Между 3 и 6 партии влизат в Европарламента

Още едно социологическо изследване показва, че битката между ГЕРБ и БСП на евровота ще е много оспорвана, като в момента партията на Бойко Борисов има преднина.

Обратно в новината

Коментари - Между 3 и 6 партии влизат в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представете си какво е падението на ГЕРБ, след като техните близки социолози им дават такава малка преднина.

Института за модерна политика е в грешка, ГЕРБ ще са втори.

Колкото и да се напъват платените агенции да манипулират хората на предстоящите избори, ще победи БСП.

Никой не иска ГЕРБ отново да управлява, но според ИМП те имат по-голям процент от БСП. Това е смешно.

Поредната герберска агенция.

Не разбрахте ли, че проблемите на България идват от БСП и ДПС. Тези са двете основни политически партии виновни за беднотията в България. Тези са били на власт достатъчно дълго време и резултата го виждате - разруха и беднотия и малка шепа олигарси дето ви лъжат и въртят на малкия си пръст. Като гласувате за БСП и ДПС после да не се оплаквате защо сте бедни. За кого предпочитате да гласувате??? За Доган и Пеевски ли?? Или за Р.Овчаров???

РБ има шанс да влезе в европарламента при слаба избирателна активност? Защо тогава търчаха да събират подписи за задължително гласуване? Това мероприятие се оказа доста глупаво, защото не успяха да си направят дори пиар. ГЕРБ пак изиграха "реформаторит". Пък и никой вече не споменава нищо за този референдум. Разлаяха кучетата и като разбраха, че няма да им помогне млъкнаха.

Това не е вярно. БСП ще победи ГЕРБ на евровота. Такива проучвания само ще мобилизират избирателите.

БСП да бяха направили нещо за тази една година. ГЕРБ поне строеха Магистрали, Софииското метро, Дунав мост... А БСП какво построи? Да не би да са построили Белене? Или само изсипваха там, в гьола чувалите с пари? След ГЕРБ имаме НЕЩО ПОСТРОЕНО, а след БСП винаги има някаква разруха или хиперинфлация и дългове.

След като излязоха наяве толкова далавери на Борисов и компания, разумен човек не би гласувал за ГЕРБ.

БСП е сигурният победител на евроизборите.

ГЕРБ първи???? Такова нещо може да се случи само ако бюлетините се печатаха в Костинброд.

Нито ще избера Борисов, нито страдам, че той не управлява.

На последните избори през 2013-та така лесно бе изманипулиран матриала, че всичко може да се очаква Волен президент Дудука премиер Пеевски помощник премиер Референдум за Кърджали и други интересни, интересни неща Мисли, матриале, и тоя път опровергай Боко, дето каза че си лош матриал!

Между 3 и 6 партии влизат в Европарламента Мисля , че в последно време някои социологически агенции, започнаха да правят своите социологически прогнози под въздействието на психотропни вещества.

Сигурно е вярно това изследване на агенциите , явно е по действията на някой политици , като примерно Костов и Иван Иванов , които чух че станали лаборанти , явно са усетили че вече реформаторите се разформироваха и затова се скриха при епруветките в лаборатория..

БСП И ДПС, нямат интерес да има висока избирателна активност.Това е така, защото при голям % гласували , вота им се размива.

Златка била оправила България,сега щяла да дава акъл на ЕС???И има хора,освен родата,които му се хващат на тъпизмите?Не е нормално това...Ама хич...Чак толкова простотия...

Хора не вярвайте на платените социолози.Те правят така, според това, кой им е платил.Това са стари трикове. за да се манипулира обществото!!!

Пеевски,Бареков,,волен,Бинев ,Станишев и от ГЕРБ даже не знам кой е.Това ли е лицето на България?Малииии че то няма кой да избереш.И Волен защо се натиска да ходи при третия пол?Та кой са питали та са се наредили едни красавци с проценти,че който питам няма да гласува?

ГЕРБ -6 БСП -6 ДПС -2 Бареков -1 АБВ -1 Атака -1 другите да го духат

Колко хора от тук пишещите във форума са участвали наистина в подобни социологически проучвания????? Аз никога не съм. Моля отбележете с + това, че и вие не сте участвали!

Един път имах обаждане на домашен телефон от Галъб, но беше въпрос по друга тема. Не ти слагам нито плюс, нито минус:)

Сигурен съм, ще има наказателен вот, така че нищо чудно да влезат 6 или повече партии...

Ами за това всички да отиват да гласуват. За когото искате гласувайте БЕЗ БСП, ДПС, Атака, Бареков. Тази са партиите от които България трябва да се отърве един път и завинаги. От ръководните им кадри също.

Чшшш, ГЕРБ къде ги забрави. Не трябва да се гласува за нито една фракция на Държавна сигурност/БКП...

Ти си голям селски тарикат, бе. Стой си в чужбина и си мий чиниите! За когото решим, за него ще гласуваме. Аз нямя да гласувам за партия, лидера на която се държи като мафиот и се пази от 18 гарда .

До колкото знам, най-пазения човек в България е Доган. С какво ли го е заслужил???

Много малко бе. Аз си мислех, че ще са поне 36, пък то... Че свършиха ли се мераклиите и мераклийките, бе джанъм? И като затръгнете за там, да се изкъпете и да си измиете зъбите, все пак Брюксел е това, не е родното ви село. Не може там как да е и както сте свикнали.

"Между 3 и 6 политически формации ще влязат в Европейския парламент".... E, "голяма прогноза" - нама що!. Т'ва е от сорта - "може да е черно а може и да бело..."

Щом Иво Инджев е в управителния съвет на този уж институт, ясно е откъде идва преднината на ГЕРБ.

Партиите, работещи за евразийски съюз с Русия, не трябва да се допускат в Европарламента а да се изпращат в руската Дума.

Шш, тихо бе, ти от театър не разбираш ли? А сега се извини бе соросоид. Аз искам да отида в ЕП за да им покажа къде грешат и ще ползвам скъпи хотели без никой да може копче да ми каже. Друго важно условие е че заплащането не е в рубли, те не стават даже за тоалетна хартия.

Хора, нека затворим устата на комунистите и платените им социологически агенции, излизайки масово на 25 май да гласуваме срещу онези, които нелегитимно ни управляват в момента. Нека сложим край на БСП/ДПС/АТАКА!

На съд! ;) С какво са нелегитимни?

съберат кворума всеки ден

ХОРАТА КОИТО УНИЩОЖИХА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ, СЪСИПАХА ТУРИЗМА И ПРИРОДАТА, НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ЕВТИНА АЛКОХОЛНА ДЕСТИНАЦИЯ И СЪСИПАХА РЕПУТАЦИЯТА НИ В ЕВРОПА ВСЕ ОЩЕ ИМАТ 21% ПОДКРЕПА И ТО СЛЕД КАТО ПРЕДИЗВИКАХА 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ - ЖИВ ДА НЕ БЯХ!!!

Pesh0

% е едно нищо ако не се казва от какво . 50 % от 10 килограма ... 30 % от 1000 градуса БСП имат 21% от ?????????????????? А ) хората в България Б) гласуващите хора В ) купения вот Г ) мъртвите души д ) за числото 21 са си платили , толкова им пишат.

Пародия

прав си - може би са 21% от населението(което служи и за преброяване на идиотите) за купения вот и мъртвите души сигурно имат 99% подкрепа

Не усещате ли как само ни промиват мозъците, за да отидем да гласуваме?! На кой обикновен българин му дреме кой ще влезе в Европарламента. Просто трябва да се уредят едни "наши хора" на заплата от 18 000 евро на месец!

ОТИДИ ГЛАСУВАЙ И ИМ РАЗВАЛИ СМЕТКИТЕ - И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ТИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ ПОДХОДЯТ РАЗЛИЧНО!!!

да ходиш! Ако всички отидат и наистина гласуват, няма да остане свободен ресурс да запишем като гласувал за наще! Виж. Гласуването е уморителен процес. Висиш по опашки. Колко по-добре е да идеш за гъби, а? Остави ни ние да берем грижа как ще я харчим тази заплата от 18 000 евро после.

Pesh0

Ако има реално социологическо изследване , ДПС , ще има повече гласове от БСП . Бареков ще е в статистическата грешка . Всеки да се замисли , колко турци познава и колко хора гласуващи за БСП :))))))))))))))

ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ ПОЗНАВАМ ВСЕ ОЩЕ МНОГО ХОРА КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА БСП И НЕ СА СИ НАУЧИЛИ ИСТОРИЯТА....

Pesh0

Няма такива и хората по селата ги псуват.

Аз познавам двама братя, турци. Единият се казва Хасан, а другият - Стефан! / не си е връщал името след демократичните промени/. Стефан гласува за БСП, а Хасан гласува за синя партия, по принцип. Както искаш, така го тълкувай. При нас няма многолюдно турско население и не всички от този етнос гласуват за ДПС, факт.

Отиди в Родопите! Я в някое малко село, я в някой град. Има само плакати на хора от ДПС. Хората са беднии забравени и от Бога. Май само ДПС-то ги знаят, че съществуват. отделно в едно такова село, ако се гласува за някой друг, веднага ще знаят кой е.

Между три и шест партии... И аз мога така да познавам:Утре ще вали или няма дя вали!

Едно трябва да е ясно - че на българина му е през оная работа кой ще спечели евроизборите, просто защото е изгубил вяра и доверие в европейските институции! Май е време да се вземем в ръце и да изгоним от страната си всякакви кърлежи, както го направи в Унгария Виктор Орбан!

Най-добре въобще да не гласуваме и не пращаме 17 боклука в Брюксел ,опита до сега показва ,че само лапат по 20 бона заплати и още толкова бонуси и за един мандат си оправят живота с дебели банкови сметки.Аз лично няма да гласувам за никой от сегашните кандидати ,не ни трябват евродепутати и без това нищо не вършат там ,а заплатите и издръжката им да отидат за здравеопазване и пенсии, това са около 40 милиона за мандата.

Борисов яко плаща на тези социолози бе

А БСП НА LEADWAY

Pesh0

Аха , плаща им да надуват процента на БСП и Барека мръсника мръсен .

Колко такива ще прочетеме до изборите Само не им обръщайте внимание

добре пИшев, само на теб ще обръщаме :-) о 'титане'!

Да, е.. скандалните партийки със се свинските кандидати

тия статии са бля-бля. постоянно откриват топлата вода или колелото. но все пак приканвам хората да гласуват- може пък и да има полза.

Опаааа, може и да има полза, казваш? А сигурен ли си?

не съм сигурен- надявам се щото ако няма промяна тия пак ще си краднат с одобрението на ес и ще ни говорят лъжи и измислици.

Някой може ли да ми обясни каква е разликата между социолог и жрица на любовта

СЪЩАТА КАТО БАБИЧКА ЖЕРТВА НА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА И БАБИЧКА ГЛАСУВАЛА ЗА БСП

На едните тарифата е твърда, а на другите варира според колко процента да сложат че ще гласуват за теб.

Управлението на ГЕРБ за народа вкл и бизнеса беше ясно на всички колко е рекетьорско и фалшиво. Сега безсилието на БСП също оттегля привърженици. Е как ги правят тези проучвания, та все тези две партии са значитлно отгоре. Или принуждават хората да се откажат от гласуване и тогава малкото избиратили-твърди ядра и платени гласуващи ще решават вотовете-било за европарламент,било за други избори?

Баси прогнозата - между 3 и 6 партии ще влязат в Европарламента?! И за тази прогноза са взели пари? Аз без пари мога да ви дам по-точна прогноза!

Pesh0

По фалшивите социологически проучвания , се прави единствено , вярната прогноза , че изборите ще са фалшифицират.

Барек мачкай и гаджалите ние те подкрепяме.

Кратко пърдиш, изрежи се по-здраво и ще ти олекне.

Михахахахахахахаха Ще ме умориш, я върни фалшивите ЕГН-та па тогаз апни бобец

Барека освен да смачка Баце не виждам за сво друго става

Без да се имам за компетентен в областта на социологията ми се струва , че тези проучвания не отчитат в достатъчна степен фактора ДПС там просто нещата са страшни още повече с приобщаване на компактни маси цигани ( ром е вид алкохолна напитка)

абе че циганина си е циганин,но напитката ром всащност е рум

"всАщност рум" е абревиатура на Районен Универсален Магазин

"Трета политическа сила се очертава не ДПС, а коалицията между България без цензура на Николай Бареков и ВМРО-ЗНС - със 7,3%. " Само 7,3% ? В България малоумните са далеч повече. Плюс 1% за батакистите, измежду които 0,99% платени от Болен Путлеров.Чичо Путкин дали ще развърже кесията за да вкара Болната си любима в европарламента? Да мисли по-бързо, че скоро са му делата и ще им е трудно да въртят любов през решетките.

Болният, не зная, каква ти е точно диагнозата, но коментара ти прилича на бъртвеж на душевно болен. Какво в действителност, си искал да ни кажеш с глупостите си. Доколкото разбирам нивото ти, искаш нещо да засегнеш Волен и Путин. Разликата между теб и тях е огромна и твоето мнение не значи нищо. Така че, напразно се хабиш.

Не ревнувай, Путкин като ритне любимата ти болна, може да те огрее. Дотогава се надявай.

Това показва, че селяните ще са активни и ще гласуват за Атака или Бареков :(

Борисов бие, Серьога пак на колене.

Борисов ще бие центъра на игрището на Софийския централен

слаба ракия си

Според мен трябва да ги забранят тези социологически агенции .И без това е кристално ясно че изпълняват политически поръчки.

Pesh0

Е те БСП , още като взеха властта , забраниха , тези които не можеха да подкупят.

drago_stz@abv.bg

от герб са същите никаква разлика