Френски журналисти, отвлечени в Сирия, са на свобода

Четирима френски журналисти, отвлечени през юни 2013 г. в Сирия, са на свобода и са в добро здравословно състояние, съобщи френският президент Франсоа Оланд.

Обратно в новината

Коментари - Френски журналисти, отвлечени в Сирия, са на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези бунтовници и терористи не бяха ли съюзници с ЕС и САЩ? Нали заедно правят мирови конференции за освобождение на Сирия от лошия Асад. За тези 9 месеца на тези независими журналисти сигурно са им пръснали дупенцата. ЕС печели, броя на еврогейове е нараснал с 4 бройки.

Петре, нещастно малко момченце, толкова си злобен, че ме е гнус да гледам какво си написал.

Знаеш ли как се вадят глисти(гости) с баничка и боза

Що не им ходиш на гости? Те носят "нови" ценности на Европа!Те "изклаха" и УНИЩОЖИХА ПРАВОСЛАВНИ ..монаси и манастири!Що Франция не изпрати ЛЕГИОНА??

Късмет са изкарали журналистите. Обиковено бунтовиците колят пленниците и главите им ги набучват по оградите или в тенджери алпака ги излагат за оглед на площадите след като са получили парите. Не са намерили на кого да ги продадат или са получили откуп. А защо не пишете за християните които биват избивани по списък и за хуманното дело на опозицията да стреля с артилерия по мирни хора.

деер

А не, Асад е виновен!!

Ааа! Забрави Путин! И Русия! И народното опълчение в Краматорск, Донецк, Славянск и пр. Не знаеш ли, че Путин и Русия са винаги виновни!