Кмет отказва да забрани алкохола в деня за размисъл

Кметът на Чепеларе Тодор Бозуков отказва да издаде традиционната заповед, с която се забранява продажбата на алкохол в деня за размисъл преди избори.

Обратно в новината

Коментари - Кмет отказва да забрани алкохола в деня за размисъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

v Tetevene e zabranen alkohola zjala godina

Само простотии! Какво значи да забранят алкохола. Ако съм решил да се нафиркам ще се подготвя от предшния ден. А и кой е луд да се бие за това кой точно тюфлек ще запине в Европарламента да гушне законно едни добри парици?!?

Ясно , целта е да се нафиркат и на другия ден да не се гласува хахахаха и добре ще направят

може и да отидат пияни да гласуват и да изпотрошат секциите хахахах наздраве

Нека се обади на Тетевенския кмет!

Ако обявят година за размисъл и в нея забранят медиите - може да има ефект, не знам дали положителен или отрицателен. Явно, обаче "политическата ни "класа"" започва да разбира, че човек трябва да е луд или пиян, за да гласува, за който и да е от тях, та дай сега да го изкараме като бякаква либерализация.

Значи моментално трябва да го изгонят за дързостта да не спазва закона и да дава лош пример. Ама моментално! Хич да не си мисли, че може да се показва на улицата като кмет повече. И ако не се даде строг пример утре някой друг кой знае какво може да пожелае да не изплни. Баси наместниците кметски!

Няма да ми се налага да си пия ракията в кръчмата от кафеена чашка ... Не че ми пречи:) А за изборите като гледам все едно трябва да избера, дали да ям лайно от ци*ганин/да и бера лайката на цензурата/, луд и т.н. Хайде, няма нужда. Наздраве! И всеки да гласува, може и с невалидна бюлетина. Така поне няма да му разпределят гласа пропорционално, че тя и Статистиката/ и на нея да и бера лайката/ и тя ще ни изкара 1 2 милиона повече. Гласове трябват, ей! Наздраве!

Крайно време е да започнат да се премахват безумните разпоредби от соц-а. На бунището на историята им е мястото на другарите.

Докато има такъв закон органите на всяка власт трябва да ги спазват. Да направят референдум за промяна на закона и в деня на размисъл да се разреши продажбата на алкохол. Тогва да видите вие какви плазмодии ще запълзят ,та чак да не могат да се подпишат или да пуснат бюлетина.

Ти в коя държава живееш, тук това не се е спазвало никога и разлика няма да има. Такива тъпотии ги има само в България.

ПО закон трябва да се гласува само в пияно състояние! Това решава много проблеми!

Най - на края да видим човек с характер... а не потлизурка ,аз съм от Чепеларе и съм горд не толкова заради конкретната забрана ,а защото все още има хора които мислят с главата си !

Най-сетне един разумен кмет който не се съобразява с безумията, сътворени от "политиците" ни.

Решил ли или не решил за кого ще гласува алкохола нито ще помогне нито ще навреди. Доста време съм на този свят и досега не съм виждал тълпи от пияни да се търкалят по улиците в събота! Независимо има или няма ден за размисъл и избори!

Евала кмете!

в деня на изборите ви искам кирки

За какво ли са ни тези избори? Изобщо не ме интересува дали ЦЦ или Делян или Болен ще лапне голямата заплата и няма да върши нищо за България! Кой от лапачите избирани до сега направи нещо за нас? Посочете поне един! Защо да си губим времето по избори? Аз отивам на пикник у наше село...

дали да избера олигархчето Глиган пеевски или Болен Мозък Сидеров.Има ли смисъл от избори?

А какво е битурентски балове?

Така или иначе 25 години виждаме, че нищо смислено не правим с избори, поне да не ни пречат да си пийваме.

Тъп и не работещ закон. Поводи за кавги и бой много. Както се карат за политика, така се карат и за мачове, съседки, имоти и каквото се сетиш. Да ни забранят да живеем. Умника измислил този закон сигурно си обръща някое друго уиски, докато тече забраната.

...то който си е решил да пие ще си пие със или без забрана. Евала на кмета за смелото решение.

Кмета е казал истинските причини, а не благозвучните причините, за което евалата. Между другото българите искат да бъдат управлявани от некадърни, нерешителни заплеси, които да крадват по-малко за да са като тях. Българите не искат лидери, които да ги мобилизират, организират, подредят живота и финансите им. Вече го знам това. И съм щастлив. До скоро вярвах, че има нотка добродетел в сърцата им сега знам, че са мързели. И ако не се подмазваха на Великите сили досега да изчезнали. Най-вероятно много лоши неща ще се случат тук скоро време.

къф размисъл кви 5 лв ще размислям как ще изпратя г-н Пеевски да жмули бири в Брюксел ли?!?

Е те това ще бъдат избори! Наредих на Дочоолу и Гочоолу да изкарат бъчвите и мезелъците от бат Боци на мегданя. А за тези, на които мисълта им тече бавно, сме осигурили и тояжки- ами така де, ден за размисъл е! Отивам на доклад при Цеко Ушето -с изборите гаранцията на народа за влизане в ГРОБ е гарантирана!

Добро утро БЪЛГАРИ! Добър да е денят за тези които работят за БЪЛГАРИЯ! Протестирам СРЕЩУ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЯ ПАРЛАМЕНТ! Кмета го познавам лично - пич та дрънка 3-ти мандат!

Абе да попитам? В кой закон е записана тази нелепа измишльотина за пиенето и деня на размисъл! Ако някой правист знае, нека сподели.....

Да забранят пиенето в народното събрание, че като гледам оня Миков.....ужас

Да се позове на ПРЕЦЕДЕНТА ...мая - костинбродска ... додуков...

Не разбирам защо забраняват алкохола преди избори. В Канада няма такова нещо. Няма никакви забрани преди избори. Ден за размисъл.... те хората са си решили вече.

днеска в чепеларе, утре и в други градове.....

В това време Боне взе ножа от прозореца и го премести на масата. Сложи ръката си върху топлия чайник и се загледа в меката линия на балкана, срещу която бе минал животът му. Дигна чайника и с риск да се опари лапна чучурката. Пи дълго. Ракията го гореше надолу ще речеш, чак до петите. Не мислеше с думи. Ослушваше се какво ще прошепне кръвта му. Като остави чайника изхълца. После пи още веднъж и по същия начин. Ах, твойта мамица! каза тогава кръвта му, той грабна ножа от масата и се запъти навън. от разказа Произшествие на шосето Лондон-Калкута

Не знам за Боне, ама входа в пернишките дискотеки се поема от Здравната Каса...

КМЕТ-ПИЧ, не ПИ*ка ;-)

НАЗДРАВЕ КМЕТЕ, ПИЧ СИ, ОСТАВИ ГИ ОНИЯ ДЕТО НА СА МИСЛИЛИ 3.5 ГОДИНИ ЗА ЕДИН ДЕН ДА МИСЛЯТ.

Забраната на алкохола, в деня преди изборите, е много добре направена. Всички знаят, как преди години, заради избори се клаха и стреляха, дори баща и син. Та, като се напият преди избори, пак може да се случи нещо подобно.

Мина това време. Сега народът не се вживява толкова, че да се бие за това коя партийна мижитурка ще лапне заплата от 24000 евро на месец. Явно е, че от тези пари народът няма да види нищо. Нахъсани са само потенциалните участници в битката за лакомия кокъл! Весели празници, бедни ми Народе!

Така или иначе, аз си купувам от предния ден. Ще си пием колкото си искаме !

Кмета е народопсихолог. Той знае, че българина обича да мисли, с чаша на масата пред него. Евалла на кмета.

Евала кмете! То трябва бая да си дръпнал, за да идеш да гласуваш за некъв си ЕС.

БРАВО КМЕТЕ! "Кмет отказва да забрани алкохола в деня за размисъл" ДЕН НА РАЗМИСЪЛ?!? Цял мандат за които и да е не мислихме, та се оставихме да мислим в последния ден? Това е и една малка ретроспекция към Костинброд, пак денят за размисъл ли ни накара да гласуваме по един или друг начин, ако не сме имали вътрешното убеждение за кого да гласуваме или да не гласуваме?!?

Без да си пиинал може да направиш фатална грешка да пратиш Волен,Пеевски,Бареков и друг подобен "елит" в ЕП да ни излагат.

колкото забрани слагате тьпкано ще ви се врьща

вие трябва дастанете кмет на софия

Браво,кмете!!!

Чепеларе отново ще бъде Монте Карло, евала на кмета, чепеларци са п-и-ч-о-в-е

Ние сме в София, ама и нашата е ПИЧ. Наздраве и Весели Празници!

Напред към Чепеларе Да се насечем по Чепеларски! Направо да се НАЧЕПЕЛАРИМ!

Нашто племе не обича да спазва правила. За това и сме на гъза на Европа...

Браво бате, дано и дебелата свиня т.нар. кметица на Перник мисли като теб!

Надявам се жителите на Перник, да не мислят като Вас, според мен имате добър и достоен кмет.

DIRA, или си редактитрайте текста, или моментално го махнете - излагате се като кифли....смешни сте

8901

Наздраве на Чепеларе!Само така.

Правилно,тия забрани са простотии. Мога да си пия в къщи....кой ще ми забрани.

Един читав кмет. Евала. Всеки да си знае мярката и да се налива колкото може да носи. Забрани......