Разследват двама висши съдии, единият е Пенгезов

Шефът на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов и председателят на Военно-апелативният съд Петър Петков са получили призовки, за да бъдат обвинени.

Обратно в новината

Коментари - Разследват двама висши съдии, единият е Пенгезов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано да ги вкарат в затвора, да си платят за всичките далавери, които са направили на гърба и с парите на бедните данъкоплатци.

Кое Народно събрание /без мижетурки/ ще се осмели да поиска Велико народно събрание за промяна на конституцията особенно в частта за независимостта на съдебната система.В противен случай кервана си върви.

ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ДЕРИБЕИ, С ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ, ОТДААААВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА!!

Цялата съдебна система трябва да се срине, един читав няма/ с малки, ама много малки изключения/. Като цяло не работи тази остаряла система за изкореняване и ограничаване на човешката порочност и престъпност. Човешката раса се променя и мисленето се променя.

Изключителен мръсник и като човек и като магистрат. Дано най-после си получи заслуженото...

Нито е човек, нито е магистрат! Това е П Р Е С Т Ъ П Н И К !

тая шия не е от туршия

Тоя да не се готви за коледа? Само как си е охранено , милото. Много работи сигурно човечеца, та нищо не му се лепи :)

Майтап,бе уили!

Г-не ,не се канете какво ще сторите след 3г.Това е много време .Само Бог знае какво ще стане с вас през тези години.

Престъпна омиририсана съдебна система работеща за ограбването, самоуреждането и деморализирането на територията Булгаристан.

България родината, която загубихме ! Бъдните поколения трябва да знаят, че България е била индустриална страна, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини. Създавали сме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка нация! Без тази памет е невъзможно ново възраждане на България. За високия български индустриален интелект има безброй доказателства.

нека да видите и съдиите какво е ДОНОС,особено в идиотското ДНСК и да спрат узаконяване на гараж с готови по правилата гараж,а да рушат им е по-корумпирано и угодно за доносника с връзки и пари,но на големи нарушители в язовира на архитектите от незаконното в ПАНЧАРЕВО не се прилагат тия закони за рушене,а се узакониха и грабят на хората имотите-ХР.Христов,Атанасова,Игнатова,Чурешка ......,а и кмета е зад тях

я че ви кажем така и нисши и висши сите са за трепание ..

Политическа поръчка, натопени, пропаганда, клевети, черен ПР и куп други игри с думи... не ви ли омръзна да слушате оправданията на всички по един и същи начин? На мен лично-ДА. След като смята, че е поръчка от определени кръгове, да каже защо, на кой пречи и на кой е попречил, с какво, да извади факти, доказателства и прочие...Всички мълчат, обаче като стане нещо веднага се оправдават с клишета. Защо мълчите бе драги съдии, прокурори, политици, медии, журналисти, полицаи и натам по веригата...Къде е Пеевски, който знаел много неща, но си мълчал?! Имам една мечта вече, да имам власт за 10 дена. Така ще пропеят всички, че чак пилетата ще им завиждат. После ще ги метнем на хората да им се "нарадват", а полицаите да гледат от страни и да им люпят семки над главите им . Мисля, че след това ще мога да умра спокойно един ден ... :)))

Малоимотния Пенгезов, който живееше във палат на "свой приятел", а дъщеря му като социално слаба се уреди със парцел на морето на първа линия. Същия Пенгезов бе покровителстван от ГЕРБ или иначе казано - твърде бързо потулиха скандала за начина на живот на "висшия магистрат". Палата във който живее, колите които кара, средствата със които демонстрира определен начин на живот няма начин не само да са придобити от една заплата, а няма начин да са придобити и за един живот! Беше доста удобен за ГЕРБ и се надявам, че ако последните се върнат на власт, то делото на тоя вече да е приключило и да изтърпява присъда. Да се надяваме, че ГЕРБ няма да се върне на власт и това дело няма да свърши по същия начин като със бившите съдружници на Борисов - Маргините!!! По времето на тройната коалиция започна делото срещу тях, а по времето на ГЕРБ и навярно със активната помощ на Цветановата семейна приятелка, Маргините бяха оправдани.

Ей човече стига си плямпал глупости Да не би тези близките около БСП да карат лади и живеят в палатки.Истината май е друга.Няма БСП ГЕРБ всички са един дол дренки

На тоя дебел мошеник, мястото му е в затвора, само като му погледнеш тъпата физиономия и ти става ясно що за стока е!

Надявам се сериозните коментатори, а такива има доста, да се съгласят с мен. Една сполучлива снимка, може да ти каже или по точно внуши, много повече от текста към нея. За добър пример ща посоча, когато дадоха снимката на Камила, а аз само добавих, че това е най сполучливото има на тая жена. Сега за Пенгезов казвам-тоя спокойно може да бъде осъден, само като му видиш снимката. Браво за Елица и нейният избор.

Хайде още малко и по външния вид ще обявяваме някой за престъпник,това е било преди повече от сто години и то само в теории,а не в живота.Прави ми впечатление,че е бил оправдан за липса на прозрачност от съда,а сега няма да седна да чета умозаключенията на АДФИ,заради новината,но така или иначе съдът е отхвърлил наказателното им постановление,но за да има престъпление по служба трябва да има поне нарушение на задължения,което все пак е отхвърлено от съд,освен да има доказателства за друго деяние,нали са ги призовали,ще се чуе за какво.

Може и управниците да се бъзикат с нас и да строят най-голямата джамия на Балканите в Кърджали, но най-голямата съборена джамия ще е в Кърджали

pompai

Вие разбирате,че няма прокуратура която е Държавата.Тя кяно не действа и ващто дете депутати прецаквате ако се случи нещо.

БОЙ ве, братя, БОЙ докрай!

Който и да е " висш" магистрат . съвсем произволно , да вкараш в пандиза до живот , все ще има защо:)

Сега да не вземе някой да се вдъхнови, че "най-сетне" ще осъдят някоя голяма риба (като oh от 00:22). Това е рутинно шоу заради изборите. Който внимава повече ще забележи, че за всички избори има подобни демонстрации на "решителност" и във 100% от случаите после виновните излизат сухи от водата.

Тия ако ги осъдят ще е глолям кеф.

А , дано ...!!! Ама ,надали... Като им гледам и крехкоскалъпените обвинения ... и смешните цифри за които ще се "съдят" , а и "КОЙ" "КОГО" ще съди.. смях.. само - дано не ни осъди след 3 години в ЕС , този "бос" на САС - не за пропуснатите си заплати .. а за пропуснатите си далавери..- че ще трябва да плащаме не десетки хиляди след три години , а десетки милиони :))) Тук е мястото да се смеете..ако ви е до смях..?????

А кой се наема да "познае" . защо скъпия ни и обичан "шеф" на САС , е казал следното : "...След 3 години ще бъда оправдан окончателно. Тогава ще предявя иск, но за съжаление ще плаща държавата, а тия които го правят в момента ще останат безнаказани, посочи Пенгезов пред БНТ...." Тоест - защо ТОЧНО СЛЕД 3 ГОДИНИ :))) А ПОЗНАЙТЕ ДЕ :))) КАКВО ЩШЕ ИМА СЛЕД 3 ГОДИНИ ?

pompai

Смех и начин за потулване.Смятам същите са направили нарушения ,не за 700 000 лева ,а за 30 000 000 лева ,но така ще ги прекарат и оневинят,или само условно и ще си живуркат.

Прочетете доклада на АДФИ от 2010 г. за нарушенията на Пенгезов по този проект и ще видите за какво става въпрос. Дано да има справедливост, но силно се съмнявам.....

До всички така наречени демократи : Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 800 хиляди млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 1 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 10 години! Върнахте забравената детска неграмотност! Отворихте път на младите хора към проституцията и наркотиците! Не можете само едно: да ни отнемете самочувствието на строители на съвременната ни родина! Нарекохте го носталгия по миналото и я обявихте за голям грях. Това си е ваша грижа! Наш дълг е, докато можем, да пазим паметта за съзиданието!

Браво за всичко ! Само ако позволиш едно дребно уточнение- не са 800 000 а над 1,5 млн. ... - а ако броим и малко по-старите- надвишават 2,3 .. вярвай ми !

Говориш за БСП/БКП/ДС, които управляват бе прекъсване почти 70 години. Сбъркал си "демократи" с комунисти сега социалисти.

ДОБРЕ ПИШЕШ, ДЕДО МАРКС! ЧЕ И ИСТИНИ КАЗВАШ! НО И В ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ ОТПРЕДИ 150Г. КАЗВАШЕ ИСТИНИ, А ОЩЕ НЕ СА ПОВЯРВАЛИ. ИЛИ НЕ ИСКАТ, ИЛИ НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ. ИЛИ ИМ Е ТРУДНО ДА ТЕ РАЗБЕРАТ? ИЛИ ТЕ РАЗБИРАТ, НО НЯМАТ ДОСТОЙНСТВОТО ДА ПРИЗНАЯТ, ЗАЩОТО НЕ ИМ УЙДИСВА!

ДемокраДцията, в която живеем се крепи на раменете не на корупцията, а на онова, което я прави възможна и изгодна. То витае навсякъде - в злобата и комплексарството, в тролстването по форумите, по неадакватните потоци от оплаквания на съседи от съседи, на баби, на лелки, на дедковци с чувство за непълноценност. Щом нямаш смелост да се изправиш срещу проблемите такива, каквито са, а само злобееш задочно и пишеш доноси като някой ДС доносник (във всеки вход има поне един такъв писател, който се чуди какво да се сърди в писмена форма) - тогава даваш сила на подобните на теб, които са се гушнали на служба и са готово точно като тебе да гонят не справедливостта, а личните си предпочитания и пристрастия. Такава е корупцията у нас - не толкова за пари, колкото е от тшеславие, снобизъм или просто дребнаво злобарство. Тъй, че вместо да злобеем трябва да търсим здравия смисъл и справедливостта - не според емоцията, а според фактите, дори и да мразим някого. Не знам тия двамцата какви са и що са, но ако няма справедливост и детайлност в разследването виковете на уж унижените обикновени граждани се превръщат само подвикване отстрани докато ония там "горе" се боричкат един с друг със същия плам и емоции като на тия, които подвикват. Така не се прави демокрация, така се прави клюкраска седянка. Уважаеми трлове, ако наистина ви е грижа за страната си, най-доброто, което можете да направите е да замълчите.

ако смея да попитам- ТИ ЛИЧНО ОСВЕН ДА ПИШЕШ СРЕЩУ КОГО СИ СЕ ИЗПРАВЯЛ ДОСЕГА ??? ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ ПРЕТЕНДИРАШ , ЧЕ НЕ СИ "ТРОЛ"...???!

Правото в страната ни се раздава от престъпни типове. От криминалните правораздаването прави още по-големи престъпниците, защото ги държи на свобода и не ги наказва. А от честните хора със силно накърнени права и човешко достойнство съдабната ни система прави или скотове, или престъпници, а в най-добрия случай емигранти.

Щом червените го погват явно е честен човек и им е неудобен.Такава чистка не е имало и по турско. Сума и народ изхвърлиха на улицата , но идва есента и всичко се връща ;)

Ясенчо пиле забравил си хапчетата ....Пии ги , че виж какво става говориш неадекватно и малоумно . Недей , така ще се поболееш още повече

Шило

С освиркване дошъл, с ритници си тръгнал. За кого ли става въпрос?

Источно-българска свиня: Ние , ще портестирами ! На другаря Пингязов дължими нашата сиксуална свобода !

Докато христо бисеров е на свобода, означава и доказва корупцията на това правителство и съдебна система ! Всякакъв друг коментар е даже излишен

Нещо се сетих за братя Галеви...а, май не беше при Станишко, а! А, и нЕкакъв Ковачки имаше - какво стана с него, че ми се губи? Ама и това беше по същото време май?

съдът винаги е бил червен! цц ги арестува,а кой ги пусна,ти сам знаеш! нещо по адрес на сестра галева да кажеш и т.н.

Ще ти кажа до къде ще ни докарат тези, които не спечелили изборите са на власт да крадат, ама на едро - на много едро. И тази Моника крала с милиони и показана с пръст от ЕС и що - нищо.Става това, че де що остана знаещ и можещ българин в радцвета на сили и младост си хваща пътя и то забележи на Запад. Да сте чули някои да ходи при Путин.Аз не съм.Ще останат само циганята и комуняги, но и комунягите ще си тръгнат с яхти, а България ще стане руска гхуберния.

Шило

"Светата вода" ненапита Пенгезов! От където и да те подхванат няма да сбъркат!

Този пън, гъзов се е угоил като шопар за коледа. Това е от отклоняваните (крадени на български) пари. Тези гадове трябва до един да се избесят по дърветата в софия, техната мама разбоиническа. Вижте му само суратя на този изрод!

Умирам си от смях, когато крадци като този на снимката, служили/крали при всички господари, откриват "политическа поръчка" във всичко, що не е безропотно послушание и венцеславия... А каква поръчка беше даването на имот на морето на "безимотната" ти щерка, можеш ли да ми припомниш?

Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно, да не кажем вбесяващо.

Ей герберастки подлоги, КОЙ е пенгезов, бе келеши нещастни??? Какво казва същото това шефче на 18 януари 2011??? Я да ви припомня: "Уволнението ми от поста председател на Софийския апелативен съд е плод на натиск от страна на вътрешния министър Цветан Цветанов. Това заяви отстраненият от ръководния пост само преди час Веселин Пенгезов. Той разказа, че конфликтът между него и Цветанов е започнал през февруари 2010 г., когато вътрешният министър му се обадил по телефона и поискал Антон Петров-Хамстера (тогава все още обвиняем като член на групата за отвличания "Наглите") да не бъде освобождаван от ареста. Тогава Пенгезов му заявил, че не може да поема такива ангажименти, тъй като съдебният състав, който ще се произнесе по освобождаването на Петров, е независим и ще вземе решението си според фактите по делото." ТА? Коментирайте бре, недоносяци! Репресии на БКП още малко, а?

Абе урунгел стига с този Цецо, Боцо и Моцо. Сега твоите другари- престъпници заграбиха властта с лъжи, популизъм, демагогия, клевети, компромати и манипулации. Сега те управляват и те колят и бесят. Ще видим до къде ще ни докарат!

БеСеПедераст нещастен. 100% се изранваш от Моника Хохрегерова. Това което си цитирал само доказва, че този няма нищо общо с ГЕРБ. Противоречиш си уроде, малоуменчугуненотиквен

"Дунке Лешникова" душице ама много си проста МА от кога започна да правиш квалификации МА душо я си избърши устата , че смърди .Урунгел

Шило

Пич, Пенгеза няма цвят. Обслужва тези, които му плащат. И това не е Темида.

референдум мажоритарнен вот

"Българската" Съдебна система работи за Пеевски/Василев. Всичко там е разчистване на сметки и махане на неудобните. Един по-един целия ВСС и цялата Прокуратура ще е във властта на КТБ и Пеевски!

Тоя не къркаше ли в работно време?

Шило

Защо в минало време?

Съдебната система - основно звено на организираната престъпност в България !

Мръсните комуняги погват неудобните магистрати ...ОСТАВКА !!!

Шило

Ясене, по-спокойно. Този е един от най-удобните магистрати. Въпрос на договаряне.

Всички съдии са корумпирани тотално и трябва да будат разследвани, съдени и опандизени. Пенгъзов е капка в морето. Вижте им само тапирските олигофренски нагли физиономии!

че по-виновни, по-криминални от висшите ешелови на правосъдието у нас няма. И още гарван гарвану око не вади.