Условна присъда за прокурорски син, прегазил 2-ма на тротоар

Тригодишна условна присъда с 5 г. изпитателен срок постанови Софийският градски съд на прокурорския син Бисер Андреев (24 г.), прегазил двама пешеходци.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за прокурорски син, прегазил 2-ма на тротоар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека от Главна прокуратура погледнат изказаните мнения за да видят, че с много малки изключения има многобройни плюсове "одобрения". Та нима те не го знаят това, но както се казва "гарван, гарвано....!?!

До АнтиСтанишев. БРАВО! Подкрепям с две ръце!

Значи така,дадоха делото от София за този прокурорски син, на безпристрастния съд от Варна!Хаха! Същият този съд,който оправда един друг прокурорски син за убийството на студента Мартин Борилски в Париж,след като всички доказателства бяха събрани във Франция! И беше осъден на ТРЕТА инстанция само след личната намеса на Саркози! А сега като няма велика държава намесена,местните феодали си разиграват байряка както си знаят! Закривай държавата!

Хронологията е: 2011 убиваш двама човека при гонка 2013 започва процеса 2014 те оправдават И всичко това защото си от "наще". Хубаво нещо си е това правовата държава.

...поредния пример за това че съдебната система в БГ е пълен боклук....

Хора всичко е свързано БКП, правораздаване, циганизация, няма държава

Това е бил съдебен процес за чудо и приказ... Бащата на УБИЕЦА на двамата невинни е висш магистрат... от там нататък всички прокурори и съдии са му играли по свирката.

Има една приказка. Човек зад волана е с единия крак в гроба, а с другия е затвора. Тук не важи, а може би тези не са хора?

Виновниците са двама - две лекета - комплексарчета с бащи богаташи и магистрати - разбирай- държавни престъпници с връзки толкова големи че да отърват явни убийци - техните синчета !!!

Да влиза в затвора той и баща му !!! Явно и двамата са престъпници !!!

Няма такава държава! Какво като е син на корумпиран магистрат трябва да лежи до ЖОВОТ !!! Защото това си е убийство ! А баща му да бъде съден за натиск над съда !!! И уволнен незабавно !!!

Чета по-долу коментарите и недоумявам.Докога ще разчитаме на Господ да ни оправя бакиите.Големият поет Христо Ботев го е прозрял и е написал: О мой боже прави боже,не ти що си в небесата а ти що си в мене боже в мен в съцето и душата.Не ти комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове.Замислете се над тези думи.И разберете,че бог сме самите ние.

Е нали е прокурорски син,миии така ще го осъдят я ....това е.

Дървото, което двете коли са съборили не се бута току така. Освен събореното с корените дърво, което е премахнато, има още едно дърво, което още стои там и на него са некролозите на загиналите. Това дърво от вертикално стана след удара хоризонтално. Простото изчисление на енергията нужна за събарянето на двете дървета показва движение със скорост много над разрешените в този участък 70 км/ч. Въобще ми е странно, че изродчетата в колите са оцелели. А и любезно охранителните камери на близкия "Шел" не са заснели нищо.

Само се допълвам - и двете дървета са с диаметър над 40 сантиметра.

След всеки такъв случай се появяват взрив от възмущения и писания по сайтовете.И какво от това на кой му дреме по-дяволите.Кучетата си лаят кервана си върви.Къде е сега главния прокурор да се направи на мъж и да самосезира.Хора разберете без да има действия от наша страна нищо няма да се промени.Предлагам да се блокират всички съдебни институции те и без това не работят.Протести и гражданско неподчинение на всички нива.Докога ще ни правят на маймуни.

За този може да няма съд,но вярвам че има господ.

Малоумното е, че според новината делото се гледало в друг град, имало отводи - че да нямало зависимост заради татенцето. И в крайна сметка убиеца получава 3 години условно. Вие представяте ли си пък ако гледаха делото в София ? Сигурно щяха да го оправдаят и всъщност да изкарат виновни убитите, че са вървели по тротоара.

Това просто не е истина!Дано Господ раздаде правосъдието си, че само той ни остана!!!

Дадохме му условна присъда, защото затворите са претъпкани и няма места. Само обикновени хора могат да спят по 20 човека в стая без кенеф или с един кенеф.

Извинявам се, че ще ви го кажа, но само се бием в гърдите и толкова. След няма и месец новината ще бъде отдавна забравена, прокурорското лайненце ще е някъде в чужбина и ще живее нов живот, а тези, които ще платят сметката са роднините на загиналите и ние, защото утре може някое друго прокурорско или депутатско лайненце да направи същото!

В правовите страни щяха да се заинтересуват и за финансовото състояние на семейството предвид работата на бащата и разходите на фамилията. В правовите държави за подобно убийство присъдите са ... по-различни. В правовите държави отидоха да живеят много българи, защото освен грабени са и безнаказано убивани личи в България

Трябва да направят една писта за трупове извън София.Да карат и да се убиват.Линейки няма да има защото недостигат!

За какво учих навремето ако не мога да те отърва от двойно убийство моето момче,дове4ера ще отидем на ресторантче да отпразнуваме

Живея точно отсреща на бул. България. Гадно ми е, че живея на територията България.

Значи не можахте да докажете че е гонка въпреки марките на автомобилите, спецификациите им и скоростта с която са се движили. Обаче доказахте че е помогнал на 2 трупа. Екстрасенс ли ползвахте бе да ви Е П М.

Нямаме икономика,поне законите да се спазват. Да сложат навсякъде легнали полицаи на бул.България.Някой ден ще се забие някой в Shell-a и тогава цял квартал ще убие.

Е как бре. Ако турат лЕгнали полицай блокират мазнярските кортежи и "пистата" за длъжностните състезатели.

Трябва да направят една писта за трупове извън София.Да карат и да се убиват.Линейки няма да има защото недостигат!

Що не му показвате гадната мутричка на УБИЕЦА

На практика, изкараха АУДИТО виновно, а съдят само единия. И какво е правил този в лявата лента - ами току що е изпреварил АУДИТО, а то пък е искало да си му го върне , като го изпревари от дясно. Няма виновни- нали сме си в България.

....а за кражба на лалета ефективно.......е няма такава държава....

Цирка е голям !!! Е кой ще ни уважава? Само със закон всичко ще се оправи толкова бързо, че и Америка ще се учуди

Щом е прегазил само двама е добре,еми ако беше прегазил 12 като онзи пияница таксиметровият шофьор на цариградското шосе,тогава какво щеше да стане?

Трябваше 4-5 човека да размажеш та да няма процес ИЗОБЩО. Другият път ВНИМАВАЙ,дръж по ТРОТОАРА САМО.

Най-добре на всички роднини на магистрати и прокурори да получават пълен имунитет докато мама или тати са на съответните позиции. То така или иначе не ги осъждат поне да си знаем, че са недосегаеми.

Е щом е така, напускам България!! Тази "новина" нали не е истина?

Седи тук бе, ще се обжалва :))))

Цирка е голям !!! Е кой ще ни уважава?

Интересно... Излиза дори, че автомобила е убиеца тъй като при загуба на контрол , тя на практика остава без водач :) Как не са се сетили?

Това прокурорско копеленце след време ЩЕ ПОВТОРИ !! Тези гадчета се мислят за недосегаеми!!Съда в Б-я е за баламите!!Ако убитите бяха мои роднини щях да го опека на тих огън, след като го одера жив!!БЕЗ СЪЖАЛЕНИЕ!!

Всички, които са решили да го осъдят на 3 г. да си получат заслуженото вместо онзи, който ги прегази. Дали спят спокойно, как живеят с лъжи. Но както казват Господ вижда и рано или късно всеки ще си го получи.

Първо - това е нещастен случай. Второ - какви присъди са получавали други за подобни случаи? И трето - врявата е само заради това, че е прокурорски син. Такива трябда да получават по тежки наказания ли? Който иска по тежки присъди - да прави подписки за промяна на НК. И да си хвърли шофьорската книжка, защото един ден и той може да направи съшото в миг невнимание.

гонка или закачка, толкова ли не вдяваш, колко пъти се катерят по тротоарите колите без да могат да спрат и чак да помитат хора, може и насмъркани да са били, са кво изкаш умрелите да станат и влязат в залата като свидетели ли?

Сгазени са на тротоар бе, ...! Къде да ходят пешеходците, че да се опазят от дрисльовците с прокурорска протекция?!

LeGrandTulup

Ако бяха в кола, по малко жертви ли щеше да ги направи това? И се е опитал да им помогне. Други удрят и бягат.

Що за невнимание е това да се качиш на тротоара?Невнимание било..Като е невнимание,ще си плаща за невниманието.И това,че има и други такива случки е оправдание,а?Ами да започваме да газим наред...."Съжалявам,че ви прегазих.Не внимавах.К'во да прайм-случва се"

То и майката на убиеца с брадвата дето закла майка и невръстното й дете твърди, че това е нещастен случай. Да му дадат и на него 3 години условно с 5 години изпитателен срок ли?!?

Разликата е , че ако обикновен човек направи такъв"нещастен случай" заминава в затвора . Хората се дразнят от двуличието на съдебната система. В страната няма правосъдие за "велики" хора и престъпници, но на обикновения човек му го бутат на квадрат!Хубавото е , че след 20-30 години няма да има останали нормални хора, демографски срив и емиграция . Тогава тежко за властта!

Е,щом е прокурорско синче е странно как справедливият и почтен бг съд не му е дал награда за майсторство.Пирует направил,завъртял се и утрепал двама на място.Със БМВ.Герой!

като чета подобни новини и се радвам още поевече, че цялото ми семейство живее в бяла държава, където има съд и правосъдие.

Ако са наистина "бяла" държава, сега трябва да те осъдят за расизъм, за използваният от теб израз "бяла държава". ;)

Браво, браво на магистратите! 3 години го съдят от 2011 на 3 г. условно. Хората си умряха, но той ще си живее, нали, ами да, прокурорски син е все пак. Ако беше син на обикновен човек, сигурно щяха да му наложат най-малко 8 г. Какво е това правосъдие? Каква наглост, просто нямам думи. Народе, защо стоим, а не ги гръмнем най-сетне?

Винаги съм се кефил на българското правосъдие. Ако застрелям някой който се опитва да ме обере, ще го лежа между 5 до 10 години. Но ако сгазя с колата някой, ще ми лепнат условна присъда. Супер яко.

за комунистите и това ще продулява. никкои не ни е виновен освен ние самите, че им позволяваме да ни правят на маимуни. ако иск ас ме нормален живот трябва да излезем на улуците и да не позволяваме да ни залъгват с парчета пици , или разни подобни облаги за да отклонят исканията ни.

Браво на Българското правосъдие!!!Тоя сега само за депутат став,само там не искат свидетелство за съдимост....

Господ да ни помага! Само той ни остана на тази територия - на него разчитаме и за здраве, и за справедливост... и за възмездие!

За пореден път правосъдието е оставено в Божиите ръце. Нищо чудно след години, някой невинен член от семейството на синчето- убиец плати за престъплението му. Какво се случи с Германеца от Поморие убил баба и внучката- първокласничка и оставил инвалид една абитуриентка? Много болезнени са кармичните наказания и за съжаление изкупителните жертви са най- невинните и чисти души от обкръжението на ненаказаните престъпници. Поклон пред паметта на жертвите на ненаказаните престъпници!

Според мен,това е по-скандално и от Пеевски,от Белене и от всяка друга далавера.Това си заслужава един всеобщ протест.Защото тези паразити не само срамят България,ами са и една от основните причини,никой да не инвестира в тази страна..

Силно се надявам някой ден Господ да даде правосъдието, което прокурорския син заслужава!