Киев прекрати официално Великденското примирие

Вицепремиерът на Украйна Виталий Ярема обяви, че Киев прекратява официално Великденското примирие и възобновява активната фаза на антитерористичната операция.

Обратно в новината

Коментари - Киев прекрати официално Великденското примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинските "спецове" токущо са освободили Святогорск (хубаво име и стратег.положение на гран.на 3х области: Донецка, Луганска, Харковска), според MIGnews.com.ua Жертви няма- "зелените човече'та" явно са поставили рекорд на дълго бягане !

И на най-големите антикомунисти СТАНА ЯСНО К О Й подклажда размириците в Украйна и ПЛАЩА на майдановците--С А Щ !!! Надявам се в Русия да са по-трезво мислещи и НЕ СЕ СТИГНЕ до ПРЯКА атака с/у САЩ от тяхна страна!?!??Ако това стане на САЩ ще им се стъжни!! За винаги ще залезе мита за "силата" им!!Щатите от доста години са "въздух под налягане"!!!

1-С платените русофоби нещата са ясни, затова и доста скучни, вяли и безинтересни. Но има още една категория русофоби, които явно са безплатни. Тоест, идейни. В смисъл, те си мислят, че работят за идеята. За някаква възвишена идея. За такива е повече от ясно, че нито Сорос, нито американците, нито брюкселските американски подлоги ще си харчат парите - по простата причина, че тази категория нашенски русофобчета са толкова беднички като умствен багаж, оскъдни като изразни средства, хилави като начин на изказ и немощни като опити за аргументиране, та не си заслужават харченето. Себеотдаването им в името на идеята въобще не е достатъчно да компенсира всичките им тези ментално-психически недостатъци. Именно, когато се мерне някой такъв идеен русофоб, той винаги ми напомня за маймуната на Дарвин. Сещате се: има един такъв пишман-учен през ХІХ век, дето, за да се изкара оригинален, решил да се изтъпанчи с тезата, че хората били произлезли от маймуните. Нищо, че доказателствата му били толкова хилави, че днес вече само най-подкованите в идеологическо отношение темерути може да сметнат тази глупост за научна.

2- в много случаи маймуните, били те на Дарвин или някои други, показват много по-висш интелект от българските русофоби, да не говорим за сферата на морално-етичните ценности, където българските русофоби са на неизмеримо по-ниско стъпало от тях. Първата прилика между българските русофоби и дарвиновите маймуни е в обстоятелството, че процесът на мислене и при двата вида е в зачатъчно състояние. Пример: ако подадете на маймуната банан, но в същото време я удря ток с все по-нарастваща сила, тя в края на краищата ще се откаже от банана, защото иначе токът ще я убие. Тоест, маймуната има основното качество на живото същество, което му помага да оцелее - инстинкт за самосъхранение. след като изконните руски земи започват да се връщат обратно в Русия, хептен любима тема на българските русофоби. Русия, виждате ли, не е демократична държава и никога не е била демократична, щото Иван Грозни, Сталин и прочее, и гулаг, и незнам какво си... И Путин! Най-омразният и ненавиждан човек за българските русофоби, дори повече от Сталин, щото Сталин вече го няма - и немощните им пискливи гласчета се усилват до кресчендо след поредната команда из-зад океана или от Брюксел, когато трябва да джафнат за пореден път срещу Президента на Руската федерация Владимир Владимирович Путин (маймуните на Дарвин, пардон, българските русофоби, особено мразят, когато Путин е наричан с пълното название на длъжността му, и с трите му имена, и тогава чак се давят от плюнките си - затова нека не си отказваме това удоволствие).

Тия дантелени мушморочета от Майдана, дошли на власт с преврат, май се търсят белята. Много лошо ще ги наляска Путин. Ще обявяват милиони собствени граждани за терористи. Те чак толкова ли са глупави, та са забравили случаят с Грузия и съдбата на Саакашниви. Играта загрубя. Няма вече дипломатечен език. Казано им беше в пряка реч- а гъкнете, а ви започваме. Тия хора от дума не разбират.

Терористите специализирани ли са в антитерористични операции? Притеснен съм за техният успех, затова питам.

Русия налива 5 млрд. $ за демократизиране на Мексико по неин образец. В столицата Мексико сити проруски демонстранти издигат барикади и искат сваляне на корумпираната власт в Мексико. Демонстрантите се въоръжават. В Мексико пристигат като доброволци руски главорези от кампаниите на руските спецчасти срещу Чечня, Армения и др. Те избиват стотина невинни граждани, прогонват законно избрания мексикански президент в САЩ. Провъзгласяват за временен президент агент на КГБ, който назначава на ръководни постове други агенти на КГБ. Руски висши военни, парламентаристи и министри, вицепрезидент посещават Мексико сити с цел подкрепа на демократизиращото се мексиканско общество. Руски военни кораби обикалят в международни води границите на САЩ и особено щата Флорида и патрулират, за да защитят мексиканската демокрация. Руският президент Путин поставя ултиматум на Обама да предаде избягалия мексикански президент и да оттегли въоръжените сили на САЩ, базирани на американска територия на 30 -40 км. до границата с Мексико. Русия заплашва американския агресор с международна изолация, като Беларус няма да изнася ягоди за САЩ, а Казахстан пясък за строителство. Въвеждат забрана на екипа на Обама да ги посещава, както и на шефовете на Кока кола, Макдоналдс и Кентъки фрайд чикън! Русия заплашва САЩ, че ако не спрат да подкрепят милионите сепаратистки граждани на Мексико, ще забрани вносът на "Лади" и руски черен хайвер в САЩ. Новото марионетно правителство на Мексико изпраща тежко въоръжени армейски части срещу мирните жители на граничните със САЩ райони, които искат да не се прекъсват вековните връзки със САЩ, където част от тях работят, други изнасят продукцията си, трети имат роднини. Част от армията преминава на страната на мексиканските сепаратисти. въпреки това марионетното правителство заплашва американския агресор да не се меси в делата на Русия и хвърля армията срещу сепаратисткото население в северната част на Мексико.

Някой ме копира?

БРАВО! ПОЗДРАВЛЕНИЯ за коментара! Свежо, истинско и с добри сравнения! Днес, точно това си мислех - как ли биха изглеждали нещата в Мексико ако... Абе, направо ми взе думите от устата и ми спести доста писане...;-)

Това си струва да бъде преведено и пуснато по разни места.

Това сюжет на нов русофобски роман ли е? Истината е че империята САЩ през 1848 г анексират половината от територията на Мексико. Затова в южните щати на САЩ има много испаноговорящи.

ако случаино Киев нападне на огоизток то Турчинов ЩЕ УМРЕ ОТ СТРАХ идва неговият ред

И сега какво ще прави, лъже правителството? Редовната войска няма да се бие, "десен сектор" ще бъде избесен по дърветата веднага, а Рамбовците, американските терористи война не водят, на тях им дай провокации да правят по хорските площади да стрелят и пр...

"Антитерористична операция".....колко гръмко звучи! Спомням си,какви мутри взеха под крилце американците,уредили отделянето на Косово.Какви "славни"бойци и командири от АОК....убийци,радикалисти,трафиканти,все присъщи на прогресивните албански сили,дейности.Колко пошло е всичко,което се случва сега в У Краина.

А подкрепата на украинския народ получихте ли, господа от уж правителството!? Обикновенните хора в Украйна искат ли да водят братоубийствени войни за да защитават вашите лични интереси или интересите на американските ви работодатели?! Война се канят да водят, срещу собствения си народ, предателите! "Ние получихме подкрепата на Съединените щати, те няма да ни оставят сами с един агресор. Надяваме се, че в случай на руска агресия тази помощ ще бъде по-съществена".

Съюз от Лисобон до Владивосток- инак янките ще ни превземат.....

Kalin

Руските войски са на руска територия и е абсурдно някой да им дава акъл къде да ги държат и къде не.Най малкото САЩ.Докато корабите на САЩ в Черно море изобщо не са на територията на САЩ и няма какво да търсят в това море!

Какво се случва в Европа. Идват САЩ, следва война в Югославия. Идват пак и подкрепят Грузия, следва война. Идват пак, подготвя се война в Украйна. Вместо да живеем в като бели хора в мирен континент, заради печалбите на американо-еврейската мафия, Европа трябва да се превръща в бойно поле и да живеем в мизерия. Крайно време е континента Европа да се обедини и да се превърне в забранена за американци зона.Поне за 10 години. Нито един американнец или гражданин на израел не трябва да бъде допускан. Тогава ще настъпи мир и благоденствие.

От твоята уста - в Божиите уши...!!! Дай Боже!

Алоо, ДИР-а.... От кога вицовете са в раздел новини? А че има заловен нападател от "Десен сектор" в Славянск що не пишете? А че предупреждава своите да не идват там, че инак ще бъдат убити защо не казвате?

Атове Атовете пак се ритат. Сред словестните копита бута се и наш Паси, дет трабанта си дари! Чехльо пък, самар подлага, за тояги ни предлага. Нашта армия и флот- две карета ,за белот. 22.04.2014

САЩ да бяха им дали поне някой долар помощ, не заем. Те нищо не им дават. А газта от Русия продължава да постъпва без проблеми.

Днес Виктория Нюланд, известна със своята женска агресивност на международно ниво, отговори на важен въпрос. Защо действията на Десен сектор и другите фашаги в Киев са демократични, а действията на проруските части в Югоизточна Украйна били терористични. Каква е разликата ??? Мис Нюланд най-после отговори на този въпрос. Защото ,,демократичният" Запад бил дал ЛИЦЕНЗ/това е точната дума/ за действията против Янукович, и не разрешавал подобни действия в Източна и Южна Украйна. Т.е. Вашингтон издавал демократични ЛИЦЕНЗИ за войни, преврати и възкресяване на исторически фашаги като Десен сектор ...

Няма значение какво правиш, важното е чичо Сам да ти даде индулгенция.

А едно време беше папата. Ех как се менят времената.

Що ми се струва че скоро в състава на Русия ще членуват и Харковска, Донецка и Одеска републики, плюс Киевски протекторат и Закарпатието - дето ще се борят за членство. Колкото до Галиция - там САЩ се си дупчат на воля за shitстов газ, а бандеровците ще ядат един голям ... с бисквитка от Обама

Тези са абсолютно ненормални! Нещата излизат извън контрол и трябва категоричнода бъдат вразумявани! (Имам предвид така нареченото ново Уйрайнско правителство. Те водят нещата към явен военен конфликт,. Това е антияовено, срещу всички народи в Украйна и категорично следва дървената/букова политика на САЩ. Апропо, САЩ какво правят в Украйна? Какви са те там? Защо са там? Какво има за тях там?! Кого защитават там? Правителство на конфликта и на вонната намеса?! Това е твърде далече от демокрация - да жертваш наропдите си за една кауза, която води до военен конфликт. Пълно безумие!

Море Делфини под пагон в морето плуват, и морски лъвове за мини там тършуват, издирват даже водолази, подводници що дъното облазват. Морето,дето ужким беше мирно команди слуша: Равнис! Мирно! На скорост си пикират самолети и хвърлят ужас морските кадети... Вълните пори крайцер-канонерка, през час се свалят гащи за проверка! Безбрежна шир, превърната в плацдарм, за миротворец и жандарм. 22.04.2014г.

Въпроса е каква подкрепа ще получат? Морална ли?

по скоро анална, Обамата нали се хвали че много обича гейовете и лоббира за тях по цял свят

magit@abv.bg

хахаха

Украйна не е сама, каза нашият вице-президент и това вече се потвърждава. От Грузия вече е пристигнала в Киев хуманитарна помощ във вид на много вкусни вратовръзки! МакДоналдс обещава да даде към тях сосове по ибор на половин цена! Киев - USA е както винаги с вас!

Добре бе може ли тия украинци да са толкова тъпи че да вярват на американците? Или истината е друга тия дето са на власт сега са купени и декламират каквото им кажат а останалите хора на Украйна да го...

И ние преди 10-ти Ноември 1989 си мислехме, че сащ са олицетворение на рая, на демокрацията, на хуманноста. Да, ама не! Така че може. Те (украиците) още нищо не са видели,......ама като видят ще бъде късно.

Аман от плашипутарници! Нека предприемат военна операция за да ускорят омиротворяването чрез марш на скок по Майдана и привяждането му в опрятен вид за Девети май,с подобаваща украса по дърветата и ел.стълбовете. Ще бъде феерично...

Законото правителство на Русия има правото да държи своите си войски на своята си територия ... Какво лае незакония американски пудел в Киев, дето е дошъл на власт с преврат, и чий го крепят стотиците хиляди американски войски извън САЩ ...

незаконният американски пудел в Киев скоро ще му се смръзне ла.ното от страх!!!!

Ами, Ярема е полска фамилия така че пана ще си ходи във Варшава да пие водка и да разказва какви алкохолици са русите

за спецназ.........

Помагаме да се сбъдне предсказанието за Обама, че ще е последният президент на САЩ.

А бе Джо БайГън, да не е сменил Турчина на поста временно изхълняващ длъжността президент на Украйна?????

Русолизците да се успокоят. Щатите няма да атакуват путин. Нищо особено няма да стане следващите 2-3 месеца. След около 6 месеца санкциите ще почнат да дават резултати. След 2 години в русия никой няма да иска да чува за путин.

Това за Путин го разказвате още от 2000 г., изтърка се вече! По-добри кажи защо в САЩ вече не искат да чуят нищо за Обамата?

Вземи си смени ника с някой американски писател! Всеки знае че Ботев е бил не само русофил, но и си падал нещо социалист. Осевн това в четата на Ботев е имало и 1 руснак, а не каубой.

Страховитите санкции, че забранили на стотина руснака да влизат в САЩ. Или икономически санкции, които Европа не иска да приложи. Или подобни на тези, които сринаха Иран, от колко десетки години. Гладна кокошка просо сънува. Въобще вярваш ли си като ги пишеш тези лъжи. САЩ умират, отиват си, привиквай с тази мисъл. Не след дълго няма да съществуват.

какви таланти имаме ДОСТОИНИ ЗА ЕВРОДЕПОТАТИ и то без избори!!!!

И от кого този е изолирал Русия защото инвестициите и търговията вървят с пълна сила. Нали не смята,че европейските лидери ще рикуват преди евроизборите затваряне на работни места в Западна Европа поради искани санкции от САЩ. А пък след 25.05 нито ЕП нито ЕК ще са същите.

Русия налива 5 млрд. $ за демократизиране на Мексико по неин образец. В столицата Мексико сити проруски демонстранти издигат барикади и искат сваляне на корумпираната власт в Мексико. Демонстрантите се въоръжават. В Мексико пристигат като доброволци руски главорези от кампаниите на руските спецчасти срещу Чечня, Армения и др. Те избиват стотина невинни граждани, прогонват законно избрания мексикански президент в САЩ. Провъзгласяват за временен президент агент на КГБ, който назначава на ръководни постове други агенти на КГБ. Руски висши военни, парламентаристи и министри, вицепрезидент посещават Мексико сити с цел подкрепа на демократизиращото се мексиканско общество. Руски военни кораби обикалят в международни води границите на САЩ и особено щата Флорида и патрулират, за да защитят мексиканската демокрация. Руският президент Путин поставя ултиматум на Обама да предаде избягалия мексикански президент и да оттегли въоръжените сили на САЩ, базирани на американска територия на 30 -40 км. до границата с Мексико. Русия заплашва американския агресор с международна изолация, като Беларус няма да изнася ягоди за САЩ, а Казахстан пясък за строителство. Въвеждат забрана на екипа на Обама да ги посещава, както и на шефовете на Кока кола, Макдоналдс и Кентъки фрайд чикън! Русия заплашва САЩ, че ако не спрат да подкрепят милионите сепаратистки граждани на Мексико, ще забрани вносът на "Лади" и руски черен хайвер в САЩ. Новото марионетно правителство на Мексико изпраща тежко въоръжени армейски части срещу мирните жители на граничните със САЩ райони, които искат да не се прекъсват вековните връзки със САЩ, където част от тях работят, други изнасят продукцията си, трети имат роднини. Част от армията преминава на страната на мексиканските сепаратисти. въпреки това марионетното правителство заплашва американския агресор да не се меси в делата на Русия и хвърля армията срещу сепаратисткото население в северната част на Мексико.

Евалата бате

Моля, моля.... Не съм на ничия страна, само се опитвам да си представя огледално събитията.

Русия изгражда система за ПРО в Панама, Хондурас, Куба и базирана на кораби в Тихия и Атлантическия океан. Официалната версия е че системата служи за защита на Южна Америка от Канадски и Пуерторикански балистични ракети.

Това сюжет на нов русофобски роман ли е? Истината е че империята САЩ през 1848 г анексират половината от територията на Мексико. Затова в южните щати на САЩ има много испаноговорящи.

Знаете ли, какво представлява службата "носач на сандали", която е съществувала в много култури по света? Тук има много желаещи да носят сандалите/цървулите - валенки по руский на Путин :D

И това ни го казва ибрика на старшия помощник на младшия писар на американското посолство?

След като знаеш за съществуването на такава служба, значи си работил като такъв и продължаваш да работиш. Интересно ми е сега с какво са те обули янките

Лесно му е на г-н Ярема, после не той ще трябва да си яде вратовръзката в ефир, каквато е практитката на лидерите на бивши СССР републики решили да стрелят по руснаци.

Вицепремиера Виталий Ярема обявил , че Киев официално прекратява великденското примирие ..... Смешки изречени от един фашист който е един от всички дошли с измама на власт в настоящето Украинско правителство , финансирани и подкрепени от Американските си "другари" , за които няма нищо по - важно от лияните им интереси

Вицепрезидентът на САЩ Байдън е направил остра забележка на Турчинов за временно прекратените военни действия в Източна Украйна. Казал му е, че янките ще дадат пари на хунтата, само ако има кръв. Това обяснява всичко.

Съвсем същите уверения получи и Саакашвили. След което почти си изяде вратовръзката. А САЩ после ходиха да си искат от Русия военната техника, която бяха продали на грузинците.

Я сега Путин бързо да иде в Куба и да каже че американците веднага трябва да си издърпат армията от Флорида!!!

......, те няма да ни оставят сами с един агресор".... А с колко агресора ще е по-удобно?

Интересно кой взима решенията в този конфликт. Отива вице президент на Америка и шеф на ЦРУ и хоп прекратяваме примирието, че виждаш ли Америка ни подкрепя. Друг е въпроса, какво общо има Америка с този конфликт

"Ние получихме подкрепата на Съединените щати" Работата е ясна. Още безсмислени жертви и още пропадане.

Стига закани хайде налагайте санкций, ама нещо ви стяга чепика.

Първо се казва,че САЩ няма да ги оставят срещу агресора Русия,а после,че АКО Русия стане агресор..... Общо взето поредицата от глупости в стил :Днес Янукович пак умря от инфаркт продължават с пълна сила....Само да има балъци да вярват.

........Ярема каза: "Ние получихме подкрепата на Съединените щати, те няма да ни оставят сами с един агресор. Надяваме се, че в случай на руска агресия тази помощ ще бъде по-съществена". Този фашист плаши кучето със салам и циганин със социални осигуровки. Путин да си прибере всички рускоговорящи в източните територии присъединени към майка Русия и да ги пусне да се оправят майдановците. САЩ най-много да ядат шамари в Черно море.