Българки писаха на Камерън за приноса на имигрантите

Заради негативната кампания срещу имигрантите от България и Румъния две българки, живеещи в чужбина, написаха писмо до британския премиер Дейвид Камерън.

Обратно в новината

Коментари - Българки писаха на Камерън за приноса на имигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достойно поведение на двете Български дами. Справедливо е онова жидско недоразумение вигенчо да им преведе годишната си заплата, Щото не е свършил работа за 5 лева за България. Виж за родината си здраво работи :) Друг е въпросът , че на традиционото островно малоумие не трябва да се обръща внимание. Определено не заслужават интелигентните , талантливи и красиви Българи , които се трудят в мъгливата им страна. Със здраве ! PS : Днес Българите честваме св. Харалампий , покровител на пчелите и пчеларите. Много късмет и пълни пити с мед !

И какво от това??? Това нещо в УК не е съобщено тука на такива неща не дават гласност, единственото нещо което става е, че не спират да ни унижават и плюват. Чета разни статии от рода " журналист на ББС защити българите и румънците"- такова нещо в местните медий не е съобщено или " английски политик защити българи и румънци" и това не се е чуло и видяло. Дали тея заглавия в Бг преса са художествена измислица или на англичаните не им изнася да ги съобщават тея неща не се знае. Но едно нещо се вижда и се усеща насаждане на омраза, настройване на англичаните срещу българи и румънци , всекидневно и ежедневно!!!

15.12.2009 г - Задържаха 52-годишен британски гражданин за блудство с 6-годишно момиче във великотърновското село Градище, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. 18.12.2008 - 47-годишен английски гражданин, живеещ в Свети Влас, е задържан с полицейска заповед за 24 часа........Конфискуваните вещи са съдържали материали с порнографско съдържание с участието на малолетни и непълнолетни деца, съобщи Burgasinfo.

БРАВО НА ДВЕТЕ ГОСПОЖИ! СЛЕД КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ НЕ РЕАГИРА, ПОНЕ НИЕ "ДА СИ ИЗМИЕМ ОЧИТЕ"...

ЗАЩО ИЗМЕСТВАТЕ ВЪПРОСЪТ? ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В МОМЕНТА РАБОТИ ЗА СВОИТЕ БИВШИ КОЛОНИИ-ЕСТЕСТВЕНО Е ТЕ САМИТЕ ДА ОТРЕАГИРВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН.КАТО БИВША КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА - ТЕХНИТЕ БИВШИ СЕ ПОЛЗУВАТ С ПРЕДИМСТВО - ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ НЯМАТ ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ КОЕТО ИМАТ НАШИТЕ ОТ БИВШИЯТ СОЦ.ЛАГЕР! А ТАМ Е ПЪЛНО С МЮСЮЛМАНИ - КОИТО ИМАТ ОГРОМНО ЛОБИ-ДАЖЕ И В ПАРЛАМЕНТА.И СЕ ЗАЩИТАВАТ ЯКО. ВАЖНОТО Е НИЕ СЪЩО ДА ИМАМЕ ЛОБИ КОЕТО ДА ЗАЩИТИ НАС-БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА!

Средна цена на детската градина на ден Англия - 75 лв БГ - 2 лв Среден месечен наем за 2 стаен апартамент Англия - 1500 лв БГ - 300 лв Вие май гледате само заплатите, ама разходите не съществуват в тъпите ви кратуни при образуването на стандарта на живот. Ако си бояджия ще живееш еднакво зле и там, и в БГ. Ако си образован добре и бачкаш здраво, ще живееш прилично и на двете места - това е истината.

Леле, каква гадна кочина била Великобритания. Прав е бай Ганьо да ги обижда Средна заплата: Великобритания: $564 България: $3728 Самоубийства (на 100 000 човека): Великобритания: 11.8 България: 18.3 Детска смъртност мъртви/1000 родени Великобритания: 4.9 България: 12.1 Смърт на пътя загинали на всеки 100 000 превозни средства Великобритания: 7.0 България: 37.0 Средна продължителност на живота при мъжете: Великобритания: 79год България: 69год Ислям % от населението Великобритания: 4.6% България: 13% Убийства(на 100 000 човека): Великобритания: 1.2 България: 2.1

Средна заплата: България: $564 Великобритания: $3728

Смешко ....,България 5 милиона ,афро-англетата 50 милиона!!

най популярно име Мохамед!!!!повече статистика не е нужна.

В България най-популярното е Ахмед

Ганьо може да викаш на мустакатата си майка. Сега като англетата си приберат циганите статистиката ще се обърне.

Англичаните не искат да приемат етнически българи.Но от друга страна англичаните посрещат със почести новодошлите етнически роми.Защо е така?Защото англичаните знаят,че ромите са техни събратя.Те идват от Индия,която е изконна колония на короната.Това и ги прави близки.Историческата неправда отведе ромите до чужди изостанали страни като България.Но сега ЕС ще поправи тази несправедливост и всички роми ще отидат в Англия,защото те винаги са се чувствали и исторически са поданици на короната.Английски плужеци,вземете си събратята в пределите на империята,ние ще съдействаме с каквото можем.Цар Киро като излезе от пандиза ще го пратим да се омъжи за Чарлз и така да скрепи династично този нов съюз между роми и английски орки.

Предлагам , съвсем сериозно, вашето мнение да бъде прието , като декларация на НС и изпрати на Камерън на ръка от външният министър.

A sega se sabudi ot zimen sun. No mai ti si zaspal zavinagi, sujalqvam te

номер 1.каква страхотма англииска култура? те са колонизатори грабители и убиици.когато тук е имало златен век в англия са били в каменният.дори герба с трите лава от нас са откраднали.сега са едни мазни и марзеливи пияници обречени на изчезване.почерняване.пияндета и педофили .

ганьо, ганьо

С абсурдно ниската цена на труда станахме проблем за ЕС. Крайно време е, да не се съгласяваме да работим каквото и да било за по-мако от 1200 лв. на месец.

никога няма да излезете от село, тъпи селяни

малоумни бг целият свят говори английски и се стреми до опознае тази страхотна култура, стига омраза и простотия , стига сте крали и писали глупости ами четете и мислете

Бай ти Ганя е русофил, на него му дай боя със сопи, псуването и пиенето на лютива шльокавица

Кое точно е голямото им бе.ЧЕ В МИНАЛОТО СА ЗАВЛАДЕЛИ ТЕРИТОРИИ С ОГЪН И МЕЧ.ЧЕ МИЛИОННИ СА НА ПОМОЩИ, ЧЕ ПИЯТ КАТО ЗА СВЕТОВНО...крадът ,пият ,мързеливци.....

пет пари не давам какво е казал педофилат камерон!за няколко години в бг бяха хванати над десет англииски педофила!хора пазете децата си от англичаните! всички англичани са педофили и долни пияници!

е не баш всички..

Как е възможно българските политици да не забелязват...,че това си е чист расизъм.българите вън .спираме това за българите ,спираме им онова.не се учудвам ,че английските говеда използват първи в света контразионни лагери в африка.хитлер се е учил от тях.той им го каза директно.големи гадняри са тези кучета.те първи вкараха в европа африканци,пакистанци,индийци....

кой в 21 век използва такива думи, ами ти си ограничен първобитен човек и никой няма да те иска

ей такива като теб ,толерантни , мултикултуралисти направиха от европа кочина.Кой използва такива думи ли!? ми те англичаните не са спрели да обиждат целия Български народ ..,престъпници,крадци,измамници....фарадж е отправил хиляди обиди с/у Българите.И когато те плюят не се прави ,че дъжд вали.не Българите са виновни за положението в европа една 5 мил. България.

Англичаните винаги, ама ВИНАГИ са ни мразили из костите Българите и славяните. И винаги са подкрепяли Турция и османската империя да ни колят и бесят като животни !!!!!!!!!!! На им сега, да ги видим какво ще направяъ с техните араби и евреи там - като станат повече от тях !!!!

Туй че сте му писали е добре, но не достатъчно! Няма да е лошо да му се покажат и документални кадри от това как енгелизите са бомбандирали София и що народ е загинал от техните бомби! Ако има БЪЛГАРИ патриоти да публикуват в You Tube документални кадри от техните "подвизи". Защото продажните ни долни политици никага няма да ни защитят и ние трябва сами да се защитаваме! Да не забравят да споменат най-накрая и алкохолика Чърчил, който е имал желание да "изоре" тая държава и да насади картофи на нейно място!

На ме ми дреме за този вмирисан пес Камерън.Ако ще да се съдере да плюе по България,просто тук да не го цитират.Там да си се надъхват в Англия,а тук да не получаваме подробни сведения кой какво казал за България и българите.Просто да се прати като официална позиция на България-англичани,огледайте се около вас,затрупани сте със африканци,индийци и пакита.Решавайте си проблемите и не ни занимавайте.Аз лично не съм стъпвал и нямам намерение да стъпя във Англия.Моля и разни разплути англичани,английски педофили,английски социално слаби пияндета да не ми се мяркат в моята страна,защото не изпитвам особено удоволствие да им гледам тлъстите телеса и просташки мутри.

Davai samo taka luv4e, ti si nai-umniq, nai krasiviq i vinagi si prav, ti si moqt idol

Има нещо такова.Със сигурност струвам повече от 100 англичани.

Мога ли да знам ,защо обиждаш човека? Той е направил каквото е могъл за българите ,останало трябва да направят самите българи.

Защото в Англия има някаква примитивна пропаганда,която слага всички българи под един знаменател и създава негативни настроения срещу българите като цяло.С какво съм длъжен аз на англичаните,че ежедневно да слушам как били силно обезпокоени от БЪЛГАРИТЕ,т.е от такива като мен.Така че и за мен англичаните са равни и всички са боклуци,като тези които идват тук.Включително и този зализан пуяк със костюм.

точно така, циганите в индия

още ги е срам наглите англичани как генерал владимир вазов и непобедимата ни армия ги изби .как после в лондон млин командва да се свалят англииските знамена надолу че минава пибедителят при доуран генерал вазов.яд ги е че сме умни и хубави и все оцеляваме.да го духат бозавите англичани и баба им кера!курвицата.кралицата.

В разгара на Студената война Западът направи един невероятно тъп ход. Пусна в страните си неграмотни, лениви и нечистоплътни емигранти от бившите си колонии и Турция. Европа стана убежище на ислямисти, религиозни психопати и главорези. Днес, вместо наши работници, умни, талантливи, христиани, европейци, ние виждаме как тълпи цигани заливат Острова. И се оправдаваме вместо тях. Това е гавра, развал на ЕС, убийство на западната идея, стимул на крайната десница. ЕС трябва да проведе тотална чистка на населението си и да върне обратно милионите излишни гърла. Всеки трябва да гради страните си, а не да отива на метеното. Родил си се някъде - бъде човек, работи за страната си!

Европа всъщност е ЕврЕопа! Целта е противопоставяне на християнството и исляма, зад което стоят чифутските дегенерати, чиито дипломати и министри са къде ли не във властта на континента. Политиката на съответните правителства не ги правят християнските народи, а именно тези долни твари, и по-специално техния синедрион от изпечени дегенерати черз техните ходставени лица във властта на различните държави! А Германия още след края на Втората световна е в техните лапи!

А аз живея в Москва и руснаците ми викат, че съм балкански циганин

Очевидец, прав сте, че в западна Европа през 60-те години са приети много емигранти от Турция, Мароко, Пакистан и т.н. Това е било защото тогава се е оказало, че на европейците не им се върши определена работа - по полето, във фабриките, чистене и т.н. Първите имигранти от тези страни вероятно са били работливи, после обаче са дошли техни сънародници, да ги наречем 'втора вълна', които са установили колко е лесно да се живее от социални помощи в Европа. Е, сега с българи и румънци европейците се опитват да предотвратят повтаряне на грешките -не искат да допуснат 'втората вълна'. Вече става ясно, че който е имал как (образование, професионален опит и т.н.) от България вече е в Европа, сега ще последват другите.... И именно другите не са желани, което си напълно логично.

е, добре де, нашите политици къде са,за да защитят държавата??? ромънският посланник и други техни политици бяха по всички новини и защитаваха хората си, а нашите никъде не се появиха,че някакви жени трябваше да пишат на камерън.срамота!!!

БРАВО МОМИЧЕТА! СЕГА НАПИШЕТЕ ПИСМА НА АНГЛ ПАРЛАМЕНТ, АНГЛ КРАЛИЦА! НЕ СПИРАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ! БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАЙТЕ СЕ! ПО-КРАСИВИ СТЕ, ПО-ТАЛАНТЛИВИ, ПО-ДОСТОЙНИ!

Камерьн вьобще не му дреме за приноса на източноевопейците на него му е спусната опорна точка от United Grand Lodge of England толериране на всякаква паплач от Пакистан Индия и Северна Африка и пьлна гонка на всички източноевропейци

Интересно ми е,когато чувам и чета че Българите и Румънците са третирани като трета ръка хора!За циганите съм съгласен!Но и Англия си има джипсита!Те да не са по стока от нашите?

"...доклад на Европейската комисия заключава, че имигрантите от по-бедни държави-членки на ЕС са "нетни вносители в публичните финанси, имайки по-висок процент на работна активност и прибягвайки по-рядко до социални помощи" в сравнение със средностатистическия гражданин на приемната страна. " Господа Европейци, българската икономика есъсипана не без вашето участие и благоволение. Кеф ви е да посрещате "нетни вносители" в резултат на това, нали? Е, при толкова "нетни вносители" не е ли редно да поемете и част от пасивите на разсипването на икономиката тук? Ще приемате цигани и ще мълчите - тях и при вас ще ги издържат българи, работещи при вас. Тук данъкоплатеца се задъхва да устои на цялата паплач. Поемете пропорционално и вие от тежестта, без да оплювате България!

"Усеща се обаче, че отношението към страната ни като цяло не е особено позитивно" Е, как да е позитивно след 70 г. управление, което и продължава към момента, на червените мафиоти, мутри, голяма престъпност, рекет и безобразна корупция, и пълно с паразитиращи мургави, плодящи се като плъхове!

Ние емигрантите, така или иначе, по един или друг начин, ще бъдем и ще живееме добре, защото се борим за това постоянно .... а Камерън - да го духа .... !!!!

Писмото на двете е много незначително, защото една държава се застъпва именно от президента , а също и от правителството начело министър председателя и с външния министър. Тези господа са в пълен пас, което означава, че са съгласни с действията на Великобритания. Дори и да направят задължително гласуването в България, ние пак няма да гласуваме за никой, понеже не се допускат хора достойни и честни до управлението на България, а са все едни и същи господа и госпожи, които за последните 24 години така ограбиха страната и си разпределиха богатствата , че скоро държавата напълно ще се разпадне. Не желая да живея в такава държава, господа, където човешкият живот и достойнство нямат никаква цена с изключение на вашите.

Та значи, тези дни като се усвестих Aз с разбиране забелязах, че все още не сте превзели и източили островите заобикалящи Европата, e.g UK. За да се отстрани и последната пречка за туй належащо и велико деяние прилагам мъдрият Си план изсипан по-долу: След като натрупахме безценен опит и трейниг с копането на Софийското метро, с което си деяние изненадахме и врага и света и себе си може да пристъпим към прокопване на тунели, отвсекъде накъм Островите и да използваме тунелите за източване на фсичко което може да се източи, изтъркаля и изнесе от там. Ограничаването до социалните фондове да се счита за неправилно и вредно за Нас! Всичкото цигъне да се придаде към подводно-ходещите войски с цел да събере и ремонтира потъналото кораб и да го използва за подпомагане на инвазиите. Индийци и пакистанци нема да внасяме в помощ на нашето цигани защото може да настинат в студеното подводие, а кихането и кашлянето под вода е забрането по устав понеже врагът мое да ни дочуе от далече и така да се развали изненадата. С цел повишаване на скритостта на нашата славна надморска флота може да се наложи тя да премине в в подводно положение, с което още повече ще изнедаме нападнатите. Засега сме в процес на издирване на летящите ни сили, за които предполагаме, че са замаали крила на юг поради застудяването тука. Но даже и да ги намериме къде се плацикат в топлите морета ние нема да ги изполваме за обърващо фърчене насам-натам защото много ще се виждат от враговете и по този начин ще са експозирани на нападението им. Важно е да не се застоявате в Ирланските кръчми и бардаци преди за вземете и Гренладия защото във връзка с глобалто затопляне там мое да си направим и курорти. Ами то нашето крайбрежие вече е бетонирано и е твърдо за лежане и таковане и стоене и т.н. * Овен това и много правилно нареждам румънци и румелийци да се не включват в инвазионните и окуопационни сили поради некои исторически връзки.

Аз лично не бих паднал до ниското ниво на политик, който не може да направи разлика между държави като България и Румъния и Босна и Херцеговина .....или да речем - Папуа и Нова Гвинея! Но какво да се прави?! Политикът е идиот навсякъде!

Тези две девойки незнам къде и как живеят в GB, но отношението към българите там е толкова персонално, че ако си пич си от техните пичове, ако си цървул си от техните цървули - пълно е с такива...

само мързеливците ходят на запад да слугуват на тез англичани. ние свесните и грамотните успяваме и тук във българия хаха!!

Успяваш да пишеш правилно или какво ?!??!

и аз му писах писмо на камерончо че е мазен и лигав педал но не ми отговори.сигурно си знае..

И без това никой не се натиска да ходи в шибаното мрачно кралство. Гаден климат, пълно с чалми, ляво движение. И без това до две десетилетия Англия ще е мюсюлманска държава. Ако искам да живея сред чалми, ще отида в Пакистан.

За изграждане на позитивен имидж пред страните от ЕС предлагам да възложим обществена поръчка на жената на Съсела.

И после да я заставим да върне парите... ;-)

За повече от 10 год. прекарани в САЩ, познавам много различни хора и съдби. Обединяваше ги само едно - амбициозни, способни и трудолюбиви хора, приели предизвикателстото да се докажат в Америка. Не съм срещал човек, който да се оплаква, че не е достигнал нивото си на компетентност. Нямам думи да опиша успехите на нашите младежи, завършващи там. Най добрите и способни, които веднага след свъшване на образованието си започват успешна кариера на високи позиции. Ето това са за мен българите и никой никога не може да ме убеди в противното. Ние сме арииците на Балканите. Нас трябва да ни канят и да ни благодарят, ако приемем поканата. Ние сме меч тата на работодателите в чужбина. Така ли или не?

Браво Could'n agree more :))))) Точно така е, мнозинството от българите поне в Щатите са добре образовани, умни и имат добре платена работа и кариера. И доколкото знам с и повечето българи в Европа е така. Тези глупости за миенето на тоалетни или чинии са удобно извинение за неуспелите особено в България.

Да бе Амуджи, в щатите всички българи са на високи позиции, няма такива да работят на ниска позиция и минимална заплата.

Какви ограничения за БГ и Румъния ще връщат тези смешници до 2019-та година! До 2019-а UK няма да съществува! През есента на тази година има референдум в Шотландия за образуване на самостоятелна държава и към момента се вижда от социологическите проучвания, че това ще стане факт! Скоро след това ще ги последват Ирландия и Уелс, което значи "чао Обединена кралска Кочина (UK)".

че то ирландия е независима от началото на миналият веk.

Става дума за Северна Ирландия а не за Република Ирландия (известна още като Ейре). Северна Ирландия е все още част от UK. Република Ирландия е самостоятелна държава.

това е наисрина така ,гледах новогодишната реч на камеран по испанската тв,кадето привецтва скотланд да не се отделяат прес септември.имаше вид на оплашено дете , което леко понамерисва на нещо..............