Запорираха имущество на кмета на Несебър за 1.8 млн. лв.

Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество запорира имущество за близо 3 млн. лв. на кмета и главния архитект на Община Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Запорираха имущество на кмета на Несебър за 1.8 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметът взема рушвета! Това е.

Браво! След Тетевен и Несебър чакаме проверка и на тримата кметове на Ихтиман. 2 години мандат = заведения, магазини и апартаменти... В град с 40% безработица!

сега да видим колко милиона имущество, дялове, банкови сметки, мерцедеси и тем подобни имат кметовете и главните архитекти на Бургас, Варна, Созопол, Поморие, Обзор, Царево, Приморско, Балчик, Ахтопол, Резово и т. н. :)

Каква ли е тази кметска заплата и колко мандата е бил кмет та е спечелил толкоз пари.

А Кметъла кога?

Кандидатствате за "слуги на народа" , а след изборите - крадци на народа. Засрамете се кметове и всякакви други забогатяли чиовници.

Само днес кметовете на Разлог и Несебар са за затвора избрани с листата на ГЕРБ-похвално

СУГРИНТА МИНАХ ПО БУЛЕВАРД "ЦАР БОРИС". цЕЛИЯТ БЕШЕ ПОКРИТ С КОЛИ, КАТО ЧЕ ЛИ УЛИЦАТА Е ПОКРИТА С ЛАМАРИНА ОТ ПОКРИВИ НА КОЛИ. ВСИЧКИ КОЛИ С ПО ЕДИН ЧОВЕК. СЪЩЕВРЕМЕННО МИНА ТРАМВАЯ - ПРАЗЕН! ЕГА ТИ БЕДНИЯ НАРОД!!!

Радвайте се некадърници.Хората се трудят.Имат нюх и си ги печелят паричките, а некадърниците заедно с клошарите им завиждат.Ще им духате, ако и стотинка им отнемат.Ако проверът дипломите им сигурно ще видите, че и на малкия им пръст не можете да се наместите.Но сега им завиждате защото са били предприемчиви и са си спечелили паричките.

Тъпо, такива като тия си изкарват парите като затриват държавата и крадат от хората които се опитват да печелят пари по честен начин. Заради такива като тях много Българи бягат на запад където ги третират като хора втора категория. Продължавай да им се възхищаваш Тъпо, продължавай. Но скоро ще ги видиш зад решетките...

ПОНЕЖЕ СЪМ ОТ НЕСЕБЪР ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ТОЗИ Е ПЪЛЕН БОКЛУК СЪЩИЯ КАТО СТАРИЯ ДЕТО ИЗБЯГА ПОСЛАННИК ЗА ДА НЕ ГО ЗАСТИГНЕ СЪЩОТО!!!

защо не разследват и кмета на пловдив да видим той как ще докаже незаконните си доходи къде е цацаров дотегна ми да дава само интервюта по телевизията и не върши нищо

Я да помислим Цацаров откъде е? Сигурен съм, че нищо не знае...

Браво! ето една добра новина, но да не забравяме, че съда не се е произнесъл окончателно, а всички знаем зa корупцията ширеща се в тези среди!

Баси кметовете, баси доходите. Те от тука идат тия 11 процента увеличение на доходите.

Сиромаси !

Бедна ни била страната!? Вече 25 години крадът от нея и още има. България е като куче, нападнато от поне 20 хиляди малки и големи кърлежа, които никога няма да се пуснат от нея.

Типичната българска комплексарщина! Открадваш пари, купуваш си луксозна кола. Арогантността да парадираш с лукс при чиновническа заплата означава само едно - липса на адекватна съдебна система! Да не говорим, че открадваш 2 милиона от джоба на обикновените българи, за да ги дадеш на компании от Щутгарт, Милано и т.н...

ТЪЩАТА Е ВИНОВНА, КАТО ПРИ ЦЕЦО КРАДЕЦО

Пак вдигат много пушилка , а накрая ще ги изкарат , че те имат да им дават а не да им вземат ...

е всички комунисти са така и това е всичкия бизнес в бг крадци и мошеници предимно бивши военни

Спокойно, г-н Кмете! Вальо Топлото за 12 милиона 7-ма година го съдят и никакви изгледи да го осъдят! С вашите смешни 1.8 милиона до 1 година ще сте забравили!

В България видите ли богат човек да знаете че ей така е станал такъв а в чужбина, я дядо му я прадядо му или прапрадядо му е станал така. Всичко останало е вярно ама само в народните приказки. Колкото и да си способен ако някой не ти даде или ти не си вземеш, богат не се става.

Сега ще сподели богатството с БСП=ДПС точно преди изборите или ще организира Циганетата за гласуването и всичко ще бъде ОК. Те за фалшиви ЕГН та нищо не им прават та за това ли

българия е един непресъхващ извор на мръсотия.

БРАВО... ама не само запор, а после и да го отнемат!

Екстра!

Явно не е платил на кого трябва или той е изкупителна жертва или просто сега подхвърлят един за да не се виждат останалите-

А кметът на Созопол, Рейзи , докота ще го бавят този измамник ?!

Рейзи крадееее

..."ЗАПОРИРАТ" и него???

Браво на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество.

това са угромни суми ,и ако те не леят по 10-15години в затвора ,тогава и аз ще стана бандит *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С тоя правопис си готов бандит!

добре са заработили тези двамата. Предролагам, че тези 3 милиона са само върха на айсберга, защото зад тях има още поне 50-60 "бизнесмени" с поне по 40-50 милиона, присвоени от "законна" дейност. Като сложим и тези, които са сложили чадъра, можем да пресметнем за какви суми става дума.

сите от бсп-евророма или дпс, дето хранят троловете тук с пица.

Някой да прояви умения,инициатива ,страст ,прозорливост ,да загърби вредния ,насаждан ни с десетилетия комунистически морал и хоп ще го разпнат баш преди разпети петък! но този господин да не се бои - щом има милиончета трябва да вярва в справедливия български съд .Страшно няма - не щем комунизъм - тогава щяха да го лашнат за 20 лазарника в кауша ,като стой та гледай!