Путин похвали новия шеф на НАТО

Президентът на Русия Владимир Путин приветства избирането на бившия норвежки премиер Йенс Столтенберг за генерален секретар на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Путин похвали новия шеф на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амо то според Путягата отива към обединение, към присъединение и на Русия към НАТО. Той май не си е взел хапчетата.

Прочетох само заглавието - не ми се чутат дивотии. Но си спомних българската поговорка "Гладна кокошка просо сънува".

Щом Путин го хвали, не му е чиста работата. Вероятно нов Герхард Шрьодер ???

една добра новина, махнали американски ястреб-ветеран от виетнамската, претърпял унизение от руско-виетнамски военни и надезда да се спре хегемона и светът да зивее с надезди и в мир

И какво ще стане ако Ердоган реши да инициира "референдум" за самоопределението на Кърджалийско и Източните Родопи? Турски офицери пристигнат за да гарантират честни резултати ( даже и без оръжие , само тояги са достатъчни ) . Би трябвало и той да е велик държавник като Путин ! Хайде , платените и доброволните писачи на бсп/дпс , кажете какви са инструкциите за този случай ?

Всъщност точно за това става въпрос. Като нищо някой кмет може да се обърне към него с молба да им помогне срещу лошите българи, които искат в България да се живее по български, а не по турски.

Pesh0

Какво мислиш ще се случи ? Ще си вземат територията , която не се пази и която им трябва . Които не храни своя армия , храни чужда . Погледни проблемите в очите . Защо разпуснахме армията , защо подарихме танковете и нарязахме ракетите СС22 . СС ги нарязаха с оправдание че са стари и неточни.... 200 метра точност имали. Никои не спомена че правят 2 километра кратер .

Pesh0

А сега да видим какво става , като турция вземе Българска тетитория . Спотед последните исторически данни , не говорят за права и свободи а просто КОЛЯТ . За това нямате братовчеди по беломорието.

Pesh0

а като направихте , водното огледало в Кърджали за около 5 милиарда .... и кърджали напусне българия , Кои ще го плаща . Да ева ваща мама.

Мисли, продажнико. Нашите земи са изконно български. Крим също е руски, не е бил такъв само последните 23 години, което се поправи.

колко мозък трябва да, има човек за да драска подобни дивотии-ако говорим за аналогии тя е българиш да си вземе одринска и беломорска тракия така че неграмотни аналогии не са нузни никому

Понаакахте се с това Кърджали. Ако вземат и всички цигани от цяла България, може и да си струва. Ако Русия иска да сложи войски на границата с Турция??

Путин праши четки на Обама, сега пак ама тоша няма да спаси руската икономика. Скоро ще бъдат принудени да продават газ на Китай за 300 долара и на монголците за 100. До 5 години Европа ще е далеч по независима.

Европа става все по-зависима: 1.от САЩ, военно, търговски 2.от Китай, като конкурент 3.от Русия, като доставчик Русия е най-близо. Какъв е интересът да се кара с Русия?

Наглото изнасилване на международните правила и норми продължава... Докъде ще доведе тази наглост? Браво на Путин - даде им да се разберат на евро мекиците... Ха да ги видя могат ли да се откажат от далаверите с путиновите олигарси в името на някакви си закони , норми и правила. Да видим готови ли са да загубят милиарди! Путин в прав тект им каза, че не са в състояние, да видим какво ще предприемат... :)

Путин е политически мошеник. Руия анексира територия на друга държава. НАТО никога не е анексирал територия на друга държава. Нито САЩ помян да са анексирали през последните някоко десетки години. Русия е в падение. Зад моралнот опадение в политиката се крие много страшно икономическо падение. То вече е известен факт, но скоро ще стане и много известен факт. А икономическото падение ще бъде обосновано със санкциите срещу Русия. Това е мошеничество, понеже Русия боксува икономически от преди санкциите. Крадат е милиарди, а ръстът вече е около нулата. Следва спад, както всички умни хора знаем. Комунистите играят изтъркани номера, предназначени за лумпените. Интересно е колко столетия ще хващат декиш тези изтъркани просташки номера.

Пълни глупости. Преди 10 години САЩ анексира Пуерто Рико, който в момента е 51 щат.

Major Payne

Пуерто Рико има собствена конституция, законодателна, изпълнителна и съдебна власт. Връзката със САЩ се заключава в наличието на общо гражданство, валута и отбрана. През 2000 година президент Бил Клинтън създава специална комисия за статута на Пуерто Рико[2], която потвърждава текущия статут и дава право на гражданите на острова на самоопределение.[3] Предполага се, че в рамките на тази процедура пуерториканците могат да изберат един от трите варианта: да закрепят сегашния статут, да станат официален щат на САЩ или да получат независимост. Законопроектът е внесен за разглеждане от конгреса.

Така е, сащ не анексират, те колонизират.....

САЩ демократизират! За пред малоумниците де...

За жалост на всички или пък за радост на някои от всичките, Путин се очертава все повече и повече като един колкото хитър толкова и умен и мъдър политик! Що се отнася до така нареченото анексиране на "украински" територии и по-конкретно Крим почетете повече история вместо да пишете заучени фрази на европейците и американците, които ако сме честни, не виждат по-далеч от носа си, а пък да четат история и да правят на тази база анализи въобще и да не говорим. Мисля, че връщането на Крим към Русия е поправяне на една несправедливост, наложена от КПСС и един от най-сатрапните й ръководители Никита Хрусчов, който е "подарил" Крим през 50-те години на Украйна, тогава Украинската ССР. И най-показателно е, че сега в Женева и по принцип на Запад вече никой не поставя въпроса за т. нар. "окупация" на Крим! И ако имате малко мозък сам си отговорете на въпроса "защо"!

Да, и естествено виновните ще са западняците, че са сринали икономиката на Русия. Нищо, че от няколко години тя върви надолу и през миналата година ръста беше 0.8%.

Русия е в икономически и демографски подем. Затова беснеят американците. Лошото е, че ние сме пак от губещата страна и че нашите политици са слаби историци. Винаги е лошо да си срещу Русия

Major Payne

По-долу се дадени цифрите за икономическия "подем" на Русия: 2013 - 3-то тримесечие: 2% ръст на икономиката 2013 - 4-то тримесечие: 0.8% ръст 2014 - 1-во тримесечие; -0.5% (навлиза в рецесия). Демографският бум се изразява с -0.02% растеж - отрицателен прираст.

Е няма как.Този Йенс е бившия агент на КГБ- "Стеклов".Виж "Диагноза" на Г. Ифандиев, по извадки от западния печат.Нали Брайвик стреля и заради него и управляващата му соц. партия в Норвегия.

Путин се дискредитира и вече не е човек, на който може да се вярва. Това до голяма степен определя края на политическата му кариера в международен мащаб. Големите няма вече никога да го приемат за надежден партньор, а от тук нататък пътят му ще е само надолу...

Путин продължава да показва адекватно поведение на държавник от всемирна величина. По-добре се учете от него вместо да тренирате злобоизлияние което ви прави дребни душици. Иречек това важи специално за теб. Още може да спасиш душата си. От господ няма къде да избягаш. ПОМНИ ГО!

"всемирна" е сальфецкое слово, продажно рашофильофче.

Хиречек, как си днес ... ???

минуси - - - - - - - - - - - - - -

ООО ИБРИЧЕК ЩО НЕ СИ НА СТЕНАТА НА ПЛАЧА ЗА МОЛИТВА ? АМИ РЪСИШ ИДИОНИЗМИ ПО ФОРУМИТЕ.

да такае тои показа ново мислене за разлика от уса и ес

Единствената разлика между позорно мълчащият Владимир Владимирович когато Курск погреба момчетата и сега е троиното увеличение цената на петрола.

Единствената разлика от "инцидента" при убийството на моряците и унищожаването на подводницата Курск, и ситуацията сега е следната ----- Тогава президента на САЩ за малко да почернее /от високата температура в епицентъра на ядрен взрив/ - но му се размина /цената той си я знае/... Сегашния обаче ще побелее и то много преждевременно защото торпедата по технология ШКВАЛ отдавна вече не са най-новите. Интересно - защо Русия, пък и други мощни държави не строят самолетоносачи - а ??? Това разбира се означава, че каквото и да се случи на нас пак ще ни е ВЪТРЕШНО ДА ГЕЕЕЕЕ.....

Колега, напълно съм съгласен с написаното от теб, но би ли избрал друго име? С този ник аз се подвизавам в Дир-а от доста време. Нищо лично. Бъди здрав!

Ботоксираната матрьошка съвсем изперка, тоа се изживява кат гаулайтер-кадровик на света, одобрява или неодобрява. Такива дребосъци стават опасни за човечеството и ако не се неутрализират овреме, последствията са ужасни. Крайно време е Вътрешният Кръг да се задейства, дорде не е късно.

Иречек,признай че жадуваш да обгърнеш с устни ..голям демократичен,евроатлантически,черен ...чеп!Признай,човеко...това са нормални североатлантически ценности за които мечтаем.Все пак като третополово създание спокойно можеш да маршируваш на гей-парада рамо до рамо с американския посланик и....съпруга му.

такова цветно въображение може да има само един .едал, еййй ненае.ал се де та и тука се възбуждаш по иречек

Иреченце много ми е драго като ми триеш безследно коментарите. Значи ти влизат вътрешно :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

По последни данни средната заплата в Русия е 9,960 долара ГОДИШНО, тоест 830 щатски долара месечно! И това става въпрос за една държава - бензино, и газостанция

Да де, но това е като свинското със зеле - за едни свинското, за други зелето:)

Това какво общо има с фашистката агресия на краварите и ЕСес. Те винаги са били по бедни щото не са грабили колонии из цял свят.

Вервам ти...а дано , ама надали! Западна Европа може само да загуби...това не ти е тази Европа от 70 години, когато я управляваха хора с характер... а сега са само хора жадни за пари и нищо повече, с една дума безнравствени!

Замазва им очите, като гергьовско агне в пръстена фурна!! Дано се хванат!

путин ще плати много висока цена за украина за да може отново русия да стане нормална даржава . икономическите последици ще бадат огромни за русия.

Какво ти пука за Русия,по-важно е какви ще са икономическите последици за България.

путин ще плати много висока цена за украина за да може отново русия да стане нормална даржава . икономическите последици ще бадат огромни за русия.

Америка никога не е била толкова зле, откакто Рейгън напусна президентския пост...те са вече бита карта, при тях в армията превест взимат обратните сладури, а и не само там са меките китки!

Вашингтон не успя с особен успех да пробута идеята, че Путин е "нов Хитлер". Гледам само тук някои са се хванали за нея като удавник за сламка. САЩ все още се възприемат по света като страната, която представлява най-голямата заплаха за световния мир, а на президентът на Русия навсякъде му се възхищават като разумен и сдържан лидер.

Путин не може да е новият Хитлер, защото мустакатия направи Германия в края на 30те години водеща икономика в Европа. А джуджето направи милиардери, шепа олигарси, обричайки народа си на подаяния от бащицата.

Пич много си зле ако си мислиш, че милиардерите на запад са забогатяли само от честни пари! Тия ги разправяй на баба си, но и тя няма да ти вярва!

"Мустакатият" само за 4 год. съсипа Германия до такава степен, че и до днес е окупирана страна..., но не това имам предвид :)

Абе Путин на младо прасе да не се радва, че не се знае каква свиня ще излезе тоя норвежец.

грузинският президент Михаил Саакашвили кръсти най големия булевард в Тбилиси (като нашия Цариграско) на името на Джорд Буш младши.След което Руснаците влезоха победоносно по същия булевард с танковете си само за 10 дни.Какво ли ще стане с Киев.??

И кога стана това? Дай снимки, видео!

Владимир Путин е много доволен от назначението на стария си приятел Йенс Столтенберг, за генерален секретар на НАТО. Всъщност инициативата за това назначение е отново на Влаимир Владимирович ... Хамериканците пак се вслушаха в думите и изпълниха желанието на Руския Президент.

И черен Обонго ли е назначен за президент на США от джуджето Путин?

Какво да правят хамериканците ??? Слушат и изпълняват...

А на бас.

Някой ми краде ника. Ей мутромилиционери от младежкото герб, а на бас , че ще избягате ако ме видите/ Имам приятели в ДАНС и ще ви намерим . Казах.

Да не е Пеевски?

Дъската ти хлопа .... :)

Аз съм пенсионер от данс, казвай к'во да направя за теб ?

Някой ми краде ника. Ей мутромилиционери от младежкото герб, а на бас , че ще избягате ако ме видите/ Имам приятели в ДАНС и ще ви намерим . Казах.

Европа е само един руски полуостров. Скоро Европейския съюз ще стане част от Евразийския съюз, замислен и реализиран от Владимир Владимирович.

"ще", "догодина", "близко бъдеще" ... и те така векове наред

Абе дирници, защо ми триете репликите до 0007??? или ти си тоя дете е на смяна днес а ПОСЕРИЧ???

Целият свят приветства и подкрепя най-влиятелният и популярен политик на планетата - Владимир Владимирович Путин. Руският Президент вече е номиниран за Нобелова награда за мир.

Де да имахме и ние такъв президент като Путин, а той нашия- горкия....кръгла мижитурка...чехльо. Бойко ненапразно тогава каза, че и магаре да сложи за кандитат от ГЕРБ ще спечели !

Наистина е тъжно никой да не те уважава и всеки да те презира.

А бе "брато", какво им се обясняваш на тези западни гейове, само по този начин те разбират, че срещу тях стои не кой и да е в пространството, а ВЕЛИКА РУСИЯ! Бии врага за да те уважават!

За последен път ти права забележка , крадецо на никове , явно от герберската клика , недей повече да си позволяваш да крадеш никове и да пишеш от тяхно име , защото ще си имаш работа с мен .

Абе , за да не ти крадат ника, защо не се регистрираш ?

АКО АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ БЯХА САДИСТИ , НЯМАШЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ПУТИН А НАПРАВО ЩЯХА ДА ГО ИЗАПАРЯТ КАТО ПИКНЯ НА ЖАР

Дали ако можеха нямаше да го направят?

Гостоприемен Магадан спешно разширява лагерите за военнопленници фашисти

Кратка сводка, нещо за което е забранено да се споменава в българските медии: ...согласно данным МВФ более 40 центробанков мира увеличивают долю юаня в своих резервах и всерьез подумывают о том, что именно китайская валюта станет новой резервной валютой...

Айде продавай евро и купува юани. А бе може ли едни и същи хора да сте против експлоатацията на корпорациите и да подкрепяте Китай? Нали Китай заради това, че позволява да се плаща малко и да се работи в лоши условия всъщнсот създава проблеми да се просперира с високи заплати и добри условия на труд. Европа е мястото, където индивида е най-защитен. Ама явно има и хора в България, които предпочитат да живеят кратко и лошо само и само по вестниците да се пише за славните успехи на Държавата.

Часовникът тик-така...

А знаеш ли Европа колко китайски продукти с удоволствие продава щом дебелее печалбата? Дреме и на Европа за населението и...Всеки номер - докато минва...

На мумията и олекнаха късите крачета и започна да се подмазва на НАТО.

Супата!

ПУКНЕТЕ СЕ СОРОСОИДЧЕТА. НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ. ЦЕЦО И БОКО НИКОГА ВЕЧЕ, ДОЙДЕТЕ ЛИ НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕ И ЩЕ СЕ НАДИГНЕМ ЗА ДА НЕ ДОПУСНЕМ ВЕЧЕ МУТРОМИЛЦИОНЕЩИНАТА. ИМАМ ПРИЯТЕЛИ В ДАНС И ЩЕ ВИ НАМЕРИМ. КАЗАХ.

Няма континент Европа... Това е само един полуостров! Толстой

мислех си че аз съм го изобретил, Толстой ме изпреварил

Колеги тролове нищо ,че е празник ,бъдете по активни.Вземете пример от супер главанака 0007.

ЕЙ МУТРОМИЛИЦИОНЕРИ, САМО ДА МЕ ВИДИТЕ С 300КМ. ЩЕ ИЗБЯГАТЕ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАРОДА ВИ МРАЗИ БЕ ЕЙЙ. ПЪПЧИВИ ПУБЕРИ ОТ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ. А НА БАС. КАЗАХ.

Вече сте към края на фаза 2.

Още час му давам.

Основния виновник за конфликта в Украйна е световния диктатор САЩ! Повечето военни агресии, погроми, кървави преврати, античовешки подлости и коварства през 20 век са предизвикани от тях.... Те са обратни... ...на здравия разум?

ВРЕМЕТО НА САЩ И НАТО ИЗТИЧА . МАКСИМУМ ДО ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА И ПОМЕН ОТ САЩ И СВЕТЪТ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ . БЪДЕЩЕТО Е НА КИТАЙ И РУСИЯ . ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД , АМЕРИКАНОФИЛЧЕТА И СОРОСОИДЧЕТА . ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ .АКО НЕ Е КИТАЙ , САЩ ВЕЧЕ НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА НА КАРТАТА . КИТАЙ ВСЕ ОЩЕ ПОДЪРЖА ИКОНОМИЧЕСКИ САЩ , НО АКО РЕЧЕ ДА СПРЕ КРАНЧЕТО ОТ ЯНКИТЕ И ПОМЕН НЯМА ДА ИМА .

Наздраве!

И кога ще изтече най-после? Поне дай година?

Пак ли гербаджийското и соросоидно модераторче Киро е на смяна и трие коаментарите на инакомислещите ...Стига вече цензура в дира .

Питат радио Ереван: Имали разлика м/у хитлериския и американския фашизъм? Хитлериския фашизъм е кафяв и тленните му останки се съхраняват в траурна урна в секретния архив на ФСБ ( КГБ )- Москва, а американския фашизъм е черен и мястото му се пази в същия архив!

Русия в ЕС. Нов военен съюз на страните, членки на ЕС и Русия. Махане на чл.1 от световната конституция/ всяка крива, успоредна на мераците на САЩ, е права линия/ Па вие си останете със Столтенберг ЛИЧНИ приятели.

Офицерът от КГБ най-добре знае кои са агентите.Новият началник на НАТО е съветски агент с псевдоним Стеклов.

Путин отново се подмазва на господарите си от НАТО!