Ердоган даде на съд социални мрежи, нарушили правата му

Турският премиер Реджеп Ердоган внесе жалба в Конституционния съд срещу социални мрежи в интернет, които нарушили неговите и на семейството му права.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган даде на съд социални мрежи, нарушили правата му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧИБА!

Коментарите тук вървят вяло. Явно соросоидните писачи и заблудените лумпени са изтощени от непосилното крещене "бялото е черно" относно Украйна... Да внесем малко ред - "Социалните мрежи" както всички останали медии са средство за пропаганда - четвърта власт (нали така беше). Тези медии си имат собственици. Твърди се, че са частни, но тази теза се пропуква все повече. Особено след Сноудън става все по-ясно, че зад Цукълбъргер, Гейтс, да не говорим за Сорос седи американската държава и нейните тайни служби, организирали 106 преврата през 20-ти век (това са само тези за които са признали!). И така на тези служби много им се иска да вярваме, че в тези мрежи всичко е "спонтанно" и само-организирано от едни млади, красиви, умни и добри хора (например като тези с пушките на майданата стрелящи срещу чужди и свои). Упорито ни се втълпява, че информацията там не се филтрира или цензорира или контролира. Освен това ни се втълпява, че не може един или няколко индивида да организират поради користни причини стотици, дори хиляди "туита", "месиджи" и изобщо изхождане по всякакви въпроси. Това разбира се не е вярно и всички тези мрежи блокират хиляди съобщения и др. ежечасно подчинявайки се на законодателството на САЩ. Да чухте правилно - на САЩ. И така оказва, се че САЩ подобно на радиостанциите от времето на студената война ("Свободна Европа") поддържат медия, която има претенции да бъде все-силна, все-чуваема и не носеща отговорност пред никакво законодателство. Това влиза в рязък контраст с оснополагащи тези на междонародното закондателство даващо право на суверинитет на националните правителства. Съвсем логично е спирането на такива медии. За изгубилите вече самообладание, да кажа, че социалните мреци са напълно или частично спрени в ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА ! Това са почти всички "приятелски на САЩ" арабски страни начело с 52-ия американски щат - Саудитска арабия. Това са Китай, Индия, Северна и Южна! Корея, Бразилия, Аржентина, Чили и др. В самите европейски страни във фирмите и държавните институции са силно ограничени тези мрежи (за да се работи а не да се туити). - Що се отнася до Ердоган - и него го клатят със "социални" революции. Намерили са му заместник - пак е ислямист, но преди предаността към Аллах слага тази към САЩ. Ердоган е вече неудобен - стана много самостоятелен, дискредитира "демокрацията" и мрази Фейсбук .

Резняците явно живеят в средновековието, хахаха!

jingiby

Подобно поведение е характерно за управници в районите на Анадола, Балканите и Русия, или както твърди Хънтингтън и смятат повечето от западняците: Европа свършва там, където завършва влиянието на Католицизма и Протестантството и започват Православието и Исляма. Или с други думи: на разлома между Изтока и Запада...

Това социалните мрежи как може така да нарушават правата на човека да си върши далаверите. На нищо не прилича.:) Ми слагайте там в соц.мрежа някой да следи какво се пуска за Ердоган, бива ли така да го притеснявате. А да забраниш достъпа до You Tube това е направо не знам какво да кажа. Не ограничаване на правата ами направо отнемане на правата на турците. Това предстваяте ли си на днешно време да не ти разрешават дори един музикален клип да гледаш, да не би случайно да попаднеш и на клип за далаверките на Ердоган и правителството му. Толкова ми напомня на соца.

ердоган е състав от две думи:ер на арабски означава хи а доган значи роден а какво излиза:роден хи,проверете сами,

Ердоган е пич.Не е като путлер-джуджето.

путлер забранил американските филми. от 14.04.2014г със заповед..там е демокрацията за тези които сравняват.

Ердоган бил пич, щото забранил YouTube .. Много си смотан, Каримее!

Ердоган се бори за правото си на тъмнина, където да може необезпокоявано да върши някои неща на тъмно. Уж се кланя на Аллаха, а пък се блажи с пълни шепи.Уж заговор му направили, а излиза, че уговарял поредните далавери. Това е типичната Турция, от която избяга България с писъци едно време. Този човек използва благодатната почва и вместо да пусне на народа да забогатее, той ги държи в мизерия. И тоя е чист пернишки злодей.

България е избягала с писъци от Турция ????? Левски, Ботев - знайни и незнайни герои, абе нямам думи, явно наистина си заслужаваме съдбата с такъв гумен материал!

бравос, ашщолсун, машалла! хакни фейса, шът даун на нета и си веуик. По тв-то ше дават от сутрин до вечер как си най,най,най..... Пълна лоботомия за лабораторните мишки да ге.

мноо си прав. първа работа ше му е да овладее дпс и да обеси доган.....

къде са защитниците на демокрацията? ало , обама, санкции? кво става?

деер

Къде е ЕС? Къде е НАТО?

Тука има-тука няма......

Занимават се с друга банда международни мошеници от Украйна, където за разлика от Турция народът мизерства и го държат на сухо.

sawo

Кои права са нарушили? Да краде и да лъже ли? Горкия...

Само да не се"отвори"Клинтън от Ердоган,да Земе да осъди сърбите,че с техните училища и мостове са му"изхабили"бомбите батка..... За Буш к`ви"поразии"мо`е да напра`й-по тази логика-не ми се мисли.......

смешник!

Пресцентърът на БСП изразява пълна подкрепа за справедливите искания на г-н Ердоган. Нашата Партия харесва неговата борба за националните интереси и смята да изпрати свои кадри за обмяна на опит. А Брюксел да си знае гьола или ще положим всички усилия да се отървем от европейското иго и да се присъединим към свободна Турция.

Ердоган е циничев нахалник. Значи, след като правителството му се тресе от корупция гражданите нямат право да знаят кой ги управлява и трябва да са в неведение, с което се нарушава тяхното право на информираност. А когато пакажат наяве насрания задник на турския министър председател и изнесат кирливите му ризи на показ, са нарушени неговите права.

ми то и у нас е така

И да съдиш и да не съдиш се тая. Кат те нарочи чичо Сам нема отърване :)

Дори се учудвам, че вече не е спуснал подобна заповед

Ердоган ми е симпатичен. Той е човек с принципи и характер, който добре защитава националните интереси на Турция. Нещо напоследък, като че ли се вживя в ролята на всесилен падишах. Очаквам следващата му стъпка да бъде заповед, слънцето да започне да изгрява от запад, вместо от изток. Нека от сега да се разбере, че в бъдещата турска империя, каквото той каже, това ще става.

Нещо вечерята ти е дошла тежка и ти е замъглила мисленето. Може и от луната да е. Иначе интересни мнения даваш, ама с Ердоган симпатията е в повечко. Той гледа интересите на богатите,а бедните да го -- точно това.