Лавров: Ако ни атакуват, Русия ще отговори, както в Грузия

Ако интересите й в Украйна бъдат атакувани, Русия ще отговори по същия начин, както в Грузия през 2008 г., когато тя изпрати танкове в кавказката страна.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Ако ни атакуват, Русия ще отговори, както в Грузия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците сами се набутаха в блатото (разбира се с"помощта" на Обонго). Вмесо разни "майдани" и убийства на мирни хора, трябваше да натиснат Янукович да проведе нови избори и който спечели, той.. Така нямаше да загубят Крим, и сега да треперят от гражданска война! А със сегашните си действия "майданците" ще докарат руската армия в Киев! И тогава разните "яйца" и "турци" ще трябва да тичкат в Америка! А Обонго ще даде пари, ще дрънка оръжия, ще разхожда кораби из Черно море, но пряко няма да се намеси, което е ясно на Путин, но сегашните управници в Киев не са наясно! А през това време разни бендеровци и подобните им ще грабят и тероризират народа, който в крайна сметка ще поиска помощ от Русия! Това е!

Владимир Путин = Адолф Хитлер Сергей Лавров = Йозеф Гьобелс Като две капки нитроглицерин!

заври си личното мнение...

Барак Обама се покри ! Какво стана с него ?

КАКВИ НОВИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ БЕ АМЕРИКАНСКИ МЕЛЕЗИ? ВИЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВИ СА СТАРИТЕ! А РУСИЯ Я БОЛИ ГРЕЗДЕЯ ОТ ВАШИТЕ ТЪПОУМИЯ! И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО МЪЛЧИ ЕС? ЗАЩОТО САНКЦИИТЕ ЩЕ СА СРЕЩУ НЕГО!!!

Както казваше другаря Т. Живков...нема лабаво и за едните и за другите...ще има кютек!

Русия е време да ги почва украинците и да ги вкара в коловоза на демокрацията, а не на тероризма, няма кого повече да чака, докато умните се наумуват...лудите ще се налудуват!

"В интервюто си за "Раша тудей" Лавров обясни, че Русия се надява, че САЩ няма да мислят само за собствените си геополитически интереси в Украйна." Хм... а нима Сергей Лавров иска да каже, че Русия не мисли само за собствените си геополитически интереси в Украйна???

какви гео като са им съседи, какъв го дирят САЩ на границите на Русия, плацдарм за нападение може би?

Абе, имигрант, с тъпото си обаждане пресметни отначало на колко хиляди километри се намира САЩ от Украина и на колко десетки километри - Русия и после плямпай кой права има кой не.

очевидно са от третия пол, БХК и всякаква долна твар очакваща големите х.. на чернилките от USA!

Не бъркай путинофобията с русофобия. Доста голяма част от самият руски народ са путинофоби.

Нещо като с шибаните хамериканци ...обонгофоби

Немският фашизъм беше смазани през миналия век и това помогна на Германия да стане нормална държава. Сега, с един век закъснение, е ред и на руския фашизъм и дано това най-накрая помогне и на Русия да стане нормална държава.

Вчера бяхте партийни секретари на село , днес станахте евроатлантици и натовски лизачи. Такова преобръщане няма никъде , дори и в гимнастиката. Да живее Батко Обама и черният му за....

На четох се и се На слушах, на нелогични, необосновани, безсмислени и ... незнам още какви обяснения. Може ли някой, съвсем нормално, да обясни защо...? Русия има право да защитава геополитичните си интереси в Украйна и граждани от руско протекло живеещи в Украйна (еми като не им се живее в чужда страна, взимат си багажа и там където им е Родината)? И Защо правителството на Украйна няма право да защитава собствения си народ т.е. Украинските граждани, от сепаратиските желания (меко казано, тъй като тези маскирани стрелят и убиват) на група терористи? Чакам с интерес отговори, както и оценки на коментара ми. Лек ден, уважаеми.

Защото всичко можеше да стане по мирен начин, като при цивилизовани хора, а не чрез преврати ...дори и Крим нямаше да бъде отнет. А сега какво...очертава се Русия със сила да влезне в Украйна и покрай сухото да изгори и суровото и оправия никаква за Украйна....запада ще дърпа чергата към тях и Русия няма да отстъпи! Ще загинат доста мирни хора покрай интересите на Америка и Русия!!!

Ами да направят нормални избори или референдум, но както виждаме това не се желае. Аз съм сигурен че ако обяват едни избори резултатите ще са интересни и няма да има съпротивление от никой. Най-вероятно Киевските маймуни ще трябва да се сменят.

След руско-турската война (1877- 1878), която се явява освободителна за България (въпреки истинската и цел Босфора и Дарданелите) младата българска държава се опитва да издигне снага и заеме подобаващото и се място сред европейските народи. Това не влиза в сметките на Русия, която я вижда като задунайская губерния, а не като независима държава, стояща на пътя и към проливите.(виж Авантюрите на руския царизъм в България). Русия с всичките си действия се е стремила да строши гръбнака на България и и нанася множество жестоки рани. Целта е да се застави българското Народно събрание да приеме оставката на принц Батенберг и да се провъзгласи протекторат, т.е. България да бъде призната за Велико Княжество и руският цар да приеме и титлата Български или Балкански. Основан е окупационен фонд за създаване на руско-дунавска област, чрез който да се финансират т. нар. русофили за извършването на погроми, преврати, политически убийства, разбойнически шайки, подкупване на политици, военни, висши държавни чиновници и пр. ...

Плевнелиев, Роско, ти ли си се развихрил тук? Иди работать, холуй!

хубавецо,отвори картата на света,погледни я,ако можеш да мислиш си постави въпроса какво търси сащ там,далече от тях!!много си смешен,какво трябва да правят руснаците при тази ситуация,имайки впредвид,че русия не е българия!!опитай се да помислиш ,ще ти е от полза!!а,иначе си хубавец!!

много точно и аргументирано изказване на лавров!! "шоколадко"ще се отрезви!! браво на русия за адекватното и премерено поведение!!

Кажете "братя" мили защо сте русофили? Затуй ли, че Русия ни върна до просия? След туй "освобождение" селата ни са празни, народа в напрежение, а младите - в чужбина берат, берат маслини...

лАВРОВ МИНАЛАТА СЕДМИЦА: НЯМА ДА СЕ МЕСИМ В УКРАЙНА !! ЛАВРОВ САМО НЯКОЛКО ДНИ ПО-КЪСНО!!! УБИВАТ НИ СЕПАРАТИСТИТЕ ГУБИМ КОНТРОЛА НА СИТУАЦИЯТА ВЕДНАГА ЩЕ СЕ МЕСИМ В УКРАЙНА :D ГНУСНИ ГНУСНИ ГНУСНИ ГНУСНИ ГНУСНИ ГНУСНИ СЪЗДАНИЯ И ТОЙ И ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ РЕДОМ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПИОНКАТА ПУТИН!

За какъв комунизъм в Русия ми говорите? Русия си възвръща имперските възможности. Защото е силна. В момента не разбирате ли , че се води колосална война за преразпределение на сфери на влияние. Главни играчи -САЩ, ЕС, Русия , Китай, и по малки например Турция. Светът ври и кипи, а ние се правим че не го виждаме. За сега слава богу без война.

Какъв комунизъм сънуваш бе соросоид бесен. Комунизма си отиде заедно с Горбачов преди 25 години., но ти явно не си бил роден тогава, а и не си чел нищо по въпроса. Престани да пишеш глупости, че никой не ти се връзва. Ционистите искат да заграбят Украйна и след това и Русия и да унищожат православието. Това е истината, но няма да стане, а Путин ще вкара триполовите евроатлантически психопати в миша дупка, запомними думите. Ерата на зелената тоалетна хартия наречена долар свършва завинаги.

СПОРЕД ЦРУ САЩ ТРЯБВА ДА РАЗВИВА ЕДНО ПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ НА ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ И ДА СЕ НАЛОЖАТ КАТО СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ С ПОЛИТИКАТА НА МОРКОВА И ТОЯГАТА ДА СЛОЖАТ РЪКА НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА РУСИЯ ДА СЕ ЗАСИЛИ СЕПАРАТИЗМА В ОТДЕЛНИТЕ РУСКИ ОБЛАСТИ ДА СЕ КУПУВАТ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ СЪЗДАВАТ И ПОДПОМАГАТ ФИНАНСОВО НПО АМЕРИКАНСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ АГЕНТИ НА ЦРУ

СТРАНИТЕ ОТ АЗИЯ АФРИКА И ЛАТ.АМЕРИКА ЕДИННО ИСКАТ СРЕЩУ ИЗНОСА НА СУРОВИНИ ДОСТЪП ДО ТЕХНОЛОГИИ И ДИВЕРТИФИКАЦИЯ НА ИКОНОМИКАТА СВЕТЪТ МАСОВО БЯГА ОТ ДОЛАРА ТЪРСИ СЕ СПЕШНО НОВА РЕЗЕРВНА ВАЛУТА

Безкрайно манипулативно заглавие! Русия ще се намеси, не ако атакуват интересите и (това не е САЩ), а ако атакуват рускоговорящите в Украйна! Да повторим за неразбралите - САЩ атакуват, ако са атакувани интересите и, а руснаците пазят близките си!

АМЕРИКАНЦИТЕ ДАВАТ МИЛИОНИ НА НПО В КАЛИНИНГРАД ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ РАЗМИРИЦИ ПОДГОТВАТ СЕ ВОИСКИ ОТ ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ДА НАХЛУЯТ В ГРАДА

Русия-организирана на престъпна групировка от световен мащаб

Ти вместо да ръсиш глупости, проче ли това в гугъл: "I'm confused, can anyone help me?" от neil clark . Това за двойните стандарти на запада са го писали западни журналисти !! Ей, че си като теле в железница !!

СЪД за слугите на мужиците !! Вън на всики руснаци с имоти в България !! ТУК е ЕВРОПА , кучета руски, а не Крим !!!

Вън ще казваш на кучето си, ясно ли е ?!?!

Всички руски агенти - на кораби и оттатък - в Крим ..Мръсни кучета червени !! Слуги на джуждето!! Анатема за вас !!

ВЪН на руските КУЧЕТА от КГБ , които искат да завладеят страната НИ !!!

Боклук смотан, марш навън !!

ВЪН на руската МАФИЯ от БЪлгария !!Веве и морето ни завладяха !! Мръсните типове от КГБ-искат България да е пак КОЛОНИЯ на сссср !!ВЪН на руските фирми от България !!!ВЪН на слугите на ДЖУДЖЕТО от БЪлгария !! ТУК не е Крим или Украйна !! Мръсни руски агенти - ще бъдете съдени !!

Кой си ти да казваш вън??? Що не си е...

Руското стадо в България се обажда, пак :) Само на едно стадо , може да е присъщо да има афинитет, да обича или поддържа две джуждета в расия .. То, стадото си мисли , че ако пак станем колония на русия, ТЕ ще бъдат начело , парт.секретари, "генерални ,тъпи директори, пълномощните на масква .. ТЕ- вечно пак ще управлявата , бидейки потомствено тъпи и невежи слуги на русия ::) Цялата им "философия " на тОВА се крепи :)

Руският агент е недоразвито , генно произведение на "съветското "изкуство" : Иска си кобзон и калинка мая , иска си казана до него и цялото село - да ми у се плаши и подчинява , защото ТОЙ , недоразумението- е поставен на власт от висшите съветски агенти в България !!?? Там - от центъра на най- отявлените слуги на расия ...) И цял един народ трябва да изпълнява НЕГОВИТЕ разпореждания :) Едно недоразвито същество, потомствено болно , с ограничени умствени възможности - ТОВА е най- меко казано , руския агент :)) BIG AL

Бяхме толерантни - през 1990 година - не ги вкарахме в Белене- защото сме демократи .. Нямаше и виновни -за 45 години комунистическа диктатура ..За двете поколения българи -със съсипан живот... Фалшифицираха избори - бяхме толерантни .. Нито един от мафията - не влезе в пандиза.. Ограбиха България - пак бяхме толерантни .. Станаха червени мултимилионери - пак бяхме толерантни .. Служиха на чужда дЪржава- съвески агенти - бяхме толерантни .. Изтърпяхме и търпим тяхната съдебна система - от толерантност .. Сега вече ни готвят путинска държава, "нов модел", трябвало пак да сме толерантни ... Когато става дума за ДЕМОКРАЦИЯ или путинския модел държава , ПАК ли трябва да сме толерантни ?? Да ни вакарат пак в хомота , да се сменят сидеровчета с доган и сергейчовци - пак ли да сме толерантни ??? Да ни превърнат пак в крепостни и да си мълчим ,и да сме толерантни ??? Да сме толерантни с МАФИЯТА, червената - пак ?? До кога ?? Докато престанем да се самоуважаваме ли ?? Да сме стадо - под водачеството на пеевски или доган , сидеровци и сие сергейчета ??? В някои мааали и турски села- са успели ... Да ги оставим да успеят в цяла България ли ??? Да ни вкарат в Империята на ЗЛОТО и излезем от ЕС ??? И да сме толерантни ?? Няма да стане !!!

Защо ли на китайците не им пречи нито червената мафия, нито еднопартийната система начело с комунистическата им партия... Ама на твое величество калпавия донжуан му пречи, че цветът на копчетата ти бил някога червен, и за това не можеш да се справиш с копчалъка си...

Аз познавам 6 китаеца около мене. Ти колко знаеш че да знаеш какво им пречи и какво не. от тези 6, четерима не знаеха какво бе станало на площзада им и как ги мачкаха с танкове. Прече им червената мафия, не смеят да гъкнат - мечтата на Путин.

За Южния поток : Пример , като за червени чугуни : Ще ти разкопаме двора / парцела/- да сложим едни тръби ..Отгоре- няма да строиш НИЩО , защото е опасно - нито къща, път или друг строеж ..!!!! След 25 години -от таксите , ТИ ще станеш съсобственик на половината тръби , които сме закопали в ДВОРА ти !! До ТОГАВА няма НИЩО да ти плащаме ..:) След 25-30 години - като станеш собственик от таксите - МОЖЕ и да "печелиШ. ако имаме още ГАЗ :) А между другото - ТУК , из двора ще обикалят едни автоматчици- руски - според НАШИЯ Закон , които да си ПАЗЯТ тръбите , които сме закопали в СОБСТВЕНИЯ ти ДВОР !!?? Ето, това е сделката :) на руските агенти в България :))

До И.Марков )))) драги ми И.Марков не те назовавам Идиот Марков , защото не е прилично и е доста грозно, затова ще те назовава просто РУСОФОБЕ....и така русофобе явно ще се наложи да прочетеш този текст поне 100тина пъти та дано осмислиш съдържанието му...

толкоз смислено си го написал,че сам се чудиш на смислеността си! да не би да си имал 6-ца по руски,а по български 3-ка!!!

че янките не са цвете за мирисане-не са,но на какво отгоре лавров разпорежда на правителството на друга държава , да си изтегля войската от собствената си територия!? все едно някой да иска от руснаците да си преместят казармите на "другият край" на Pусия! все си мислех,че путин е по-различен от световните кражбари,ама и той същото миризливо,и той не се наяде на власт!!! човешката лакомия е безкрайна, а всички обяснения,че заради народа се правят тия неща са само оправдание!!! по една майна и на двамата(путин и обама),ама по една голяма майна!!!

разпорежда да се изтегли от СОБСТВЕНА територия не разбрах? Или ти не си разбрал? Уточни моля.

разбрах, Лавров нарежда, както Америка нарежда руските военни да се изтеглят от СОБСТВЕНАТА си територия, на ТЯХНАТА си граница

това не съм го казал аз,само цитирам!: "Русия настоява Киев да оттегли военните подразделения от Югоизточна Украйна, предаде РИА Новости."

Негово Императорско Височество Владимир Владимирович Путин благоволи да приеме 6200 германски фирми да работят на територията на Русия за благото и просперитета на Великата Руска нация ))))))