Кабинетът проведе последното си заседание преди оставката

И след последното заседание на кабинета не стана ясно кога ще подаде оставка. Михаил Миков включва в дневния ред на НС точка за оставката, за да събере кворум.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът проведе последното си заседание преди оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Система, която избира правителства е работеща. Система, която работи и дава власт няма защо да бъде сменена. Ако искаш промяна, убий системата - НЕ ГЛАСУВАЙ!!! 3 въпроса: Колко тъп трябва да си, за да продължаваш да гласуваш след като 25 години те обират с едни и същи постановки? Колко тъп трябва да си за да смяташ, че е възможно 10% малцинство да избере работещо правителство? Дори да предположим че това се случи, дали тогава на улицата ще излезнат само 10000 души???

Ще съжалявате, че не дадохте шанс на Орешарски да работи спокойно и пълен мандат. Защо не дадохте шанс на Орешарски?

Той не си даде шанс.

баи баи на убиеца путин-и да не те виждаме повече,теб и руските ти мекерета в бг

Орешарски подаде оставка dnevnik.bg

Честита оставка на най-омразното правителство в историята!!Клошарски гоу ту Дупница!! :)))))))))))))

Честито, народе!

Посрещайте Боко Тиквата с ляб и сол, че вече свършва милионите.

Дръж се Орешарски, никаква оставка до 2017-та!

вярно има оставка - честито и наздраве

БОКЛУШАРСКИ ЕДВА СЕДИ НА СТОЛА - ЯКО ЧУКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ, А ОЩЕ ПО-ЗДРАВО - ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ...

някак и почтително звучи - "кабинетът проведе последното си заседание". Оцапани от главата до краката, не справили се с нищо, дошли на власт мошенически, изтърпяли викове, вувузели, тъпани и какви ли не зулуми от протестиращи, отиват си със същата дебела кожа. Червена.

Вече е подадена.

с ослушк и наглост скоро ще си мечтаят за банкова криза вместо това дето ще ги споходи. Бой трябва братя българи. За какво са им на софиянци тези сгради в центъра - парламент и мин. съвет - д се събарят и да се направи едно градче край София за управниците. Хем да ни стрижат, хем да е от центъра на София. Много дразнят бе. Поне да са по-далеко.

Ай Честито ! Олигарски и комунетата си заминаха. България е свободна, поне за сега ...

че се правят на дебили. Добре ще е да се удари с щурм парламента и мин. съвет. Даже може да се разрушат тези излишно помпозни сгради. Корупционерите им стига и някоя панелка - да ни крадат от там и не в центъра на София.

Spirit

ХА ЧЕСТИТО! ОРЕШАРСКИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ.

занасяш ни

това на шега или наистина?щото ако е вярно,това е черен ден за путин-първо украина,сега и бг му се изплъзна

А къде е СтаниШеф?

Сигурен съм, че ореховката много силно иска да си подаде оставката ама не му дават. Щот ще има неустойка!

Орехът ли е костелив или чукът е мек?

Ostavka Vednaga! I naesen da si zaminava i onzi,koito napravi edni ot nai-goliamite porazii za BG v poslednite godini! a sled onzi si zaminavat i platenite BOKLUCI,estestveno,a ne da poluchavat pomoshti kato ubelskata kuchka!

Оставка ще има след конгреса на БСП. Ако обаче аз остана лидер на Партията - оставка няма да има!

ЗА ПО -ТОЧНО.СЪГЛАСУВАНО С ЦВ.БОРИСЛАВОВА И ПРОКОПИЕВ.

Айде не остана. Приготвихме шампанското да изпратим другаря Лешников с гръм в десета глуха да раздава експертни съвети.

Бат Бойко е супермен,скоро хиената,съсела,лрасето и гайдата ще са у кауша!

Така ГЕРБ заявяваха когато управляваха и бяха във власта...но апетита идва с яденето и се заиграха с всички предишни управляващи!

Само преди 2 часа генерал Бойко Борисов одобри служебният кабинет представен му от Росен Плевнелиев.Честито!

Седем милиона кретени ,чакат само един да подава оставка.... Егати гаврата ?

Чакайте ,чакайте ,колкото си искате ,...така ли се изпускат,...1.2млрд. консултански?

ни съ карайте другари,серияли със съсела,хиената и кавала пак шъ има..

С този целия цирк: "Ще подаваме оставка сега, няма да я подаваме сега" - толкова много договори, доворчета и договорченца са написани на маса, под маса,на крак, че 10 години няма да можем да им изплатим версиите...

Никаква оставка! Рапона трябва да умре от мъка и яд!

орешарски е много сдухан да си премиер и да не зависи нищо от теб кажи честно и за оставката сигурно чака да му кажат кога да си я даде. Експерта е много не достоен човек. Срам за всички си Орешарски. Разтуряй седянката и бягай със парите от заемите!

Пиеш от сутринта или просто си идиот? И в двата случая нищо не казваш, само фъфлиш.

"Следващата сряда правителството ще заседава, но в оставка". Е, страшни са: ем няма правителство, ем ще заседават. Сигурно и някакви милиони ще преразпределят. Бе ние такива баламурници ли сме?

Да, вие сте точно такива баламурници, защото четвърт век вече ви правят на идиоти и не можете с нищо да се противопоставите. Ама вие и идея нямате как да противодействате.

То бива гьон-сурат, ама чак толкова не бива. То бива подигравка с хората, ама чак толкова не бива. Направиха ни на маймуни тези арогантни безочливци и некадърници. Кокалът е много вкусен и не им се изтърва, ама дали няма да им загорчи? БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Години наред политиците ни занимават с техните измислени проблеми и колко било тежко положението на държавата. Всеки ден размахват документи, доноси и флашки. Всеки един прехвърля вината на предишния управлящ.За съжаление народа е манипулиран от тези политици. Има само един изход "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ"!

оришарски е най убавия чиляк нъл тъй другари текезесари..

Искат оставка и избори, но дали няма няма да стане като във вица - Попитали радио Ереван " Ще бъдем ли по-добре при новото правителство". То отговорило - " По-добре вече бяхте. Сега почва лошота"

Точно така ще стане. Преди на Тиквата му беше виновен Станишев, сега ще е Орешарски.

Орешарски е в пъти по-добър премиер от Тиквата и беше съвсем закономерно да си изкара целия мандат. А Тиквата отдавна трябваше да е в затвора, никаква справедливост не е това.

Много си заблуден Санчо дано има по малко като тебе. Кажи честно доволен ли си от свършеното за тази 1г. Исках да му се даде шанс на Орешарски вярвах но какво стана ? Няма да гласувам повече за БСП

Кое точно му беше хубаво тролче???

Голяма грешка е това с оставката от страна на Орешарски. По-добър премиер не сме имали, въпреки нападките срещу него.

от коя фирма сте да ми направите малко качествен рейтинг и колко ще струва?

ДПС е проклятието на България!

Да бе, все друг е виновен. Ти гласувай за Тиквата, после псувай ДПС, няма да се оправим никога по този начин.

Никаква оставна. ББ цяла година и кусур мота целия парламент, сега е чака. Нито Орешарски, нито аз имаме бъра работа. Орешарски да хОди за риба и да се обади подир- седмици когато парламента е разпуснат. И като няма кворум - кравата мъжка, мляко - друг път.

Тези е*аха майката на държавата!!!! И народа чака ли чака.... Какво чака,никой не знае,но всички знаем,че ще започнем да ревем срещу следващото правителство,след,като почне с реформите!!! А реформите ще са болезнени за всички,защото тези не се спряха пред нищо!!!! Заради тези и заради нас самите ще страдаме навеки!!!! Защото по прост и умрял народ няма никъде по белия свят!!!!

Ще има да плачете за Орешарски, глупци слепи и глухи, само малко време трябва.

Окончателно решихме въпроса составката. Оставка яма да има.

червени и кухи до последно

Колев ти лудли си? Има специализирана болница на 4-ти километър! Иди се прегледай!

Споко, добре съм, но ти си кретен. Не ходи по лекари, нелечимо е.

не си ти, когато ти се ядат безплатно кебапчета! Спокойно, за изборите със сигурност ще има по две! Ходи се нареди в маалата до високоинтелегентния електорат

този курешарски е човек без скрупули и ако няма интерес досега 1000 пъти да се е отказал от властта.Новото правителство трябва изцяло да проследи неговото властване.И както знаем гарван гарвану око не вади,инак той от затвора не трябва да излиза.

Орешарски спаси страната след Боко Крадеца, малоумник!

На това правителство не му бе даден един нормален ден за работа, въпреки това се справи много по-добре от надутия балон Бойко. Можем само да съжаляваме, че губим премиер като Орешарски.

Ако те попитам, какво толкова хубаво са свършили съм сигурен, че смислен отговор трудно ще ми дадеш. Но по-важното е да се ръкопляска по поратийно му!

Кабинетът се справи с финансовото стабилизиране, въпреки кризата в КТБ, страната е в нелошо финансово състояние, дори сега е с увеличен резерв, малко ли е? Плюнкаджия.

И секунда спокойствие не заслужават!

А вожда ти мутрата, заслужава цялото спокойствие там където то цари вечно...

Ха сега, Колев, може да се събудиш и да се огледаш.

На комуниста му тече във вените (макар че силно се съмнявам те да са хора) да е национален предател и лъжец! Това е тяхното разбиране за чест!

Само пълен идиот би нарекъл Орешарски "комунист". Ти отговаряш на това условие.

другарю Колев, присъщо е за комуниста като вас да дава квалификации.. Но да спра до тук, защото да се разговаря с комуняга е чиста загуба на време!

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остава още 1 ден, ..... Ееееех как бързо минаха 404 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтеклa 1 годинкa...... станало лето 2014 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" безславно привършва... Олигарсите натрупали по още няколко милиарда за предстоящите черни дни, куклите им се приготвят за опозиция, а хората в държавата са станали доста по-бедни или нямат достъп до спестяванията си... Червените тролове по форумите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро ТВ7 на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 404-и, контрапротестите в подкрепа на кабинета "Орешарски" не спират. За 404-и пореден ден Мишо Шамара, Нина Гергова и група безпартийни членове от БСП изразиха своето задоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови контрапротести в градинката пред НДК. Хората развяваха знамена на Партията. Имаше много пенсионери и роми, дори и партийни активисти... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

Умора нема, ама и повод за радост не се види. Или теб нещо си те кефи ситуацията?

3евзек

Абе важно е, че темплейтът на Позитано от миналото лято с лека редакция е много подходящ.

оставкаааааа

8901

Куклошарски, Бог ще те накаже един ден.

Друго си е да си кух червен парцал

Сигурно е друго. Питай Боко да ти каже.

КОМУНИСТИТЕ СА СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ

Тази оставка се очертава като най-дългоочаквана. Не помня друга оставка с такова нетърпение да сме я чакали болшинството от хората ( разбира се, че има защо). Имам чувството,че като се случи, ще настане всенароден празник. Дано политиците си направят изводите и всички тарикати и хиени да си получат заслуженото, а ние да сме единни и разумни,че да не очакваме оставката на следващите с още по-голямо нетърпение. Зависи много и от нас!