Мъж и дете застреляни в Белгия

Двама души - мъж и момче на 10 години, са убити нощес при стрелба в град Визе, близо до Лиеж, предаде агенция Белга, цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мъж и дете застреляни в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с присмехулници и ненормалници в нета.Стига бе,осъзнаите се.Утре на твоето семеиство може да се случи нещастие-не даи си Боже.

Какво става имат са за голямата работа-а нас на имат за абуригени май те ще излезат по гадни от нас.

А защо не казвате господа журналисти кои са жертвите: а питам Ви сега...нали сте по клюките...ето Ви малко инфо....Мариян Николов Стоянов -35г., Кристалина Ттеодосиева Константинова - 29г. и Димитър Славчев Карадимчев- 11г не на 10...вочки за от Стара Загора

Ама нали такива работи ставали само в България и Русия ?

И щооо , там нямали Българи...

За съжаление комунистически терористи има не само в България и Русия.

много интересна новина и съдържателна

Сатанизмът се разпространява със застрашителна скорост и - нещо по-ужасно - по данни на полицейското управление в щата Джорджия, 90% от всички въвлечени в сатанизма са подрастващи. Книгата "Сатанизмът в Америка", подготвена от отдела Национално управление на правосъдието по култово-ритуални престъпления, казва, че сатанизмът, това е най-голямото бързоразрастващо се култово движение сред американските подрастващи.

Странното е че в САЩ повечето от любителите на оръжията говорят за някакъв "Зомби апокалипсис" и си правят Зомби кукли и произвеждат боеприпаси за зомбита. Тея яко са у филма според мен.

Бандеровци тук бандеровци там

Убийство в Европа?! в Белгия?!..... ИЗ-КЛЮ-ЧЕ-НО! Там такива неща "не се случват"

сравнителня рядкост са, да..Няма нужда от неуместният ви сарказъм, поне катастрофите с пияни тинейджъри с БеЕмВе-та са изключителна рядкост

януари

така си е, "рядкост" са, за разлика от масовите убийства с 10-15 застреляни!

Рядкост в Белгия? Смях....

Рядкост са, да, и обикновено главните герои са имигранти.

Кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв,кръв..... Това иска туземния идиот!

Дира нещо се престарахте днес със подобни новини.поне по празниците ги спестете тези новини.

Ка да ги спестят като се случват? Иначе наистина може да се пише и нещо малко по-празнично.

лошото е, че новинарите тук, не отразяват истински новини, колко човека ги блъска кола или катастрофират, или умират по болест, защото не могат да си платят лекарствата и лечението...ми то и в Африка измират от малария, в България по бедност...това БГ новини ли са или световни, ако са световни, отразявайте ги както трябва, и със статистика например, която да е потвърдена ...иначе какво правите само си оправдавате заплатите, или може би там е проблема..в заплатите, че само супер тъпи статии четем...жалко за детенцето ама в тая статия няма нито информация, нито съдържание...НИЩО, ама нищичко