Станишев: Понасяме негативи заради ДПС в името на страната

Сергей Станишев призна, че БСП понася тежки негативи заради партньорството си с ДПС, но правят всичко в името на страната.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Понасяме негативи заради ДПС в името на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо нищо не казваш за печалбите от далаверите с ДПС И ЮРУШ?

Какви негативи бе хюм езподобен! Вашите политически михлюзи действат заедно с калинките на ГЕРБерския тарикат Бойко Борисов навсякъде в държавната администрация!

"Вождът" на БСП конят му! Каква дълбочина на връзката им!

"Сергей Станишев призна, че БСП понася тежки негативи заради партньорството си с ДПС, но правят всичко в името на страната." Обратното :Страната понася тежки негативи заради "партньорството с ДПС, но БСП прави всичко в името на Властолюбието си и Далаверата !

Съселът Станишка е готов с дявола танден да направи само за да се задържат на власт, че с ДПС ли ще се срами - пак лъжи, лъжи, лъжи... Дали избирателите му обаче ще му повярват не се знае?Замини си за Украйна чадо адово и забрави обратния път към България!

грешка - ТАНДЕМ да се чете:))

Стига си ръсил глупости,Станишев,ами бегай да носиш ибрика на Доган и Местан. Бегай,че ще се ядосат.

И защо в Кърджали,нали Бойко беше вече там!!!!!

Серго ай без номера! Повече са ползите. Инак отдавна да Ви няма във власта.ДПС е паравана зад който партията раздаде държавата на комсомолците и техните КОЛТУЦИ !

хехехеех негативите от дпс са благодарение на теб бе безочлив индианец

Имах един стар познат сигурно е ял попарата на комунетата та казваше :"Всички комунисти са мръсници". Сега като гледам Алгафари и днес по една телевизия, та чак ми се драйфа в действителност.Беше за Първанов, сега пък за Станишев и никой от водещите не го пита, та и ние да научим как и защо стават тези работи.

И аз гледах това предаване с пингвинката. Но тя каза още нещо - знам за кого и как ще гласувам. Нашата партия ще ми посочи и научи.

Аааа, га са мляскахте на митинга, кеф ти беше, мазно ти беше. Който се е хванал с ДПС не е прокопсал. Вчера по Нова една пингвинка от хасковско я питат за кого ще гласува. А тя, за наш'та партия. А коя е ваш'та партия, я питат? Ами наш'та партия. То е ясно коя е партията и ако на това не му викат етническо разделение, здраве му кажи.

Какво става !Заболялите отзад.Вазелина май свърши?!Чакай ,още повече ще те заболи!

Ама как НЕГАТИВНО се ЦЕЛИВААТЕ по Орлов Мост.

хахахахах, глупости колкото искаш. Те сами не си вярват, пък остава ние да им вярваме

Да е......мама ти мръсна и загубена !!!

Пак си разиграват мръсните игри. Всичко е предизборно. Комунистите не могат да спечелят гласове. Загубиха много гласоподаватели заради ДПС. И сега гледат да лъжат, за да направят нещо на предстоящите избори, но след тях Станишев пак ще е камериерка на Доган!

Кипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце ловците, при Серго овците... Меле на червената писта! Подготвят конгреси... червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с чалми ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната.

goose

Гоце не отстрелва нищо, неговата задача е да събере гласовете на недоволните от БСП и след изборите да им обясни, че са гласували не за АБВ, а за БСП :-)

Всеки един българин понася негативите от твоето нещастно управление!!!!

детето се събуди от сладък сън!Сега ще гледаме филмите"прелъстена и изоставена"и"развод по италиански"само че не е ясно още какъв ще бъде края!Бебчо разбери че политиката не ти е по мярка-интрига и политика не са едно и също и битата карта си винаги ти....

И без ДПС негативи, колкото искаш... а с ДПС вече става опасно зло!

Безобразен, евтин популизъм! Вие и без ДПС се трагична история, а с тях - хептен!

Вие и сами сте си 1 голям негатив... с ДПС стават 2...

Интересно как могат участниците в срещата да се разделят на посочените две групи - бизнесмени и соцактивисти, като всичките са две в едно? :)))

А ние понасяме негатви вече цяла година заради теб!

ТОВА Е ДОЛНА ЛЪЖА ТОЧНО ПОМАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ ВСЕКИ ПЪТ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ

Станишев ще се изниже като мокра връв и ще остави доскорошния си партньор Местан на кучетата.Ни лук ял ни лук мирисал.След него и потоп.Защото сме социалисти!!!

А какво стана с любовните целувки и извиненията!! Що така ви станаха неудобни!!!

ДПС участва в управлението и при Котов, но от онзи период имаме икономически ръст и подобрение в демократичните показатели. БСП управлява 3 пъти лед промените, като 2 от тях беше без ДПС. Но всичките докараха до криза. Оказва се, че не ДПС са причина за провала им сега, макар че имат голям принос. Но не е виновен който яде от баницата, а който му разрешава. БСП е лоша ориия за България. Умните народи махат такива уроди от историята си и заживяват в пъти по-добре.

"сериозно правенето на политика на маса в заведение."..а къде?? Като Вас- под маса ли ???Само да не изпуснете столчето!!!

ДПС е проклятието на България

"Лесно се пада, когато седиш на два стола"!-Е казал народа? -А Станишко, седи на три!-В Европа, говори срещу Русия!-В България, говори срещу Европа!-Сред българи, говори срещу дпс!-На митинги се целува с Местан!

Неистово искаше да си на власт, сега ще си плащаш за това. Но ти както винаги си намираш оправдания - в случая ДПС е виновника за негативите. Знам едно - със сегашното си управление залепи такъв шамар на соствената си партия, че дълго няма да се освестите. Тайно се надявам електората Ви най-после да е проумял, че със сегашното си управление за пари досъсипахте държавата; продадохте я воглаве с народа без да Ви мигне окото. Ще дойде ден за всичко ще си платите и то с лихвите.

Спеца по униформи СерГей говори високопарно, а няма Нито образова- ние Нито трудов стаж, а фактите: -Единадесет месеца Правителството Освен заеми 3милр и 900мил ДЦК НЕ МОЖЕ да отчете НИКАКВА дейност 0 сега иска Още Заеми 4,4милр Ужас! -Фикс резерва от 6,1милр 01.01.2013 сега е 4,2милр при миним. 4,5милр - Раздадени от заеми 500милн на Об ДПС по 133лв/ч, БСП по 119лв/ч , а на ГЕРБ по 15лв/ч вместо да доне- сат 2милр при съфинасиране ЕвроОП - Чужди инвестиции СРИВ - 48,9% - Понижен рейтинг на страната SP - Безработица увеличена на 12,9% обещани 150хил нови работни места - Европрограми вето на ОПОС, загу- ба 200милн ,а за т.г. загуби милрд - Преразход по КФП 250милн и задължения към Ф-ми, Здр. каса..? Държавата Пропада и Задължава некомпетентен СерГей жадни за власт задкулисни типове грабят и мародерстват народ и държава ... НС има 7% доверие правителст 18% СРАМ и ПОЗОР, Събудете се има избори и ГЛАСУВАЙТЕ !!

Станишев иска да се измъкне от България като евродепутат и да остави съпартийците си да му сърбат попарата която е надробил.И само като си помисли какво го чака когато ГЕРП се върне във властта,оттатък Брюксел ще избяга!Но както казва Симеон Кобургодски :"когато му дойде времето".А това време неумолимо идва,но този път вярвам,всичко ще бъде съвсем различно.

Дааа, политиката е мръсна работа... ерго, политикът е "мръсник"!

Какви негативи? Направо си те таковат! Още ли не си го разбрал, бре...

Те Бсп са вече патерица на Дпс не обратното.. Не негативи а трябва вече никой да не гласува за тях защото се продадоха и то в името на парите, за България въобще не им пука! Виждаме, че само Бойко продължава да търси инвестиции и стабилност в Държавата!

Ко речИ?! Бойко ли?! Гацов, ти от предизборния щаб на ГРОБ ли си, бе?!

КАКВО "ВИЖДАШ" - ТИ СИ СЛЯП, КАТО КЪРТИЦА! БОЙКО Е ПРОСТО ЕДИН ДИКТАТОР - ПРОСТ И ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ.

БСП отдавна вече не е ИСТИНСКИ лява партия, а само изобразява такава Това се вижда по реалното й участие и съучастие в ограбването на България и превръщането й в колониална прислужница.Още по-гадното и непростимото е, че с неизменната подкрепа за ДПС,която си е откровено ТУРСКА партия,БСП реално съучаства в унищожението на България като БЪЛГАРСКА държава.Ако все още ние българите имаме някакъв шанс да оцелеем като държавотворен народ,на мястото на БСП трябва да има ИСТИНСКА ЛЯВА партия,която не прави НИКАКВИ компромиси по националния въпрос и патриотично-националистическа партия каквато е АТАКА,която точно по тази причина е най-ругана и с всички средства на колониалните управници и медии неистово компроментирана!!!

Какъв цинизъм !Целуваш се и се прегръщаш два мандата и винаги преди избори ни заливате със лъжи. Сле 25 маи ще се хвалите и прегръщате пак ! ЦИНИЗЪМ и ПРЕДАТЕЛСТВО!!! Бог ще ви накаже !

АМИ НЕДЕЙТЕ ДА ГИ ПОНАСЯТЕ, ДЕ!!! ВАС ЗА КОГО ВИ Е ГРИЖА ПОВЕЧЕ, ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА НАРОДА ИЛИ ЗА РЕПУТАЦИЯТА НА ЕДНА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ?!

ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ,ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ! ЗАЩО ТАКИВА ЖЕРТВИ,ЗАЩО ТАКИВА МЪКИ?!НЕДЕЙТЕ ТАКА,АМИ ТО КАКТО ВЪРВИ,СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ПОЛОВИНАТА ВИ ПАРТИЯ ДА КАНОНИЗИРАМЕ!ЗАЩО СЪЗДАДОХТЕ ТОВА НЕДЪГАВО ОТРОЧЕ-ДПС,А,ДРУГАРИ?!БЪРШЕТЕ СЕГА Л...ТА,БЪРШЕТЕ...

Ама кат се целуваше с Местанчо хубаво ти беше а ? :)

Pesh0

Негативи , ама като ти докараха турци и цигани с влакове , да не се излага БСП , че 1 митинг не може да направи а имала подкрепа да управлява страна , се целувахте .

Като понасяте негативи, защо се заедно?

Избират безнесмени и банкери само децата на мильоцйонери Коя е тая тъпа държава, която за нищо не става ? х-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-х баба Тодорка Издателство "БТТВ Трътките"

Не мога да проумея как можа тази жена Моника да легне с това мазно същество. Имам чувството, че все едно е да си легнеш с гол слузест охлюв. Какво ли не правят и на какви ли жертви са готови тези жени за власт и пари.