Вицепремиер на Русия влезе в ”черния списък” на ЕС

Брюксел обяви имената на 15-те души, на които вчера ЕС наложи санкции заради кризата в Украйна. Списъкът е публикуван в официалния вестник на Общността.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиер на Русия влезе в ”черния списък” на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си представи преди години ако американците вместо да нападат Германия се бяха саюзили с нея, какво щеше да остане от Путландия...

Какво щеше да стане,негърска държанко?Обясни ни еврейска нощна глобалистке!

По добре негърска държанка отколкото руска пляска + това негрите принадлежат към човешката раса + това в БГ- то е пълно с негри, около 1 000 000 и стават с всеки изминал ден повече, какво да се прави, глобализация, сега ще ти кажа нещо и за Путландия, ако не бяха янките щеше да бъде днес в очертанията на Коми:)

Сега очевидно американците това правят, щом развиват нацистка политика. Сигурно се надяват, че са достатъчно далеч. Безчинстват, рушат и после си бягат в къщи и все така.

Всяка държава тръгнала срещу Русия е обречена на гибел!И това Германия го знае много добре!Ако тръгне по акъла на маймуната Обама,това ще бъде краят на Германия като Държава!Дан да са разумни и да стоят далеч от подобни грешки!

Току що слушах интересен коментар, казващ, че на донбасците не може да им се влияе от вън, нито с политика, нито със сила. Най/накрая на някои им светва нещо в кратуните. Доводът беше, че те не се интересуват от глобална политика!! интересна констатация.

Немците както сега, така и преди се страхуват от Русия. И това Путин го знае !" Михаел Науман-Министър на културата

Вице-премьер РФ Дмитрий Рогозин предложил США после усиления санкций против РФ доставлять астронавтов на МКС с помощью батута.

На прадядо ми пенсията по време на великия развит Социализъм и Съветска власт беше, доколкото си спомням цели 65 лв. Може ли някой да ми обясни, как охолно и доволно е живял веселият пенсионер при бай Тошо!!!!

много добре си е живеел! щом майка ми с около 100лв е отгледала и възпитала 2 деца, купила е къща и кола, значи на дядо ти му е било охолно около врата!

Педал разнебитен, не лъжи ! Парите бяха 1000 пъти по-скъпи от сегашната ти надница, отпечатана для масова консумация, без покритие.Но на плебеи без покритие им плащат пари без покритие!! Марш в уса кенефа, хлубарке вонееща.

колкото по големи санкции, толкова по добре

Да те посочат с пръст, понякога е много по-опасно и фатално от колкото да ти опрът пистолет в челото. ''Списъка'' е една демонстрация, един белег, едно жигосване, на руския елит и икономика. Никой няма да предприема силови действия срещу Русия. Русия ще бъде срината леко, бавно, постепенно....с химикалка, а не с бомби.ГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО.

И ЛЮБОВНИЦАТА И ТЕБЕ ЩЕ ОПРАВИ,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!!

ти не си жертва на комунизма,по скоро си жертва на спукан презерватив!! попитай баща си!!

То едно време не са се и ползвали. Жива грешка на природата.

СЕГА ЩЕ ГО ПРЕМЕСТИ

Всеки тип санкции са акт на война - принципът им е същият като преди хилядолетия обсадите на крепости при които не се е разрешавала търговията, достъп на храни и вода и пр. Така че за маймунките които пишат тук с думите "ПУТЛЕР" и всякакви други термини мога да кажа само - осъзнайте се. Това което се случва може да засегне вас и децата ви до такава степен, че преди да сте разбрали малоумното си поведение няма да ви има. Ако никой не потърси отговорност от правителствата подкрепящи запада и не се вдигне вълна от протести както по време на войната в Ирак всички ще заминем. Украйна е червената линия на Русия - както Куба е на САЩ. Какво стана по времето на Кенеди когато руснаците започнаха да разполагат ядрено оръжие там ? Криза която можеше да помете света - сега е същото с Украйна. САЩ нямат работа - НИКАКВА

Не е лошо Лавров и Шойгу да направят няколко работни визити в Куба и Венесуела за да огледат за ракетни площадки.Да видим тогава кенийско-еврейско-сциентоложко-масонско-талмудическия негър какво ще измъдри.Или само ще си изхвърля памперсите?

Ми Гошко мамин тя Куба взе да се разпада, ВенеЦуела също, там са вапцани също като Обама, ти нали не обичаш негрите + това Болен нали беше там на работно посещение, полза каква, също искам да ти кажа че сега там не е както преди, гъмжи от акули:)

БРЦК

Путин сега ще изгонил чуждите посланици на САЩ и ЕС от Москва и ще отзове своите. Също така ще създаде реципрочен 'терористичен' списък с Обонго , Фък Нуланд, Расмусен и сие начело.

БОЛЕН ЛУДИЯ - В СПИСЪКА!

Санкциите ще имат временен ефект, а в дългосрочен план ще превърнат Русия в още по-силна и независима държава, а Европа рано или късно може би ще започне да се разпада! Европа трябва да престане да свири на хамерикански дудуци!

Ама не може, щото де-факто, освен да свири на "дудудци", друго комисарите не мо'ат ...

Цялата руска пасмина отдавна е влязла в черния списък на демократичното човечество! Русия е ценна за света единствено с природните си ресурси, които след унищожаването на руската империя на ужаса и злото трябва да бъдат усвоени от демократичните държави! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Бреййй, Питай родителите си, кога са били по-добре, по време на комунизма или след великата демокрация....? Знаеш ли кой е последният истински българин ? Тодор Живков ! И ха сега, слагайте минуси! Имало е работа за всички, във всеки град/село фабрики и заводи, безплатно образование, социална политика, липса на турци и цигани, липса на наркомани и крадци, липса на тоталните извращения на демокрацията.... имало е БЪЛГАРИЯ, а не БУЛГАРИСТАН

Комунистите превърнаха България в пустиня, избиха десетки хиляди българи и обрекоха милиони на мизерия и терор!

Напротив, имаше си и турци, и цигани, но имаха работа. Циганите не крадяха толкова, защото нямаше нужда, чак толкова. И живееха по-добре, питайте ги.

Сега сме много по-добре и в рода нямаме нито един член на Партията, а сме със селски произход.

Господ да пази България от простаци като провъзгласилия се за "жертва на комунизма".Дебиле,ти си жертва на собствената си простотия,а не на комунизма.Коминизъм е имало в първобитното общество,към което Западът тласка България вече 25-та година.

Че какви са тези "демократични държави", дето "усвояват" чуждите ресурси !? Ние малко по-инак им викаме на такива държави, не точно "демократични".

Малоумник, ти що не си дадеш доброволно ресурсите. Примерно банковия депозит. Колкото ти си дадеш парите, толкова и Русия ще ги даде.

Имам огромното желание да ви усвоя материалното имущество , както и банковите сметки! така ще е демократично и почтено. Пък ако ще след това бъдете и жертва на капитализма! все ми е тая.

ДА ВКЛЮЧАТ В СПИСЪКА И НАШИТЕ НЕЩАСТНИ ПУТИНОИДИ.

СЛЕДВАЩИЯТ ДА Е ПУТЛЕР

ПУТЯ,не бъркай на майка си пу.ката с фамилята на руския президент.Путь означава път.И не случайно човекът с такава фамилия изведе Русия на правилния път.

ПОМИЯРИ! КАКВИ ГИ ПЕРЕТЕ!? КАКВИ САНКЦИИ

Мнението ми за санкциите го има по-надолу и няма да го повтарям. Сега бих искал да обърна вниманието ви на други неща: 1. Това не е първият санкциониран руски вицепремиер - първият беше Дмитрий Рогозин, който отговаря за ВПК и открито се подиграва с Обама в социалните мрежи (нарича го другарят Обама от Вашингтонския изпълком на партията). 2. Включването в списъка на лица от Донецката народна република де факто е признаване на нейното съществуване. На Запад знаят това. 3. Подходът показва, че сега нас (в ЕС и НАТО) ни управляват политици, които са забравили (ако са знаели) какво представляват руснаците - насилието (дори и като санкции) само ги втвърдява и ожесточава - затова в Русия стана популярен лозунгът "Трябва да се живее така, че САЩ да ти наложат персонални санкции". 4. Приложен по този начин, външният натиск само увеличава подкрепата за Путин в Русия - вижте нарастването на рейтинга му след първата порция санкции. Същото се отнася и за рейтинга на Русия и Путин на Запад. Обратното също е вярно - пада рейтинга на нашите политици в собствените им страни.

Това е 100% истина, но е безсмислено да се обсъжда. Нашите политици ще правят само това, което им нареждат от Вашингтонския изпълком, колкото и да им се обяснява, че не са прави ... Просто ЕС се превърна в абсолютно бюрократизирана система и бюрократите ще защитават своите места, до смъртта си ...

Точно така, ЕС се превърна в това срещу което се бореха всички - комунистическа пасмина. В момента приличат на точно това с дна камара чиновници неправещи нищо освен да взимат солидни заплати.

Май няакои западни политици започнаха да се осъзнават, че посредством санкциите наливат вода в мелницата на Путин и руското управление. Започнаха да се чуват слаби гласчета на западни политици казващи, че да си в списъка на лошите е похвално според руснаците, даже се превръщало в мода. Интересно като факт.

Санкции признак на нисък интелект !А прос език ----не им стига акъла да седнат на масата.Въпрос:- Някои да е пил с американец ОТ УМРЯЛ ПИСМО или с руснак --ще мреш от черпилка ВЯРНО НАЛИ

слабост и безсилие!!путин им гледа сейра като на малки деца!!като му писне ,ще ги оправи.......

ЩЕ ОПРАВИ ЛЮБОВНИЦАТА АКО МОЖЕ, ДРУГО НЕ.

След падането на Путин, нито един от тоя списък няма вече да управлява, подготвя се ново ръководство в Русия.

мене са ме забравили в списъка )))

нЕ САМО ДА ГИ ПИШАТ В СПИСЪЦИ, АМИ ДА ИМ КОНФИСКУВАТ И ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ В ЧУЖБИНА!!ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ!!

То мислиш ли, че са толкова тъпи да държат нещо в западни банки?!

нормално би било още преди първия списък, всички, които имат някакви съмнения да са си изтеглили парите. не мислиш ли?

В черния списък на "НАФЪКАНИЯ" ЕС от елитната американска пронститутка ли? Що не си гледат еднополовите бракове тия?

В следващата вълна санкции ще включим и тетя Люда - чистачката на Кремъл! И баба Маруся от Донбасс, защото е дала половин кило компир на донбасската армия!

Интересен термин НАКАЗАНИ ... дира вие до кой клас го доклатихте ? акто ви чета май до коледната ваканция на 4ти ? аз напрмер наказвам котката си като направи беля ... но както знаете котките не им пука особено от наказание... друг е въпроса дали като изрови пръста от саксията тя осъзнава че прави беля или белята е само моето мерило... който може ще ме разбере другите да си наказват котките

А Серьожа Милер ще го пуснетеее. Отпустили, да, ой как отпустили,инак щрак кранчик газа и настанет темнатаааа и както говорися "...толко мьортвами с косами стоят..."

То там в Газпром Милер не преде толкова,но виж Владимир може и да спре кранчето.

Ами да спира кранчето.Първо гладните руснаци ще го изедът твоя путлер че няма да има джобни долари.

Tия от ЕС и САЩ хептен изпростяха.Очаквам санкции за Лавров и Путин,може и Медведев:):) Обаче има такъв лаф,дай на простият човек власт и му гледай сеира.Та ЕС и САЩ са точно копие на лафа.Идиоти.

интересно как може на политически фигури да се налага политически рекет!ако ще налагат санкции да е на цялата страна -като с иран например например!ембарго.ама не им стиска маи!

Абрамович го пропускат, там ще ги заболи много...

Завоалиран терористичен списък. Забрана за пътуване в Белия свят.

Циркът продължава с пълна сила. :)

А някой знае ли какви точно са санкциите срещу описаните в статията?

Абсурдно е решението, на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия да се забранява да влиза на територията на ЕС. А на неговите войски разрешава ли се?

Предполагам, че Козак си го е преместил от единия крачол в другия от ужас.

Като не им стиска да влязат в открита война с Русия, налагат санкции,които не пречат на частни американски и западноевропейски лица и компании да продължават бизнеса си с руснаците...Пак лицемерни действия.

Виждате ли, санкциите срещу Русия действително имат един изключително силен ефект - засилавен на конфронтацията. Сега ще се готвим за следващия етап - увеличаване на военните бюджети. То вече започна (потърсете с гуглето новината Румъния вдига военния бюджет) - съседите увеличиха бюджета за отбрана още за тази година с 0.2% БВП . Някой ще си напълнят джобовете, на други - ще им ги поизпразнят. Аз ще съм от вторите. Вярно, ще заприличаме постепенно на руснаците - може да са бедни, но са въоръжени. Е, ние сега сме само бедни, но ще станем по-бедни, ама пък въоръжени. Този филм вече сме го гледали по времето на соц-а. Жалко.

Ведна га се вижда човек който чете между редовете. А то във повечето постове се чува мнение комунист антикомунист черен бял. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ПАРИ. А не забравяйте коя нация се основава на култът на парите!

Благодаря за мнението. Но ужасно много ми се иска да не съм прав.

Да не се получи ефекта на сгъсте- ната пружина? Например: Крим- Ошфорна зона!

Няма нация, която желае да се нарече Велика, и не желае да защитава своите сънародници, където и да се намират те по света. В какво упреквате Русия? В това, че желае да защити руснаците в Украйна ли? Всеки друг ход би бил родоотстъпничество.

Ако потърсиш в нет-а, ще видиш, че в Турция има държавна агенция за турците и техните роднини в чужбина. Официалният й девиз (има го на сайта) е: "Където има един турчин - там е Турция". Толкова по въпроса.

То и ние говорим същото, даже търсим българи в Крим, Албания, Бурса, ..... които не разбират и дума български. А имаме и двойно гражданство и се чудим как да гласуват.

Днес е един хубав ден за световната демокрация!

Навсякъде из Европа( и задължително в България) трябва да се стегне режима с издаването на визи и да не им се позволява повече от 3-и дни да пребивават в чужда държава.Че те където идат и е възможно да определят някой квартал за руска автономна област.

Хайде да разширим малоймните ти рассъждения и да добавим в спиъка граждани на Македония, Румыния, Сърбия и Турция!

Айде стига сра бе, трол!

Боклук - иди да гониш руски тористи от черноморието!

Това е списък с терористи на които се забранява да пътуват по Белия свят. Само доброто възпитание и изискванията на дипломацията стопират Запада да нарече тези руски боклуци - терористи.

Най-големият терорист е в Белия дом.

Като доказателство на думите ти мога само да попитам: "Коя организация създаде Ал Кайда?"

Не мога да разбера с кой акъл налагат санкции и то на Русия! Киевската хунта започна да избива народа си, те наказват Русия. Това не е малоумие, това е липса на всякакъв акъл. Като тръгнеш арабските пролети, Сирия, Ирак и не знам къде вече, с хиляди убити, те се репчат нещо на руснаците защото се погрижиха за народа си в Крим. Та сега с тях сега щеше да е същото като в източна Украйна - нападения и смърт. ДА ОСТАВЯТ НА МИРА УКРАЙНА И РУСИЯ, те ще си се оправят сами. Но гадните американци си търсят белята. Ще си я намерят, с Русия никой не се е закачал безнаказано.

Що чиниш в лоша България...хайде заминавай в добрия Сибир.

Знаеш ли, глупаво е да спориш с малоумници, но само ще ти кажа, че в Сибир и въобще в Русия има градове които бледнеят и арабските емирати. Защото имат газ и нефт, промишленост, природни ресурси и високи технологии. Направи си труда поне в гугъл да видиш. ЩЕ СЕ СМАЕШ. А ти си цвъкаш на компютърчето и до градската градина не си ходил, а плюеш и пишеш некомпетентни материали.

Най-важните новини са: 1. Светът разбра каква опасност представлява Русия и оттук нататък ще внимава 2. Европа реагира правилно с енергиен съюз срещу монополиста Русия

Ура светка ми. Благодаря ти приятелю, че ми отвори очите аз за последните години си мислех че агресор е Америка с техните войни срещу Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Виетнам, Грузия, а се оказа че Русия е опасноста за целият свят.

Руснаците да не квичът. ЕС им казва, не идвайте у нас. Защо руснаците искат да пътуват в ЕС и САЩ, а не си стоят в Сибир като е толкова хубаво там, защо!!! Щом руснаците не искат да пътува извън Сибирската губерния, значи проблем със санкциите няма !!!

Ами не знам на теб какъв ти е проблема ама на Европейците е голям защото ако затворят кепенците на Русия ще загубят 350 млрд товарооборот и ще забравят връщане на крелитите които руските банки са взимали последниет 15 гоини!

В безсилието си тия хора (имам предвид ЕС) се чудят , какви "санкции" да наложат на Руски граждани или институции . Абе Галфони смотани изчистете си първо вашата градинка и тогава , "копайте" в чуждата . А личното ми мнение е , че каквито и санкции да налагат на Русия , Руснаците ще "си го преместят от левия в десния крачол" (извинявам се за грозния израз) . Егати смешниците

Демократичните държави трябва незабавно да прекратят всякакви отношения с империята на ужаса и злото Русия и да прогонят руските представители от териториите си! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Като доктор те питам когато си налееш спрайт в стъклена чаша и се вгледаш в газираните балончета случайно не виждаш ли агресивни комунисти?

Бай Ставри

В психодиспансера докторът ли ти викат?

Ало, жертвата на комунизва - като си жертва на комунизма ми е чудно как си оцелял досега? Питам, защото моите родители - жертви на демокрацията, вече си отидоха от този свят.

Скоро списъка ще набъбне до десетки хиляди руснаци, а вписаните в него официално ще бъдат обявени за терористи.

Г-н Обама година работих за човека на снимката. Между прочем той направи една от най великите зимни олимпиади на която Вашите атлети малко се осраха. Но не е това темата. Боли го косъма на дупето от това, че няма да дойде да види "статуята на разврата"!

Оле! Много страшно стана за Русия!Ако и Роско Офшорков, адмирал Чехльо акостира с линейният ни кораб"Дръзки" в Москва река, срещу Кремъл, Путин е издал багажа,отвсякъде!!Следващата санкция на САЩ и ЕС ще е да не се подмият отзад, за да му е гадно на руският мечок!!!

Хаха, това последното е велика санкция, много яко!

Евала пич ++++++++