По 20 г. затвор за убийците на младеж в ”Овча купел”

Софийски градски съд осъди на по 20 години затвор тримата подсъдими за убийството на 24-годишния Борислав Райнов в столичния квартал "Овча купел" през 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - По 20 г. затвор за убийците на младеж в ”Овча купел” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм данъкоплатец и не желая да издържам тези цигански изроди в затвара.Демокрацията която ни я насадиха сега да ги изкара на площада и да ги застрелят като кучета.Това е демократично а не циганската им слободия и сганщина мръсна.

Лошото е че като кажеш самата истина за някой Циганин,а не ром,ще те съдят на Расова основа.едно е да си интелигентен Негър,друго е да си мръсен долен смрадлив Циганин.

Мангасарята са задружни,да видят че някой бял бие техен мургав,ще скочат целия катун,а Българи да видят че мургав бие бял,ще го подмине,докато сме така белите,мургавите ще останат безнаказани,Зъб за Зъб,Око за Око.

Тая простотия с осъдени за убийство пуснати срещу потписка трябва да престане! Осъден за убийство и друго тежко престъпление лежи в ареста до оправдаването му! Що за идиот трябва да е съдията да го пусне на свобода! И на едно дете е ясно каква простотия е това!

10 години работих в затвора Бургас.Познавам до болка психиката на циганите.За тях затвора е нещо като малко по-малка общност от гетото,в което са израснали и са били възпитавани от себеподобните.Т.е.лишаването им от свобода за 20 г.няма да окаже никакво положително влияние върху поведението им.Просто ще имат ,какво да ядат и да се приобщят към затворническата общност,в която повечето са роднини.Циганите в повечето случай извършват убийство над българи,когато са повече от един циганин.До сега не съм имал случай да попадна на циганин,който след затвор да се е поправил.Напротив те се чувстват вече като герой в квартала си.

там поне не се размножават. И така и така ги издържаме, поне да построим големи хигиенични затвори, за всяко престъпление осъждане /с предимство- жените/ и вътре и може би само така ще се постигне някакъв контрол върху професията правене на чаавета

Защо убийците на студента Балтов получиха 18г.затвор, а тези 20г.?! А й какво стана с убийството на студент станало във Франция???

И какво стана със момичето изнасилено и убита във Борисовата градина?

пак гавра с живота на един човек: как така решиха 20 години? как така убиваш и после да имаш пак правото да живееш на свобода? кви са тия правила? кож ги е мислил?

Това е поредното зверско групово убйство на цигани на българин.Подобно беше и убйството на проф.Калоянов в кв.Захарна фабрика-пребит с железни пръти.Затова трябва да ограни4аваме контактите си с тях до минимум.

Няма да се притеснявате за Снайпера,той във момента е добре и си пие хапчетата.

pompai

Осъдени на 20 години на 1-ва инстанция и пуснати под гаранция? Ще четем после,че се издирват :))))

Явно 20 години затвор струват 2000 лева? Внасяш 2 бона и драсваш през най близкия ГКПП! Фалшиви документи струват около 1000 евро в Гърция, целия масраф 4 бона!

съвсем наскоро имах случай да се уверя в безразличието на полицията. В маг. Фантастико публично ме заплаши един мъж на ок. 35-40 год. че ще ме смаже (да не говорим за др. обидни думи), защото помолих да мина малко напред с количката пред касата. Всички в магазина видяха и чуха, а и аз открито го попитах дали ме заплашва публично. Излизайки той продължи от вратата да ме заплашва. Когато и аз излязох, 2 мин. след него, вън стояха двама полицаи. Онзи се беше изпарил. Казах на полицаите че току що един мъж ме е заплашил. "Видяхме" отговориха те. Очевидно са били в магазина. Видяли са го даже като е излизал. Толкова бях стъписана от станалото, че не се сетих да ги попитам- като сте видяли защо не се намесихте? Поне благодарих на ум че са били там, защото нищо не се знаеше -дали на излизане тоя нямаше наистина да ме нападне. И до сега се оглеждам за това мрачно агресивно лице. Едър мъж в анцунг с нахлупена шапка и грозно лице.

А според какво трябва да направят а ?! Не е извършено престъпление , че да се намесват. Не е застрашен живота ви по никакъв начин. Имате ли на идея колко такива виждат на ден. Ще ви дам друг пример.Преди 2г влизам в Лидл за коледа и гледам как пред щанда за диетични храни двама се млатят и охрана едвам ги разтърва и се чудех тези идиоти за какво се биеха и точно пред този щанд който мъжете просто го подминаваме.

Заплахите и обидите, вече да не се част от доброто възпитание в България? Дребното хулиганство само ако има нещо счупено ли се брой? Малко чимберчета да ти побия?

Трябва да пазят реда и закона! Това, което са направили е абсолютно безумие!

Мале като по филмите на ужасите,друг път не ходете сама на пазар и няма да е лошо да си купите нервнопаралитичен спрей,и да си го носите във чантата за самоотбрана от такива изроди.

Е, ако си искала да прередиш цялата опашка...... какво очакваш.......

Извинявай, ако си същата заядлива циганка, която списва като 'гражданка' тук - ще те попитам само едно, защо и как точно се пререди на опашката. "аз попитах може ли' кога го попита, като изблъска всички или преди това?

Всичките сега да ги направят на сапун,вие си знаете кои,няма да споменавам.

Жалко за младото момче и цялото подрастващо поколение.Те не знаят близката история на България,а тя е че кучето е заровено в село Правец,от 50 години до ден днешен-Златеви...Бойковци...Живкови....и т.н.

На Позитано 20 отче?

да де...да де.....Прости им те не знаят какво правят(АК-47).............

Какво общо има Живков с това престъпление.Или лъжеш, или си заблуден.

...покайвам се чадо.....не бъди дребнав....живота си върви....не пише Живков,а Живкови и т.н. ......исках да кажа,че сегашните ни ядове са горчивия плод на действията и бездействията на тези няколко рода....продължаващи да ни го....цензура....със здраве чедо....не бъди тесногръд....

Не се прави на отворен! Едва ли баба ти е родена в Тюйлери, комплексите ти за малоценност личат отдалече...

оф добре. Говорим за престъплението, а ти започна да ме занимаваш с простотиите си. После съдиш и даваш оценки. Аре погледни се ти първо. Българина докато гледа в паницата на другия, ще си остане винаги слепец. Общо взето простееш и се чудя на акъла си, за какво ли ти се връзвам. Все си мисля, че контактувам с разумни хора, а те пълни психота и предават комплексите си на друг. Аре лек ти ден любов моя

Тук много се чудят как така осъдени даже на първа инстанция за УБИЙСТВО и вече с присъда са УБИЙЦИ, а се пускат под гаранция.Да ама това е у нас.Но в умразните САЩ, там щом те осъдят даже и да обжалваш веднага те закопчават, докато се реши окончателно въпросът.Как не реши съдът,че не може да има гаранция,защото са с множество предишни присъди и за побой и кражби и има опасност от рецедив.

Затова преди всичко , преди магистрали , хотели , градинки , басейни , чешмички в България трябваше да се направят социални кухни и ЗАТВОРИ, на когото не му стигат половинка хляб и три супи и извърши грабеж - в затвора , но не за три грабежа да лежи за единия - а и за трите

За да се случат такива неща обаче трябва култура! Тези работи не идват е така от небето, а се движат от църквата или социалниорганизации. Които и двете в българия са много слаби все още. А православната църква е над тези неща! Когато има достатъчно протестанти тези неща ще станат.

До кухия снайпер, Не се взимай толкова насериозно, аграр такъв! Изнесъл си се, за да не копаеш на дядо си нивата. Явно си дълбока провинция - личи ти по комплексите....

хахаха ти първо не знаеш значението на думата комплекс, второ се обаждай когато разбереш, че София не е НДК, Витошка, Мола и утрепания ти кавртал

А къде е София? - Обеля, Люлин,Манастирски ливади, Младост и т.н. Говориш с кореняк софиянец!

И с какво сме заслужили данъкоплатците да им плащаме издръжката в затвора на тези боклуци? Разстрелвайте ги на площада и не ни харчете данъците за глупости!!!

Ааааа, не може.Расист такъв.Нали после ДПС и БСП ще се целунат уста в уста и ще кажат ,че българите са нетолератни.Псевдотурцизираните циганя са репресирани,цивилизовани,образцови,европейски граждани и всички ние трябва да им расточим баница и да си свалим гащите.Господа мръсни продажни комуняги - ще дойде края и ще ви избесим всички ,както е трябвало 89-та година че и 50 години преди това.

Не се разкайват Жалко,ще погубят душата си

Имаше преди години едно заглавие във вестниците, ЦИГАНИН УБИ ЧОВЕК

Следващата Жертва може да си ТИ или детето ти , никой не е в безопасност ! Въоръжавате се ! Само така може да се защитим ! Не очаквайте полицията да Ви защити , тя няма видимост

ти от къде си?

от луната сме....откъм тъмната страна.....знаеш ли къде се намира....А....овчи.............

Изрод

! Аз съм от прекрасна страна с гнила , безбожна , корумпирана и престъпна държава !

magit@abv.bg

За какво слагате минуси бе? Нали циганина се води български гражданин и ако разрешат всеки да стреля и те ще могат. Разликата е там, че те няма да носят пистолета с пуснат предпазител и без патрон в цевта. Толкова са малоумни, че ще гърмят кой им падне и пак те няма да влезнат в затвора, а ние. И се научете, че когато някъде някой е прав, той е прав. Който знае как се стига до Факултета през Овча Купел е напълно наясно каква е гледката там- няма едно осветление. Тъмница като в ада. А който е влизал нощем там, едва ли втори път ще влезе

Няма случай на престъпление, в който да не е забъркан великия полицай без образование Цветан Цветанов. Чист като момина сълза, ширещ се в 6 апартамента, безнравствен, противен и опасен за нацията, този тип е на свобода. Той допусна в квартал "Гоце Делчев" и до днес да функционира нелегална немска лаборатория за убийства чрез високочестотни вълни. Замесен е в безброй далавери, цинични изцепки, мръсни номера. И се гласи вместо в затвора, да вземе отново властта. С което да подпали страната и нацията.

КУ-КУ

Малоумен, Цветанов е забъркан толкова, колкото и малоумният моряк без образование Овчев

много си прост долу герб, ама много.

Аз точно там живея - на бившия бул."Емил Марков", сега "Гоце Делчев" и за тази лаборатория знам много отдавна.

"Страхливи Боклуци! Само такива останахте в България! Всички Свестни - се изнесесохме!" Е ТОВА Е ТОП КОМЕНТАРА НА ДЕНЯ!!!

Полицаите нямали видимост...Те за това се наричат полицаи,защото са ДЛЪЖНИ ДА ИМАТ ВИДИМОСТ!

Мини нощно време от там. Ако можеш да видиш нещо-ще ти дам 100 лв. Знаеш ли как се стига въобще до Факултета от Овча купел?!

И сега кво? По 1 - 2 бона гаранция и дим да ги нема. Ега ти съдебната система!

И колко от вас хвърлиха поне един коктейл Молотов по къща във Факултето? Нула! Само дрласкате по форумите, кой какво трябвало да направи! А направете вие нещо! Страхливи Боклуци! Само такива останахте в България! Всички Свестни - се изнесесохме!

Да беше останал да фърляш коктейли по Факултето. Ние тук ги трепем с лопати и брадви.

А ти свестния малоумник, преди да се изнесеш, защо не метна коктейл Молотов? А? А седиш тук драскаш от чужбина дори? ПЪЛЕН ПАЛЯЧО

Е ти си най-смелия , щом си се изнесъл ! Браво Мъжки ! Бегай далече !

Ами ти огнехвъргача що се изнесе, а не остана да хвърляш коктейли отворко?

осъдили ги на по 20 години и ги пуснали срещу 1000лв и 2000лв гаранция? Аз ли нещо неправилно разбрах?

Да, не си разбрал, защото третия с подписка

Да не кажа лоши думи............!!! Но мамка им циганска.....сган

Естествено, че ще изкарат ченгетата невинни! Те за каквото им трябва имат идеална видимост...

И какво? Тези пак са на свобода с/у 1000/2000 лв гаранция... и сега след като знаят, че ги чака 20 г. затвор, ще щипнат по света с 300. Евала на съдебната ни система

щот "няма опасност да се укрият или да извършат друго престъпление",затова са ги пуснали.

До кога в Б-я извършителите на тежки престъпления ще бъдат само "РЕГИСТРИРАНИ".Ако тези мангали бяха в затвора за предишните си престъпления това убийство нямаше да се случи

Не знам дали си спомняте случая, изобщо не става на въпрос за случайно сбили се хора. Мир на праха на момчето. Било е на някаква среща в къща и доста на брой роми го пребиват и намушкват зад къщата. Цветанов тогава се опита да покрие случая, като след 3 дневни протести пред парламента, чак тогава (може би седмица след случая) медийте започнаха нещо да предават.

"Те нямали видимост към тялото на младия мъж, който бил убит зад къща." - Те и за много други неща "нямат видимост". Просто гледат в друга посока. Най-вече в посока рекет над водачите на МПС. Не че водачите са стока, но безчетната ни полиция е една кръгла нула, що се отнася до опазване на закона, живота и здравето на хората. Ако полицията беше на място и адекватна, нямаше да има още толкова охранители и застрахователи. Но всичко е "синджир марка в "държавата" Олигар(Х)ия

Уредиха се тия мръсни цигани 20 години , он инклузив ! Съвсем скоро ще почнат да се жалват на Европа за лошите условия в затвора ! А колко по-справедливо и въздействащо ще е да се върне СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ! Само страхът от закона и Бог , ще ги направи хора !

Arbeit macht frei

....пиши на КИРИЛИЦА и БЪЛГАРСКИ...."Бе"....затова ще ни мачкат отвсякъде.....бъди горд,че си БЪЛГАРИН...ама явно "ти" си поклонник като повечето Безродници.....!!!!!!!

Чети повече, за да разбираш!... А това в превод означава: - "Трудът освобождава"... И е било изписано на входа на всеки концлагер...!!! А за Шикългрубер можеш да се информираш от чичко си Google и май този Шикългрубер не е бил толкова луд...!!!

Много битки му се събра да воюва на този измъчен български народ! И то, на собствената си територия: Срещу продажни политици, корумпирани полицаи, чужди религии, местни мангали, хелзински комитети, европейски претенции, комисари, защитници по права на човека, гейове, содомити и каквато ви дойде на ум, пасмина. Само българина няма права! Докато накрая не му писне и хване пушката и не си разчисти къщата както винаги се е случвало в историята на България.

Защо се очудвате на поведението на полицаите? Какво друго очаквате, когато за министри имат личности, като Румен Петков или Цветанов. И въобще, кой младеж с качества ще стане полицай сега? Това да не ти е Англия или Америка.

Не така избирателно, синьоре;о) От това, което си написал, излиза, че след като сега за министър имаме "личност" като Йовчев и гл.сек. като Лазаров, би следвало да няма престъпления от този вид! Така ли е наистина или не си чел скоро вестници и не си гледал ТВ?;о))

Сложих ти минус по грешка, Пипи. Преди си мислех, че по-зле от Румен Петков не може да има. После си мислех и за Цветанов същото, но Йовчев и особено пък Лазаров ме опровергават.

Макар и бавничко но все пак правосъдие .Остава да се надяваме, че панделната обстановка ще им се отрази толкова положително колкото и на приятелчето им.Всичко това няма да върне момчето но ще предотврати по-нататъшната дейност поне на тези отрепки които ако бяха спрени адекватно с време нямаше да се достигне до тази жертва.Всичко това поставя и въпроса за множеството висящи дела и не наказани престъпници за които се чака да убият някого ,че да се погрижат по-адекватно за тях.

Полицаите в Бг са с много нисък коефициент на интелигентност, в повечето случаи приличат на угоени прасета и са супер корумпирани! Много рядко съм в Бг и последните 2 години съм бил изнудван 2 пъти да плащам откуп без каквото и да е нарушение. За справка, в Европа карам кола през цялото време от около 10 години и подобно нещо никога не ми се е случвало! В Красно село даже има полицаи, които са в тясни отношения с нарко контингента.

няма никакав краен смисал за тази присади. циганите ще си направят нови хиляди неуки и крадливи деца,а това балгарче,което наж-вероятно е и с някакво образование просто си е отишло за нищо. п.п. нямам балгарски на клавятурата и за това има толкова грешки.

Така е! Като служим на новия завет. Търпимост и смирение а трябва да се върне стария завет , око за око, зъб за зъб, нооо това на някои хора няма хич да им хареса. не само епидермално вариативните но и богатите също ги устройва новия завет.

Какви ти 20 години?! Ядрена бойна глава върху всичко наоколо...

Милиционерите нямали видимост ?!?! А дали са имали слушаемост... Родната полиция е жалка картинка в над 90% от случаите. Да ме извиняват момчетата, които са печени и служат, но повечето им колеги са роднини по серебрена линия с някой - затуй са и на работа.

Абе кога 20 април ще стане официален празник в България? Или не бива, че ще ни се обидят чифутчетата?

Ама това са ....

Дано и тия се "самоубият" !!

И сега ще ги храним 20 години!!! Не е ли по-добре, откъдето и да го погледнеш, да бъдат публично обесени, и снимки от екзекуцията да се разлепят по гетата за назидание? Или ще се стресне електоратя и ще спре да убива?

Твоето предложение е доказано исторически, но сега времената са други, сега сме толерантни, разбиращи и съчувстващи.

По-добре да ги дадат на приятелите и роднините на момчето. Полицаите адски, ама адски се изложиха на този случай. И при последващия конфликт си спомням, че пазеха мангалите, а единствените въоражени бяха те. Пазят този, който държи оръжието вместо евентуални жертви, палячовци

Цв.Цв-назначил проверка.Какъвто Цв.Цв-такава и проверката на ведомството му-нищо необичайно-само приказки.

"Вътрешният министър по това време Цветан Цветанов назначи проверка, която обаче излезе със заключение, че служителите на МВР нямат вина. Те нямали видимост към тялото на младия мъж, който бил убит зад къща." и ушите им били пълни с банани...Нещастници и страхливци!!!

Каква ВИДИМОСТ като са СПАЛИ!!!

А преди близо 10-тина години тълпа роми преби баща ми пред очите на майка ми и по-малкия ми брат заради нещо тривиално. По време на мелето селския полицай е гледал на 10 метра от събитието и е... прибрал най-нагло телефона на баща ми. Ест. майка ми го е видяла и си го е взела обратно. Роднини на същия този полицай пак полицаи с подправен подпис (по графологична експертиза) и неправомерен акт отнеха книжката на баща ми. В резултат на всичко това баща ми получи диабет и.... между другото беше без работа няколко месеца. Също и ...загуби известна сума в дела срещу полицията.

Забравих да спомена връзката между полицая и ромите- политическа. Гласове трябват по изборите.