Обама започна азиатската си обиколка от Япония

Американският президент Барак Обама пристигна в Япония, първа спирка от обиколката му в Азиатско-тихоокеанския регион.

Обратно в новината

Коментари - Обама започна азиатската си обиколка от Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като са толково много загрижени за благосъстоянието на украинците и желанието да ги направят богати,защо американците не направят това с Мексико например,което е до тях!?Или с цялата Латинска Америка,а отиват до Русия!?Значи има нещо друго тук!Всички знаят какво е то!Но този път не поднаха!

Мексиканската икономика е на 14-то място в света за 2013, по-добре от тези на Ю.Корея и Турция, което не е никак зле...

Оста се оформя все по-ясно. Днес Обама е завил, че ако Китай продължават с претенциите за спортните острови с Япония, САЩ може да се намеси за да защити Япония. Груба грешка ако питате мен, но от друга страна трябва да се запитаме, защо Обама не започна обиколката си в Китай? Защото там вече гледат към Путин.

Съюз между първата и третата икономики в света плюс още няколко азиатския тигъра би бил доста сериозно нещо. Колкото до Китай - той вече премина апогея си и с изтегляне на чуждите компании от там ролята му постепенно ще намалява.

Японците помнят : русият бой в Манджурия за 20 дни1-млн. армия се предава загащена в Чувал. 1 седмица в Корея, и две американски бомби за умрелия кон, хвърлени да плашат Сталин, а не Императора.

А истината е: "After the atomic bombing of Hiroshima, Japan in 1945, the Soviet Union invaded from Soviet Outer Manchuria as part of its declaration of war against Japan. Soon afterwards, the Chinese communists and nationalists started fighting for control over Manchuria"

Странно - продължава да се рекламира "спорът между САЩ и Русия за Украйна"!... Какви са тези манипулации?!За какъв спор изобщо може да става въпрос?! Къде си врат гагата Щатите и за какво?! Къде се намира Украйна и какво общо и съседски имат те със САЩ? ...Интересно, какво ще стане ако възникне спор между Русия и САЩ за Мексико, например?!...

Ей, бастун, може и да си най-големия "свирчо" на Обама, но тук не ФЪРФИШ, мърсол лигав! Оплаквай се после на модератора, че някой те обиждал...

Леле каква снимка са му праснали същата направих при клетката на маймуните в зоологическата

Следващата президентска двойка ще трябва да направи основен ремонт на Белия дом за да отстрани флуидите от приматите.

Църното Янки да се срещне с китаеца и индиеца..... Защо ги отбягва? Май там много много не преде :-))

От Пхенян изтече информация, че Ким Чен Ун също е дълбоко "засегнат" от пренебрежението на Брикета.

аз не ви обиждам, но ми е интересно как ще си изведат войските от афганистан ако путин и подвасалните му кажат не става. дайте рецепта, нали сте умен .

маймунека обикаля васалните държави- що не посети китай и индия, че и пакистан. на всички е ясно , че тоя има външна политика колкото аз ще стана космонавт.

прави впечатление че Обама посещава страни известни със своя тропически климат, който е идеален за виреенето на банани и др. тропически плодове и зеленчуци

От водещите азиатски страни само окупираните от САЩ Япония и Южна Корея приемат Обама ... Китай не го ще, Индия не го ще, Иран не го ще, даже Саудитска Арабия не го ще. Това показва изолацията на САЩ в Украинската криза, която те предизвикаха извършвайки преврат в Киев срещу законата демократично избрана власт на Украйна и подклаждайки сега гражданска война там.

Къде го прочете това? Или така ти се иска?

чета между редовете официозната преса ... това е! а ти нещо да възвразиш по същество?

Ами като не го щат - да му върнат заводите тогава... опаааа.. всички китайци остават без работа веднага в този случай.

Тия заводи не са негови, а на международни корпорации. А им е закачил бизнеса Обонго, а е умрял. Пък и като ги върне ти ли смешника ли ще работиш като китаец на тях? пак за едните бисквитки?

В Пекин не вярват на негърски сълзи, а само питат - тия облигации за вашия дълг сега да ги представим или ... ооо, да така обичам, с език. Впрочем какво стана с Казахстан - лично Обонго Велики говори с тамошния хан и след това Казахстан от неутрална реши да подкрепи Русия ... хм

А дали ще помоли(вежливо) увеличаване на добива на нефт в Малайзия?А Индонезия дали ще увеличи доставките на нефт за имперска Япония? А чухте ли ,че Ирак е достигнал 20 годишен максимум на износа на петрол? Чака се и да падне ембаргото за износ на още 2 милиона тона ирански нефт. Леда се пука господа съдебни заседатели:-))))Дааа,Симферопол не е Рио де Женейро:-))