”Добре, лека нощ” - последно съобщение от изчезналия ”Боинг”

"Добре, лека нощ" - гласи последното радиосъобщение, изпратено до въздушния контрол от изчезналия в събота "Боинг" 777, съобщи малайзийският посланик в Пекин.

Обратно в новината

Коментари - ”Добре, лека нощ” - последно съобщение от изчезналия ”Боинг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледайте и копирайте докато модераторите на са ми изтрили коментара bit.ly/1gl01Ye

че се подготвя нова провокация и тя счте е с/у иран. мисля че след няколко дни счте се появят мнения за иранска следа(както вчера м/у другото се спомена че иран е взривил самолета над локарби)и повече нисчто.сега счте се опитат да всеят раздор м/у иран и китаи и за капак,взрива в нев йорк счте го приписчат пак на тях. очевадно е че в сградите живеят хора 2категория но,както казват в една страна(счте поживеем и счте видим) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Повечете от пъниците може да са били фенове на сериала "Изгубени" и Господ да е чул молбата им...

Stanetzz

4 8 15 16 23 42

Абсолютно :)

Пуснах фиш за днешния тираж. Щи се обадя да почерпя, ако има нещо ;)

Море Сулавеси? Много далече, бре...

Тука май отива работата към CIA Има грешка----

кога ще му дойде времето уе, след рекламите, на пролет, как така? какво чакаме

А какво е било предходното изречение? Защото едно е диалогът да е бил: - Свърши ми смяната, вече ще ви следи колегата. - Добре, лека нощ. А съвсем друго е: - Натисни червения бутон и се направи, че спиш. - Добре, лека нощ.

- МН370, Контролна Кула. След изпълнение на "фигурата", установете връзка на честота еди-ква си с еди-кой си "Радар". Лека нощ. - Контролна кула. Добре, лека нощ!

Абре, ибре..Що си мислите, че всичко ви е ясно и има логично обяснение...В крайна сметка, може да се е случило какво ли не

Много интересно какво крият този път военните. Че са го свалили е ясно, че не е с ракета също е ясно. Не е ясно кой го направи. Ако бяха руснаците УСА щеше да вдигне вой до небето. Много вероятно да са китайците.

link

Cheeseus

"Добре, лека нощ" е доста свободен превод на "All right, roger that" (източник BBC).

Хaйде стигa сте писaли глупости,aко не знaете English питaйте, думите нa втория пилот ознaчaвaт " ДОБРЕ,РAЗБРAХ" товa е,нямa Лекa Нощ,никой не кaзвa нa AТС Лекa Нощ щото те сa нa рaботa!

Ако мислите,че от тия платени сайтове като ДИР и тем подобни,можете да научите истината-лъжете се!!!Ако някой коментар се доближава до истината се трие от платените дир-модератори!!!Не се лъжете.....

Едно време българската журналистика "скачи" Иванов и Рукавишников със станцията в момент, когато се бореха за живота си. Скачването остана в мечтите.

С тези телефони е смешка..не се знае даден човек дали си носи всичките 4-5 телефона или само най-важния,а останалите е оставил в къщи 'без звук'или в офиса..

Не е имало българин на борда,загадката става изключително заплетена и още по необяснима!

Това не е майтап! Има изтекла информация!

в случая майтапите са неуместни

Пишат, че е кацнал и го дегизират с цел натоварване с атомно оръжие и използване за даване начало на 3та световна с голям фойерверк в град в Китай!

що пък в Китай? Не Китай откъсна Крим от Украйна

Телефоните дават''свободно''защото гласовата поща е с такива настройки-звъни няколко пъти и те прехвърля на запис ...

пусни си телефона в една кофа с вода и пробвай дали ще прехвърли обаждането

казаха,че на някои от пътниците телефоните им дават свободен сигнал

Удар по социализма от Изток-Китай и Запад-Русия.

Совите не са това, което са. Очакват Българско гражданство.

........Отвлече ни каПутин....моля помогнете ни......

Разхерметизирал се е и автопилота го е приводнил нежно и е потънал без да се разбива ..е най-логичната версия

Американците са го свалили ,те сега се тресат от страх .....

Вече се появи съобщение на очевидец от виетнамска петролна платформа, който е видял горящ падащ самолет на голямо разстояние 50-70км. Координатите на платформата 8,108 (Google Maps) са може би на повече от 500 км от курса на самолета. Доста символично е май наблюдението на гражданската авиация в Азия, както и дисциплината на пилотите, щом самолетът се е отклонил толкова много от въздушния коридор, без пилота да подаде съобщение и без никоя радарна служба да забележи това... За фрапиращата липса на паспортна проверка в Куала Лампур, която е известна като азиатски разпределителен пункт на нелегални имигранти просто не може да става коментар... Дано накрая открият черните кутии на самолета и анализират какво точно се е случило...

Да, и аз четох за това вчера. Някакъв новозеландец на петролна платформа е видял как пада самолета.

гледайте и копирайте докато модераторите на са изтрили коментара ми bit.ly/1gl01Ye

В океаните няма как да закотвят радари за да гледат самолетите.

Руснаците се хвалеха, че имат радар на тяхна територия, който им първи им даде информация когато Израел и САЩ правеха пробни ракетни изстрелвания в Средиземно море. В момента 2 АУАКС-а в Англия следят за въздушния трафик в Русия и Украйна.

400 км отклонение не е толкова много.Предвид ,че летят с около 900 ако са задрямали за 20-25 минутки и останалите 5 минути са летяли горящи към водата ето ти разликата в километрите.Знаеш ,че пилотите дремят през цялото време .Може да ги е ударил метеорит ,да са се уцелили с някой безпилотен самолет.Сега и китайци и американци тестват хиперзвукови летателни апарати.Сблъсък на тоя боинг с нещо движещо се със почти 20000 километра в час би имало ефекта на домат прострелян със снайперистка винтовка.

Това да не са самолетите на баба ти от времето, ти за автопилот чувал ли си. Задремали били-------

върнах се от Малайзия преди седмица и писах тук, че на летището няма никакъв контрол- нито паспортен, нито на багажа, но ненайно защо ВЕЩИТЕ ЛИЦА изтриха с обяснението, че съобщението подстрекава към антиобществени прояви. Честна дума - само идиот може да напише това и да вземе това решение.

Някаква голяма каша са забъркали някои правителства и сега въртят, сучат, чупки правят, само и само да НЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА!!!!!

Според данните на разузнаването, половината от китйците на борда на изчезнялия самолет са открити на стоковото тържище Илиенци.

Толкоз съм тъп-пиша ви тука-обаче не разбирам-що ми трите коментарите ВЕ...Защото са истина....Аман от дир стюпид модератори....писна ми от платени курви!!!!!!!!!!!!!!

Не разбирам от самолети и въздушни коридори но,... все пак си задавам някои въпроса ... 1. след излитането самолета поема курс към Виетнем т.е. посоката е североисток или ако погледнеш картата, нагоре и 45 градуса надясно. 2. Кака самолета се озовава на около 370 километра на запад от курса си (посока Шри Ланка) преминавайки над провинция Пулау Пинант и се губи в Малакйиски провлак? 3. Що за обяснение, че самолета е променил посоката за да се върне в Калау Лумпур? Завой с радиус 370 км и никой от наземнита диспечери, не е видял това отклонение...? Някой има ли идея с отговорите. Лек ден.

Земята не е покрита на 100% с радари. Самолетите се следят само над сушата. Физически не е възможно да ги следиш на радар докато са в морето.

Много лесно качваш двама туристи на борда след излитане единият хаква системата за предупреждение при разхермитизация.На височина 10 000 метра в самолета се отваря клапан, изравняването на налягането става постепенно.Пътниците и пилотите не обръщат внимание на захладняването и губат съзнание.Няма сигнал от аларма и никави маски не падат .Двамата диверсанти естествено си носят портативни кислородни маски.Разбиват врата на пилотската кабина и поемат контрола върху самолета който е бил оставен на автопилот от пилота като е достигнал височина 10000 метра.Продължават по курса още докато изминат 200 км от брега където радарите са с най слабо покритие и се снижават на 50 метра поемат курс на запад към базата си в Гуам. Последния път се пробваха да разменят отвлечения френски еарбас с ирански .Вече иранския еарбъс трябваше да достави една мръсна бомба над Париж .Уви номерат не мина сега ми е интересно какво са намислили с боинга.

Нашата любима медия пише:""Добре, лека нощ" - гласи последното радиосъобщение, изпратено до въздушния контрол от изчезналия в събота "Боинг" 777... А руснаците от мейл.ру пишат:" Оно (съобщението б.а)было сделано за несколько минут до того, как лайнер пропал с радаров. Рейс MH370 сообщил: Хорошо, все понял..." Ха кажете сега кой е сбъркал превода....

Руската преса кърти миФки, както винаги. А пилотите от Малайзия вече говорят на руски с контролната кула :)))

А нашата преса кърти кенефи!

Ламериканците от yahoo цитират думите като "All right. Good night."

Отворила се е дупка в пространството и са попаднали в друго измерение. Може и НЛО да са ги похитили.

да, истината е някъде там

ДАЙ БОЖЕ, ЧЕ ТУК В ТОЗИ СВЯТ ВЕЧЕ ХОРА НЯМА, А САМО АЛЧНИ ЧОВЕКОПОДОБНИ

Открито започвам да подозирам че или не го намират или някой не иска да го намерят!Хайде започвайте да ме плюете че съм привърженик на конспирациите и че в съвременния честен и открит свят такива няма...!

Руснаците са го думнали,може и заради грешка.

...a samo pokazvat kakvo mogat.

Думването на пътнически самолет е запазена марка на САЩ.

А? Въпрос към теб, умньо - знаеш ли защо GPS е безплатна, откога и по какви причини ??

Навремето имаше едни експерименти на Никола Тесла.

И аз помня наборе.

А златко кожухаров помниш ли наборке?

Говориш за опитите, останали като "Експериментът Филаделфия" или "Проект Рейнбоу" ("Слънчева дъга"). Основните двигатели са Алберт Айнщайн и Никола Тесла. Има достатъчно информация за случая.

Като гледам името на втория пилот, ами то ясна работата, Фарик Абдул Хамид е атентатора. Типично име за терорист. Също други добри имена за атентатори са Доган, Местан, Ердоган и т.н.

Това е Малайзия бе тъпако. Там 2/3 са мюсюлмани, как да се казва пилотът?

Защо да е тъпак човекът? Аз бих предложил да се казва Хасан Мусейбе или Ташак Тахан.

Тъпака си ти ! Или по- лошо , нямаш чувство за хумор !

1111 и ти ли си гаджал та се обиждаш. Ами такива сте, мечтаете по бързо да стигнете вашия Рай

Мисля, че започват намеци каква е истината- Самолета се е отклонил от курса по някаква причина, военните са го прихванали по някое време като непознат обект и... познайте какво е станало?Думнали са го по всяка вероятност и сега се чудят как да кажат, а и вероятно още не са намерили кого да назначат за виновен

преди това са му пожелали лека нощ не са го гръмнали ей така

Нещо гнило има в тази "мистерия"! Няма начин при такова наблюдение от американските и руски противоракетни системи и системи за предупреждение, такова туловище като "Боинг - 777" да се стопи в небето без следи! Най-вероятно самолета е потънал цял. без да се счупи след авария на някоя важна система при опит за аварийно приводняване! Това пък от своя страна даа възможност на Авиокомпанията, да мотае 5 години наследниците на загиналите, водейки ги за безследно изчезнали, за каквито смъртен акт се издава след 5 години издирване! След 5 години - я камилата, я камиларя! Исковете ще са съвсем други и обезщетенията минимални!

Прав си Михаиле, "тия които трябва да знаят, те си го знаят.". Не знам, ти дали знаеш за германският космически кораб, изстрелян от Пенемюнде, през 1943 година. Та този кораб "пада" до американска военна фрегата, на 2 август 1991 година. В капсулата е имало трима германски младежи, изпратени с налична на борда телеграма, лично от Фюрера. НАСА са ги "поели" и "тия които трябва да знаят, те си го знаят.". Вестниците от тогава, написаха малко по въпроса и се получи отново "ситуацията Розуел-1947" и "тия които трябва да знаят, те си го знаят.". Мъгалите тук си праскат "минуси", но "ТИ, НОРМАЛЕН ЛИ СИ, В ТОЗИ НЕНОРМАЛЕН СВЯТ? БЪДИ СТРАНЕН, ТИ НЕ СИ ЛЕЙКА КУХА!".

И защо направо 3-ма ? За по-голям риск при неизпитаната ракета ? За по-голям товар на едва излитащите първи образци ракети ? От излишък на пилоти през най-суровата война ?

Точно така е! Аз даже присъствах на разпита на тримата младежи. Единственото невярно в случая е, че не е било американска фрегата, а беше надуваем дюшек на турист от плажа, ракетата не беше немска, а венецуелска и не падна, а се приводна на магнитна възглавница...

Една от двете велики сили показа на другата как ще и се изпаряват самолетите. Не знам само коя е печелившата. От тоя самолет нищо няма да намерят. На за първи път се тества ново оръжие върху невинни хора. Точно преди важен военен кпнфликт на европейска територия, някой показа сериозен пробив при плазмените оръжия. Технологии от междузвездни войни. Може да ви изглеждам идиот, но за тоя самолет никога нищо няма да се разбере от обществото, а тия които трябва да знаят, те си го знаят.

LOST на живо :)

Да бяха прочели коментарите в ДИР да бяха намерили вече самолета. Също може да се ползва помощ и по мноо други проблеми...

аз пък се чудя -- защо всички врачки, ектрасенси и разни други гадатели, които всичко знаят и могат да виждат в бъдещето, защо точно сега се скриха в миша дупка? AR-15

Всички, "които всичко знаят и могат да виждат в бъдещето, защо точно сега се скриха в миша дупка?", питаш. Причината е съвсем банална, ВСИЧКИ ПРОРОЦИ СЛЕД ХРИСТА, СА НЕДОСТОВЕРНИ. Защо това е така? Всички "информационни канали" от духовният свят, за прекъснати. Бъдещето, е във функция на нашето духовно осъзнаване, т.е. СЪДБАТА ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. А какво е станало с този самолет, в случаят се знае всичко, от които е необходимо да знаят, че чудо ще видят, ако са решили да натискат "КОПЧЕТО".

Хаха, точно! +++

Тия са по-големи майстори от мене. Или са като българина от оня виц със титаниевите топки в килията - едната продал на пазача, втората счупил без да иска, а третата я загубил. Как се губи самолет бе.

разкажи вица, че не съм го чувал

Еми, той го е написал вица, не го ли схвана.

Тогава влиза Арни - Терминатора и казва Ал би бег.

бак

" "още не е дошло времето" да се разкрие информацията, предадена от военните на гражданските власти" И защо военните КРИЯТ информацията ?

Някаква ракета ? Жалко за хората !!

абе нещо май извънземните са намесени,голяма секретност,голямо чудо....

Виждат края на своето творение и решават да ни сплашат, докато не са литнали ракетите

239 пътници на борда, сред които има и 153 китайци Това как се разбира - китайците не са пътници или пътуват в товарното отделение или ...

написано си е ясно, за хора, които знаят да четат и не търсят грешката във всяко изречение.

Това се разбира така - от 239 пътника, 153 са китайци. А на тебе като не ти стига акъла ...

много се лъже за тоя самолет, взеха ни за мезе с простотиите, на които само американци ще повярват.