Плевнелиев видя сценарий за нов Берлински конгрес за Украйна

Има големи ядрени държави, които днес ни връщат в мащабите на политическото мислене от 19-и век, това е много опасно, заяви президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев видя сценарий за нов Берлински конгрес за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това жалко човече, на такъв важен пост, говори уникални тъпни. В БГ-то имало радикални елементи, на които той нямало да се поддаде, а в Украйна имало условия за честни и почтени избори????

толкова се е вживял в ролята си на световен политик, че доказвайки роболепната си верност към САЩ и собственото си политическо късогледство от доста време се напъва да ни вкара в конфликт с руснаците и да обоснове необходимост от засилено присъствие на чужди войски на територията на страната ни.

абе хора дайте телефона на бате бойко да го примолим да си прибере недоразумението щото недай си боже руснаците да се вържат на мистър биин че даже и нато няма да ни помогне

Мистър Биин:)) дотолкова си повярва че стресира Руснаците с НАТО:))ЧЕ ДНЕС ПАК Е ПОВТОРИЛ заканата за ''повече НАТО''в България:))абеее 6матко що първо не потренираш с ""първата дама"""да видим ние мъж ли си или не че тогава прави изказвания от сорта ще ви дърпаме ушите ние

тоя дришльо. Откакто ни посетиха американската брантия и Расмусен, тоя нещо съвсем се е побъркал. Не минава ден, без да се изцепи, без да каже някоя простотия, без да направи нещо против държавата. Тоя от натягане вече се е посрал до ушите.

е тоя надмина и жеката по простотия

Брей, няма такава наглост като тази на Мравчо Офшорлиев...Алооо - неграмотнико, Брлинският конгрес, на който разпарчадисаха България и я закопаха за следващите поне 100 години беше организиран и проведен от европейските "приятели на България" - Великобритания, Франция, Австро-Унгария и Германия. На тях дължим 3 войни за национално обединение, 3 национални катастрофи, стотицихиляди убити и милиони изселени българи. Ако Русия беше успяла да се пребори, Санстефанска България щеше да стане действителност още през 1878 и обединена България щеше да е най-голямата държава на Балканите без капка българска кръв. Наглостта на този продажен клоун няма граници!!! Наглостта на този клоун няма граници!!!

Слушай мижитурко - с твоето избиране за президент измами целия народ. - откакто си президент с тихото си съгласие поддържаш една шайка измамници, крадци, убиици, наречена ГЕРБ - ти лично със строителната си фирма си измамил стотици твои работници, вкл. и сина ми. За което няма да ти се размине. - с парите на измамените от теб лично работници ти си купи имение на Халкидики за един милион и триста хиляди евро. - с парите от твоите измами си направи напълно незаконна вила на държавна земя в Черноморец... още за един милион и сто и петдесет хиляди лева - с гласовете на измамените хора ти лично носиш отговорност. За това толкова се страхувате и подскачате сега.

Тоя свой акъл няма ли?

Тая жалка, долна и измамна креатуара, която е герберска марионетка да говори за забогатяването си, вкл. спекулата с общинска земя под Бизнес Парка и София Парка със услужливото съдействие на Баце защото ако там се разкрият нещата, ще се разнесе такава гигантска смрад, от която господинчото сам ще побегне, без да го гонят

Лепнка няма ли за устата на Чехльо?

Тоз нещастник твърде малко е чел, досущ като господарят му Борисов.

Защо трябва да казваме,че президентът ни е гол.Та това само слепците не говиждат.

МИСТЪР БИЙН ПРЕД ТОЯ РЯПА ДА ЯДЕ!

За съжаление народа яде ряпа заради мошеници като Офшорко

Така е ПРАВОСЛАВЕН, докато ние се дърлим помежду си такива като тоя добре ни оправят за своя сметка и изгода.

Все пак голям късмет имаме, че в Русия никой не обръща внимание на тоя смешник.

Президентът се държи достойно, съжалявам, че не съм гласувал за него!

Интересно, кой тогава е гласувал за него, щом дори тези, които проявяват търпимост към говоренето и държанието му, не са гласували за него.

Абе аз съм гласувал за него, обаче съжалявам. Но алтернативата беше Калфин, а той е по-зле и от тоя.

Еми такива като теб са довели Българи я до тоя хал

ЯБЕ НА ТАЗИ ПОМАК ДА НЕ СА МУ НАПРАВИЛИ ЛОБОТОМИЯ ?

Мъкааа,мъкаа,мъка! Как можахме да изберем това клепоухо магаре за ПРезидент!? Това,за магарето Боко го каза -магаре ако предложа,магаре ще изберат!... А НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ ИЗБОРНАТА НОЩ,КОГАТО ОБЯВИХА,ЧЕ ПЕЧЕЛИ ВОТА, С КАКЪВ КЕФ ПЛЕВЛЮ СКОЧИ НА ЦВИНОКИО НА ОНАЯ РАБОТА?

Поне да бяхме го избрали. Президент го направиха едни гербери, които по тъмно носеха чували с бюлетини.

а по светло и то ги носеха полицайте които "оханяваха" изборите и изборните резултати - в изборната секция дайте за охрана чувалите с изборните резултати -в ЦИК ето чувалите с "изборните" резултати.

Не сме го избрали ние, избра го Борисов

Капацитет е Пухльо,по всичко!И си му личи! Днеска объркал Украйна с Австрия, преди седмица -две Чехословакия възстанови, Английската кралица изплаши,та още се чуди женицата това човек ли е било или нещо недорасло от яхърите и....Та капацитет си е той ви казвам...По всичко,от което и бъкел не отбира.

Като ти чете човек глупостите освен селския ти език нищо друго не разбира-селяни бяхте,селяни сте и такива ще си умрете тъпанари но сте като жабите,все гледате да се надскачате с по-умните но селенията ви не ви напуска и за миг

НАЙ-ВЕРНИЯ СИН НА АМЕРИКА

Не се знае чий син е. САЩ, Турция и Израел са заподозрени в бащинството.

и на Олигарсите

Газ пикае туй американско мекере! Ама не е лошо да свиква - щото се свърши вече с безчинствата на любимите му пиндоси, по целия свят! Където и да си покажат гагата, ще получават един в зъбите - като в Сирия и Украйна!!

Пут-о Маринкин що с еобаждаш на ръка теб кой те бръсне за слива бе...

Кой има правото да реши съдбата на Украйна ли,Поплювко? Народът на Украйна ! Така,както сам реши !А ти, ти не си дорасъл и няма и да дорастеш до това ниво да съветваш даже собствения ти народ,КОЙТО НЕ ТЕ ЩЕ,камо ли чуждите народи!

Много е опасно държавен глава да е лакей на чужда държава. От това страда целият народ на тази държава. Затова ще помоля Плевнелиев да не дава акъл където не му е работата! Освен да ни навреди, друго няма да направи това негово действие!

Много се навежда тоя Чехъл, ама кво да прави като Боце го подпира

Какъв сценарий ,бе Росинантко?Когато от Запада финансираха и подкрепиха национал-социалистическия /фашисткия/преврат и изгониха законния президент на Украйна,ти какви ги плещеше бе,Маймун такъв!

В кратуните на зомбираните комуноиди думата "фашист" е жалонът по който се ориентират тия човекоподобни същества-кажи му само КОМУНОИД и повече не го мисли.....фашистите и национал социалистите са като чавдарчета пред тях...няма майка,няма баща....партията каза.......пък някой се пънат да конструират роботи,тях партията ги е измислила още преди век:)))))))))))

Това са ви го спестили, но днес Плевничката объркал Украйна с Австрия. Работата отива към скенер на мозъка...

Бъди добър - кажи само къде! Събираме бисери.

Сега президент помак, очаквайте и президент циганин. Гарантирано от ГРОБ...

"Има големи ядрени държави, които", които благодарение на само предлагащите за богатства политически-задници ни връщат в политическото мислене от времето на феодализма!

ТОЯ Е ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК И ОТ ЖАБАТА!

Сценарий за нов Берлински конгрес за България има още от спечелването на Студената война от "великите" западни сили, които я и започнаха. Те никога не са забравяли СВОЯ, НА "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ, БЕРЛИНСКИ КОНГРЕС, С КОЙТО СА ИСКАЛИ И СА РАЗКЪСАЛИ САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР (С ПОСЛЕДНИЯ РУСИЯ ПРИНУЖДАВА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА В КРАНИЦИ, В КОИТО ДА ВЛИЗАТ В С И Ч К И ЗЕМИ, НАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ). "Великите" западни сили винаги са вярвали, че отново ще ни наложат този свой Берлински конгрес - сега по друг начин. Затова от момента на набутването ни в своите "съюзи" и "пактове" те СЕ ОПИТВАТ ДА РАЗДЕЛЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАТО ВНУШАВАТ И ЗАДЪЛЖАВАТ "НАШИТЕ" УПРАВНИЦИ ДА НАРИЧАТ ЧАСТ ОТ НЕГО "ТУРЦИ", ДА КАПСУЛИРАТ ТЕЗИ ЧАСТИИ ДА ГИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ. ДАЛИ ЗАТОВА НИ ВНЕСОХА И ЕДНИ, ТОЛКОВА ПОДОБНИ ПО ВИД НА "БУНТОВНИЦИ" "БЕЖАНЦИ" - ХИЛЯДИ И В ГОТОВНОСТ ДА ПОИСКАТ НЕЩО? СЛЕД КАТО НЕ УСПЯХА НА НАСИЛЯТ САМИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА ЧАСТИ И ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ САМ НА СЕБЕ СИ?

АКО АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ НЕ БЯХА ИЗРИТАЛИ КОЛХОЗНИЦИТЕ В ТОПКИТЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ НА РУСКИ БЕ, МУХЛЬО!

А ти предпочиташ турския? ЧЕТИ ИСТОРИЯТА, АКО СЛУЧАЙНО НЕ РАБОТИШ ПО ФОРУМИТЕ СРЕЩУ НЕЯ!

Много ни уплаши, руския си е чист старобългарски бе, смотан! Ако не бяха русите щеше да пишеш на турски, това ли искаш?

БЪЛГАРИТЕ НА РУСКИ НЕ СА ПИСАЛИ НИКОГА И НЯМА КАК ДА ПИШАТ!!!! Защото руснаците пишат на старобългарски! Колкото и да ти е неприятно, на теб и на малоумния ни фашизоиден президент, черното не е бяло!!! С руския народ и азбуката ни е еднаква, и религията, и езикът, и не само...!!! А що се касае за ритането - френският Наполеон и германският Хитлер знаят най-добре кой кого е наритал и къде по-точно!!! Англичаните са малко по-умни и предпочитат само да лаят срещу руската мечка от почетно разстояние!!!

Освен зашифрована, истината Ви е и шизоидна. Отбелязвам мимоходом, че по време на желязната завеса убиваха хората, които се опитваха да преминат на ЗАПАД, ако има преминали на изток, това са само подгонените съветски агенти. България е страна-членка на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ОТ 2007 Г.- договора е подписан по време на УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА ЛАМЯ: БСП, ДПС И НДСВ! В България има турци/ които ни управляват в момента/, както има и цигани и пр., но скоро няма да има българи! Сирийските бежанци са плод пак на руската или по-точно на Путиновата политика в Сирия.

ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ, МАДАМ ЧУЧУЛИГА, ИСТИНАТА Е ОБЕКТИВНА! И ТЯ Е, ЧЕ "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ СА БИЛИ ПРОТИВ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА РОДИНАТА НИ ОТ РУСИЯ, А СЛЕД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ В ГРАНИЦИТЕ, КОИТО ТЯ Е НАЛОЖИЛА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДА БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ (ВКЛЮЧВАЩИ ВСИЧКИ ЗЕМИ, НА КОИТО ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ), ТО "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ СА ОСТАНАЛИ ПОТРЕСЕНИ И ПОБЕСНЕЛИ. ЗАПЛАШИЛИ СА РУСИЯ С НОВА ВОЙНА СРЕЩУ НЕЯ И СА ИЗИСКАЛИ РАЗПОКЪСВАНЕТО НА САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ (ВЪЗСТАНОВЕНАТА ОТ РУСИЯ СЪС САНСТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР) И СА НАЛОЖИТИ ТОВА С БЕРЛИНСКИЯ СИ КОНГРЕС, НА КОЙТО СА ГО ОСЪЩЕСТВИЛИ. ТЕ - "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ, ЧИЯТО КОЛОНИЯ СМЕ ДНЕС. САМО ЧЕ СЛЕД СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД РАЗПОКЪСВАНЕТО НИ С ВЪПРОСНИЯ БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР, "ВЕЛИКИТЕ" ЗАПАДНИ СИЛИ НЕ СА ПРЕСТАВАЛИ ДА ВЯРВАТ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ОТНОВО ЩЕ НИ РАЗКЪСАТ, КАКТО ТОГАВА - ОТДЕЛЯЙКИ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ И ХВЪРЛЯЙКИ Я ОТНОВО НА ТУРЦИТЕ. КАКТО ТОГАВА. ВСИЧКИТЕ ИМ ДИРЕКТИВИ СА В ТАЗИ ПОСОКА - ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕ НА "ТУРЦИ" И ДРУГИ, ДА НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ, ДА УНИЩОЖАВАТ ТЕЗИ "ДРУГИ", ЗА ДА ДИКТУВАТ ТЕ ТУК СРЕЩУ ВЕЧНИЯ СИ ВРАГ И НАШ ЕСТЕСТВЕН СЪЮЗНИК - РУСИЯ.

В България няма "турци". "Българин", както и "турчин", "французин", "румънец" и пр. е НАЦИОНАЛНОСТ. Националност е тази общност от хора, която е свързана с определена държава, с нейната история и култура, с нейните закони и традиции. Това е принадлежността на тази група хора към дадена държава. Ако ти твърдиш, че в България има "турци", то значи, че казваш, че тези хора принадлежат и се идентифицират с държавата Република Турция (държава, възникнала в 1922 г.). До 1922 г. територията на днешната държава е в центъра на Османската империя. В България не живеят такива хора, принадлежащи на тази държава като обвързаност с нейните като закони, култура, традиции. България е ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА. "Българин" не означава "прабългарин", а означава българския народ, свързан по описания по-горе начин с българската държава - като принадлежност към нейните традиции, култура, история. Българската нация включва хора с огромно разнообразие на народностния произход и вярвания, но е ЕДИННА БЪЛГАРСКА НАЦИЯ. НАЦИЯ! Дори да произхождат от Марс, представителите на българската нация се наричат "българи" по името на държавата си. Който се отделя от нашата държава и се смята за представител на друга държава, не е част от българската нация и е свободен да си ходи в държавата, на която, според него самия, принадлежи. Това могат да бъдат чуждите граждани, пребиваващи в България по някаква причина, със съответните задължения да спазват законите на нашата държава и със съответните ограничения пред правата им в нея.

Видяхте ли сега кой е лудия? Щото бая пари са потрошиха, някой медийни лакеи станаха милионери за да изкарват друг луд.

ПРАВА Е ЖЕНА МУ ДА ГО ИЗГОНИ

Не го е изгонила още, само е назначила друг да изпълнява длъжността мъж.

6+

На Трети март Плевнюгата дори не спомена руснаците. Разбирам, че на помака това му е болна тема, но малко уважение трябва да има.

Какви руснаци,бе. Нас ни освободиха американците.

Абе, на научна конференция не трябва ли слово да държат само УЧЕНИ ???

в youtube : танки в Крематорске Старй город 16.04.14 в 9 00

Тия драстични по същността си приказки сигурно са смятани за "гъвкав ход" на някой невежа или изключително циничен съветник, който нашият най-висш чиновник несъобразително е повторил. След като видяха, че не могат току-така да накарат българския народ да мрази освободителката си - великата славянска страна, осъществила надеждите на предците ни за свобода, са решили да изкълчат така историята, че сякаш да звучи "не срещу Русия". Много наивен ход с обратен, драстично по-скандализиращ ефект! И това - след като хората все още помнят как на националните ни празници по 3-ти март, за огорчение на всички българи, президентът дори не споменава кой и от какво нни е освободил!

Тук ще трябва да се вметне и крилатата фраза на националсоциалиста Хитлер, /съюзник с др. Сталин в подялбата на Полша/: "Колкото е по-голяма една лъжа, толкова по-лесно ще й повярват."

Ясно е, че колорадския чехъл няма да се кротне, затова да му дадем някоя манлихера и да ходи да брани Украйна. И Паси с него, за кураж.

Държавния глава ли? Ха ха ха! Индивид, назначен от ГЕРБ и сие, разбирай олигархията, за която толкова сега драпа любимия ти "държавен глава"! Още помним чувалите бюлетини, носени от видни гербаджии! Сега това мъкнене иска и отплата естествено!

вместо да се занимавате с тъпия президент вижте в youtube : Ополченци захватили в Крематорске шест БТРов

Казусът Украйна е идентичен с казуса Македония. Само че Македонският юропейците го решиха преди доста години в наш ущърб.

На вълка врата му е дебел, щото сам си върши работата. А на мечока е още по-дебел. Руснаците ако чакаха на европейците щяха да ги прецакат като нас, ама не чакаха.

РУСИЯ И АВСТРО-УНГАРИЯ РЕШИХА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЮГОСЛАВСКИЯ КЕНЕФ!!! НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ!

Югославия е създадена след ПСВ/1918г./ от държавите победителки на съответните мирни конференции. По това време Русия се гърчи в революция и гражданска война и изобщо не участва в тях, а Австро-Унгария престава да съществува, като е разпарчетосана на няколко държави, вкл. Словения, Хърватска и Босна и Херцеговина, които отиват към новосъздадената Югославия! Хайде почети първо малко преди да пишеш глупости.

"Берлинският конгрес се провежда през юни 1878 г., след като Русия печели Руско-турската война. На него Великите сили подписват Берлинския договор. По силата му Южна България, наречена по искане на английската дипломация Източна Румелия, е откъсната от възобновената българска държава и включена отново в пределите на Османската империя, макар и с известна автономия." А Македония, а Беломорска Тракия, а Добруджа, а Западните Покрайнини? На това ли учите вече децата, че само Пловдивско е част от българското землище? Или просто в тоя сайт сте си неграмотни манипулатори, които вече се чудят как да пишат "политкоректно" и нагаждачески? Колкото до Плевньо, него вече си го знаем какво мекере и нагаждач е. Както и цялата си партия, сглобена за да разсипе България. Това същество вече е толкова нагло и безочливо, че замесва българската история за да прокарва линията на господарите си по съвременни випроси. На това му се казва чиста демагогия, само дето Плевньо е толкова елементарен и прозрачен, че и това не му се получава. Жалка марионетка, дано поне парите си струват, че такива и за едно браво си дават задниците, както и народните такива.

Смешнико, Гоце е великан в сравнение с треперещата пастирка. Също и Желю и Пешо Коня, по-голямо недоразумение от Расим Помака няма.

Триперлив великан:)

коментирате смешника президент , вижте това : link

Добре е, че никой (в регионален и международен план) не взема този пореден български екземпляр-управник на сериозно, защото целият свят щеше да бъде не запален, но и изгорял отдавна...

Днес е годишнината от терористичния акт в света неделя организиран от БКП и подкрепен от руските комунисти. Да почетем паметта на жервите в които БКП убива в борбата си за власт.

колко години , коя годишнина

Пиши в google - Атентат в църквата Света Неделя.... Има статия и в Wikipedia на български.

16.04.1925г, църквата Света Неделя

Нещо за жертвите от Септемврийското въстание да знаеш?

ЗА РУСКИТЕ АГЕНТИ И НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ САМО СМЪРТ И СМЪРТ И СМЪРТ!!!

Не манипулирай! Разкажи цялата история. Разкажи и за причината, дори да не е приемлива формата на този акт: 1923 г. Деветоюнски преврат - държавен преврат в Царство България, извършен през нощта на 8 срещу 9 юни 1923 г. от армейски части под ръководството на Военния съюз и узаконен (след известно колебание) с указ на цар Борис III... Когато се разбира за атентата, в Славовица (Област Пазарджик), където се намира и Стамболийски, се събират стотици въоръжени селяни от околните села и под негово ръководство на 10 юни се разполагат в околностите на Пазарджик... а да не се превърне обсадата на Пазарджик в кървав погром, Стамболийски разпорежда на 11 юни селяните да се разпръснат. Самият той е заловен и малко по-късно зверски умъртвен... 1923 г. Септемврийското въстание от 1923 г. е опит за сваляне на режима на Демократическия сговор, установен с Деветоюнския преврат... След потушаването, правителствени войски, шпицкоманди и чети на ВМРО извършват масови изстъпления срещу част от мирното население във въстаналите райони. Зверствата са най-големи в някои села около град Фердинанд. Избивани са и дейни комунисти и земеделци, включително такива, които не са участвали във въстанието... "Клаха народа си тъй, както турчин не го е клал" АТЕНТАТЪТ, за който говориш, е след тези зверства - 1925 г. И е именно в църквата, защото тогава в нея е трябвало да се съберат всички най-висши от управляващите, отговорни за реките кръв малко преди това: "По това време в нея (църквата) се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III..."

Хубав ден е било, доста боклуци са изпукали. Жалко, че царя е закъснял.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ЩЕ ЗАВИСИ ОТ НЯКОЙ ДРУГ? ИЛИ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СМЕ НЕЗАВИСИМИ И ОТ НАС НЕ ЗАВИСИ НИЩО! ТЕЖКО НА ТАКЪВ НАРОД!!!

Селски диваци на които по поглешка са позволили да разполагат с ядрени оръжия. Ето това е великата ви русия. Наследник на златната орда на чингис хан и също толкова агресивна.

Сега тъпите руснаци пишещи във форума скърцат със зъби от злоба и се чудят как да те обидят. Като за начало ще ти кажат че си тъп, после че си неграмотен, после може и нз какво още :D

Да бе, тия селски диваци взеха че и на нас дадоха атомна енергия. Простаци! Виж как правят юропейците! Закриват ни атомните блокове и ни дават "евтин" ток с техните соларни инсталации. А техните фирми произвеждат "евтин" ток чрез техни ТЕЦ-ове, но с наши въглища. Техните Енерго-разпределителни дружества се скъсват да ни обливат с "евтин" ток, стремейки се да работят на загуба, за наш кеф! Евала, юропейци! Евала бат Боко!

Соларните инсталации са български а не европейски. Всеки който инвестира 100 000 лв може да се издържа от соларни панели. Докато АЕЦ-а го правят големи корпорации не обикновени хора и частни лица и струва 20 000 000 000

как президентчето бърка в дъто на русофилистичните комуноидни путлероиди, така зловонно заселени в този форум, бърка на дълбоко чак до сърпа и чука дето са им заседнали. Ама България не е президентска република бе, президента е никой, защо не виете срещу тези за които гласувахте, те си лижат оная работа на НАТО и ЕС и реално са тези, които избрахте да ви вадят от там (плюс Атака и ДПС разбира се). Така и сега след като осъзнахте, че няма срещу кой да смърдите и хванахте президентчето, ама много сте жалки, ще ви разбера само ако цапате тук поне за 50 кинта на ден, за другите нямам обяснение, "глас в пустиня".

Много ми е кеф, когато "президентчето" и такива като теб застават като матросовци и защитават с голи дупета коминтерновскоата измислица Украйна! Само да припомня на можещите да четат, че до 1921 година тази територия се казва Окраина и си е част от Руската империя още от времето на Екатерина Велика, а преди това, също като част от Русия се казва Киевска Русь

Много правилен комента на президента. Не виждам за какво ще се хаванат комунетата да се заядат.