Честито Възкресение Христово (Великден)!

Великден е! Православни и католици, протестанти и арменци, посрещат заедно празника. Такова съвпадение на календарите се случва веднъж на всеки 2 до 7 години.

Обратно в новината

Коментари - Честито Възкресение Христово (Великден)! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бъдем по доб,и

Благодарейки на Колегите, които Ни припомниха за 1876та и ОбичащияСтинките - бих очаквал Колегата 'pastoral' да упъти какъв бе Всъщност неговия хорал.

Неска идиотите празнуват великден. Говедата - рождения ден на фюрера. Българите - априлското въстание. Честит празник на идиотите и говедата, щото тъдява Българи се не видят.

Кво стана, бе? Домъкна ли са колюв огин, дето няма право да лети със самолет?

Великден е! Нека си пожелаем здраве и щастие, и скоро да видим България свободна от комунисти!

Много е хубаво, че на този ден Възкресението съвпада с Априлското въстание. Дано да има възкресение и за изстрадалите народи като нас, българите, а на Русия пожелавам мъдри държавници, но не като Путин.

Не мога да разбера какво се разправяте с мюсюлманите. Ами вярват си хората в нещо, стига това в което вярват да не се използва за користни цели и в негово име да се извършват престъпления. Иначе, че мюсюлманите са културно изостанали е ПРОСТ факт, който се вижда по отношението им към жените.

А какво се вижда от факта, че християни в ЦАР ядат мюсюлмани, е друг въпрос. Или че жена в мензис не може да влиза в църква, щото била "мръсна"... Или че мюсулманите имат такова отношение към жените защото следват предписанията в Корана, които са същите, като в библията...

Това пък откъде го измисли...

Човек на КГБ не може да е спасител на света. Точка.

Честито Възкресение Христово на всички българи! Нека да бъдем заедно в трудните години за България и за съдбата ни на народ, за да имат бъдеще децата ни. Корупционните и престъпни управления на България да останат в миналото.

Молба: Моля озаптете модераторите и сензорите за да мирне форума и да се чуе гласът на хората и на Бога!

"Мюслюманин"-о, Господ не може да умре, защото Той съществува и тук и на всякъде в Божите Обиталища. Това, което за тебе е реално, за Него е една "Театрална постановка", за едни пернати животинки, на чието име е наименувана цяла една държава. Причината е в "малкото мозък" който е наличен, за да се "види" какво има зад воалите на илюзиите на Богинята Мая.

христос е бил разпънат на кръст, защото се е бавал qko с форумните фарисеи. :-) това е истината!

добре де мюсюлманино аз не те закачам на байряма нито на рамазана остави ме намира и ти поне на възкресение

голямо търкане падна! иване, задоволена ли сте наи-накрая. полово имам предвид :-). ох ма се доказахте като мъже! нито едно мнение против само "демократична" тривка хахахааа.

"А за угнетителите няма избавители." вие наричате спам цитати от корана? колко невежо от страна на бесния ви модератор.

Във Библията пише ,че Исус 3 дена е бил мъртъв и след това е възкръснал ,също така е бил Господ Бог !!! И за това всяка година се ходи и на Божи гроб !!! Та питам тука вярващите християни! ... Ако, Господ Бог умре само за няколко секунди със този свят какво ще се случи ??? Забележете не питам за три дни а само за няколко секунди.

https://link - За велик ден мюслюманска гледна точка link - Молитвата на всички пророци

84. И приехме от вас обет: Не проливате [един на друг] кръвта си и не се прогонвате [взаимно] от домовете си!. После, засвидетелствайки, вие потвърдихте това. 85. После се избивахте и прогонвахте от домовете им някои от вас, като си помагахте против тях с грях и вражда. И дойдеха ли при вас като пленници, ги откупвахте. А ви бе възбранено да ги прогонвате. Нима вярвате в част от Писанието, а в друга не вярвате? За онези от вас, които вършат това, няма друго възмездие освен позор в земния живот, а в Деня на възкресението ще бъдат подложени на най-суровото мъчение. Аллах не подминава вашите дела. 95. А не ще я възжелаят никога, заради онова, което ръцете им са сторили преди. Аллах знае угнетителите.

Да обясниш,христовото въскресение, на мюсюлманин така че да те разбере е по трудно отколкото да накараш дете на 5 години да вникне в смисела на квантовата механика.

Какво можеш да ми обясниш след като ти на себе си не можеш да му направиш превода. Защо се въртиш като риба на тиган,това нещо самите не си го разбирате . Виж ако ми обясниш за квантовият механизъм ще те разбера ,защото за това съм чел доста.

брътвене, бъбрене, бърборене, бръщолевене, дърдорене, дрънкане, мърморене, словоохотливост, многоглаголстване, празнословие, празни приказки, дрънканица, пустословие

Днес се навършват 138г. от Априлското въстание, никой ли няма да се сети за него?!?

сектанти със шарени яйца