Над 4 млн. лв. получили депутатите за представителни разходи

4 078 501 лв. са изплатени на четирите парламентарни партии и независими депутати за представителни разходи от началото на този парламент до края на март.

Обратно в новината

Коментари - Над 4 млн. лв. получили депутатите за представителни разходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Ще напиша нещо много тихо.То започва с да е.а,преминава през всички депутатски отверстия и ги запълва и завършва с глътка люта двойно препечена.За протокола съм в Москва.

депутат, който да се плаща вечерята, не съм виждал

Не е виновен този, който яде баницата, а който му я дава.

Абе, защо не ми дадете тези пари и аз ще ви правя законите? Едва ли ще стане много по-зле, а мое и по- добре да стане! А ако добавите мое и корупция и това - онова да ви пооправя.... A?

Ако не ви стигнат за плюскане, любовници и даване под масата, пратете тъпите си синчета да оберат някоя бениностанция, може и банка.

Правилата за използване и отчитане на тези разходи за представителни на депутатите да се публикуват в държавен вестник и да важат за всички фирми в Бъргария . Защото смятам че техните правила са доста облекчени от тези който важат за всички други който плащат данъците и техните разходи . Каквото за тях токова и за фирмите данъкоплатци - така е справедливо .

Еее, така е другарите от БКП ги умеят тия неща. Полага им се и докато бъркали в меда облизали и задниците си. Са малко народът ще погледа как се прави тази работа и после и за него ще има! Например намаление цената на тока общо 10 лева за 12 месеца,увеличение на пенсиите 40 лева за Великден. Може и 13 заплата да пуснат- гювеч да е! При БКП/добри ченгета/ е така. При ГЕРБ- БКП/лоши ченгета/ има за три пъти по- скъпи пътиша и народът връша на монополите обратно полученото. И така държавната въртележка мота плебеите,които с радост си продават гласа за още 200 лева в най- добрия случай..

ДА ИМ ПРЕСЕДНАТ ТЕЗИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРИ НА АЛЧНИТЕ ДЕПУТАТИ!ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ПОЛИТИЦИТЕ СИ НАМАЛЯВАТ ЗАПЛАТИТЕ,А В БЕДНА БЪЛГАРИЯ СИ ГИ УВЕЛИЧАВАТ.ПРЕСТЪПНИЦИ!

Да Увеличат "Обедите и Вечерите със Симпатизанти"!!! Само четири милиона за "представителни" Разходи??? А "ДРУГИТЕ" разходи са по-интересни??? КОЛКО СА ТЕ??? Или с други думи се потвърждава правилото - има Балъци има и Тарикати!

пред kого са се представяли тези разбоиници, пред проститутки, пред мутри, или пред любовниците си?

ами партиите взимат пари, за да не ходя техните депутати в парламента на работа ама не е луд, този, който яде баницата, а този, дето му я дава имате грешка, тук не съм публикувала никога , нищо, май и вие сте от тези, които захлебват от депутатите

ами партиите взимат пари, за да не ходя техните депутати в парламента на работа ама не е луд, този, който яде баницата, а този, дето му я дава

Трябва да се намали бюджета на НС.Има ли Сметна палата?Защо в НС ядат пасти, когато за болшинството от хората няма хляб? В болницата си плащам и консумативите,въпреки че съм осигурен - нямало пари, а за вечери със симпатизанти ИМА!!!!

...АКО СТЕ ОЩЕ ТЪПИ,ВМЕСТО ДА ВЗЕМЕТЕ ТОЯГАТА В СОБСТВЕНИТЕ СИ РЪЦЕ !!!!!

Ненаяли се .....................

Мда, сега разбирам откъде толкова поръчкови интервюта, дето никой не ги чете - ами те депутатите ги минават в графа "представителни разходи"....А половината "журналисти" за един обяд са готови на всичко....

Друга характерна особеност на турчин и комунист на власт. Смятат държавата за бащиния. Опорна точка- Доган. Какъвто хонарар си иска-такъв си взема. И Станишев-краде и после дава пари на Моника да замазва, че това не е кражба, а "източване".

Кви турци и комунисти те гонят бе - всички са до лакти в кацата с меда - и справка са ти дали в статията - и гербавите, и комунистите, че и атакаджиите. Всеки гледа да краде и да харчи.

Сакън, на бай сеньора не му понася да се хортува истината за Болен Ибрика

Дано са по-малко мъжете с такова елементарно мислене, ако може да се нарече така откровената тъпотия и простотия. Лошото е, че такива най обичат да се изказват и е почти задължително да заглушават натрапчивия спомен за цървули с някое вносно, помпозно име. Направо му става жал на човек сред каква дивотия се е родил.

Бедний ми, бедний народе, защо тъй безропотно гледаш и немееш!

П. Шопов: "...парите отиват по предназначение." :)))) Общо взето правилно го е казал. хихихи

Характерна особеност на турчин и комунист на власт. Лъже, краде и обича авантата. Статията потвърждава моите опорни точки.

Ами другите не обичат ли авантата ? Нещо да са върнали или невзели ?

Или по 1200 лв на месец -- половин заплата всеки месец. Пенсионерите се радват на 20 лв. годишно смях

Мда, за обяди вечери със съмишленици ! Много убедително значи ! Пък ние нека си плащаме сами за обядите и вечерите, но нали плащаме техните !

по 1700 лв на месец ( за 10 месеца е )

Това са 240 пиявици.

Човек трябва да има и съвест и срам, ама като ги няма=депутат. Какво повече да коментираме , като ние сме си ги избрали и ние им сърбаме попарата, или се вдигаме и сме народ или си си траем и сме роби. Това е положението.

да се преброят на "първи", "втори" и всеки втори - ВЪН! Вън вашта мама! Нищо добро не се случва на народа, а вашите задници насита нямат. То ако сте само вие, с мед да ви намажем, но огромният брой тунеядци около вас, а безбройните ви комитети, комисии, експерти и т.н. Е как няма да е опоскана държавата и мизерен народа?!

Да се публикува в пресата като какъв е бр. на депутатите в парламента на Израел при същия бр. население като България. А сметната палата да направи ревизия и да щрафира дупетатите с по 3 заплати за превишаване на въпросните разходи, предвид на иконом. и фин. състояние на републиката. Персонални наказания да бъдаг наложени на Предс. на НС и на съотгветните му заместници и чиновници. ПП. За постигане на яснота и обективност на мерките да се изнесе в масовата преса като какви облаги, коли и пр. ползват чиновниците (депутати) в сродни по размер и население страни-чл. на ЕС.

В Израел депутатите са 135 и заседават на сесии, а не като нашите

4 078 501 лв. са изплатени на четирите парламентарни партии и независими депутати за представителни разходи от началото на този парламент до края на март? Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле...и гледай ти да си добре! По този повод народът ни е рекъл, че не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.

за какво са им пари , те и без това не плащат никъде...

Заветът на Царя Обединител Борис III - "Прочистете България от комунисти!"

Така ще е докато не дойдат на власт честни и почтенни които да изменят правилника . Лакомията не води до хубаво ! Избори избори за кого да гласуваме като всичките са негодници ! Задници с невероятна големина да бъдат проклети те и техните фамилии Амин!!!!

що се сърдите бе - ние си ги избираме ние си ги търпим и ние ще им плащаме воаяжите докато ни причернее и не вземем сопите .Ама дали не закъсняваме и с всеки изминал ден те стават по- нагли а ние по- бедни а циганите се множат

деер

Дупете им са, "българи"! 240 мафиотски пръстчета ви управляват живота!

А ти защо си се притеснил за българите?

"ХЕЙ РЪЧИЧКИ, ХЕЙ ГИ ДВЕ..." P.S. Това пък защо изтрихте?!?

Детска песничка беше, май? Недоразумение може би.

ни таковаха в "есове" - те

Докато ги харчат така, България няма да се оправи!

евтин ток , постна пицаааааа.......

Обяснявам,че пеевски не е единственото безобразие, а те- партийните джуджета ми обясняват необяснимото.Ами, като си мислите ,че пеевски е единственият, си е за ваша сметка.Айде, наздраве! На печелившите- честито.

Всеки път когато минавам покрай сградата на Парламентарният ЦИРК,независимо от часът винаги представително отправям поздрав с високо вдигнат пръст между два свити!

Бихме могли да протестираме срещу това но няма да стане ! Червените бардове веднага ще кажат че сме платени от Сорос затова си трайте и.. ПЛАЩАЙТЕЕЕ

тук ако има минуси те са от парламентаристите :)))))))))))))))

ТОЧЕН, 6+++

Харчат милиони за да се представят, нали парите са представителни. Пред кого се представят? Какво представят? За всечки нас е ясно , че представят: 1. Българските граждани работят по 40 и повече години и затова получават пенсии, с които не могат да си платят сметките към монополите, които се поддържат от депутатите. Пари за храна, лекарства и др. нямат. 2. Дацата в България стават все по неграмотни. 3. Здравеопазването не се финансира и хората умират като мухи. 4. Младите и образованите напускат държават. не вярвам да са заблудени. 5. 6. 7. 100. Депутатите харчат тези пари за да докажат колко УСПЕШНО унищожават всичко, което ние мило идраго.

абсолютно наложително е референдум за намаляване на депутатите на 120 или президентска република!

Средно по 16 993, 70 лв . на калпак

на фес , не на калпак

наглеци

особено този последният...

нямат наяждане.... брутално нагли!

Тъпанарите не спряха да си пълнят гушите с бонуси, с екстри, с по-високи заплати и не спират да се гаврят с народа. Залъгаха пенсионерите с 20-30 лева, на служителите /не държавните/ не са индексирани заплатите от 5-6 години, а на някои категории работници не се изплащат заплатите с месеци. Да не говорим за болните хора, които за да получат помощ, разчитат на смс-и от хората. На всичко отгоре, ни окрадоха и личните данни, за да се изтъпанчат на изборите за евродепутати,за да пунтират работа и да се тъпчат с пари и през г..зовете. Така е, като сме толкова заспал народ. Да не говорим, че заради предателствата им, ни се натресоха на гърба и вносни циганьори.