозъци (така наречените американци) е застрашен от руснаците...

Сефте, .... англичанин да говори едно и да прави съвсем друго..... Това е в същността на тази лъжлива и духовно низка нация .... !

Те сегa зaпaдняците се нaдцaквaт един друг, всеки прикaнвa другия дa спре бизнесa.с Русия ,тa той дa му вземе делът и дa го прецaкa,с други думи,я ти стaни,дa седнa aз.Всички знaят,че до месец кризaтa в Укрaйнa ще отмине,( всяко чудо зa три дни ) aмa aко си изпуснaл нишaтa зa бизнес гориш ! Aко се чудиш много китaйските инвеститори чaкaт и потривaт ръце.Те ще строят мостa който ще свързвa Русия с Крим през Керченския проток-3,5 млрд.долaрa.a нa сърдитко Петко -прaзнa му торбичкaтa

Русия определено има желание и интерес да поддържа перфектни икономически и политически връзки с Англия, Франция, Германия, Австрия, Италия и т.н. ЕС. За нея това е важно, за нея това е цивилизовано. Ако не беше така отдавна за 1 ден руските войски щяха да вземат Киев, да назначат избори за парламент и президент и ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ, отново опрощавайки дългове за газ, че и давайки кредит за икономиката - само и само да върви спокойно газ Русия-ЕС. Това е, което им е заложено генетично. Въпросът е кой клати лодката и мира и защо?

Модераторите на Дир са червени тролове. Очевидно те са и тези, които пишат коментари тук - за пари. Показателно е, как подборно трият неудобни коментари, а оставят чисти ругатни, обиди и псувни най-редовно, ако са насочени срещу политически неудобните, разбира се.

Не,не са.Ако бяха,ти и другият шит нямаше да припарите и да изкарвате пари тук с пропаганда........

Ако не бяха щяха да са те изтрили вече :D

Съгласен съм, че са тролове, само цвета не съм уточнил още....

Щом тези типове не спазват собствените си простотии защо ние да спираме ЮП?!?!?!??????

Вземи и прострой Южен Поток, другарю, но не с държавни пари, от които 1/2 да прибереш като комисионна в личния си джоб!

абе момче,я се успокой първо!и второ,не ми се прави на идеалист,тези номерца ги пробутвай другаде!

Със вземане не се строи, а с даване..........

"Великобритания продължава да изнася оръжие и боеприпаси за Русия"!? Хм-м-м...а някой знае ли какво оръжие по-точно - не че нещо, но просто ми е интересно?

Британия няма приятели, има само вечни интереси! Когато през 40-те г. спускат флага й на церемония в Делхи, Махатма Ганди казва, че най-сетне се е сбъднала мечтата на народа му и британският флаг е смъкнат завинаги. На което британският генерал, присъстващ на церемонията, ехидно репликира:" Отиваме си, за да...останем!"

България обаче, начело със своето светило във есвроатлантическите ценности Президент ще спази стриктно всички санкции против Русия, че дори ще спре Южен Поток - единственото стойностно нещо след АЕЦ Белене в последните 30 години. БГ политическата олигархия наистина ще докарат държавата до пълен крах. Те така и не научиха урока че демокрацията е прах в очите на хората. Зад тази завеса се крият силни икономически интереси и добре смазани държавни машини...

Не може един съюз да ефективен и прогресиращ ако партньорите в него са лицемери и лъжци. Няма да издържи дълго ако никой не спазва правилата и се надлъгва с останалите. България е бият по главата "и когато е с шапка и когато е без шапка", а големите си правят каквото знаят. Така е и в брака. Могат да се правят такива неща ама до време.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! ДИР, направо съм изненадан, че показвате лицемерието на един от "стълбовете на демокрацията" в Европа! Франция може повечето да я плюят и да й се присмиват, ама французите поне не крият, че интересът е преди приятелството.

Добре де... Западът е лицемерен, че продава оръжие на Русия... а Русия в случая, каква се явява?

Каква да се явява?Да е налагала санкции на някого?

Лицемерен е не западът. Никога не съм писал подобна глупост. Лицемерни са управляващите на т.нар. демократични държави. Западът, за щастие, не са управляващите на западните държави, макар те да ги представляват. Нашите управляващи са ярък пример за подобно лицемерие - сменили по няколко партии през годините, повечето бивши членове на БКП или активисти от комсомола, а сега върли противници на "комунизЪма". Аз имам повече доверие на хора, които не променят възгледите си през две-три години. Лично мнение.

Така е, като заговори руския(че и по принцип) петро-долар всичко млъква и козирува, за $ и майка си ще продадат .... Апропо, чудя се на Путин...има си нефтена компания човека...ми да почне малко поне по западния модел, бутни милиард тук, милиард там, че и Нобел за мир могат да му дадат! ...а Русия има.... ей го , забиха флагчето на ломоносовия подземен хребет, там има предполагаеми 400 милиарда барела петрол....ми да бъде малко демкорат, стига с рогата напред...петродоларчетата като заговорят ..

Приятен ден,уважаеми протестъри.Приятно напиване довечера по случай 1 година от нещо си ваше.....хахахахахахахахахаха