Киев обеща руският език да е официален

Новата украинска конституция ще децентрализира властта и ще позволи на региони да използват руския за официален език, обявиха управляващите в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Киев обеща руският език да е официален | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборът на евроатлантиците е изключителен - само ги погледни на какво приличат и какво изразяват техните физиономии! Патафил и Филопад....

Ще обещават, ще обещават, но да си вземат и по едно килимче и пет пъти на ден да се молят в посока на Кремъл като мюсулманите с глава на исток и гъз на запад.

Да идват и тук тия двамата.До кога ще слушам цигански на всеки метър.Пък и еврейте ще изчезнат безследно.Взеха да ми харесват.

Те да си изберат по един по-хубаов клон, където да ги обесят. Като влезат руснаците, няма нуждза да обявяват руския език за официален, а украинският/диалект на руския/ за държавен.Боклуци с боклуците !

Ха-ха-ха! Значи, това Яйце, като дойде на власт, веднага забрани всички езици (включително и българския), когато руснаците взеха му Крим, той изведнъж осъзна, че няма да е лошо, етнически руснаци да говорят на руски.

Държавата е Украйна. Държавния език - съответно украински и всички трябва да го знаят. На малцинствата никой не е забранил да си говорят на какъвто искат. Но официалния език всички трябва да поназнайват... Ама руснак чужд език учи ли?:)

Официалните езици са два. Руският беше регионален ама пусти му Фашисти веднага като дойдоха пожелаха да отменят закона. И с това си действие дадоха ясен сигнал какво мислят да правят с рускоговорящите, после се усетиха но думите назад не можеш върна. А сега се правят на добри умиротворители, но огънят тръгна Няма връщане назад.

Я ми напомни кой основа "Украйна"? Я ми напомни за Киевска Русия. Я ми напомни на кой език говореха тези, които през вековете се биха за Украйна?

Ей, голяма беля направиха тия ултраси с езика. Малко да си бяха мълчали нямаше да изгубят нито Крим, нито да има повече ексцесии. Стигаше да изгонят руската марионетка и да кажат на цялата нация, че е свободна и ще се подобри положението. Е, толкова малко трябваше.

Не си прав. Де факто Крим си беше руски и преди и след разпада на СССР. Анексията бе въпрос на време!

Няма нормален човек, който да вярва на обещанията на Яйценюк и Турченюк. Модераторът им е в САЩ, а истинската цел на хамериканците е киевският пуч да продължи до Москва. Вижда се обаче, че това няма как да стане. Векове наред по днешните украински земи се е говорил, сега се говори и ще се говори свещенният руски език. Яйценюк и Турченюк посегнаха като глупаци първо на него, а след това и на други права на жителите на Украйна. Кой може сега да повярва на фашистките майдановци ...

Явно само на Пути-Пут вяра имаш!?:)

На тия майдауновци,яйценюци и т.н,както и на другите,дето "гарантираха" споразумението от 21.02.2014,може да се вярва,колкото на гърмяща змия!За такива и подобни обещания съм чел само в DIR-а поне десет пъти!Но и руснаците не са толкова наивни,че да се хванат!Мисля,че отговорът им ще бъде следния-като го направите ни се обадете,после ще видим!

Никоя от страните, подписали споразумението няма да го спазват, особено Царь Батюшка и Обама :)! Молете се да не почнат да си ги мерят за влияние на Балканите!

Абе я кажете, каква да си вземе човек: 1. Българка 2. Рускиня 3. Украинка 4. Гъркиня

Германка !!!

Навремето една германка ме пита: Bist du Deutscher? :D

Само рускиня не си вземай! Луд ще те направи!:)

Имах един приятел руснак. Пусна жена си в Русия за два месеца, тя забременя от най-добрия му приятел. Поне така ми казаха останалите. И така...

Ето какво казва един автомеханик от Пловдив -"Колата трябва да е немска,а жената -руска"!

Става, ако искаш цял живот руски да говориш:)!

Ако искаш да ти се накърнява постоянно естетическото усещане- хвани гъркиня, ако искаш да не си сам в леглото вземи украинка, ако искаш да бъдеш истински мъж под чехъл- вземи рускиня, но ако искаш всичко това заедно, а бе все ще съжаляваш. А без жена не може, трябва си.

Много добър коментар!

Чесън! Чесън си земи! Нема дявол, нема зъл дух!

Руските блядки добре са дошли както винаги на лято 14. Вършат добра работа и са евтинджос. Руснаците - също. За заловен руснак с калашник може да получиш по 11,000 долара на парче. Лесно е - взимаш бутилка шльокавица и е готов!

............

Гламавите рашофильофчета не могат да дадат смислен отговор на най-обикноведни, очевидни въпроси ? Ето един от тях - защо гъзпром тъй нагло нахалства и строи южен пъток при несъгласие от ЕК ? От либоф към поробените европейски народи ? Ами да си дигат гъзпромофските чукове, заминават към чинизия и оставят неблагодарните еврогейци да умрат от студ, глад и да фалират. Още повече, че възпитаният човек не се натрапва ?

Трол,защо еворопейските демократи топлят делелите си трътки с гаден руски газ,а не с свободно придобит нефт от Щатите,нали така допускат комунистически дух в мухлясалите си кочинки...Между другото,правилата на ЕС важат за държави членки на ЕС,не съм чул Русия и Турция да са там,така че...

Тия майдановци са мноооого зле-по тези земи от векове се говори на руски,с изключение на 20 години некъв руски диалект водещ се украйнски.Дълбоко се съмнявам руснаците в т.н Украйна да са се мъчили да говорят диалекта,та те навсякъде по света си говорят руски-и в Турция,и в Испания и във Виена...Щатите и майдановци се опитаха да си правят бъзик с огромна дървава като Русия и ще го ядат немит.

Само да не се разделят като навремето Югославия....Щото руснака никога няма да учи чужд за него език! Все пак е Голям брат и малкия такъв го отнася.... Да си имат едно наум русофилите :)

Никога англиски само технически ,да ги дебнем изкъсо.Китайски и японски да

Та другарю Белополски има един личен приятел руснак които прави добър бизнес там с властимащите.Тои наскоро ми каза"Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на един човек няма да ни донесе нищо хубаво." Нека ние българите да не се правим на по католици от Папата.

Та тои ми каза къде са наи големите опашки.Стискат руските паспорти с мечтата един ден да минат през входа за американски граждани.Да ти кажа не само там е така и ти го знаеш та престани да се правиш на луд.

Руснаци и украинци що не вземат да се разделят като цивилизовани хора и да се свършва!? Руския щял да е официален... нали знаете кога руснака ще научи украински ....:)

Всеки език е красив, когато с него се изразяват добри идеи. Все пак намирам за тъпичка фразата на иначе много талантливия Маяковски: Я русский бы выучил только за то, что им разговаривал Ленин.

'Астрина' нерече тъпа идея на Маяковски. А коя е 'Астрина'?

В последно време се наблюдава голямо активизиране на петата колона на Москва у нас. Това става чрез КАПИТАЛИТЕ на основните партии БСП, СДС( крилца и перца) ,НДСВ, ГЕРБ заедно с лилипутите и техни слуги АТАКА, ДПС, ,НФСБ, чийто олигарси са свързани от самото си начало с капиталите на руската олигархия и понеже руските са по силните, Москва командва нашите олигарси. В глобалния пазар печели най -силната икономика, тя седи накрая на веригата и за сега е американската, тя е отнася руските капитали в свои банки, заедно с българските. От Путин и неговите намерения да ни вкара в калната си яма 'Евразийски съюз' за сега ни пази ЕС, чийто външна политика е в ръцете на САЩ. Това ни спасява. Другото спасение идва от това, че тези наши партии имат само 1 % база в обществото, а останалия 99% народ няма никакво политическо представителство вън и вътре в парламента. Трагедия се състои в това, че цялата преса и цялата власт в държавата е в техни ръце, за това и бълва всякаква путинова дезинформация и лъжи и объркват главата на простия българин, без каква да е политическа и правна култура, подлуден от мириса на пари на нашите олигарси и мечтаещ да стане богат като тях. Не е изключение dir.bg чийто собственици са под камшика на олигархията на СДС. При този олигархичен партиен модел, не случайно елита ни е утайката на обществото и огледален израз на ниската политическа и правна култура на обществото ни. С една дума -каквото е нивото на общественото съзнание, такъв е и елита.

Каква пета колона? Какви пет стотинки? Защо се мисли, че българина е с промит мозък и няма чувство за справедливост и не може да открие лицемерието, което ни заобикаля! Народа е едно, политическите проститутки които продават интересите на България е нещо съвсем друго.

pmotikov@abv.bg

Защото така показват всички обективни проучвания, безапелационно доказващи неспособност за логически съждения.

Това ли ти е идеята за България-народа прост и необразован си избира продажна управляваща върхушка а ес и сащ много искат да ни спасят ама ние щото сме прости и, безкултурни и невъзпитани не щем. Защо така не се чуствам много спасен. Може и да повярвам ако първо ни спасят от EVN, EON, WESTINGHAUS, CHEVRON. Ако спрем тоя цинизъм да купуваме холнадски домати в слънчева България, ако махнат базите си от нашата територия ако...... Мога до довечера да изброявам.

ЕРП-тата и сами можем да изгоним, не ми трябва Големия славянски брат за това!

Никой от вън няма да ни спаси от ЧЕЗ, EVN, EON, WESTINGHAUS, CHEVRON. Ние сме 100% суверени и независими страни в ЕС и сами трябва да си оправяме двора с свои неинтелектуален и мозъчен състав. Европа не е САЩ да внася революции в съзнанието, да качва и сваля правителства, тя оставя това на нивото на съзнание на обществото придобито с естественото му узряване.Европа няма да позволи на САЩ да прави войни в Европа , да си хвърля бобвите, да сваля и качва правителства. САЩ вече слязоха от пиедестала на пъври военен и икономически хегемон в света, свали ги неолибералната криза разразила се от тях 2007 г. Ако виждаш надуване на перките на САЩ сега с Украйна, това са последните напъти на САЩ да се покаже пред света , че е велика сила и крайно смешни игри между двете страни САЩ и Русия, които имат еднакъв обществен( неолиберален) олигархичен модел, различават се само по сурЯта на олигарсите си. Можем да се спасим само ние, като свалим сегашните олигархични партии от власт( всички до един образували обща мафиотска олигархична клика управляваща ни неизменно 24 години), понеже това са техни фирми, пълни с техни изнесени капитали и вкарани от тях обратно под чужди флагове. Никоя от нашите олигархични партии няма интерес да развали концесиите на тези фирми, защото те им палнат добре черните каси. Свалянето на мафиотската олигархична клика от власт може да стане само с двата лоста на европейската РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ- (1)доброволния избирателен вот( съзнанието) и (2)правовата държава. Когато в западна Европа се роди след ВСВойна европейската реална демокрация и нейната правова държава, България бе вкарана насила след окупация в тоталитарната комунистическа политическа система на Сталин и народът ни остана без съзнание и разбиране за демокрация и правова държава. Това го направи най- бедния в Европа и най ограбения от собствения си новороден елит. Също българския народ продължава да не познава силата на своя избирателен вот и даже го продава на олигархията за 20 лева. Спасението е само ако този 99% народ, който няма политическо представителство вън и вътре в парламента, да спретне своя партия, да я вкара с голямо мнозинство в Парламента и с нейно законодателно мнозинство смени олигархичната( неолиберална) система от прехода, със справедливата и човешка система европейска социална държава изповядвана в най- развитите европейски страни от северна и средна Европа ( Швеция, Финландия, Норвегия, Дания, Холандия, Германия, Австрия и Швейцария) , където няма и не може да се роди олигархия и където е построен в завършен вид социализма на Маркс, без експлоатация на труда и със справедливо в полза на целокупното общество разпределение на обществения продукт. Само ако построим правова държава като тяхната може да постигнем техния голям материален и духовен просперитет с 15 пъти по висок жизнен стандарт от Българите. Даже ви гарантирам, че ако построим като тяхната силно работеща правова държава, България за 10 години може да се вдигне от катастрофата на прехода и да достигне жизнения стандарт на най-надвитите европейски страни.

Абе откъде ги намират такива красавци,селектират ли ги ,инжектират ли ги

Докато тези двама "герои" на Доню Донев се въртят на всички страни, за да ближат задните части на Обонго, задниците им са все отзад, а там играе руската мечка! Ясно е какво ги очаква!

руският проскубан мечок скоро пак ще се върне в дупката, където беше и където му е мястото

Ще, ще..... "Вервайте!"

Съмнявам се. Сега Империята на Путин е в настъпление и има още ресурс да движи на запад! Спирането и зависи от решимостта на Запада а и на останалия свят....

Киев обеща руският език да е официален. Разрешил ли им е вицекраля на Украйна - американския посланик, това изказване?

Грешка! Краля. Всички там са едни пионки т.е. пажове и шутове.

ОК, тези са марионетки. А в Донецк, Краматорск и в другите градове на изток какви са? Борци за свобода?:)

Т.н. москальска средна класа патриотично драпа да напусне родната большевикия и да се добере да европейско гражданство, включително и Българско ??? А ужким "курица не птица, болхария не заграница" ???

Украйна вече спря руската агресия на Европа! Руснаците ще пробват нова агресия, но 22-ри век.

Каква агресия, бре?! Успокой се! Те още не са вкарали войската, ти за агресия пишеш. Чакай малко!

Бай Ставри

Войската няма да влезе. Край на руския Южен път и на Южен поток. Край, другарю Малинов

Ей рапон, научи се първо ТИ на грамотно писане. Ама нали си проЗ , подложил си гъза да слугуваш за дребни трохи от трапезата на мутроолигархията на СДС (крилца и перца), за това клечиш в калната яма на нейната медия dir.bg :D

Отпадна твърдението на Евреонала, че населението на така наречената Украйна искало присъединяване към Еврейския съюз! Виждаме, че населението иска присъединяване към Русия. Това което Евреонала направи по време на Олимпиадата, е с агент-провокатори и безучастието на президента Янукович. Видно е, че народа е с Русия и затова вие Евреонала и прави военни демонстрации чрез НАТО. Край, свърши се, няма да има повече Украйна и това е с основното участие на Евреонала.

Едни от протестиращите в източна Украйна бяха сложили лозунг на една барикада "Евросъюзе, не виждаш ли какво става?!"

Украйна е разделена да две от Днепър. На изток искат Русия, на запад - Европа. Трябва цивилизовано да се разделят по тази граница. За самите украинци и руснаци ще е по-добре да не са заедно!

Тея двамата кавали на снимката са като от скеч на "кумиците". Трагикомични герои и американски протежета употребили народа и страната си за лични цели и чужди интереси.

Един въпрос към всички .Знаете ли къде във Русия остнаха най големите опашки въпреки голямото благоденствие?

Пред сградите на полицията, издаващи руски паспорти в Крим, вероятно... Иначе, как е стратегията на "неправителствените организации"? Бълвате ли "велики стратегии" нашата страна?! Нещастници!!!

Въпросът е много показателен за настроениата на руснаците .Не е необходимо да се зъбиш.71% подкрепят Путин но повече от 60% са готови на направят какво?Ако Русия е 170М то 100М искат какво ?Не говрим за Крим а за тенденция от поне 20 години.

Те тези двамата - мъпети на чужди разузнавания - скоро ще признаят и че са "фашисти". Ха-ха-ха!!!

Русия - Империя на злото 21-ви век Демокрация по руски - целувай портрета на Императора ПРАВА - да се подчиняваш на Императора и неговите наместници Задължения - всички следваме Императора

А бре, сиганин, нЕма ли почивка за теб. Или си дежурен по служба. Двойно ли плащат през почивните дни? Бързо в тоалетната да си скриеш голия задник. Гнида!

Не спиш ли бе, дърт параноик. Пък и мазохист - кеф ти доставя да те плюят

Бай Ставри

ами ти бе, боклук атакистки, сън не те хваща

Иречек е не само параноик, но е и лунатик. Затова сън го не спохожда. Ходи по чантиите като дърт котарак и се облизва за някоя мацка, ама никоя не ще да му бута.

Изкукуригалите рашофильофчета умора немат, и те кат лудите.

ИречекОГЛУ, не забравяй, мамин, да си вземеш хапчетата. Всеми си двойна доза, защото главата ти е куха, та няма върху какво да действат.

Иречек, само да те подсетя, че след като оранжевата революция не успя в Украйна, хората на разузнаванията ще протегнат ръка и към Турция. Тогава няма да ти е толкова весело...

Чадо, много е късно вече...

Peytsch, не падай до таково ниско ниво, защото влизаш в наказателното ми поле. Работя над 20 год. в различни страни. Руският език винаги и навсякъде ми е помагал. Вече много пъти съм давал руски линкове в Америка, за да се уверите, че руснаците са добре дошли в Америка, а езика им е уважаван, учен и използван. Той е език с бъдеще. Виж РусРек.

Кръснико е лайновозо "Прднал кух"

И други неща ще обешаят те :) Страхът е голяма работа

в украина руски а в русия започват да учат китаиски.

путин заварши своя пат .тои се самоуби.но това е по- малкото зло тои уби и русия .

Мечтай си! Путин изнася открит урок по Политика пред Света! Никой от "големите" не смее да го "зашлеви" защото осъзнава, че ще си загуби ръката. Само овце като теб блеят към коча, който обаче за тяхна жалост се оказва скопен. :)))

jony, аз по принцип съм снизходителен човек. Но не мога да бъда такъв и към теб, защото освен, че си елементарно прост, имаш нахалството да се вреш навсякъде и да даваш акъл и преценки. Защо не се управжняваш в някъква друга дейност. Наприме, малко копан на полето ще ти дойде добре. На свеж въздух. Или да поплевиш арпаджик. Действа успокояващо.

Тези смешници вървят в правата посока. Първо руският език ще е официален, скоро след това и Путин ще е президент на Украйна. Хахахахахаха.....!!!

Липсва третият,син на Д Донев.Кличко,газовата крадла,и още няколко болни мозъка,които съсипаха Украйна.Няма как Украйна да бъде за едни майка за други мащеха.Колко трябва да си умен за направиш тези глупости с Родината си.Все по страшно ще става,в Украйна за жалост.

Тези две карикатури просто казват и правят каквото им се спусне от бялата къщурка с черния вожд. Едва ли могат да вземат сами някакви решения. Ако обонго не им удряше рамо вече да са клекнали и да се молят.

При дружеските обиколки от невъоръжен СУ 27 ги хвана депресия,а какво щеше да стане ако бяха пратили въоръжени СУ 34 или СУ 35 с ракети Яхонт или Х-51.

деер

Уникална снимка! Защо ми приличат на прототипи на анимационни герои?!

Защото-са......

Рускоговорящите да научат украински или да си ходят в Русия!

Те и от Крим са заминали за Русия, заедно с Крим.

Нещо като:"янките да научат индиански или да си ходят в Англия" ли???? Малко си с дефицит на ум батка..... Те,знаят да говорят на украински.... Ама ти-к`во?? Нали пишеш на"ника"че си демократ-а?? Според теб какво е демокрация?? Да става каквото на теб ти е приятно ли????

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ НАЙ-НОВАТА РУСКА АТОМНА ПОДВОДНА ЛОДКА СТРАТЕГИЧЕСКИ РАКЕТОНОСЕВ КЛАС БОРЕЙ СЕ КАЗВА АПЛ ВЛАДИМИР МОНОМАХ ...К-551 Владимир Мономах .... КРЪСТЕНА Е НА Владимир Всеволодович Мономах КНЯЗ РУСКИ И КИЕВСКИ , А КЛАС БОРЕЙ АПЛ К-535 ЮРИЙ ДОЛГОРУКИ Е КРЪСТЕНА НА НЕГОВИЯ СИН - КНЯЗ КИЕВСКИ И РУСКИ :)))):))))

dionisiosd@yahoo.com

А новата украинска е кръстена "ПАМПЕРС"......

Подводниците Борей са от клас 955 и действително са недостижими! Също като новия въздушен боен комплекс Т-50, който е реализиран на една машина, а американския е нот две машини! Новият руски Т-50 никаква ПРО на САЩ не може да го спре!

...и първото известно нам руско царство е било...Киевская Русь

Какъв демократ си.Тъп галош-първо научи какво е демокрация,после поучи малко география и история и ако в простата ти кратуна с една мозъчна гънка остане нещо го използвай,но не прави анализи,ставаш смешен и жалък.

Рускоговорящите - руснаци и малоруси - са повече от 50% от населението на Украйна. Дори на един от тези двамцата руският му е роден език. Като не разбираш, не се меси! А по-демократично ми се струва малцинството на научи езика на мнозинството, а не да говори на диалект, сътворен по изкуствен начин от австрийци и поляци...

радио киев саобщи, че руското мекере янукович е разтурило украинската армия по заповед на москва, а в донецк, където е дерибеиствувал янукович тои е бил издигнат за местен шеф от проруския бандит олигарх ренат ахметов, в ръцете на когото е цяла югоизточна украина и неговите мутри са навлекли руските воинишки униформи и са били въоръжени и командувани от руски офицери на гру.

"Ние сме в състояние да запазим украинската държава", увери Яценюк. - тоа да не види пред себе си факира с двете му ръце пък да го пита чувства ли пръста му отзад.....та те да гледат да опазят задниците си ама надали....

Тези две гниди от снимката,с палячовските физиономии,ще обещаят-не само руският да е официален,а Путин да е Президент на Украйна ако трябва,за да си спасят кожите...... Видиш ли,разбраха,че едно е да обещаваш и да"ръсиш"хубави слова като"демократите"-и друго да изпълняваш,без много-много да говориш глупости като"мужикистанците"... Едно е да си герой и да"размазваш"врага-когато той е малоброен и с остаряла техника,и друго да прелита над теб СУ-24 въоръжен......Тогава си подаваш оставката от кораба и не мислиш много-много за"демокрациИ"и"справедливостИ".... Едно е да получиш обещаната помощ,и друго да ти дадат едно"мижаво"милиардче за"структурни промени"...... Едно е Меркеловите шутове да плащат на снайперисти,и друго да стоят-след това-на колене пред батко Влади.... Едно е да мислиш"мечката"за"издухана",и друго-тя-да те превърне на"парцали"с неините нокти.... Едно е кетчупаджията да ти вдъхва кураж,и друго да го гледаш как се ос..ра пред Лавров.... Едно е да получаваш обещания безплатен газ,и друго да даваш г..з!! Едно е да мислиш че Путин е"гипсиран"от събитията,и друго да разбереш,че просто-е чакал да свършат Олимпийските Игри.... Едно е да реагират тези които те"насадиха"в тази ситуация и си помислил че си хванал Дядо Господ за шлифера,и друго да се ос...рат и да приказват на опонента ти едни смешки от типа"ти си лощо момче и няма да сме приятели повече".... Едно е да обещават подкрепа,и друго да изпращат едни лодки за лов на цаца в Черно Море..... И НАЙ ВАЖНОТО!!!!!!! Едно е да управлява Русия Горбачов или Елцин,и друго да управляват Путин и Лавров!!!!!!!! Та-така...... Ако трЕБА и негри ще станем батИ!!!!И руският ще бъде официален,и Янукович ще върнем на бял кон-ако трЕБА,и референдуми ще праЙм,и Конституцията ще променим,и Федерация ще има,и въобще на всичко сме съгласни батка!!!!! Само да не ни е..ат.......

Тези двамата са срам за всяка човешка компания,а това,че са.....уфффф,някакъв политически елит е срам за хомо сапиенс....

ТИЯ ДВАМАТА СА НЕЗАКОННО ОКУПИРАЛИ ДЪРЖАВНИТЕ СГРАДИ, КОИТО ПРЕДИ ТОВА ПОЛЗВАШЕ ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНАТА ВЛАСТ? ДА СДАДАТ ТОГАВА ОРЪЖИЯТА, КОИТО СА РАЗДАЛИ НА ВСЯКАКВИ БАНДЮГИ ДА ГИ ПАЗЯТ И ПОСЛЕ ДА НАПУСНАТ НЕЗАКОННО ЗАВЗЕТИТЕ ОТ ТЯХ СГРАДИ В КИЕВ, КЪДЕТО СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ЧУЖДИТЕ СИ РАБОТОДАТЕЛИ.

НА ТИЯ ОТ СНИМКАТА МАЙ ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТИТИЯТ ИМ Е ОТЗАД...САМО ЧАКАТ НЕРВНО ДА СЕ ЗАВЪРТИ....))))

Тия дупедавци не са наложили вето на закона за забрана на други езици, а вече обещават нещо различно.

`Щото са на кеф.... Понеже са щастливи!!! От рядкото щастие........

тати че ми купи колело ама друг път...

Съдбата на споразумението за Украйна, подписано на 21.02. 2014 г. и погазено по-малко от 48 часа по-късно, не дава основание за доверие нито към завзелите властта в Киев, нито към покровителите им в САЩ и ЕС.